FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel aduka trenira sa prvim timom ili?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Da.AngelDiMaria je napisao/la:Jel aduka trenira sa prvim timom ili?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Dobar ovaj Radovac, steta sto kod nas nije dobio pravu priliku 

taman za federalnezagorski je napisao/la:Dobar ovaj Radovac, steta sto kod nas nije dobio pravu priliku

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ima mo sabitiztarčina. onaj ma li. isti koštojesuarez.Pitar6785 je napisao/la:Ima moli ijednog napadaca u tim omladiskim pogonima da obecava nesto kao sto je suarez radio.
Posto bekove i stopere dobre izbacamo a nista ofanzivno, mi moramo trazit mladog spica jedino ako je onaj iz bajerna nivo Benka onda je to drugo. Al bi volio bez obzira da izbacimo nekog spica kosto je benko komazec ahmetovic
Mamu je*o svoju, diminjaZip je napisao/la:Jel Crnicki na KUM-u?Benkara21 je napisao/la:Evo Crnički u Cloudu, bude li shishu naručio stolom ću ga u glavu
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Rahmanović bio na otoci
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zar nismo utvrdili da je to dopušteno našim igračima, onog dana kada sam ja ispao lažov i dušman kluba? Suvišno je pisati o tome, znamo svi da ih dosta diminja, svi sliježu ramenima. Mnogima bilo smiješno i drago kad su gledali storye sa derneka poslije prve polusezone kako se nosaju kocke žara.Benkara21 je napisao/la:Mamu je*o svoju, diminja
Pitanje je samo kako se ko zašteka i koliko brinu o tome.
JURIŠ
-
- Kontakt:
Husrefe odlazi, nisi pruzio sansu Radovcu koji je realno trebao biti projekat u koji se ulaze...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Samozdravlje sigurno bio na ovom turniru
-
- Kontakt:
Geca, Suljagic, Prljaca...igrali ovdje a ja nepunu godinu imao i kasnije ih upoznam. Jbt kako vrijeme leti.
Hvala za video.
Hvala za video.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kako meni nedostaju oni pravi Bajramski i Bozicni turniri kad je bilo ludilo kad se u finalu sastanu Sarajevo i Zeljo kao nekad tamo 2005,2006 itd.
Jbt po citav dan provodio u Skenderija sa Namikom od zore.Kad brat pusti glas u dvorani odjekuje sat vremena hahahahaha Stara u ruksak napravi sendvica nas 10 se hrani ,pun ruksak.Kupis kartu samo za pola dana i kad bude pauza krijes se u WC-u dok ne pocne drugi dio jer ako te uhvate da tom kartom istjeraju te jbg
Kakvo je tada ludilo bilo sa navijanjem,dodju Manijaci i onda dernek.Bude 7 hiljada jbt ma finalu Bajramskog turnira hahahahaha...Sad na derbiju za titulu lige bude 10 ali et.
Jbt po citav dan provodio u Skenderija sa Namikom od zore.Kad brat pusti glas u dvorani odjekuje sat vremena hahahahaha Stara u ruksak napravi sendvica nas 10 se hrani ,pun ruksak.Kupis kartu samo za pola dana i kad bude pauza krijes se u WC-u dok ne pocne drugi dio jer ako te uhvate da tom kartom istjeraju te jbg
Kakvo je tada ludilo bilo sa navijanjem,dodju Manijaci i onda dernek.Bude 7 hiljada jbt ma finalu Bajramskog turnira hahahahaha...Sad na derbiju za titulu lige bude 10 ali et.
FK SARAJEVO.
Hoćemo li igrati kakvu prijateljsku ovih dana? Nešto su spominjali
Cuo sam da bi trebala u srijedu sa Toskom biti.Stroj1946 je napisao/la:Hoćemo li igrati kakvu prijateljsku ovih dana? Nešto su spominjali
skoJaa je napisao/la:Cuo sam da bi trebala u srijedu sa Toskom biti.Stroj1946 je napisao/la:Hoćemo li igrati kakvu prijateljsku ovih dana? Nešto su spominjali

Eh sad zamisli sve to pa puta dva ili tri najmanje onako brat bratu, kako je bilo tamo 88, 89, 91 do rata. Zvao se novogodisnji turnir a igrale najjace ekipe iz onee prve lige plus uvijek selekcija novinara koja je prakticno bila reprezentacija (YU igraci koji su u to vrijeme bili vani). Za njih redovno igro Pape. Domace ekipe osim nas i strumfova, Zvezda, Dinamo, Partizan, Velez koji je tada bio ultra jak, sve u najjacim mogucim sastavima. Kidalo se na tribunama, puna dupke velika dvorana, haos od navijanja i atmosfere. Cini mi se da je to bio veci derbi sa strumfovima nego kad se igra u prvenstvu.mma_hz je napisao/la:Kako meni nedostaju oni pravi Bajramski i Bozicni turniri kad je bilo ludilo kad se u finalu sastanu Sarajevo i Zeljo kao nekad tamo 2005,2006 itd.
Sjecam se dobro toga i uvijek je bilo kad neko izgubi derbi ono 'cekamo vas na novogodisnjem da se osvetimo'badboy je napisao/la:Eh sad zamisli sve to pa puta dva ili tri najmanje onako brat bratu, kako je bilo tamo 88, 89, 91 do rata. Zvao se novogodisnji turnir a igrale najjace ekipe iz onee prve lige plus uvijek selekcija novinara koja je prakticno bila reprezentacija (YU igraci koji su u to vrijeme bili vani). Za njih redovno igro Pape. Domace ekipe osim nas i strumfova, Zvezda, Dinamo, Partizan, Velez koji je tada bio ultra jak, sve u najjacim mogucim sastavima. Kidalo se na tribunama, puna dupke velika dvorana, haos od navijanja i atmosfere. Cini mi se da je to bio veci derbi sa strumfovima nego kad se igra u prvenstvu.mma_hz je napisao/la:Kako meni nedostaju oni pravi Bajramski i Bozicni turniri kad je bilo ludilo kad se u finalu sastanu Sarajevo i Zeljo kao nekad tamo 2005,2006 itd.

Hocel svanuti subota visee 

jomu1946 je napisao/la:Hocel svanuti subota visee

jomu1946 je napisao/la:Hocel svanuti subota visee
Strasan termin za tekmu. Ocekujem 12 milja i 2:1 rezultat...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.