Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zato pitari ne smiju da nam daju cijelu tribinu, jer će biti puna, a oni na sjeveru 3 stolice jedan čovjek
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Kaze ne pali nista prije 60te... Odjednom gori sve do skenderije

Nisam znao da ste dobili samo pola juga i na zadnjem derbiju na Grbavici...

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Stipu ih ba.
Vidis da su im derbiji, i FK Sarajevo, utakmice sezone godinama vec. I borba za titulu, i Kup i Evropa, sve im se svelo u tom pokusaju da pobjede Sarajevo. I to im je zamjena za sve ovo prije nabrojano.
Samo vi nastavite
... Pustite brata Miljacku 
Vidis da su im derbiji, i FK Sarajevo, utakmice sezone godinama vec. I borba za titulu, i Kup i Evropa, sve im se svelo u tom pokusaju da pobjede Sarajevo. I to im je zamjena za sve ovo prije nabrojano.
Samo vi nastavite

- FKS -
Mene ovdje samo zanima odgovor giganta Mambe. On je odista najjači forumski štrumf ovdje. Redovno me uveseljava svojim postovima.Hajdeee je napisao/la: ↑06 maj 2022, 01:03Stipu ih ba.
Samo vi nastavite... Pustite brata Miljacku
![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- BegovicRamiz
- Kontakt:
steta sto Rođeni ne odigrase dvomec sa Fenyordom
samo radi OnlyLefta da nam kaze da se igralo sa finalistom mozda i prvim osvajacem Konferencijske lige
samo radi OnlyLefta da nam kaze da se igralo sa finalistom mozda i prvim osvajacem Konferencijske lige

- tutankamon1905
- Kontakt:
Veceras bi onlyleft slavio ulazak u finale konferencijske..samo da su imali priliku igrat s feyenordom. Jer nije ni Feyenord sto je nekad bioBegovicRamiz je napisao/la: ↑06 maj 2022, 01:15steta sto Rođeni ne odigrase dvomec sa Fenyordom
samo radi OnlyLefta da nam kaze da se igralo sa finalistom mozda i prvim osvajacem Konferencijske lige![]()
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sto je najjace bar po komentarima nakon zrijeba i Rođeni i vecina ostale raje su govorili nije lose moze se ovo procitutankamon1905 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 01:18Veceras bi onlyleft slavio ulazak u finale konferencijske..samo da su imali priliku igrat s feyenordom. Jer nije ni Feyenord sto je nekad bioBegovicRamiz je napisao/la: ↑06 maj 2022, 01:15steta sto Rođeni ne odigrase dvomec sa Fenyordom
samo radi OnlyLefta da nam kaze da se igralo sa finalistom mozda i prvim osvajacem Konferencijske lige![]()
a oni bogme dogurase do samog kraja
nek im je sretno protiv Murinja
Veliki AEKEstablished in Athens in 1924 by Greek refugees from Constantinople in the wake of the Greco-Turkish War (1919–1922), AEK is one of the three most successful teams in Greek football (including Olympiacos and Panathinaikos), winning 30 national titles and the only one to have won all the competitions organised by the Hellenic Football Federation (12 Championships, 15 Greek Cups, 1 League Cup and 2 Super Cups).[3][4][5]
The club has appeared several times in European competitions (UEFA Champions League, UEFA Europa League and the defunct UEFA Cup Winners' Cup). It is the only Greek team that advanced to the semi-finals of the UEFA Cup (1976–77) and the quarter-finals of the UEFA Cup Winners' Cup twice (1996–97 and 1997–98). AEK was also the first Greek team that advanced to the quarter-finals of the European Cup (1968–69) and also to the group stage of the UEFA Champions League (1994–95).

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Malo su me iznenadile kvote na Velež i Sarajevo, bar prema mozzartu.
Na Sarajevo 1,55, a Velež 1,85.
Ja odigra oba kluba 1&2-5.
Ne znam, moguće da se padne, ali opet, vrijedi probati.
Sumnjam da će biti nekog puštanja, a rano je za čuvanje, za kup.
Na Sarajevo 1,55, a Velež 1,85.
Ja odigra oba kluba 1&2-5.
Ne znam, moguće da se padne, ali opet, vrijedi probati.
Sumnjam da će biti nekog puštanja, a rano je za čuvanje, za kup.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ovoliko ce i dobiti na kosevu mjesta koliko ih je na jugu i zali se kao, al ja bi majke mi volio bas da im se da citav jug i pola zapada da se razbije ta mitomanija o posjeti nekakvoj

-
- Kontakt:
Pod Bijelim brijegom utakmica počinje u 18:00h .Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 16:26Gledajući satnicu mečeva u oči bode nejasna odluka da se poklope termini dva najveća gradska derbija u BiH čime najviše gube ljubitelji fudbala u BiH.
Sarajevo - Željezničar na stadionu Asim Ferhatović Hase te Zrinjski - Velež na stadionu Pod Bijelim brijegom će igrati u utorak 10. maja od 20 sati.
![]()
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
-
- Kontakt:
Koliko vi nama date toliko cete i vi dobiti. Prije ste nam davali pola sjevera i istok stari a sad samo zdenku. Tako i vi sad dobijete puno manje. Ne znam zasto stalno povlacite tu temu kad ste vi tako izabrali, sve je do vas
Ko to kaze? Bljesak info?Truba1905burazeru je napisao/la: ↑06 maj 2022, 11:06Pod Bijelim brijegom utakmica počinje u 18:00h .Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 16:26Gledajući satnicu mečeva u oči bode nejasna odluka da se poklope termini dva najveća gradska derbija u BiH čime najviše gube ljubitelji fudbala u BiH.
Sarajevo - Željezničar na stadionu Asim Ferhatović Hase te Zrinjski - Velež na stadionu Pod Bijelim brijegom će igrati u utorak 10. maja od 20 sati.
![]()
Zasad je sluzbena satnica u NS/F BiH 20:00.
-
- Kontakt:
Prije niie bilo nasih navijaca na istoku a pola sjevera niste dobijali. 1500 karata na stadionu koji prima 40 000 i 1500 karata na stadionu koji prima 13. Ne znam jel se pravite glupi ili retardirani. Slobodno mozete citav jug da nam date jer se tribina ne koristi. Dok se kod nas i sjever i istok koriste i problemi su sa tampon zonama i trazite 3000 karata na stadionu koji prima 13 hiljada. Kakvi debiliTatamata1946 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 11:10Koliko vi nama date toliko cete i vi dobiti. Prije ste nam davali pola sjevera i istok stari a sad samo zdenku. Tako i vi sad dobijete puno manje. Ne znam zasto stalno povlacite tu temu kad ste vi tako izabrali, sve je do vas
E čuj ga pokušajuMiljacka je napisao/la: ↑06 maj 2022, 01:06Mene ovdje samo zanima odgovor giganta Mambe. On je odista najjači forumski štrumf ovdje. Redovno me uveseljava svojim postovima.Hajdeee je napisao/la: ↑06 maj 2022, 01:03Stipu ih ba.
Samo vi nastavite... Pustite brata Miljacku
![]()
![]()

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- svrakino1921
- Kontakt:
Aktivnih članova od 01.01.2022.
12.000/15.000
Jaooooo
Kako ovo boli nase komsije
Ma mora da puno boli kone nase drage
Auuuuuu
12.000/15.000
Jaooooo
Kako ovo boli nase komsije
Ma mora da puno boli kone nase drage
Auuuuuu
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Balorda, mosarajvosa83 i 11 gostiju.