http://www.nba.com/games/20140510/MIABKN/gameinfo.html" onclick="window.open(this.href);return false;Mkey4nba je napisao/la:Koja je Mirzina statistika veceras, mrsko mi traziti. Mislim da ima 15 koseva
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
On je svoje odradio. Nek odmaraChinaglia je napisao/la:Kidd bolan, vraćaj ga u igru

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ma oči prokleteVanBasten je napisao/la:On je svoje odradio. Nek odmaraChinaglia je napisao/la:Kidd bolan, vraćaj ga u igru

Haman mi valja bacit jos jenu fife
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Pogađo je sve dok ti nisi dosao -.-_dreamer_ je napisao/la:Haman mi valja bacit jos jenu fife

Nemojte ovo upropastiti molim vas. Hajde pobjediti 

eto smanjise,ako uspiju i sljedecu dobit bice zanimljivo..Treba li komentarisati Mirzu ? U prvom poluvremenu los,u drugom usao ranije zahvaljujuci licnim Truth-a i objasnio neke stvari..Objasnio s kim najbolje funkcionise na terenu i preokrenuo utakmicu..Blatche izdominirao u prvom poluvremenu,Mirza u drugom i to je to
Mirza sjajan, odradio je rutinski svoju minutažu i sigurno po meni zaslužio titulu igrača utakmice i prevage za Netse.
Laku noć svima do naredne tekme.
Vedatoru se zahvaljujem unaprijed za video koji će nas čekati kad ustanemo.

Laku noć svima do naredne tekme.
Vedatoru se zahvaljujem unaprijed za video koji će nas čekati kad ustanemo.

-
- Kontakt:
Fala dragom Bogu da nam je dao ovakvog igrača.BOSANCA
Procepilo. To je to, ima u ovoj ekipi kuvveta. Da hoce izjednaciti na 2:2, onda je sve moguce... Vedatore, daj robu 

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
evo ocijene A+ Remember when he only played one minute in last year's playoffs? He doesn't either.
S'Parkinga, Fearza, whatever you want to call him, the guy hit threes and defended LeBron James for long stretches. He hit threes and took heat checks with reckless abandon. He has no fear and no conscience. When it's on, it's hard as all hell to stop him.
S'Parkinga, Fearza, whatever you want to call him, the guy hit threes and defended LeBron James for long stretches. He hit threes and took heat checks with reckless abandon. He has no fear and no conscience. When it's on, it's hard as all hell to stop him.
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
dobro je, on jako dobar, Netsi dobiše, zz do novog druženja i novog ludila 

lucif3R666 je napisao/la:evo ocijene A+ Remember when he only played one minute in last year's playoffs? He doesn't either.

Svaka ti cast Mirza .

Uh...Zodiac je napisao/la:ako odu na 2-2 bice svega.
Kakva bi samo ovo serija bila da odu na 2-2 , ja se sad otrijezni... AK im je prijeko potreban plumlee ne treba ni sekunde dobit al blec im je potreban normalan i da uradi nesto kao sto je veceras ne da igra u yolo stilu citavu utakmicu. Mirza fantastican nema se sta pricat uz malo srece oko licnih pogodio je odlicne trojke i zaista igrao jako dobru odbranu na jamesu , samo ga izaziva da suta ne pusta ga na lagane ulaze i to fino izgleda. Ovo je utakmica kad netsi odigraju fantasticno i gdje nikome ne mozes nac zamjerke. Jedva cekam slijedecu odo sad lec sapvat glava mi pulsira laku noc braco EDIT samo kad se sjetim ludila kad je pogodio onu sa parkinga joj jeza me obuzme neka
Danas slušam ovu dvojicu na podcastu, i baš spominju njegovu odbranu na Lebronu, i kako Lebrone jednostavno ne zna šta će s njim...te ide uglavnom na skok-šut. Kao veoma slično situaciji između Diawa i Lebrona. I kako Mirza inače ide Lberonu na živce, pa su baš spomenuli i njegove tvitove..grgr je napisao/la:Kakva bi samo ovo serija bila da odu na 2-2 , ja se sad otrijezni... AK im je prijeko potreban plumlee ne treba ni sekunde dobit al blec im je potreban normalan i da uradi nesto kao sto je veceras ne da igra u yolo stilu citavu utakmicu. Mirza fantastican nema se sta pricat uz malo srece oko licnih pogodio je odlicne trojke i zaista igrao jako dobru odbranu na jamesu , samo ga izaziva da suta ne pusta ga na lagane ulaze i to fino izgleda. Ovo je utakmica kad netsi odigraju fantasticno i gdje nikome ne mozes nac zamjerke. Jedva cekam slijedecu odo sad lec sapvat glava mi pulsira laku noc braco EDIT samo kad se sjetim ludila kad je pogodio onu sa parkinga joj jeza me obuzme neka

Ja se javljam iz kreveta ne sa parkinga ko Mirza.
Gdje Mirza stao sutra očekujemo da Džeko nastavi.
Laku noć ekipa

Gdje Mirza stao sutra očekujemo da Džeko nastavi.

Laku noć ekipa

Pobjegoše svi, a ni friško pečenog HD-a nisu probali.

Trenutno korisnika/ca: Divos, TheTruth34 i 40 gostiju.