Samo ovaj zakrivljeni dio kad bi bio plav na sjeveru i istoku 10 puta bi ljepse izgledaloKonzerva je napisao/la: ↑28 dec 2019, 19:39ovaj krov se mora proslaviti titulom, nema ne moze, nema ne ide, mora se.....

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Samo ovaj zakrivljeni dio kad bi bio plav na sjeveru i istoku 10 puta bi ljepse izgledaloKonzerva je napisao/la: ↑28 dec 2019, 19:39ovaj krov se mora proslaviti titulom, nema ne moze, nema ne ide, mora se.....
Ma jok, nije to on, pravi Ermin lijeci puknuti misic u Sibeniku
Mmmmmmmm rado bi je odveo kući da ponovimo lektiru
Nije ni čudno,svejednog je Babuka doveo.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 23:43Eto to je prva grupa odlicnih igraca i pravih zeljovaca koja je otjerana nogama i rukama. Nepravda... izuzev turkovica![]()
Hvala Kana.Pisati rjedje ne mogu,jednom u tri godine.Salim se.Nadam se da ce nam Zeljo dati razlog da svi budemo pozitivni sad a i u buduucnosti.KANA je napisao/la: ↑28 dec 2019, 17:42Braca,dobro dosao i pisi cesce moramo ovaj forum pojacati i daj da na ovom bude pozitiva i lijepa pricaHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑28 dec 2019, 16:33Pozdrav istomišljenicima i neistomišljenicima.Ovdje sam se registrovao 2016 god i evo prvi put pišem.![]()
![]()
stvar je u tome da su te dvije godine mogle lako biti 10 ili više ... a znaš kako je kod nas, daj šta daš.bojamora je napisao/la: ↑29 dec 2019, 01:34Ma mene ovi stubovi što drže krov pravo nerviraju. Sranje pravo. Stub baš ispred mene gdje sam do sada sjedio. Pravo mi je drago bilo da mogu sa viših sjedišta gledat a sad se moram opet spuštat i ići još više prema golu. Bolje bi bilo da smo čekali još dvije godine pa stavili krov bez stubova al gotovo je sad.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, MoSaZeLjo1921, N3R3D, Sarun i 53 gosta.