Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

frankqqqqq
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la frankqqqqq » 18 okt 2012, 21:38

I ovi što su u dvojbi kakav će nam se Jacke vratiti, vratit će se samo dominantniji, sa jačim karakterom i tijelom :mrgreen: Tehniku nije izgubio, kreativnost je tu, samo da zaigra. Ja iskreno ne mogu dočekati momenat kad će on zaigrat ponovo u dresu 8-) I sa pravom možemo reći da kad se Jackie vrati da imamo najjaču vezu u Premiershipu.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 18 okt 2012, 21:44

Po meni je Cazorla trenutno bolji igrac od Wilshira i kada bi trebao birat, uvijek bi izabrao spanca.

Samo je fazon sto Wenger ne treba birat ..
Moze Jack igrat nesto ispred Artete a Santi kao ofanzivni vezni.

Jbga .. Diaby nije ta klasa.

To ce vjerovatno biti medju 3 najbolja vezna reda u svijetu .. zajedno sa Realom i Barcom.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 18 okt 2012, 21:46

Cazorla je spanac jbg-a. :) Ali Wilshere je spejssatl sto se tice engleskih veznjaka, nema mu ravnog.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 18 okt 2012, 21:49

Sve će se vidjeti i napraviti analiza,kad Jack odigra utakmicu za Arsenal.Onda cemo usporedbe provoditi.Dotad je sve rekla-kazala.
Keep walking.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 18 okt 2012, 21:49

Chuckie je napisao/la:Cazorla je spanac jbg-a. :) Ali Wilshere je spejssatl sto se tice engleskih veznjaka, nema mu ravnog.

Sent from my iPhone using Tapatalk
jel vi kontate da nije igro preko 14 mjeseci ? o moj boze

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 18 okt 2012, 21:54

To bih uzimao u obzir da je neko drugi u pitanju. Ovako...Wilshere...sumnjam da će se to i trun poznati na njemu. Vidjećeš ti kako se za grb ide glavom na krampon, a vala i kako se lopta.

Biće postepeno uvodjenje, toga je svako svjestan, al' da će se poznati na njemu odsutnost...Ni najmanje. Biće bolji nego ikad.

Za mene sva filozofija prestaje nakon rečenice Wenger mora cijeli Arsenal podrediti Wilsheru. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 okt 2012, 21:56

rosicki kontamo tvoju zabrinutost, al se osjećaj i znanje ne može izgubit tek tako :mrgreen: .
Polahko ga uvodit sa klupe da se navikava, ako se pokaže za razliku od ramseya nakon povrede, eto njega u prvoj brzo !

Edit: hebote, čekamo ga kakvo finale LP :mrgreen: . A stvarno, san mi je da ga vidim protiv Norwicha uh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vođa zna.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 18 okt 2012, 22:08

Mozes nastaviti sanjati nedime :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 okt 2012, 00:10

Diaby je klasa i kad je zdrav i kad uveze tekmi on jenas najbolji vezni, ssteta je sto ga ozlijede muce pa ne mozemo puno uzivati u potezima majstora kakav je Diaby koji ce ako uveze jednu sezonu bez ozlijeda biti legitimni nasljednik najveceg od najvecih Patricka Vieire.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 19 okt 2012, 00:15

Ja takodje mislim da ce biti dobar. Gledao sam one isjecke sa utakmica rezervi i tamo je se vidjelo da isto ko na ovome klipu onako uljece bezpostedno... Ali slazem se sa da ipak treba sacekati za njega kakav ce biti. Sve je to u glavi, dali je se strah uvukao? I Nasri je bio slomio nogu preprosle godine na pripremama pa kada je se vratio bio je najbolji!!! Takodje uvjek vazi pravilo da je bolje da igrac bude odsutan godinu a da nije nista slomijo nego 3 mjeseca a da je slomio... Sto se mene tice neka ovu sezonu do kraja iskoristi da se vrati u formu i bice dobro.

Ono sto je problem Arsenala jeste slaba realizacija. I to vec godinama! Pogledajte samo na ovome klipu gore od Wilshere koliko ima 1000% sansi ne iskoristeno. Pa sada da ne trazim jos od perioda kada je i Fabregas bio!!! NEMAMO GOLGETERA!!! Pa pogledajte koliko je drugima malo potrebno za gol!!! Dzaba nama najbolja veza i sve sanse kada debili masaju sve. Treba nam 6 100%ih prilika za gol! Bergkamp i Henry su bili zadnji nasi napadaci koji su dobro koristili sanse od tada ipak skromnijeg veznog reda nego posle sto smo imali. Posle su bile velicine. Adebayor,Eduardo (povreda ga unisti), Bedtner, pussy (do predzadnje godine, znaci prvih 6 kada je bio zdrav), Chamakh, Walcott, Gervinho sada evo i Giroud... Sve likovi koji vise masaju izgledne sanse nego pogadjaju! Prosla godina je bila izuzetak ali tada nismo imali tako ubitacnu vezu...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 19 okt 2012, 00:29

Gunner4 je napisao/la:
Ono sto je problem Arsenala jeste slaba realizacija. I to vec godinama! Pogledajte samo na ovome klipu gore od Wilshere koliko ima 1000% sansi ne iskoristeno. Pa sada da ne trazim jos od perioda kada je i Fabregas bio!!! NEMAMO GOLGETERA!!! Pa pogledajte koliko je drugima malo potrebno za gol!!! Dzaba nama najbolja veza i sve sanse kada debili masaju sve. Treba nam 6 100%ih prilika za gol! Bergkamp i Henry su bili zadnji nasi napadaci koji su dobro koristili sanse od tada ipak skromnijeg veznog reda nego posle sto smo imali. Posle su bile velicine. Adebayor,Eduardo (povreda ga unisti), Bedtner, pussy (do predzadnje godine, znaci prvih 6 kada je bio zdrav), Chamakh, Walcott, Gervinho sada evo i Giroud... Sve likovi koji vise masaju izgledne sanse nego pogadjaju! Prosla godina je bila izuzetak ali tada nismo imali tako ubitacnu vezu...
Zato ćemo prodat jednu tribinu Emiratesa Liverpoolu ili Chelseau i dobiveni novac uložit u El Tigrea. Mati draga ja onako dobrog napadača nisam vidio od svog prvog idola :mrgreen: , debelog Ronalda i našeg Henrya. Koja yebena klasa, za njega ko iskešira 50 ili 60 miliona otplatit će te pare za godinu.

Arsenal da ga mazne kroz dresove bi ga otplatili 100% ali nemaju Gazidis, Kroenke i Hill-Wood sluha za to...

Stvarno nisam za tu transfer politiku gdje se igrači toliko preplaćuju ali kad bi mogao birati jednog igrača to bi bio El Tigre. Pa da smo ga uzeli na ljeto dosad bi dao makar 15 golova.

slika

Ali nažalost uzet ce ga Chelsea, pa će nas terorizirat godinama ko Drogba.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 19 okt 2012, 01:25

Marsal je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:
Zato ćemo prodat jednu tribinu Emiratesa Liverpoolu ili Chelseau i dobiveni novac uložit u El Tigrea. Mati draga ja onako dobrog napadača nisam vidio od svog prvog idola :mrgreen: , debelog Ronalda i našeg Henrya. Koja yebena klasa, za njega ko iskešira 50 ili 60 miliona otplatit će te pare za godinu.

Arsenal da ga mazne kroz dresove bi ga otplatili 100% ali nemaju Gazidis, Kroenke i Hill-Wood sluha za to...

Stvarno nisam za tu transfer politiku gdje se igrači toliko preplaćuju ali kad bi mogao birati jednog igrača to bi bio El Tigre. Pa da smo ga uzeli na ljeto dosad bi dao makar 15 golova.

slika

Ali nažalost uzet ce ga Chelsea, pa će nas terorizirat godinama ko Drogba.

Apsolutno si u pravu! Pogotovo za ovo zadnje... :( Mada meni se i Cavani svidja! Njega da hoce dovesti posle ne moraju naredna dva roka nikoga, a i nije niko ni potreban osim da se retosiljaju smeca i neka ubace klince umjesto klosara... Zasto ne bi uradili kao Bayern za onoga Martineza ljetos? Lijepo, ustedilo se, sada da se istresemo i to je to, ali ne... Nema tihi Sten i ekipa mu*a za to! A otplatio bi se za sezonu ali ne oni bi kenjali radi plate!!!! Ovako bice dobra ako onoga Lopeza uspiju...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 19 okt 2012, 01:33

Posto od Falcaa nema nista, ja se pitam zasto Wenger ne pogleda Soldada iz Valensije ..
Odlican napadac, veoma brz, zna se ubaciti, ima tehniku, zabija golove.
Mislim da bi se perfektno uklopio u Arsenalov sistem, a i spanac je to :mrgreen:

A ne vjerujem da bi bio nesto pretjerano skup.

Dosta bolji igrac i napadac od Girouda.
Najbolje u vezi njega je to sto nije sidras .. covjek trci, bori se, zna povuci, asistirati.

Mislim da nema boljeg rjesenja kada se u obzir uzme kvalitet i cijena igraca ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 19 okt 2012, 02:10

slažem se da je soldado dobar napadač, ali da trči, povlači i asistira?! onaj ko je imalo pratio valensiju zna da većinu tog posla odrađuje jonas, koji igra mrvicu iza soldada i praktički mu sredi dosta golova, ako ne asistira onda mu na neke druge načine olakša. soldado je potpuno oslobođen prljavih i sekundarnih zadataka kad igra u paru s jonasom - jedini zadatak mu je da loptu pospremi u gol.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 19 okt 2012, 09:23

Ma4kaveli
Nije ni Giroud sidras,i on trci,spusta sve lopte glavom,asistira
Rođen s tobom da budem

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 19 okt 2012, 10:12

Giroud prvi asistent ekipe, a oni meni spominju neke Soldade, made, mede, folove golove :?
Arsene Wenger

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 19 okt 2012, 11:06

Moza nije sidras ali je prespor.

Soldado ne koci napade i sigurno da bi bio idealno rjesenje za Arsenal.
Sve ima ..

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 19 okt 2012, 11:07

Ne koči ni Giroud.

Soldado nije ništa bolji od njega.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 19 okt 2012, 11:11

Cuj ne koci a lik ima 2 metra :mrgreen:
Znaci, dosta je sporiji od Cazorle, Gervinha i ostalih u napadu.

Ne kazem ja da je Giroud los, ali za Arsenalov sistem bi Soldado bio savrsen izbor.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 19 okt 2012, 11:13

Nama je jedino Persie kocio napade, nekad je to donosilo i dobroga, nekad losega. Svi prije i poslije njega napade ne koce kao sto je to on radio.
Arsene Wenger

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.