Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
tuzlaci izdržite, nije bogme lahko takve šokove izdržati kao što vas pogađaju u nepravilnim vremenskim razmacima. Pravi Jasmin je obećao i to čvrsto naravno usmeno da će eliminirati lažnog jasmina. A lažni jasmin odugovlači sa reprogramom a pravi Jasmin se konsultuje sa bazom. Predsjednik i to onaj originalni rukovodi svime i čvrsto je obećao dolazak iz amerike čim lažni jasmin potpiše ono što je pravi Jasmin obećao usmeno.
Sto nisi napisao da da lijepo imati tradiciju, biti ponosan na pretke koji su cinili nesto dobro, da svijet postoji po tvojim vrijednostima ili postulatima takav svijet bi davno nestao, ljudi u svijetu drze do tradicije, vrijednostima koji su im ostavili njihovi pretci.....sta iza tog tvog kluba stoji......nista, jedna velika praznina....da ne bi ovo izgledalo da nekog ne daj Boze mrzim, reci cu ti da volim Hajduk, bas zbog njihove istorije, tradicije, njihove strasti prema svom klubu.HercUSrcu je napisao/la:Kako vam se više da??!?!?!?!!
Činjenice su ono što se ne može osporiti.
Činjenica je da je Zrinjski osnovan 1905.
Činjenica je da se ugašeni prisilno 1946.
Činjenica je da je tada Veleže preuzeo primat i ostvario jako dobre rezultate u Jugoslaviji.
Činjenica je da nakon što je BiH postala država, Zrinjski je opet smijo postojati.
Činjenica je da od onda Zrinjski ima puno bolje rezultate od Veleža.
A znate šta je najbitnije?
**** vas istorija na koju se svi izvlačite non stop.
Moj tata ima veći **** od tvog jer je stariji? Zar je to istina?
Gledajte sadašnjost i budućnost a ne samo non stop u tu prokletu istoriju.
Lijepo ju je imati, ali je još ljepše imati sadašnjost i lijepu budućnost.
Aj sad teraj dalje i pričajmo malo o nogometu
🔴⚫️
Pa šta me oni imaju lagati?tuzlak1987 je napisao/la:Dobro su ti otac i djed nalagali.HercUSrcu je napisao/la:Jedno je ideologija drugo je civilizirani svijet jel?tuzlak1987 je napisao/la:Ma ja neko vas ugasio iz cista mira, vi koji ste igrali NDH ligu i bili tih par godina aparat za sirenje mrznje na tim prostorima. Da je ovo normalna drzava vi ne bi postojali niti od 1993 pa do danas ali nije pa opet eto mozete sluziti kao politicki aparat.
Znaci niste ugaseni prisilno vec vasa ideologija nije imala mjesta u civilizovanom svijetu vise.
Nemate niti sadasnjost niti buducnost, a niti proslost..Imate mozda tako sto vam sudije navuku Evropu pa se onda tamo izblamirate pred 1500 vasih stovatelja
Aj budi iskren i priznaj da je i jedno i drugo bilo totalitarizam.
U doba Tita su dragi moj veća sranja napravljena nego u to kratko postojanje NDH ako imalo pratiš tu "istoriju" na koju se pozivaš.
Al ono što se kaže - i slijepac ponekad bolje vidi od osobe koja ne želi gledati.
Imamo i prošlost (pa takva kakva bila), sadašnjost je očita, a budućnost - živi bili pa vidjeli
Povijest, brojke, mnoge knjige i emisije koje su prikazivale stvarne prikaze iz jednog i drugog doba potvrđuju jednu stvar - i za vrijeme NDH i za vrijeme Tita su se dogodila masovna sranja.
E sad, kad pogledaš finalne brojke, doći ćeš do zaključka da je za vrjeme Tita napravljeno puno više sranja.
Pa ti meni reci tko tu koga laže??
Da ti krenem pričati šta su mi moj djed i otac pričali šta se događalo od 91 do 94 na području gdje su Hrvati živjeli u BiH, ostao bi paf.
Da li to znači da unatoč sranjima koje su Bošnjaci radili ja nemam prijatelje Bošnjake?
Daleko od toga.
Nije jedan narod kriv što se hrpa primitivaca tada okrenula protiv naroda s kojim je krenuo u borbu za neovisnost.
Hvala Bogu, ima normalnih Hrvata, normalnih Bošnjaka i normalnih Srba.
Pod normalnih smatram one koji ne žive u istoriji već gledaju prema naprijed.
Sumnjam da si ti jedan od njih, ali to je teret s kojim ćeš ti morati živjeti.
Ljudi koji su opterećeni istorijom, nikad ne dosegnu u životu što bi trebali.
Uživaj u tome
U pravu si, a istovremeno i nisi.Skver je napisao/la:Sto nisi napisao da da lijepo imati tradiciju, biti ponosan na pretke koji su cinili nesto dobro, da svijet postoji po tvojim vrijednostima ili postulatima takav svijet bi davno nestao, ljudi u svijetu drze do tradicije, vrijednostima koji su im ostavili njihovi pretci.....sta iza tog tvog kluba stoji......nista, jedna velika praznina....da ne bi ovo izgledalo da nekog ne daj Boze mrzim, reci cu ti da volim Hajduk, bas zbog njihove istorije, tradicije, njihove strasti prema svom klubu.HercUSrcu je napisao/la:Kako vam se više da??!?!?!?!!
Činjenice su ono što se ne može osporiti.
Činjenica je da je Zrinjski osnovan 1905.
Činjenica je da se ugašeni prisilno 1946.
Činjenica je da je tada Veleže preuzeo primat i ostvario jako dobre rezultate u Jugoslaviji.
Činjenica je da nakon što je BiH postala država, Zrinjski je opet smijo postojati.
Činjenica je da od onda Zrinjski ima puno bolje rezultate od Veleža.
A znate šta je najbitnije?
**** vas istorija na koju se svi izvlačite non stop.
Moj tata ima veći **** od tvog jer je stariji? Zar je to istina?
Gledajte sadašnjost i budućnost a ne samo non stop u tu prokletu istoriju.
Lijepo ju je imati, ali je još ljepše imati sadašnjost i lijepu budućnost.
Aj sad teraj dalje i pričajmo malo o nogometu
Tradicija je jedna stvar, ponavljanje podataka iz istorije nije.
Jedno pitanje - mi imamo tradiciju od 1905 do 1945. Zar na veliku večinu toga ne možemo biti ponosni?
To što je 46 odlučeno ugasiti naš klub ne znači da nemamo pravo biti ponosni na tradiciju osnutka našeg kluba koji datira od puno prije tog gašenja.
Isto tako kao što možemo biti ponosni da je klub opet zaživio nakon gašenja komunizma.
Svatko ima pravo biti ponosan na svoju povijest, tradiciju, kako god to nazvali.
Ali to uvijek koristiti kao alibi za trenutno loše stanje ili za pljuvanje drugih klubova - pa nismo u 4.c razredu.
jasmine izdrži,
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Matirao te kao jazavca. Moras imati svijesti i savjesti da se san ne ostvaruje od glupih rijeci. Pobjednicima pripada povijest, a to tuzla nikada nije imala. Ne kazem da nece, al'danas je izvijesno da je Zrinjski za Tuzlu Himalaja i samo covjek kreten moze govoriti drugacije. Naravno i Olimpicov uspjeh je Tuzlu nedosanjan.[/quote]slana_krv je napisao/la:A sta ce ti izvlakusa bit kad osvojimo ligu/kup ove godine ? Vi i dalje nemate historiju nikakvu, jbg.
Svi ti pomenuti klubovi ce zavrsiti na smetljistu bas kao sto se desilo Modrici ili Brotnju.... klub i ime cine navijaci a ne titule niti trenutni rezimi.
Npr Velez ce uvijek da postoji zbog svojih navijaca, mogu se ugasiti I takvi ce imati buducnost jer velez je brend i sigurno da imaju buducnost.
A Sloboda je radni pokret pandam na tada nacionalne klubove koji su egzistirali u Tuzli: zmaj od bosne, obilic i zrinjski svi nabrojani su umrli jer nisu imali podrsku ljudi koji imaju zdrav razum.[/quote]
Sve je moguce. Mogucnosti u buducnosti su i prilike i neprilike. Zrinjski je iskoristio priliku, a Sloboda jos nikada. Zanimljivo da je i Olimpic nesto napravio, klub iz 90 tih, Sloboda skoro 100 godina, simpaticna nula. To je porazavajuca cinjenica.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
-
Treba i Bayern ugasiti jer je igrao ligu za vrijeme Trećeg Reicha, takodjer i Inter iz Milana tj, Ambrozianu jer je igrala za vrijeme Duceove vladavine kao i Real Madrid, on je pola trofeja osvoio za vrijeme vladavine generalisimusa Francka, fašiste par excelance...sve to treba zabraniti ili poslati u sibirske gulage na preodgoj...hahaha...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Halo komsije, kad cemo mi na red? Sta kontate, da se pokoljemo ili jos malo ostanemo po strani? 
Ali cuj "vi ste ono sto se u pupku u toku dana nakupi"

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Šuti i uzivaj,ne prizivaj sejtaneAjzea je napisao/la:Halo komsije, kad cemo mi na red? Sta kontate, da se pokoljemo ili jos malo ostanemo po strani?

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Hajmo onda ovako.. Fukare i ultrasi, do kojeg zakljucka ste dosli u predmetu "ko je veci klub" ? 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ljudi jel se igra ovo kolo danas ili cemo nastaviti gledati
Bitku na Neretvi....ako me razumijete
Dajte ba ljudi prebacite se na prepucavanja.
Jedan dva posta OK,vi tri stranice zauzeli.
Sto kaze sablja,golemo je ovo,bice banova.
Inace Sloboda uzima tricu,i ulazi u proljece sa prvog mjesta,kao najveci Kandidat za titulu.
Bitku na Neretvi....ako me razumijete

Inace Sloboda uzima tricu,i ulazi u proljece sa prvog mjesta,kao najveci Kandidat za titulu.

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ne moze na onu temu,zauzeto,tamo se mi sa robovima krvimosolinas je napisao/la:Ljudi jel se igra ovo kolo danas ili cemo nastaviti gledati
Bitku na Neretvi....ako me razumijete![]()

Svi u napad jedan je Hase!!
Sto se mala uobrazi od koga ti to dolaziiiiii 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Klubovi Ha ligetuzlak1987 je napisao/la:
Klubovi naci lige..

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
Ljudi ovdje u Mostaru i Hercegovini proljeće...navratite malo da iznenadite pluća "čistim hercegovačkim zrakom"...cvike su obvezne...ne bi bilo loše sutra otići na Pecaru i malo se izgušterati na suncu...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Pizza, a što vam se klub zove Zrinjski a ne Zrinski , ako se već to bila porodica plemića ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Evolve
- Kontakt:
PiazzaGrande je napisao/la:Ljudi ovdje u Mostaru i Hercegovini proljeće...navratite malo da iznenadite pluća "čistim hercegovačkim zrakom"...cvike su obvezne...ne bi bilo loše sutra otići na Pecaru i malo se izgušterati na suncu...

NK Široki Brijeg
Ti mozda provociras, mozda ne, ali i mene muci isto pitanjeBesic je napisao/la:Pizza, a što vam se klub zove Zrinjski a ne Zrinski , ako se već to bila porodica plemića ?

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Todorović u 10. sekundi zaprijetio preko Todorovića, ali brani Nurković.

-
Moćni Zrinja...
Golova...golova...
Golova...golova...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 05 dec 2015, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.