FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na kamenu, ljiljani se viju ... 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bilo je i vrijeme da malo popričamo sa njim, neki klubovi su već to ranije uradili.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sto je savjetnik napredan, ima apetit

Najbolje bi bilo kad bi sad odmah Velež izvukli i imamo faktički dvomeč s njima za Evropu. Ako prođemo bit će nam dovoljno i 4. mjesto u ligi što baš moramo bit retardirani da ne izborimo, a imamo i taj kec u rukavu finale kupa s Tuzlom.
Najgora opcija je da Velež dobije Igmana, onda nam treba da osvojimo kup preko Tuzle i Veleža za Evropu...
Najgora opcija je da Velež dobije Igmana, onda nam treba da osvojimo kup preko Tuzle i Veleža za Evropu...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sa zlocincima se ne pregovara Ismire. 

Djokanovic ulazi u 87 min. 

Poenta ostaje ista
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Jbt kako imamo jaku u21 repku.
Zamisli kad Đokanović ulazi u 87.min, a Dizdarević grije klupu
Zamisli kad Đokanović ulazi u 87.min, a Dizdarević grije klupu

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Načelnik Hadžibajrić ugostio predsjednika FK Sarajevo Ismira Mirvića

Općinski načelnik mr. Ibrahim Hadžibajrić ugostio je danas u svom kabinetu predsjednika Fudbalskog kluba Sarajevo Ismira Mirvića, a razgovarali su o unapređenju saradnje između naše lokalne zajednice i ovog fudbalskog kluba koji ponosno nosi ime glavnog grada.
Naime, FK Sarajevo ima značajne planove u budućnosti, a saradnja sa Općinom Stari Grad važna im je jer se radi o najatraktivnijoj i najposjećenijoj gradskoj općini koja pruža izvrstan poslovni ambijent i infrastrukturu u koju je općinski načelnik mr Ibrahim Hadžibajrić značajno ulagao u prethodnim godinama.
„Razmotrili smo mogućnosti unapređenja naše saradnje jer imamo zajednički interes, a to je promocija naših vrijednosti, privlačenje turista i obogaćivanje ponude. U tom smislu smatram projekte FK Sarajevo vrlo zanimljivim i razmotrit ćemo mogućnosti za njihovu realizaciju,“ izjavio je načelnik Hadžibajrić.
Predsjednik FK Sarajevo Ismir Mirvić je upoznao načelnika Hadžibajrića sa planovima kluba, istakavši koliko bi im značila podrška načelnika i Općine.
“Sarajevo nije samo fudbalski klub, želimo da to budemo svi, grad Sarajevo, naš narod, tradicija i navijači. Mi smo klub koji nosi naziv glavnog grada i kroz sport želimo promovisati sve ono što Sarajevo jeste kao brend i kao najveći ambasador sporta našeg grada i države. Upravo u srcu Starog Grada želimo proširiti kanale prodaje otvaranjem novih poslovnica Bordo Fan Shop-a, s ciljem ostvarivanje novih prihoda koji će olakšat funkcionisanje kluba,“ izjavio je Mirvić. „Želja nam je i da u narednom periodu pronađemo adekvatne prostore za realizaciju novih projekta muzeja FK Sarajevo koji bi dodatno obogatio turističku ponudu i promovisao sve vrijednosti Fudbalskog kluba Sarajevo kroz historiju. Nadamo se da će Općina Stari Grad biti naš partner u tome”, dodao je. Mirvić se zahvalio načelniku Hadžibajriću na gostoprimstvu i otvaranju dijaloga o saradnji.
Muzej FK Sarajevo zasigurno bi bio privlačan građanima, ali i turistima te doprinio promociji Starog Grada i cijelog Sarajeva. Svaki veliki klub u svijetu ima svoj muzej, a otvaranjem Muzeja FK Sarajevo zauvijek bi ostali zabilježeni i sačuvani svi uspjesi i trofeji bordo kluba.

Općinski načelnik mr. Ibrahim Hadžibajrić ugostio je danas u svom kabinetu predsjednika Fudbalskog kluba Sarajevo Ismira Mirvića, a razgovarali su o unapređenju saradnje između naše lokalne zajednice i ovog fudbalskog kluba koji ponosno nosi ime glavnog grada.
Naime, FK Sarajevo ima značajne planove u budućnosti, a saradnja sa Općinom Stari Grad važna im je jer se radi o najatraktivnijoj i najposjećenijoj gradskoj općini koja pruža izvrstan poslovni ambijent i infrastrukturu u koju je općinski načelnik mr Ibrahim Hadžibajrić značajno ulagao u prethodnim godinama.
„Razmotrili smo mogućnosti unapređenja naše saradnje jer imamo zajednički interes, a to je promocija naših vrijednosti, privlačenje turista i obogaćivanje ponude. U tom smislu smatram projekte FK Sarajevo vrlo zanimljivim i razmotrit ćemo mogućnosti za njihovu realizaciju,“ izjavio je načelnik Hadžibajrić.
Predsjednik FK Sarajevo Ismir Mirvić je upoznao načelnika Hadžibajrića sa planovima kluba, istakavši koliko bi im značila podrška načelnika i Općine.
“Sarajevo nije samo fudbalski klub, želimo da to budemo svi, grad Sarajevo, naš narod, tradicija i navijači. Mi smo klub koji nosi naziv glavnog grada i kroz sport želimo promovisati sve ono što Sarajevo jeste kao brend i kao najveći ambasador sporta našeg grada i države. Upravo u srcu Starog Grada želimo proširiti kanale prodaje otvaranjem novih poslovnica Bordo Fan Shop-a, s ciljem ostvarivanje novih prihoda koji će olakšat funkcionisanje kluba,“ izjavio je Mirvić. „Želja nam je i da u narednom periodu pronađemo adekvatne prostore za realizaciju novih projekta muzeja FK Sarajevo koji bi dodatno obogatio turističku ponudu i promovisao sve vrijednosti Fudbalskog kluba Sarajevo kroz historiju. Nadamo se da će Općina Stari Grad biti naš partner u tome”, dodao je. Mirvić se zahvalio načelniku Hadžibajriću na gostoprimstvu i otvaranju dijaloga o saradnji.
Muzej FK Sarajevo zasigurno bi bio privlačan građanima, ali i turistima te doprinio promociji Starog Grada i cijelog Sarajeva. Svaki veliki klub u svijetu ima svoj muzej, a otvaranjem Muzeja FK Sarajevo zauvijek bi ostali zabilježeni i sačuvani svi uspjesi i trofeji bordo kluba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑25 mar 2022, 19:37Upravo u srcu Starog Grada želimo proširiti kanale prodaje otvaranjem novih poslovnica Bordo Fan Shop-a, s ciljem ostvarivanje novih prihoda koji će olakšat funkcionisanje kluba,“ izjavio je Mirvić. „Želja nam je i da u narednom periodu pronađemo adekvatne prostore za realizaciju novih projekta muzeja FK Sarajevo koji bi dodatno obogatio turističku ponudu i promovisao sve vrijednosti Fudbalskog kluba Sarajevo kroz historiju. Nadamo se da će Općina Stari Grad biti naš partner u tome”,

Kup,autobus,muzej

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Imamo veću posjećenost od reprezentacije, pa se vi žalite 

Bez da je upaljena i jedna baklja(bar ja nisam vidio),jedino ako su dvije petarde sto su pukle milja maraka.. Pirotehniku su, naravno, koristili i navijači Sarajeva na utakmici protiv Borca 12. marta, pa je i bordo klub kažnjen s 1.000 KM

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Protiv borca sam bio na sjeveru, jedna baklja i jedna petarda i 1000KM. Da je bila bakljada bilo bi 5000KM. Neki za bakljadu dobiju ko i mi za jednu baklju. Pomrli amin svi u savezu.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Samo imena iz saveza i na stub srama (ako uopste ih to dodiruje), od upravnog, nadzornog i rukovodecih.
gicoo gicooo ja sta radis
gicoo gicooo ja sta radis
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: keli, laznokrilo, mire971, napoleon72, pierce, riki46 i 27 gostiju.