Rafa inače igra cricket za vrijeme US Opena, pa ne vidiš ko mu može uzeti set, ha?Mig_Mig je napisao/la:Vidi ovog pacijenta.. cuj nik moze dobit djokovica. Fenomenalan mec, mec koji bi Novaka mogao svrstat u najboljeg ikad. Ne vidim ko mu moze uzet seta na Us openu/Australi. Lik je fenomen. Naravmo i Rogeru nakolon do poda i tacno da se zapitas kako je moguce da ovako igra u 38godini, ali vidjet cemo Novaka sa 35/36/37.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ma kakav Visko. Na presici poslije meca Roger je rekao da preskace Montreal ove sezone, znaci igra Cincy i USO. To je potvrdjeno. Za sljaku naredne godine je rekao da ne zna. To ce vjerovatno zavisit od toga koliko meceva odigra u prva 3 mj sezone.ronaldo99 je napisao/la:Nego dns Visko rece da je Roger objavio koje turnire planira igrati iduce god, zna li neko od vas taj podatak ja nisam upratio, zanima me jel opet sljaku uvrstio ili preskace?
Steta sto preskace ja se sve nadam moze zaganjati No1 na kraju god ali tesko, da je uzeo dns to bi vec bilo izvodivo.darker10 je napisao/la:Ma kakav Visko. Na presici poslije meca Roger je rekao da preskace Montreal ove sezone, znaci igra Cincy i USO. To je potvrdjeno. Za sljaku naredne godine je rekao da ne zna. To ce vjerovatno zavisit od toga koliko meceva odigra u prva 3 mj sezone.ronaldo99 je napisao/la:Nego dns Visko rece da je Roger objavio koje turnire planira igrati iduce god, zna li neko od vas taj podatak ja nisam upratio, zanima me jel opet sljaku uvrstio ili preskace?
A u drugu ruku razumljivo da preskace jer jednostavno nije u godinama da moze izdrzati
Dopingas ,kao i svaki Gringo koji je obarao silne rekorde u atletici,plivanju ili biciklizmu.shevchet je napisao/la:
Kad spomenu plivanje, a jesi čuo za Phelpsa?
Mourice Green,Michael Johnson ,Marion Jones,Amstrong.
Plivanje sam manje pratio , bilo je skandala
,ne mogu se imena sjetiti.
Svaki uspjeh Gringa uzimati sa rezervom , bio individual ili timaki sport.Njihov lobi je daleko najveci na Svijetu,njihovi sportisti imaju drugaciju suplementaciju i drugacije metode treninga.Njihovim sportistima su mnoge stvari dozvoljene a drugima strogo zabranjene.
Zadnja izmjena: JoeBleck, dana/u 14 jul 2019, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
JoeBleck je napisao/la:“Tajo” posto si tako pametan , de nam obajni u kojeg univerzumu mozes porediti individualni sport i timeki sport.U tenisu,kao u boksu,plivanju,biciklizmu i mnogim drugim sportovima si sam i tvoj kvalitet je slika i prilika.U timskom sportu nisi ti sampion ,vec je tim sampion.Nisi ti luzer vec je tim luzer.Ne moze Jordan biti Sampion sam abombaysaphire je napisao/la:JoeBleck je napisao/la:Novak je mentalno najspremniji sportista ikada.Ovaj vid mentalne igre je nevidjen,od svog loseg dana i tenisa on uspije stvoriti problem rivalu koji leti po terenu.Apsolutno nenadyebiv teniski intelekt.
Šine jesi li ikada čuo za Michaela Jordana , ili ne daj bože gledao istog ?
Ako nisi pitaj nekoga ko jeste , pa onda probaj isto napisati.
Pipen i ostatak Bullsa biti luzeri.
Ne moze Individua toliko uraditi koliko ostatak tima moze zasrati ili ne mose tim toliko uraditi koliko individua moze zasrati.
Poredis nemoguce “ Tajo” , poredis nebo i zemlju.Nemas pojma o zivotu , nemas pojma o cemu pises.
Novak je najveca psiha u Svijetu sporta.Nije se rodio veci mental freak od njega.Po ko zna koji put je bio losiji rival
Na terenu , po ko zna koji put je izasao kao pobjednik.
Sinčino , smiri se malo , čemu vrijeđanje ? Jesam li ja tebe nekako uvrijedio ? Ajmo reći da ovdje griješim , na osnovu čega ja nemam pojma o životu!?!? Znaš me privatno , možda?
Sinčino vidi se da nisi gledao Jordana , čovjeka koji slobodna bacanja pogodi zatvorenih očiju, čovjeka koji kaže Regiju Milleru da će se zabiti toliko i toliko poena i to uradi , čovjeka kojem Mutombo kaže da nikad nije zakucao preko njega, i prvi sljedeći meč između njihovih ekipa on ga stavi na poster, čovjeka koji sam temperaturom bude najbolji na terenu , čovjeka koji polije samoubistva oca ode na "pauzu" i vrati se , i bude MVP i pogodi odlučujući šut za prsten.
Ja ne pišem o njegovih 6 prstenova , naravno da je timski uspjeh, pišem o njegovoj mentalnoj snazi , da šta god da kaže to i uradi , da čovjek jednostavno nije vidio prepreku.
Međutua , pošto nisi gledao dotičnog , ne mogu ja tebi to dočarati , i to je to.
Naše mišljenje ne mora da se slaže, ali nema potrebe za vrijeđanjem.

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Cisto sumnjam da on vise razmislja o tome. Za njega je najbitnije da si daje ovakve prilike na GS. Nekad ce otic na njegovu stranu kao na AO, nekad nece i jbg. Broj 1 je neizvodiv prosto zato sto ne igra dovoljan broj turnira godisnje.ronaldo99 je napisao/la:Steta sto preskace ja se sve nadam moze zaganjati No1 na kraju god ali tesko, da je uzeo dns to bi vec bilo izvodivo.darker10 je napisao/la:Ma kakav Visko. Na presici poslije meca Roger je rekao da preskace Montreal ove sezone, znaci igra Cincy i USO. To je potvrdjeno. Za sljaku naredne godine je rekao da ne zna. To ce vjerovatno zavisit od toga koliko meceva odigra u prva 3 mj sezone.ronaldo99 je napisao/la:Nego dns Visko rece da je Roger objavio koje turnire planira igrati iduce god, zna li neko od vas taj podatak ja nisam upratio, zanima me jel opet sljaku uvrstio ili preskace?
A u drugu ruku razumljivo da preskace jer jednostavno nije u godinama da moze izdrzati
-
- Kontakt:
Aj dobro , imam svoje mišljenje i odmah sam pacijent !?!Mig_Mig je napisao/la:Vidi ovog pacijenta.. cuj nik moze dobit djokovica. Fenomenalan mec, mec koji bi Novaka mogao svrstat u najboljeg ikad. Ne vidim ko mu moze uzet seta na Us openu/Australi. Lik je fenomen. Naravmo i Rogeru nakolon do poda i tacno da se zapitas kako je moguce da ovako igra u 38godini, ali vidjet cemo Novaka sa 35/36/37.
Pazi ovo igrali su 2 puta, i oba puta dobio Kyrgios .
I što ga ne bi mogao još dobiti ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Pepe Imaz ispade ključni čovjek
-
- Kontakt:
Nemanja86 je napisao/la:
Pepe Imaz ispade ključni čovjek
Skloni taj snimak , moram opet dupli Vlahov pivom zaliti

Joj jes mi drago sto se pomokrio u facu odvratnim aristokratama anglosaksonskim i onoj mirki i ljubicicu, sjede broje pare kolko je razlika finalista i prvak kad je 40:15 imo e nes majstore...
Svaka cast Noli nije bilo dileme, babuka ide u istoriju. Za mene je ovo najbolji mec svih vremena, nazalost bojim se i zadnji titanski okrsaj na ovom nivou i formama. Ovo se ne ponavlja.
Svaka cast Noli nije bilo dileme, babuka ide u istoriju. Za mene je ovo najbolji mec svih vremena, nazalost bojim se i zadnji titanski okrsaj na ovom nivou i formama. Ovo se ne ponavlja.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
da definitivno ovako nesto mogu ponoviti jos samo novak i nadal vjerovatno, mec je nenadjebiv bio
Kao sto ti mene uvrijedi i nazva “sinom” a ne znas me , tako ja tebe nazvah’ “nemacem pojma” iako te ne znam.Isto zar ne ?bombaysaphire je napisao/la:
Sinčino , smiri se malo , čemu vrijeđanje ? Jesam li ja tebe nekako uvrijedio ? Ajmo reći da ovdje griješim , na osnovu čega ja nemam pojma o životu!?!? Znaš me privatno , možda?
Sinčino vidi se da nisi gledao Jordana , čovjeka koji slobodna bacanja pogodi zatvorenih očiju, čovjeka koji kaže Regiju Milleru da će se zabiti toliko i toliko poena i to uradi , čovjeka kojem Mutombo kaže da nikad nije zakucao preko njega, i prvi sljedeći meč između njihovih ekipa on ga stavi na poster, čovjeka koji sam temperaturom bude najbolji na terenu , čovjeka koji polije samoubistva oca ode na "pauzu" i vrati se , i bude MVP i pogodi odlučujući šut za prsten.
Ja ne pišem o njegovih 6 prstenova , naravno da je timski uspjeh, pišem o njegovoj mentalnoj snazi , da šta god da kaže to i uradi , da čovjek jednostavno nije vidio prepreku.
Međutua , pošto nisi gledao dotičnog , ne mogu ja tebi to dočarati , i to je to.
Mit o MJ je sjajan , work ethic,ljutnja kada ga neko zalijepi,snaga koju reproducira.
Nista manji u to vrijeme u svim segmentima nije bio Drazen , cak bi rekao talentom nivo za sebe.
To sta je pricao on sa Mutombom i ostalim kolegama ga ne moze ciniti najvecom mentalnom gromadom ikada.
Hoces malo da pisemo o Novaku , individui , momku sa yebenog balkana,gdje je tenis do prije 30 godina bio enigma vecini ljudi.
Da pisem o momku koji je dosao sa razorenih prostora,mentalnog sklopa ljudi zatucanih mrznjom i gnjevom.Predjela siromastva i jada.
Da pricamo malo o njegovim dostignucima ? Da se igra ucitelja i ucenika sa dva “najveca” tenisera ikada ? Da uspjeva takve kreme glavom lomiti kao sa su prosjek a ne krem de la krem.
Ima li potrebe da nastavljam ?
Pisemo o decku koji je od nedodirljivih napravio figure sa kojima se vise manje igra.Bio u top formi ili ne , nekako ce izaci kao pobjednik.Znas zasto? Zato sto je jaci od najjaceg.
Ovo pise velik fan Nadala , nekoga kome je Novak nocna mora

Armstrong je dokazani dopingaš, Phelps je druže najuspješniji individualni sportista ikad i niko ga nikad neće u tome nadmašiti...JoeBleck je napisao/la:Dopingas ,kao i svaki Gringo koji je obarao silne rekorde u atletici,plivanju ili biciklizmu.shevchet je napisao/la:
Kad spomenu plivanje, a jesi čuo za Phelpsa?
Mourice Green,Michael Johnson ,Marion Jones,Amstrong.
Plivanje sam manje pratio , bilo je skandala
,ne mogu se imena sjetiti.
Svaki uspjeh Gringa uzimati sa rezervom , bio individual ili timaki sport.Njihov lobi je daleko najveci na Svijetu,njihovi sportisti imaju drugaciju suplementaciju i drugacije metode treninga.Njihovim sportistima su mnoge stvari dozvoljene a drugima strogo zabranjene.
ne moze brate, kad ovo danas nije uzeo, nece nikada!ronaldo99 je napisao/la:Ja se nadam da ce Roger zadrzati ovaj nivo tenisa i na americkoj turneji, povotovo na US openu jer def on moze sa.ovom igrom jos do GS titule
meni je jos uvijek tesko svariti da je onakav papak ispao na 40-15, neshvatljivo.
toliko se vidim pise o novaku i toj mentalnoj snazi, stvarno ne znam na osnovu cega u danasnjem mecu.
grlica se ukakila, poklonila mec, vjerovatno sebi unistila sve sanse da ostane rekorder po broju GS titula i zdravo.
Najružniji fudbaleru u historji...Effenberg je napisao/la:Joj jes mi drago sto se pomokrio u facu odvratnim aristokratama anglosaksonskim i onoj mirki i ljubicicu, sjede broje pare kolko je razlika finalista i prvak kad je 40:15 imo e nes majstore...
Najveći meč svih vremena, ljudi snimili film o njemu, pogledaj ga, nećeš se razočarati.
Kakav ovaj meč najveći svih vremena, bolan, bolan...

Zadnja izmjena: shevchet, dana/u 14 jul 2019, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
joeblack respect.. skoro sam pisao na temi dzumhura u vezi tog naseg balkana i sta znaci za te sportiste s ovih prostora kad dodju do nekih miliona u zivotu, taj mentalitet koji odlikuje narode s ovih prostora u trenutku slave 90% njih u svim sportovima nije odolilo i prepustilo se nekim lijevim vodama u zivotu.. novakov uspjeh ima mnogo veci znacaj jer dolazi odavde a ne sa zapada, njegov rad i posvecenost da napreduje su nevjerovatni.. iz svih tih razloga ova mentalna snaga je sigurno nesto najbolje sto je sport vidio, jer za razliku od sportista on uvijek ima taj jedan razlog vise da dokaze poganom narodu ovdje sta je svojim trudom napravio u zivotu..
-
- Kontakt:
JoeBleck je napisao/la:Kao sto ti mene uvrijedi i nazva “sinom” a ne znas me , tako ja tebe nazvah’ “nemacem pojma” iako te ne znam.Isto zar ne ?bombaysaphire je napisao/la:
Mit o MJ je sjajan , work ethic,ljutnja kada ga neko zalijepi,snaga koju reproducira.
Nista manji u to vrijeme u svim segmentima nije bio Drazen , cak bi rekao talentom nivo za sebe.
To sta je pricao on sa Mutombom i ostalim kolegama ga ne moze ciniti najvecom mentalnom gromadom ikada.
Hoces malo da pisemo o Novaku , individui , momku sa yebenog balkana,gdje je tenis do prije 30 godina bio enigma vecini ljudi.
Da pisem o momku koji je dosao sa razorenih prostora,mentalnog sklopa ljudi zatucanih mrznjom i gnjevom.Predjela siromastva i jada.
Da pricamo malo o njegovim dostignucima ? Da se igra ucitelja i ucenika sa dva “najveca” tenisera ikada ? Da uspjeva takve kreme glavom lomiti kao sa su prosjek a ne krem de la krem.
Ima li potrebe da nastavljam ?
Pisemo o decku koji je od nedodirljivih napravio figure sa kojima se vise manje igra.Bio u top formi ili ne , nekako ce izaci kao pobjednik.Znas zasto? Zato sto je jaci od najjaceg.
Ovo pise velik fan Nadala , nekoga kome je Novak nocna mora
Nije baš isto , ali nebitno ...
B92: Bogdanović o Novaku: Teniski Majkl Džordan! FOTO http://www.b92.net/sport/wimbledon2019/ ... id=1566380
Evo mog "dokaza", sasvim slučajno

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kakva velicina je ovaj Djokovic nmg da vjerujem.Toliko sam ljut na Federera al nije mi zao sto je Djokovic uzo.Ovakvu mentalnu snagu nikad nisam vidio.Najveci sportista svih vremena definitivno.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Jak je mentalno,jer bi mnogi izgubili mec vec kod onog breaka.To sto se on sabrao da uopste vrati servise na 40-15 je veliko.babino je napisao/la:ne moze brate, kad ovo danas nije uzeo, nece nikada!ronaldo99 je napisao/la:Ja se nadam da ce Roger zadrzati ovaj nivo tenisa i na americkoj turneji, povotovo na US openu jer def on moze sa.ovom igrom jos do GS titule
meni je jos uvijek tesko svariti da je onakav papak ispao na 40-15, neshvatljivo.
toliko se vidim pise o novaku i toj mentalnoj snazi, stvarno ne znam na osnovu cega u danasnjem mecu.
grlica se ukakila, poklonila mec, vjerovatno sebi unistila sve sanse da ostane rekorder po broju GS titula i zdravo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.