Slazem se sa tobom,samo nisam htio nista komentarisat.Kad izgubi niko gori ostavi se tenisa,gad ovo ono,a kad dobije junak nacije a i to vecinom ista raja piseOnaJeBomba je napisao/la:
pa ja se sebi divim![]()
![]()
bravo ja
![]()
![]()
covjek ga laganice otreso 1. set i lagano pokupio vecu kvotu onda tehnicki pustio mec..
![]()
![]()
![]()
vidim pocelo je bravo majstore,bravo legendo pa daj dogovorite se da li je gad ili legenda![]()
![]()
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- OnaJeBomba
- Kontakt:
Jedno pitanje: Na kojem forumu je ovo napisano
ZOVU ME:
[youtube][/youtube]
Momci vas zelim posebno izdvojiti:BosnaSTL,oldtown1990,AnkleBreaker,Effenberg. koje je vase zapravo misljenje..
AnkleBreaker-ma eto nece pa ako ti mislis suprotno onda si lud 100% pa danas je toliko namijestanja u tenisu (sportu) da to nije normalno a pogotovo iz razloga koji sam naveo pa mayer zna da nema sta trazit protiv rafe jer je i igrao 4 puta i nije uzeo ni seta i sta se ima patit lagano izgubio,uzeo pare a zna da ne moze osvojiti turnir..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bihac96--Ma kralju o tome ja pricam svaka ti cast pa napokon neko razuman..

newton_heath_lyr je napisao/la:Sve uslove ima. Sponzor kakav je da je . Udovoljava se da ne igra za DC .
IZGUBI COVJECE OD 10 000. IGRACA NA SVIJETU NIJE PROBLEM.
Al ne budi levat i supak.
Bjezi ba , zlo si zivo. Osvoji RG,nista mi ne znaci vise.
FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
BosnaSTL je napisao/la:Sljedeci turnir sto odigrao dobro vecina ce nas reci bravo majstore yebat nas.
Unofficialpage je napisao/la:I bez mene. Ja od sad ne pratim više Damira. Bar neko vrijeme. Nije vrijedno pažnje.
Effenberg je napisao/la:Damir Dzumhur - sinonim za ljudsko smece!
Kontam ovo u potpis da stavim!
newton_heath_lyr je napisao/la:Nazalost,trpi,trpi ,trpi,trpi ali u pitanju je "teniser". Fuj i ponasanje i pomalo i sve ostalo.
kyrgios je napisao/la:Sad ce doci shminka i braniti ga, a frajer veze nema
AnkleBreaker je napisao/la:Ja kad bih ovako gubio meceve dobro bi se zapitao jesam li ja za ovaj sport.
newton_heath_lyr je napisao/la:Nikad,ali bas nikad nisam pisao protiv naseg sporta uopste,ali ovo je preslo sve granice ukusa. Amaterizam je blaga rijec za ovo neznanje.nezalaganje i sve sto rijec NE moze povezivati. Bjezi batamo,amateru jedan. Ovo je prevsrilo svaku mjeru. Vrati se u Prijedor,Doboj,Kiseljak,Brcko.
Kumar je napisao/la:Čovjek treba okončati karijeru jer je zalutao u sport i posvetiti se psihičkom zdravlju.
BosnaSTL je napisao/la:Paksu zesci .oldtown1990 je napisao/la:Ne pozdravi se na kraju
EVO TI JOS ARGUMENATA KOLIKO SAM JA USTVARI DJELIMICNO U PRAVU..OVO JE ONO STO SAM JA PISAO PRIJE 1-2 GODINE KADA SAM POKUSAVAO DA VAM OTVORIM OCI JER NISAM MOGAO DA VJERUJEM KOGA PODRZAVATE..A SAD VI PISETE ONO STO SAM PISAO JA ZNACI NAPOKON STE PROGLEDALI SAMO SE NADAM DA NECETE PONOVO OSLIJEPIT SA JEDNOM NJEGOVOM POBJEDOM..oldtown1990 je napisao/la:Da ga hoce suspendovat volio bih nego ista, da se ne pati dzabe, ni on a bgm ni mi...BosnaSTL je napisao/la:Paksu zesci .oldtown1990 je napisao/la:Ne pozdravi se na kraju
ZOVU ME:
[youtube][/youtube]
Momci vas zelim posebno izdvojiti:BosnaSTL,oldtown1990,AnkleBreaker,Effenberg. koje je vase zapravo misljenje..

AnkleBreaker-ma eto nece pa ako ti mislis suprotno onda si lud 100% pa danas je toliko namijestanja u tenisu (sportu) da to nije normalno a pogotovo iz razloga koji sam naveo pa mayer zna da nema sta trazit protiv rafe jer je i igrao 4 puta i nije uzeo ni seta i sta se ima patit lagano izgubio,uzeo pare a zna da ne moze osvojiti turnir..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bihac96--Ma kralju o tome ja pricam svaka ti cast pa napokon neko razuman..

Kakav debil jbt
Čestitke Damiru, velika pobjeda

Čestitke Damiru, velika pobjeda

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije da ga niste pljuvali i zaklinjali se da ga nećete više gledat. I to će se desit svaki put kad onako izgubi. Razumijem na neki način, al nemojte iz krajnosti u krajnost.
Dobra pobjeda, možda i najveća dosad (?), sad uzet barem set protiv Rafe.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jeste ovaj gore malo poremecen lik sto citira vas pojedince koji pratite svaki mec (prije svih mislim na newtona, unofficila...), ali sa ovim je takodje pokazao da nije ok sto ste pisali onakve komentare, iako su isti bili odmah posle meca i razocarenje je bilo prisutno, to nije opravdanje. Sta zelim da kazem, vi koji absolutno prartite svaki mec i preko yebenog strima, ne dozvolite da vas ovakvi kreteni citiraju i podvaljuju ovakve komentare koji su bili napisani u velikoj ljutni. Jeste ovo forum, ali vjerujte da ovo dodje i do damira, da li on licno procita ili ne, uglavnom dodje. Zato slijedeci put, pazite sta pisete, kritika uredu, uvrede nikako, a kad neko napise neki komentar sa uvredom, treba ga prijaviti pa nek se materi zali.
Cestitke Damke, zasluzio si mec sa Nadalom, i vjerujem da mozes pruziti dobar otpor.
Cestitke Damke, zasluzio si mec sa Nadalom, i vjerujem da mozes pruziti dobar otpor.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Bas zbog toga nisam nista pisao prosli put. Damir je sklon oscilacijama, sto je i normalno i za prelazak na ATP level i na prostore gdje je rodjen a na kraju krajeva samo top klase su konstante.
Ne vjerujem da namjesta meceve, pa kako ce namjestiti da dobije, stvarno smijesno.
Ovaj levat gore sa teorijama da je bolje ispasti sada nego iduce kolo je neki poremeceni lik kojem su Damir i Mirza nabili komplekse godinama, sad vjerovatno visi po kladari i hejta cio svijet.
Svaka cast Damire na pobjedi, uzivaj u mecu sa Nadalom i nadam se da ces uspjeti ostati u TOP 100 ove godine.
Ne vjerujem da namjesta meceve, pa kako ce namjestiti da dobije, stvarno smijesno.
Ovaj levat gore sa teorijama da je bolje ispasti sada nego iduce kolo je neki poremeceni lik kojem su Damir i Mirza nabili komplekse godinama, sad vjerovatno visi po kladari i hejta cio svijet.
Svaka cast Damire na pobjedi, uzivaj u mecu sa Nadalom i nadam se da ces uspjeti ostati u TOP 100 ove godine.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Prva pobjeda na Mastersima u karijeri 
podloga je idealna za Damirovu igru, steta sto u drugom kolu nema pobjedivog protivnika, bas mu se ne da da veze dvije pobjede, nije ih vezao od oktobra

podloga je idealna za Damirovu igru, steta sto u drugom kolu nema pobjedivog protivnika, bas mu se ne da da veze dvije pobjede, nije ih vezao od oktobra
-
- Kontakt:
Kad citam komentare dobro je pa Goran Ivanisevic nije rodom iz BiH. Kakvi bi komentari bili na njegovu igru u sezoni kad je osvojio Wimbledon. Zvonimir Boban uspio ga poderati na sljaci, pa onda diskvalifikacija, jer je u jednom mecu prvog kola razvalio sve rekete a novi nisu mogli na vrijeme stici.
Dobar je Damir. Ako je Ivanisevic bez forhenda i bekhenda mogao uzeti Wimbledon, moze i Dzumhur bez serve uzeti ATP-turnir na sljaci, mozda i RG.
Dobar je Damir. Ako je Ivanisevic bez forhenda i bekhenda mogao uzeti Wimbledon, moze i Dzumhur bez serve uzeti ATP-turnir na sljaci, mozda i RG.
Ma vidis da svaki pdf ima svog aldina.bhsport je napisao/la: Ovaj levat gore sa teorijama da je bolje ispasti sada nego iduce kolo je neki poremeceni lik kojem su Damir i Mirza nabili komplekse godinama, sad vjerovatno visi po kladari i hejta cio svijet.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ima li gdje snimak meca
-
- Kontakt:
Brkic gubi 6:7 u drugom setu vodi 2:0
wobly92 je napisao/la:Nije da ga niste pljuvali i zaklinjali se da ga nećete više gledat. I to će se desit svaki put kad onako izgubi. Razumijem na neki način, al nemojte iz krajnosti u krajnost.
Set je mogao uzeti mozda protiv Rafe kada se tek vratio poslije povreda, ali ako si pratio Rafin mec protiv Dzokovica, dobro znas da mu se forhend vratio i da je Rafa imao bolju fizicku spremu za mec Dzokovic je mogao da padne.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne znam koji ga qurac ovo nervira...shminka je napisao/la:
igraj za naciju Džumi

- OnaJeBomba
- Kontakt:
pa ovo stvarno nije normalno sad mi je jasno kakvim mozgovima ja objasnjavam..pa mozgu nije damir namjestio mec nego mayer mozgi mozgova..bhsport je napisao/la:Bas zbog toga nisam nista pisao prosli put. Damir je sklon oscilacijama, sto je i normalno i za prelazak na ATP level i na prostore gdje je rodjen a na kraju krajeva samo top klase su konstante.
cudi me da se molis da ostane u top100 zar nece majstor(legenda) u top 10.
Šta kaže Terminator, ako Mayer dobije to je logično jer je bolji od Damira a ako izgubi onda je namjestio
Napravi čovjek alibi u sekundi da se ogradi od svojih budalaština
Čestitke Džumi!

Napravi čovjek alibi u sekundi da se ogradi od svojih budalaština

Čestitke Džumi!

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Samo da se citiram, malo fulio al hebiga, bitna je pobjeda.Rokoko87 je napisao/la:Kad ga Damir hladno složi 0-2.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@OnaJeBomba prestani citirat svaki ponaosob komentar da bi samo dokazao da si kao u pravu!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Objesit ce se kad Damke dobije Nadala. Treba Damiru rec za ovog lika na forumu, nek igra u inat, tad je najjaci :p
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ipak je Damir nas najbolji teniser i klasa iznad Mirze i ostalih. Da ima servis bio bi lagano u top 50. Valjda poradi na tome.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.