Ne ističe mu ugovor na ljeto, to je greška na transfermarktu. Vojo je potpisao dvoipogodišnji ugovor u septembru 2018.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jesi li siguran? i na temi TZC su pisali da ima još šest mjeseci ugovora i da je u priči oko prelaska kod nas, ma da to realno ništa ne treba da znaci, kod njih je sve idi mi, dođi mi, Azmir dolazi sredinom januara i njegova je zadnja, a realno ne vidim način na koji ce ga zadržati ako želi da ide, pogotovo ako se priča i zna da je vec zatražio raskid ugovora
MIHAJLOVIĆ !
https://sportsport.ba/fudbal/veliko-poj ... rip/289059Radmilo87 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 16:36Jesi li siguran? i na temi TZC su pisali da ima još šest mjeseci ugovora i da je u priči oko prelaska kod nas, ma da to realno ništa ne treba da znaci, kod njih je sve idi mi, dođi mi, Azmir dolazi sredinom januara i njegova je zadnja, a realno ne vidim način na koji ce ga zadržati ako želi da ide, pogotovo ako se priča i zna da je vec zatražio raskid ugovora
06.09.18. 10:13
Ubiparip je danas u prostorijama novog premijerligaša stavio paraf na dvoipogodišnji ugovor, a nakon što je cijeli posao finaliziran, istakao je kako vjeruje da će opravdati očekivanja i pomoći Tuzla Cityju u ostvarenju zacrtanih ciljeva.
Haj vidjecemo na kraju sta ce biti, jos je rano za bilo šta, po meni lapo - lapo njegov dolazak, sve je mogucebraco je napisao/la: ↑03 jan 2020, 16:44https://sportsport.ba/fudbal/veliko-poj ... rip/289059Radmilo87 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 16:36Jesi li siguran? i na temi TZC su pisali da ima još šest mjeseci ugovora i da je u priči oko prelaska kod nas, ma da to realno ništa ne treba da znaci, kod njih je sve idi mi, dođi mi, Azmir dolazi sredinom januara i njegova je zadnja, a realno ne vidim način na koji ce ga zadržati ako želi da ide, pogotovo ako se priča i zna da je vec zatražio raskid ugovora
06.09.18. 10:13
Ubiparip je danas u prostorijama novog premijerligaša stavio paraf na dvoipogodišnji ugovor, a nakon što je cijeli posao finaliziran, istakao je kako vjeruje da će opravdati očekivanja i pomoći Tuzla Cityju u ostvarenju zacrtanih ciljeva.
MIHAJLOVIĆ !
Je l' Sarić igrao u ovom Krpićevom novom klubu, nešto mi poznato ovo Suwon odnekle 
Edit: Sretna svima Nova ljudi, da vam bude uspješna, da budete zdravi i sretni sa vašim najdražima
PS: Čestitke nam na duploj kruni u ovim izborima za forumaša i kantu, posebne čestite Osketu i Neandertalcu

Edit: Sretna svima Nova ljudi, da vam bude uspješna, da budete zdravi i sretni sa vašim najdražima

PS: Čestitke nam na duploj kruni u ovim izborima za forumaša i kantu, posebne čestite Osketu i Neandertalcu

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ali ovaj svinjski sto se pojacava
ja ne mogu zamisliti da Amar ima ovu ekipu kako bi se prosetao ligom -
Biti ce tesko da ista osvojimo

Biti ce tesko da ista osvojimo
Valjda bi trebali da mozemo bolje od Obradovica.
Yebena polusezona ce biti. Do samog kraja bit ce neizvjesno. Treba ovdje i srece uz dobre igrace.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Saric je ja mislim s Zukanovicem presao kod Arapa..Raonffa je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:21Je l' Sarić igrao u ovom Krpićevom novom klubu, nešto mi poznato ovo Suwon odnekle
Edit: Sretna svima Nova ljudi, da vam bude uspješna, da budete zdravi i sretni sa vašim najdražima![]()
PS: Čestitke nam na duploj kruni u ovim izborima za forumaša i kantu, posebne čestite Osketu i Neandertalcu![]()
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Broj 5 se vraca na Grbavicu
Kamaraju igrace, dovode i vracaju iste one igrace za koje je Baka rekao da su nezadovoljni sto nisu ostvarili transfere vani i da je to razlog loše igre, rezultata i atmosfere u timu, jer su nezainteresirani i bezvoljni, i kada su napokon otišli sada ih nakon pola godine - godinu vracaju sto ne može nikako biti dobro po njih, i ljetos su kamarali igrace pa smo vidjeli gdje su završili, kao da dovode igrace samo da nebi završili kod nas i kod kona, bez ikakvog plana i organizacije a u takvoj situaciji je lako igracima obećati ne znam ti kakve plate i uslove kada ni godinu ugovora ne odrade (Lendric, Hadzic, Celikovic i dr), na kraju odličan marketing gdje navijači protivnickih ih klubova sami sebe uvjeravaju da su ovi puni ko brod i da sa lakoćom dovode igrace, dok istovremeno od svih tih "ulaganja" nemaju a ma baš nikakve koristi ni rezultata
MIHAJLOVIĆ !
Jeste sada, ali prošle sezone mislim da je igrao za ovaj tim što je kupio Krpića.Bezideja je napisao/la: ↑03 jan 2020, 18:43Saric je ja mislim s Zukanovicem presao kod Arapa..Raonffa je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:21Je l' Sarić igrao u ovom Krpićevom novom klubu, nešto mi poznato ovo Suwon odnekle
Edit: Sretna svima Nova ljudi, da vam bude uspješna, da budete zdravi i sretni sa vašim najdražima![]()
PS: Čestitke nam na duploj kruni u ovim izborima za forumaša i kantu, posebne čestite Osketu i Neandertalcu![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
bruda ,vjeruj bratu da Amar ima ove igrace vidio bi ti kako bi igrali .Radmilo87 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:14Kamaraju igrace, dovode i vracaju iste one igrace za koje je Baka rekao da su nezadovoljni sto nisu ostvarili transfere vani i da je to razlog loše igre, rezultata i atmosfere u timu, jer su nezainteresirani i bezvoljni, i kada su napokon otišli sada ih nakon pola godine - godinu vracaju sto ne može nikako biti dobro po njih, i ljetos su kamarali igrace pa smo vidjeli gdje su završili, kao da dovode igrace samo da nebi završili kod nas i kod kona, bez ikakvog plana i organizacije a u takvoj situaciji je lako igracima obećati ne znam ti kakve plate i uslove kada ni godinu ugovora ne odrade (Lendric, Hadzic, Celikovic i dr), na kraju odličan marketing gdje navijači protivnickih ih klubova sami sebe uvjeravaju da su ovi puni ko brod i da sa lakoćom dovode igrace, dok istovremeno od svih tih "ulaganja" nemaju a ma baš nikakve koristi ni rezultata
Jeste to je ista ekipa gdje je saric igraoRaonffa je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:15Jeste sada, ali prošle sezone mislim da je igrao za ovaj tim što je kupio Krpića.Bezideja je napisao/la: ↑03 jan 2020, 18:43Saric je ja mislim s Zukanovicem presao kod Arapa..Raonffa je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:21Je l' Sarić igrao u ovom Krpićevom novom klubu, nešto mi poznato ovo Suwon odnekle

I za Obradovića, on je super napadac, pa u radniku igrao sjajno po meni ako ima istine super opcija za zamjene krpicu

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hansestadt i 54 gosta.