Postujem ja sto ti pises , ali imam neko misljenje koje se razlikuje od tvog . Ja bih recimo ovako , dogovoriti neku saradnju sa FK Buducnost (OP) i sa gospodinom na trostrano zadovoljstvo . Koliko uspjesno bude radio , toliko i nagraditi . Nisam protiv saradnje . To sto neki mladji zavrse u Slobodi ,to je do nasih skauta . Ne moze ni Akademija brojati 30 juniora .belosevic28 je napisao/la:@samozdravlje, ako kazemo da ima negdje dobar trener, ne znaci da podcjenjujemo nase trenere. Ako kazemo da npr. u Mladosti DK ima dobar igrac, ne znaci da podcjenjujemo nase igrace.
Samo hocu reci da ima kvaliteta i 'pred nosom' i da mi nismo toliko dominantni pa da pricamo kako nam npr. igrac Slobode ne moze biti pojacanje.
Ako kad dozivimo da uzimamo glat ligu kao Dinamo u komsiluku (a vjerujm da to Hadzija i ekipa mogu vremenom postici) onda mozemo pricati ovakve price...
Mada eto i toliko dominantni Dinamo nadje pojacanje u svojoj ligi.
Poenta je da u buducnosti Akademci budu favorizovani , naravno od naredne sezone . I ove je dobro , ali ova sezona nam pokazuje kuda treba ici klub. Uz Akademce i 5 dobrih stranaca (ala Lazic) i eto bh dinama .

PS . Mislis da bi ga nasi strucnjaci u OP primili rasirenih ruku(postujem sto rade , ako moze bolje super). Cisto sumnjam . LP i postovanje