FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 09 jan 2020, 09:49

slika

E moj oske, zamisli da smo bili u klubu kad su pare s neba padale
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 09 jan 2020, 10:24

irfo je napisao/la:
09 jan 2020, 09:17
slika
Danas ili ?
Rodjeni su pitarske picke!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 jan 2020, 10:37

1921boy je napisao/la:
09 jan 2020, 10:24
irfo je napisao/la:
09 jan 2020, 09:17
slika
Danas ili ?
Za koji dan :cool:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 09 jan 2020, 11:21

E vala ne bi nikako volio da nam Tino dodje, odvratno mu je prezime.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 09 jan 2020, 11:55

bojamora je napisao/la:
09 jan 2020, 11:21
E vala ne bi nikako volio da nam Tino dodje, odvratno mu je prezime.
druze prisaberi se

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 jan 2020, 12:10

– Najmanje do ljeta ostajem na Grbavici. Do tada imam ugovor sa Željom, a za poslije ćemo vidjeti. Nikada se ne zna u fudbalu i u životu. Spreman sam svakako za nove izazove, ali ovom trenutku uopće ne razmišljam o odlasku. – rekao je Antonio Pavić za ****.

– Manijaci su vatreni navijači. Uvijek nas bodre ina Grbavici i na gostovanju. Malo je takvih navijačkih skupina. Ako bi ih morao porediti sa nekim u Hrvatskoj onda su Manijaci kao Torcida. Ljubav prema klubu im je prava svetinja. Što se tiče Amara Osima mnogo mi je koristio rad sa njim. Ne mogu vam objasniti koliko je on autoritet u klubu, ali i u Bosni i Hercegovini. Njegov dolazak u Želju je stabilizovao klub, a on sa nama ima specifičan i kvalitetan odnos. Jednostavno rečeno, zna sa nama uspostaviti kontakt, zna šta može od nas tražiti – kazao je Pavić.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 09 jan 2020, 12:15

Mi ako Svena mozemo platiti i ako on zeli da dođe kod nas to bi super bilo.
Mjau !

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 09 jan 2020, 12:26

Ako se može dovesti ,odmah ga dovesti.Igra i kompletnu veznu liniju,a može i krilo, višetruko ga možemo koristiti. I Sarajevo ga želi, i imaju više novaca od nas, ali opet , vjerujem u Amarove sposobnosti pregovaranja . :bih: :opaopa:

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 09 jan 2020, 12:54

Proklete pare sve je do njih na zalost, nego sta pricaju zene po brijacnicama ko je jos u opticaju ?
Mjau !

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 09 jan 2020, 13:03

Kažu stari igraci da para za pojačanja ima, što dijelom od transfera Krpića i Sipovića što od Badžaka i Durakovića, zato ako i šarne kakva mega bombastična zvjerka za naše uslove ne treba da iznenadi, opet kažem samo polako, mnogo jakih i provjerenih imena se spominje, i jasno je da se šampionska ekipa pravi, meni ce prvom pozliti :mrgreen:
MIHAJLOVIĆ !

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 jan 2020, 13:11

Radmilo87 je napisao/la:
09 jan 2020, 13:03
Kažu stari igraci da para za pojačanja ima, što dijelom od transfera Krpića i Sipovića što od Badžaka i Durakovića, zato ako i šarne kakva mega bombastična zvjerka za naše uslove ne treba da iznenadi, opet kažem samo polako, mnogo jakih i provjerenih imena se spominje, i jasno je da se šampionska ekipa pravi, meni ce prvom pozliti :mrgreen:
ja bi bio prezadovoljan sa jednim krilom, tri stopera i Ubiparipom. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 jan 2020, 13:21

Koji ce nam qrc Tino-Sven pored živog i zdravog Štilića ? nidje veze.
Bolje ganjati kvalitetnije bekove i stopere, tamo gdje smo tanki.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 09 jan 2020, 13:25

let3 je napisao/la:
09 jan 2020, 13:21
Koji ce nam qrc Tino-Sven pored živog i zdravog Štilića ? nidje veze.
Bolje ganjati kvalitetnije bekove i stopere, tamo gdje smo tanki.
Baš tako!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 jan 2020, 13:28

Ma kakav Tino, nit nam je interesantan, nit je u nekim opcijama da ne raspravljate bezveze, ne znam odakle vam to

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 09 jan 2020, 13:35

Od zajebancije do završenog posla :urnebes:

Još @Neymar se primi i rece da je Amar popricao sa njim, i tako nastade sve glasniji lanac zagovornika da je to završen posao, domino efekat :rol:
MIHAJLOVIĆ !

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 09 jan 2020, 13:42

Pa ima li konkretno barem jedan da nije zaybanicija, da se zna da kluba ima interes za njega, da se vode neki nazovi pregovori ?
Mjau !

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 09 jan 2020, 13:44

Jeste se to nasekirali? :mrgreen: Meni je milina, uopste ne zamaram glavu ko ce doci, ko ce otici. Tu je superbrko, ekspert na tom polju. :bih:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 jan 2020, 13:52

Radmilo87 je napisao/la:
09 jan 2020, 13:35

Još @Neymar se primi i rece da je Amar popricao sa njim, i tako nastade sve glasniji lanac zagovornika da je to završen posao, domino efekat :rol:
Joj kad je brat napiso " ako nam je Gashi pojacanje" :urnebes:

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 09 jan 2020, 13:56

irfo je napisao/la:
09 jan 2020, 13:52
Radmilo87 je napisao/la:
09 jan 2020, 13:35

Joj kad je brat napiso " ako nam je Gashi pojacanje" :urnebes:
:rol: :rol:
Faca Sa Ulica

Pazi,imas ovdje ljudi sa razlicitim misljenjem koji u nekoj normalnoj komunikaciji pokusavaju da iskazu svoj stav.
To je meni sasvim ok,i takve ljude treba postovati i oni su generalno dobrodosli ovdje.

ali ova recenica jucer od Face je najjaca :rol: :rol: vole oni ne istomisljenike i uvazavaju tudje misljenje :tokralju: :tokralju:

Danane, pusti se suplje nego da te Curva nesto pita kako ono pred derbi ti postavi pitanje jel bilo plate ? a nakon derbija nije do taktike vec je do Stile :plac: :plac:
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 09 jan 2020, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 jan 2020, 14:31

Sloboda još jedno pojačanje pronašla u Željezničaru?

FK Sloboda je zainteresovana za usluge Dženana Zajmovića fudbalera FK Željezničar. Zajmović se u jesenjem dijelu sezone nije naigrao, te bi vrlo vjerovatno mogao pojačati tuzlanski tim do kraja ove sezone.

Napadač i krilni fudbaler će boraviti u Slobodi na posudbi, nakon čega bi se na ljeto ponovo pokušao nametnuti Amaru Osimu, tada već na startu nove sezone.

Osim njega Sloboda je zainteresovana i za Harisa Hajdarevića, koji bi zajedno sa Zajmovićem trebao provesti narednih šest mjeseci u Tuzli. Zajmović je ove sezone odigrao petnaest susreta, ali je skupio svega 453 minute na terenu, koje su bile dovoljne za četiri pogotka i dvije asistencije.
Željezničar bio u kontaktu s napadačem Parisa: Pregovore spriječio neriješen status Maletića

Željezničar je u proteklom periodu bio u potrazi za zamjenom za Sulejmana Krpića, koji je otišao u Južnu Koreju, a jedan od fudbalera s kojim su Plavi bili u kontaktu je 26-godišnji bosanskohercegovački napadač Marko Maletić, saznaje ****.ba.

Klub sa Grbavice bio je u kontaktu s bivšim mladim reprezentativcem, koji nije imao ništa protiv dolaska u Bosnu i Hercegovinu, posebno u klub koji se bori za titulu prvaka države.

Ipak, kako saznaje ****.ba, do pregovora Željezničara i Maletića nije došlo iz razloga što 26-godišnji napadač nije imao riješen status u francuskom Parisu. U međuvremenu Plavi su angažovali Ivana Lendrića, koji je ranije nosio dres tima sa Grbavice.

Maletić s Parisom ima ugovor do kraja sezone uz opciju produživanja na još dvije godine, a nedavno su otkaz dobili trener Mehmed Baždarević i sportski direktor Pierre Dréossi, tako da do imenovanja njihovih nasljednika nije mogao znati svoj status u francuskom klubu.

Bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine u Paris je došao iz belgijskog Roeselarea, a još je nastupao za Lommel, Dordrecht, Excelsior, Telstar i Oss, dok je bio i u drugom timu Stuttgarta te mlađim kategorijama Utrechta i Graafschapa.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 48 gostiju.