Nema veze, brojimo pobjedu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Mislim da ce ipak to biti Reading. Samo sto je kod nas problem, dok se jedni oporavljaju drugi kao da cekaju da popune mijesto i odmah da uskoce umijesto njih na listu povredjenih... Szczasney obnovio povredu i nema ga jos mijesec dana.vedofeelgood je napisao/la:Mislim da ce oni biti spremni ili za Schalke ili za Reading u Capital One Cupu, hvala Bogu, i Rosicky se vratio sad, ma e superiška, i Vasiriki Carlama se vraca sad nekad
nedim1993 je napisao/la:Arsenal uzima titulu ove sezone garantujem 1000000000000%. ruku bi dao u opkladu
De bolan, 10 mjesto ko kucanedim1993 je napisao/la:Arsenal uzima titulu ove sezone garantujem 1000000000000%. ruku bi dao u opkladu
AKo nista bar 20-ak minuta,ako nista da zadovolji srca navijača !!!Ekonomista je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... um=twitter
Spreman da igra protiv kanarinaca.Sad da li ce mu sef dati sansu ostaje da se vidi.
Ti bi Czorlu ubjeldljivo najboljeg igraca stavio na klupuArnelinho je napisao/la:Yebeno, Cazorla ili Jack?![]()
Za mene ne bi bilo dileme, Wilshere je prvotimac, Santi zamjena, al' znajući Wengera neće ovaj Cazorlu dražat na klupi, što je u neku ruku i pametno.
Možda na lijevo krilo, a možda čak i na desno. A može bit i da će Jacky igrati malo više iz dubine, al' onda je opet ybenica Arteta ili Diaby, neko mora na klupu ili bar u bolnicu (). Arteta ne smije, da ne bih ja dolazio Wengeru, znači Diaby. Santi ili Diaby, druge nema.
![]()
A osim njih, tu je i preporodjeni Rosicky. Ramsey je u formi trenutno i solidno igra. A i za Coquelina i Frimponga valja negdje naći mjesta, makar u kupu.![]()
Chamberlain nema mjesta u sredini, pa će se morat zadoovoljiti krilom. A uz njega su tu još Gervinho i Walcott. A po potrebi Podolski i Cazorla.
Imamo širok izbor i to kvalitetnih igrača, što je, je. Teško ove sezone, al' sledeće, ako niko bitniji ne ode, mogli bi komotno uzeti P'ship. Walcotta ne brojim u bitnije. Ako se već mora nastaviti tradicija, nek' idu Koscielny i Walcott ili Coquelin umjesto nekog od njih dvojce, ha ya.
Wilshere ce igrati CM-a sa Artetom. Cazorla CAM. Wilsheru ce biti dopustena ofanzivna igra sa tom pozicijom, isto kao sto je Diaby imao na pocetku sezone, pa recimo i nesto kao Song prije toga.Arnelinho je napisao/la:Yebeno, Cazorla ili Jack?![]()
Vasiriki je prvi kandidat za ovo.neko mora na klupu ili bar u bolnicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.