FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja se nadam da ce se klub sjetiti da kojeg god igraca posude ovim ekipama ala sloboda i velez, da ce staviti klauzulu da ne mogu igrati protiv nas.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Kad se Zaimaga raspuca u Slobodi i onda ga prodamo odmah, ne moramo ga vracat 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Za tinu je istina da su obavljeni razgovori i da je blizu dogovora. A vi kako hocete l.p
Produzit ce Dzeno iz ljubavi prema klubu da zaradimo nesto

SAZNAJEMO
Deset igrača NK Čelik predalo zahtjev za raskid saradnje uz tužbu predali su: Okić, Jamak, Dilaver, Dedić, Pecelj, Brekalo, Blažević, Isić, Miletić i Raguž
Sportski direktor Edin Prljača najavio je kako će svi igrači koji se nisu odazvali na današnju prozivku, biti suspendirani
Ne bi me čudilo da neko sa ovog spiska pojača
Sa Tinom i Zakarićem u ekipi ne smijem ni zamisliti bilo bi uriniranje po ligi

Deset igrača NK Čelik predalo zahtjev za raskid saradnje uz tužbu predali su: Okić, Jamak, Dilaver, Dedić, Pecelj, Brekalo, Blažević, Isić, Miletić i Raguž
Sportski direktor Edin Prljača najavio je kako će svi igrači koji se nisu odazvali na današnju prozivku, biti suspendirani
Sa Tinom i Zakarićem u ekipi ne smijem ni zamisliti bilo bi uriniranje po ligi
Rodjeni su pitarske picke!
Blazevic je solidan igrac.1921boy je napisao/la: ↑09 jan 2020, 15:00SAZNAJEMO
Sa Tinom i Zakarićem u ekipi ne smijem ni zamisliti bilo bi uriniranje po ligi![]()
Nemojte razmisljat o Susicu i Zakaricu jer nece sigurno doci evo da vam kazem odmah, bezveze se hvatate za lobotmske corke, spomenes imena neka nemoguca i onda kad ne dodju slijedi razocarenje i krivi svi u klubu.
Bice dobrih pojacanja, ciljanih pojacanja koja ce se prije svega uklopiti u ekipu, a to nece biti ova gore dva navedena
Bice dobrih pojacanja, ciljanih pojacanja koja ce se prije svega uklopiti u ekipu, a to nece biti ova gore dva navedena
irfo ,braca pusti nas malo da zamisljamoirfo je napisao/la: ↑09 jan 2020, 15:05Nemojte razmisljat o Susicu i Zakaricu jer nece sigurno doci evo da vam kazem odmah, bezveze se hvatate za lobotmske corke, spomenes imena neka nemoguca i onda kad ne dodju slijedi razocarenje i krivi svi u klubu.

E pa kroz par dana ce se vidjet sve ponavljam tino je veoma blizu potpisa a Zakaric ako dolazio u nasu ligu mi smo mu prva opcija a 90 % su sanse da se vraca u p.lirfo je napisao/la: ↑09 jan 2020, 15:05Nemojte razmisljat o Susicu i Zakaricu jer nece sigurno doci evo da vam kazem odmah, bezveze se hvatate za lobotmske corke, spomenes imena neka nemoguca i onda kad ne dodju slijedi razocarenje i krivi svi u klubu.
Najiskrenije, ja na proljece najviše ocekujem od malog Subašića, protiv klubića sa periferije me je kupio, toliko želje za igrom i dokazivanjem da me podsjetio na Višću kada je tek došao, nadam se da ce mnogo više prilike dobivati na proljeće, jer momak je pokazao koliki je talenat
MIHAJLOVIĆ !
ABd da bude sve tako ko sto ti kazesPupito87 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 15:10E pa kroz par dana ce se vidjet sve ponavljam tino je veoma blizu potpisa a Zakaric ako dolazio u nasu ligu mi smo mu prva opcija a 90 % su sanse da se vraca u p.lirfo je napisao/la: ↑09 jan 2020, 15:05Nemojte razmisljat o Susicu i Zakaricu jer nece sigurno doci evo da vam kazem odmah, bezveze se hvatate za lobotmske corke, spomenes imena neka nemoguca i onda kad ne dodju slijedi razocarenje i krivi svi u klubu.

Subasic i Zeric ima da prekucaju ovu ligu na proljeceRadmilo87 je napisao/la: ↑09 jan 2020, 15:12Najiskrenije, ja na proljece najviše ocekujem od malog Subašića, protiv klubića sa periferije me je kupio, toliko želje za igrom i dokazivanjem da me podsjetio na Višću kada je tek došao, nadam se da ce mnogo više prilike dobivati na proljeće, jer momak je pokazao koliki je talenat
predobro zvuci da ne vjerujem....pa znate vi li sta je taj Susic, to je Ronaldinho za sirotinju, mamac za publiku

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
kako ce ovo biti spica 07-03 ne mogu ni da zamislim

@Osim13 uskoro prelazi navijati za Slobodu
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa i mi smo nekada dok je babo igrao tamo

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zato ga mi necemo osuditi. Razumijemo situaciju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.