Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pupi04 je napisao/la:Od copora za druga![]()
MaGiCa je napisao/la:+1akisarajevo92 je napisao/la:Kad misle Inter i Milan da se vrate normalnim igrachima u rosterima? Ovo glupiranje sa transfer politikama mi se gadi.
OK za Milan, ali Inter je totalno promijenio transfer politiku. Ovo je bio najbolji mercato od kako pratim Inter, dovodili su se mladi i talentovani igrači (Shaq, Broz, Santon... prije njih Icardi, Kova, Jesus, Dodo...), to je dobra politika i nek samo tako nastave. I kao rezultat takve promjene umjesto najstarije (kao što smo prije bili) sada smo možda i najmlađa ekipa u ligi a sigurno najmlađa ako se gledaju samo prvih 11 (Icardi, Shaq, Kova, Broz, Jesus, Santon, Dodo...)MaGiCa je napisao/la:+1akisarajevo92 je napisao/la:Kad misle Inter i Milan da se vrate normalnim igrachima u rosterima? Ovo glupiranje sa transfer politikama mi se gadi.
I ja samManuel je napisao/la:Kad se sjetim Chinaglie kad je prije dvije sedmice najavljivao drugo mjesto![]()
Zgaze Milana a vala i Romu a dobiju ih Cesena i Genoa koju ne mogu dobiti evo 4 godine.Ne moze se tako u ligu sampiona.Fali njima jos par dobrih igraca a i previse im je ekipe povrijedjeno.L'Avvocato je napisao/la:I ja samManuel je napisao/la:Kad se sjetim Chinaglie kad je prije dvije sedmice najavljivao drugo mjesto![]()
![]()
Ma žalosno kako oscilira Lazio ove sezone.
Osma brateGuarin14 je napisao/la:Lazio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neki bi trebali ako imaju obraza prestati pisati, nek se ne brukaju vise, ja ne znam ko moze smatrati ozbiljnom ekipu, ekipu koja Genoa 7 puta zaredom dobija
Manuel je napisao/la:Osma brateGuarin14 je napisao/la:Lazio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neki bi trebali ako imaju obraza prestati pisati, nek se ne brukaju vise, ja ne znam ko moze smatrati ozbiljnom ekipu, ekipu koja Genoa 7 puta zaredom dobija![]()
Da daGuarin14 je napisao/la:Manuel je napisao/la:Osma brateGuarin14 je napisao/la:Lazio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neki bi trebali ako imaju obraza prestati pisati, nek se ne brukaju vise, ja ne znam ko moze smatrati ozbiljnom ekipu, ekipu koja Genoa 7 puta zaredom dobija![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ide Lazio do drugog mjesta
fuzija je jedino rjesenje za milanske klubove,,,to je izgleda jedini spasSELK je napisao/la:Ono kad Interovac podjebava![]()
Pogledaj kakva vam je trenutno ekipa pa onda prcaj
Vidio sam i ja da ste vi najavljivali LP![]()
Neviđeni debili brate, neviđeni. Previše me nerviraju. Sreća pa ih ne pratim više kao prije. Samo preglede gledam.Padovan je napisao/la:E ovo je bas podatak za rubriku vjerovali ili ne, ali Genoa je uvijek bila ekipa koja je pravila probleme svima.
Gledam večeras onaj pregled i ovi sa Arene zapeli da je ofsajd i nema druge, Tevezov gol se nalazi i u top 5 golova kola, pod opisom "gol Teveza iz ofsajda za vodstvo Juventusa"![]()
kao da ga ja lično radio Galijani
Ali ne mogu vjerovati jedna ozbiljna TV kuća da radi takve stvari, haj kad se mi ovdje prepiremoL'Avvocato je napisao/la:Neviđeni debili brate, neviđeni. Previše me nerviraju. Sreća pa ih ne pratim više kao prije. Samo preglede gledam.
Nishta zato. Imaju oni shanse za Evropu kroz Coppa Italia.Guarin14 je napisao/la:Lazio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neki bi trebali ako imaju obraza prestati pisati, nek se ne brukaju vise, ja ne znam ko moze smatrati ozbiljnom ekipu, ekipu koja Genoa 7 puta zaredom dobija