Eno sinoc situacija npr. pa da nismo onih 20 milja ojri potrosili na pice, mozes mislit sta bi pricali o nama, pa necemo se brukat ha ya
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dosta je bilo zezancije, vraca se kapitenska tamo gdje pripada.
Igracu koji ce uskoro skupiti i 300. nastup, koji ima vec 3 titule i tri kupa osvojena sa klubom

Igracu koji ce uskoro skupiti i 300. nastup, koji ima vec 3 titule i tri kupa osvojena sa klubom

@irfo kapiten MORA biti na terenu, a ne na klupi. Dzaba si slao dopis UEFI da promijeni pravilo jbg.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Morali smo pozvati i @kerimatomic1921 u Dubai da nam pomogne zavrsit jednog igraca, i to je naravno o trosku kluba
Medijski kaze Lendric blizu povratka.
Ne bih ga volio vala sad nesto specijalno vidjeti kod nas, ali eto.
Ne bih ga volio vala sad nesto specijalno vidjeti kod nas, ali eto.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A Jasarevic ? 

Sretno Krpi, uzeli smo odličnu lovu s obzirom na njegove godine i koliko mu je još ugovora ostalo.
Zamjenu će biti teško pronaći, Krpić je igrač koji je bio garancija za golove bez obzira na sve, što je dokazao i prošle sezone kada nije išlo, a i ove kada nam ide dosta bolje.
Volio bih više Voju nego Lendrića, ne znam zašto ali čini mi se da je Lendrić dosta 'ofalio' od kako je otišao u Lens i nekako mi ne izgleda da ima kvalitet kao prije.
Mimo njih dvojice, zaista nemam pojma koga bih volio i ko su opcije uopšte, tu sigurno ima dosta igrača u opticaju jer je takva pozicija u pitanju.
Zamjenu će biti teško pronaći, Krpić je igrač koji je bio garancija za golove bez obzira na sve, što je dokazao i prošle sezone kada nije išlo, a i ove kada nam ide dosta bolje.
Volio bih više Voju nego Lendrića, ne znam zašto ali čini mi se da je Lendrić dosta 'ofalio' od kako je otišao u Lens i nekako mi ne izgleda da ima kvalitet kao prije.
Mimo njih dvojice, zaista nemam pojma koga bih volio i ko su opcije uopšte, tu sigurno ima dosta igrača u opticaju jer je takva pozicija u pitanju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
More i Dado,naš,fin,standardan,skočila bi mu cijena,TOP rješenje!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ali gledaj ti njemu golova od 13:00 do 13:20