FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala Bogu Pidro nam se na vrijeme vratio u formu. Kakve centarsuteve salje u U21 to je perverzija.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pidroni naš dobriemir79 je napisao/la:Hvala Bogu Pidro nam se na vrijeme vratio u formu. Kakve centarsuteve salje u U21 to je perverzija.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Perfektan...Mlad,moderan bek,tehnicar,inteligentan...Sta reci produkt Akademije Fk Sarajevo...emir79 je napisao/la:Hvala Bogu Pidro nam se na vrijeme vratio u formu. Kakve centarsuteve salje u U21 to je perverzija.
To cemo,nadam se cesto gledati u buducnosti...

-
- Kontakt:
Pidro sjajan danas, Mujakic i Kovacevic nisu imali nekog posla. Sabanovic zamijenio Pidru oko 80. minute.
Akademci nasi :kaHva:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jos pokupiti na ljeto Serbu i Amara, i odbrana je nasabelosevic28 je napisao/la:Pidro sjajan danas, Mujakic i Kovacevic nisu imali nekog posla. Sabanovic zamijenio Pidru oko 80. minute.

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
- Kontakt:
Amara sam spominjao vec, on je realan dok Besim vec nijeYNWA je napisao/la:Jos pokupiti na ljeto Serbu i Amara, i odbrana je nasabelosevic28 je napisao/la:Pidro sjajan danas, Mujakic i Kovacevic nisu imali nekog posla. Sabanovic zamijenio Pidru oko 80. minute.

- crozzer
- Kontakt:
Ocjene za naše fudbalere na susretu U21 selekcija BiH i Moldavije.
Ocjene od 1 do 10.
Vladan Kovačević (6-7): Na ovom susretu Vladan nije imao previše posla, ali niska ocjena za njega zbog previše opuštanja kada ima loptu u svojim nogama. Pri rezultatu 1:0 on od izbijene lopte pravi situaciju da primimo malo je reći glup gol. Definitivno Moldavija nije protivnik u kojem bi se mogao golman ocijeniti.
Nihad Mujakić (7-8): U pojedinim trenucima se gubio iz toka utakmice, na kraju bez potrebe ide da zatvara Serbecica i ispada, te bi u onoj situaciji od nekog jaceg protivnika primili gol. Sve u svemu protivnik koji može poslužiti za uigravanje ove odbrane.
Selmir Pidro (9): Blizu perfektne utakmice za našeg beka, igrač koji me iz meča u meč oduševi svojom pameti na terenu. Kada vidi da se igra dupli pas na sredini prati svoje krilo u sprintu, vrhunski centaršut, ofanzivno super, defanzivno odličan.
Halid Šabanović (Nije dovoljno za ocjenu): Igrao vrlo kratko da bi se dala neka ocjena za njegov nastup. Vrijedi napomenuti da je spasio pogodak Moldavije nakon ispadanja Serbecica i Mujakica.
PIDRO MORA IGRATI UMJESTO BEKIĆA, ČOVJEK JE U SVAKOM SEGMENTU IGRE BOLJI FUDBALER OD NJEGA.
Ocjene od 1 do 10.
Vladan Kovačević (6-7): Na ovom susretu Vladan nije imao previše posla, ali niska ocjena za njega zbog previše opuštanja kada ima loptu u svojim nogama. Pri rezultatu 1:0 on od izbijene lopte pravi situaciju da primimo malo je reći glup gol. Definitivno Moldavija nije protivnik u kojem bi se mogao golman ocijeniti.
Nihad Mujakić (7-8): U pojedinim trenucima se gubio iz toka utakmice, na kraju bez potrebe ide da zatvara Serbecica i ispada, te bi u onoj situaciji od nekog jaceg protivnika primili gol. Sve u svemu protivnik koji može poslužiti za uigravanje ove odbrane.
Selmir Pidro (9): Blizu perfektne utakmice za našeg beka, igrač koji me iz meča u meč oduševi svojom pameti na terenu. Kada vidi da se igra dupli pas na sredini prati svoje krilo u sprintu, vrhunski centaršut, ofanzivno super, defanzivno odličan.
Halid Šabanović (Nije dovoljno za ocjenu): Igrao vrlo kratko da bi se dala neka ocjena za njegov nastup. Vrijedi napomenuti da je spasio pogodak Moldavije nakon ispadanja Serbecica i Mujakica.
PIDRO MORA IGRATI UMJESTO BEKIĆA, ČOVJEK JE U SVAKOM SEGMENTU IGRE BOLJI FUDBALER OD NJEGA.
-
- Kontakt:
Pidro igra umjesto Bekica, osim kad je povrijedjen.
A jah, Husref lazirao Pidrinu povredu da igra Bekic. Sorry, do mene je.
A jah, Husref lazirao Pidrinu povredu da igra Bekic. Sorry, do mene je.
Bekić je naše 4to krilo iz drugog plana, nemojte se zajebavat halo!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nije Besim nerealan, Rosenborg promijenio trenera i Besim izgleda nece imati neku minutazu...belosevic28 je napisao/la:Amara sam spominjao vec, on je realan dok Besim vec nijeYNWA je napisao/la:Jos pokupiti na ljeto Serbu i Amara, i odbrana je nasabelosevic28 je napisao/la:Pidro sjajan danas, Mujakic i Kovacevic nisu imali nekog posla. Sabanovic zamijenio Pidru oko 80. minute.
Sarajevo i Liverpool
koji perverzione bi bio dovest Besima, da zamjeni MujakićaYNWA je napisao/la:Nije Besim nerealan, Rosenborg promijenio trenera i Besim izgleda nece imati neku minutazu...belosevic28 je napisao/la:Amara sam spominjao vec, on je realan dok Besim vec nijeYNWA je napisao/la:
Jos pokupiti na ljeto Serbu i Amara, i odbrana je nasa

i onda riješit situaciju Šofranca, eventualno Saničanina za njega npr. kakv bi to zid bio defanzivni

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Necemo Amawa...YNWA je napisao/la:Jos pokupiti na ljeto Serbu i Amara, i odbrana je nasabelosevic28 je napisao/la:Pidro sjajan danas, Mujakic i Kovacevic nisu imali nekog posla. Sabanovic zamijenio Pidru oko 80. minute.

Pa bolje da je mlada repka igrala ovdje svega miMortemHz je napisao/la:Kako lijepa slika kampa![]()
Sutra prijateljska utakmica protiv NK TOŠK
Nakon remija u okviru 23. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv ekipe Krupe (0:0), igrače Sarajeva sutra očekuje prijateljska utakmica protiv NK TOŠK.
Susret će se odigrati sutra u Trening centru Butmir u 15 sati.
Sarajevo za vikend očekuje premijerligaška utakmica protiv ekipe Zrinjskog na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase. Meč je na rasporedu u subotu u 19 sati.
ne djeli FIFA certifikate 'nakoStroj1946 je napisao/la:Pa bolje da je mlada repka igrala ovdje svega miMortemHz je napisao/la:Kako lijepa slika kampa![]()
Sutra prijateljska utakmica protiv NK TOŠK
Nakon remija u okviru 23. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv ekipe Krupe (0:0), igrače Sarajeva sutra očekuje prijateljska utakmica protiv NK TOŠK.
Susret će se odigrati sutra u Trening centru Butmir u 15 sati.
Sarajevo za vikend očekuje premijerligaška utakmica protiv ekipe Zrinjskog na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase. Meč je na rasporedu u subotu u 19 sati.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cimirot najbolji igrač repke ovo poluvrijeme, naravno, poslije Pjanića.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Joj besica sjeba napad, svi istrcali on je vrati nazad
Pricajte jos kako se ne vraca duljevic a seo nesto.....
Kakav pressing dulje I visce

dzeko ne postoji na terenu
Kakav pressing dulje I visce

dzeko ne postoji na terenu
-
- Kontakt:
Vidi moj post na prepucavanjimaLik je napisao/la:Jel samo mene nervira debilčina Baho ?

belosevic28 je napisao/la:Vidi moj post na prepucavanjimaLik je napisao/la:Jel samo mene nervira debilčina Baho ?

J.ebo sve to, melji R'ajvo

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.