Sta ce nam Fajic? Handzic ne moze igrati, nema mjesta...SarajevoJeBordo je napisao/la:Radovac ne može ni u federalnoj igrati. A Brandaa i Fajića imati na radaru.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Realno, Fajić je igračina, isti tip igrača kao Ahmet, ja sam se gore zayebavao kad sam napiso Fajića umjesto Ahmeta, kad bi biro bilo kojih 5 igrača iz lige u zamjeni za Ahmu, odbio bi bez razmišljanjaYNWA je napisao/la:Sta ce nam Fajic? Handzic ne moze igrati, nema mjesta...SarajevoJeBordo je napisao/la:Radovac ne može ni u federalnoj igrati. A Brandaa i Fajića imati na radaru.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja nebi raskucavo Velez (nebi im uzimo najbolje igrace naprotiv davo bi im neke nase juniore koji nemogu kod nas u prvi tim a oni budu zainteresovani za njeg) velezbi vrlo brzo hsk covic izjebo i otjero na to 6-9 mjesto gdje i pripadaju.
Velez je klub sa kojim se treba borit nadmetat i gdje sport i sportsko nadmetanje uvjek fer a ne onaj penal protiv nas ili sad protiv goska. Uz to imaju samo 800 na domacem terenu navijaca i 39 u gostima. Smjesan tim.
Sto se tice olimpica mi trebamo preuzet onaj stadion na otoci koliko je sutra.
Pistolj je pokazo svu svoju laznu ljubav sa posjetom na sergi a nekoje napisao da se suska da prede kod dusmana
Velez je klub sa kojim se treba borit nadmetat i gdje sport i sportsko nadmetanje uvjek fer a ne onaj penal protiv nas ili sad protiv goska. Uz to imaju samo 800 na domacem terenu navijaca i 39 u gostima. Smjesan tim.
Sto se tice olimpica mi trebamo preuzet onaj stadion na otoci koliko je sutra.
Pistolj je pokazo svu svoju laznu ljubav sa posjetom na sergi a nekoje napisao da se suska da prede kod dusmana
Mislim da brani samo zbog ovog pravila zbog broja godina posto ima 21 godinu.Olimpic ima dva iskusna golmana Bandovica i Adnana Hadzica sto je u Zelji ,Zrinjskom ,Slobodi itd branio,ovaj ih mali proda sad pa sad.MortemHz je napisao/la:Ovaj mali Ivan što brani za Olimpik je bio kod nas u akademiji ako se sjećate, boli koliko je grozan. Prodao je Veležu 2 gola

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Je li on ono bio rezerva Plakalumiky_hz je napisao/la:Mislim da brani samo zbog ovog pravila zbog broja godina posto ima 21 godinu.Olimpic ima dva iskusna golmana Bandovica i Adnana Hadzica sto je u Zelji ,Zrinjskom ,Slobodi itd branio,ovaj ih mali proda sad pa sad.MortemHz je napisao/la:Ovaj mali Ivan što brani za Olimpik je bio kod nas u akademiji ako se sjećate, boli koliko je grozan. Prodao je Veležu 2 gola

To ti je najbolji pokazatelj njegove kvalitete. Nego odakle ti info da bi Radovac mogao kod kona, ja raspolažem drugačijim informacijama

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Hilmo mu postao menadjer pa mi rekaoMokes je napisao/la:Je li on ono bio rezerva Plakalumiky_hz je napisao/la:Mislim da brani samo zbog ovog pravila zbog broja godina posto ima 21 godinu.Olimpic ima dva iskusna golmana Bandovica i Adnana Hadzica sto je u Zelji ,Zrinjskom ,Slobodi itd branio,ovaj ih mali proda sad pa sad.MortemHz je napisao/la:Ovaj mali Ivan što brani za Olimpik je bio kod nas u akademiji ako se sjećate, boli koliko je grozan. Prodao je Veležu 2 gola![]()
To ti je najbolji pokazatelj njegove kvalitete. Nego odakle ti info da bi Radovac mogao kod kona, ja raspolažem drugačijim informacijama

Mahalska prica neka.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bio na utakmici kona protiv Mladosti čini mi se, ima i slika, a kone pričaju da je Osim zainteresovan za njeg
FK Sarajevo
kone maštaju i o TravančićuBordoSarajevo je napisao/la:Bio na utakmici kona protiv Mladosti čini mi se, ima i slika, a kone pričaju da je Osim zainteresovan za njeg

to sve govori

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Fajic je isti igrac kao Handzic, Ahmet je daleko kompletniji igrac. A Hare je bolji i mladji igrac od Fajica.BordoSarajevo je napisao/la:Realno, Fajić je igračina, isti tip igrača kao Ahmet, ja sam se gore zayebavao kad sam napiso Fajića umjesto Ahmeta, kad bi biro bilo kojih 5 igrača iz lige u zamjeni za Ahmu, odbio bi bez razmišljanjaYNWA je napisao/la:Sta ce nam Fajic? Handzic ne moze igrati, nema mjesta...SarajevoJeBordo je napisao/la:Radovac ne može ni u federalnoj igrati. A Brandaa i Fajića imati na radaru.
PL je drugi svijet za prvu federalnu, i bas ce zanimljivo biti vidjeti koliko ce moci ova ekipa Veleza u PL.
Sarajevo i Liverpool
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zato što Ahmetovića nećeš imati dovijeka.YNWA je napisao/la:Sta ce nam Fajic? Handzic ne moze igrati, nema mjesta...SarajevoJeBordo je napisao/la:Radovac ne može ni u federalnoj igrati. A Brandaa i Fajića imati na radaru.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Jel Crnicki na KUM-u?Benkara21 je napisao/la:Evo Crnički u Cloudu, bude li shishu naručio stolom ću ga u glavu

A Fajica bi imao dovijeka jelSarajevoJeBordo je napisao/la:Zato što Ahmetovića nećeš imati dovijeka.YNWA je napisao/la:Sta ce nam Fajic? Handzic ne moze igrati, nema mjesta...SarajevoJeBordo je napisao/la:Radovac ne može ni u federalnoj igrati. A Brandaa i Fajića imati na radaru.

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 mar 2019, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci kad se Ahmet oprosti, idemo po igraca koji je dvije godine mladji od njegaSarajevoJeBordo je napisao/la:Zato što Ahmetovića nećeš imati dovijeka.YNWA je napisao/la:Sta ce nam Fajic? Handzic ne moze igrati, nema mjesta...SarajevoJeBordo je napisao/la:Radovac ne može ni u federalnoj igrati. A Brandaa i Fajića imati na radaru.

Sarajevo i Liverpool
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kad može Quagliarella može i Fajić!
Joj penala za Olimpik
Joj penala za Olimpik

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ima moli ijednog napadaca u tim omladiskim pogonima da obecava nesto kao sto je suarez radio.
Posto bekove i stopere dobre izbacamo a nista ofanzivno, mi moramo trazit mladog spica jedino ako je onaj iz bajerna nivo Benka onda je to drugo. Al bi volio bez obzira da izbacimo nekog spica kosto je benko komazec ahmetovic
Posto bekove i stopere dobre izbacamo a nista ofanzivno, mi moramo trazit mladog spica jedino ako je onaj iz bajerna nivo Benka onda je to drugo. Al bi volio bez obzira da izbacimo nekog spica kosto je benko komazec ahmetovic
https://www.transfermarkt.com/haris-dil ... eler/78940YNWA je napisao/la:Znaci kad se Ahmet oprosti, idemo po igraca koji je dvije godine mladji od njegaSarajevoJeBordo je napisao/la:Zato što Ahmetovića nećeš imati dovijeka.YNWA je napisao/la:
Sta ce nam Fajic? Handzic ne moze igrati, nema mjesta...
tipa Ahmet

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Igracina sa brojem 13 

- belosevic23
- Kontakt:
Samirova simultanka na Otoci... 

Radovac odigrao stvarno odličnu utakmicu. Organizator gotovo svake akcije. Izboren penal i gol. Olimpik se puno bolje pokazao. Izgledaju spremije od Veleža
Trenutno korisnika/ca: MSOZ101, Proximic, Zaboljesutra i 50 gostiju.