Ma Liverpool je za 5

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Da i ja sam htio napisati da bi Kelly trebao igrati stopera ali ipak tu su Carra,Skrtel,Ayala i Agger,a postoji mogućnost da dovedemo još jednog stopera.Sasha L.F.C. je napisao/la:Ja mislim da Kelly nece biti Flanaganu konkurencija on je samo privremeno na desnom beku dok se nekupi levi bek njegova prirodna pozicija je CB i mislim da ce tu i da bude sledece sezone Agger+Kelly odlicna kombinacija, Jedino Glen moze da mu bude problem ali vreme radi za njega, Glen ima 27 god. dok Flanagan 18 god.
Ukopano u spahinom rjecnikureds je napisao/la:Da i ja sam htio napisati da bi Kelly trebao igrati stopera ali ipak tu su Carra,Skrtel,Ayala i Agger,a postoji mogućnost da dovedemo još jednog stopera.Sasha L.F.C. je napisao/la:Ja mislim da Kelly nece biti Flanaganu konkurencija on je samo privremeno na desnom beku dok se nekupi levi bek njegova prirodna pozicija je CB i mislim da ce tu i da bude sledece sezone Agger+Kelly odlicna kombinacija, Jedino Glen moze da mu bude problem ali vreme radi za njega, Glen ima 27 god. dok Flanagan 18 god.
Ali i Flanagan i Robinson su odigrali rutinski danas,svaka čast.![]()
P.S. Rođeni su 1993 da se zna.
Carra je vremesan, treba ga penzionisati i dati mu neko mesto u klubu, a Skrtel moze da bude backup posto je u losoj formi a za Ayalu neznam mlad je i njemu idu u prilog godine samo neznam kako igra nisam ga puno ni gledao(nisam uopstereds je napisao/la:Da i ja sam htio napisati da bi Kelly trebao igrati stopera ali ipak tu su Carra,Skrtel,Ayala i Agger,a postoji mogućnost da dovedemo još jednog stopera.Sasha L.F.C. je napisao/la:Ja mislim da Kelly nece biti Flanaganu konkurencija on je samo privremeno na desnom beku dok se nekupi levi bek njegova prirodna pozicija je CB i mislim da ce tu i da bude sledece sezone Agger+Kelly odlicna kombinacija, Jedino Glen moze da mu bude problem ali vreme radi za njega, Glen ima 27 god. dok Flanagan 18 god.
P.S. Rođeni su 1993 da se zna.
Ima kvaliteta Spearing, po meni blizi je on da bude novi Gerrard nego onaj Jonjo(njonjopeppo_owen je napisao/la:odlicna utakmica danas,jbt onaj spearing kida na sredini:D
P.S. eno i onog pogana toresa krenulo,bajg zabio
Ayala je beton,treba mu jos malo vremena i igraca poput Care ili Gerrarda da ga malo uputi,ja sam prezadovoljan nastupima Ayale,jak,visok no coment dalje treba ga vratiti za sledecu sezonu....Sasha L.F.C. je napisao/la:Carra je vremesan, treba ga penzionisati i dati mu neko mesto u klubu, a Skrtel moze da bude backup posto je u losoj formi a za Ayalu neznam mlad je i njemu idu u prilog godine samo neznam kako igra nisam ga puno ni gledao(nisam uopstereds je napisao/la:Da i ja sam htio napisati da bi Kelly trebao igrati stopera ali ipak tu su Carra,Skrtel,Ayala i Agger,a postoji mogućnost da dovedemo još jednog stopera.Sasha L.F.C. je napisao/la:Ja mislim da Kelly nece biti Flanaganu konkurencija on je samo privremeno na desnom beku dok se nekupi levi bek njegova prirodna pozicija je CB i mislim da ce tu i da bude sledece sezone Agger+Kelly odlicna kombinacija, Jedino Glen moze da mu bude problem ali vreme radi za njega, Glen ima 27 god. dok Flanagan 18 god.
P.S. Rođeni su 1993 da se zna.) a sto se tice kupovine novog stopera to bi bilo nepotrebno i bezveze bacanje para, vidim svi spominju Cahilla sigurno je dobar ali mislim da nema potrebe dovoditi ga, bas smo dobro pokriveni na poziciji CB ali bas bas
Ja mislim da će Carra odigrati još 2 sezone i onda se oprostiti.Što se tiče Skrtela s obzirom na stalne povrede Aggera on će teško biti backup (može biti jedno obratnoSasha L.F.C. je napisao/la:Carra je vremesan, treba ga penzionisati i dati mu neko mesto u klubu, a Skrtel moze da bude backup posto je u losoj formi a za Ayalu neznam mlad je i njemu idu u prilog godine samo neznam kako igra nisam ga puno ni gledao(nisam uopste) a sto se tice kupovine novog stopera to bi bilo nepotrebno i bezveze bacanje para, vidim svi spominju Cahilla sigurno je dobar ali mislim da nema potrebe dovoditi ga, bas smo dobro pokriveni na poziciji CB ali bas bas
![]()
Da da covece zaboravio sam Wilsona auu, Carragheru bi bilo bolje da se sto pre penzionise kako bi ustupio mesto mladjima verovatno i on to zna, kupovina nepotrebna, ali videcemo sta ce da se desi na leto sta god da se desi ja mislim da ce biti pozitivno.reds je napisao/la:Ja mislim da će Carra odigrati još 2 sezone i onda se oprostiti.Što se tiče Skrtela s obzirom na stalne povrede Aggera on će teško biti backup (može biti jedno obratnoSasha L.F.C. je napisao/la:Carra je vremesan, treba ga penzionisati i dati mu neko mesto u klubu, a Skrtel moze da bude backup posto je u losoj formi a za Ayalu neznam mlad je i njemu idu u prilog godine samo neznam kako igra nisam ga puno ni gledao(nisam uopste) a sto se tice kupovine novog stopera to bi bilo nepotrebno i bezveze bacanje para, vidim svi spominju Cahilla sigurno je dobar ali mislim da nema potrebe dovoditi ga, bas smo dobro pokriveni na poziciji CB ali bas bas
![]()
),Ayala je mlad i ima dosta potencijala.Iskreno nisam ga ni ja nešto puno gledao ali prema onome što sam upratio odličan je i već od naredne sezone bi mogao po malo dobijati šansu.Cahill je odličan ali ja lično bih radije da Ayala dobija šansu nego da dovodimo nekoga drugog.
Dakle Carra,Skrtel,Agger,Ayala i ako zatreba Kelly pa čak i Wilson.
ma realno gerrard je jedan,ni njonjo ni spearing nemaju taj potencijal da izrastu u klasnog igraca ko sto je gerrardSasha L.F.C. je napisao/la:Ima kvaliteta Spearing, po meni blizi je on da bude novi Gerrard nego onaj Jonjo(njonjopeppo_owen je napisao/la:odlicna utakmica danas,jbt onaj spearing kida na sredini:D
P.S. eno i onog pogana toresa krenulo,bajg zabio) Shelvey ali kazem samo blizi, nista vise od toga
Da,ali ne možemo očekivati od Kellya,Ayale i Wilsona da igraju čitavu sezonu.Kelly možda i može ali Ayala i Wilson bi trebali od naredne sezone da dobijaju što više šanse da skupljaju iskustvo i da napreduju upravo učeći od Carre.Sasha L.F.C. je napisao/la:Da da covece zaboravio sam Wilsona auu, Carragheru bi bilo bolje da se sto pre penzionise kako bi ustupio mesto mladjima verovatno i on to zna, kupovina nepotrebna, ali videcemo sta ce da se desi na leto sta god da se desi ja mislim da ce biti pozitivno.reds je napisao/la:Ja mislim da će Carra odigrati još 2 sezone i onda se oprostiti.Što se tiče Skrtela s obzirom na stalne povrede Aggera on će teško biti backup (može biti jedno obratnoSasha L.F.C. je napisao/la:Carra je vremesan, treba ga penzionisati i dati mu neko mesto u klubu, a Skrtel moze da bude backup posto je u losoj formi a za Ayalu neznam mlad je i njemu idu u prilog godine samo neznam kako igra nisam ga puno ni gledao(nisam uopste) a sto se tice kupovine novog stopera to bi bilo nepotrebno i bezveze bacanje para, vidim svi spominju Cahilla sigurno je dobar ali mislim da nema potrebe dovoditi ga, bas smo dobro pokriveni na poziciji CB ali bas bas
![]()
),Ayala je mlad i ima dosta potencijala.Iskreno nisam ga ni ja nešto puno gledao ali prema onome što sam upratio odličan je i već od naredne sezone bi mogao po malo dobijati šansu.Cahill je odličan ali ja lično bih radije da Ayala dobija šansu nego da dovodimo nekoga drugog.
Dakle Carra,Skrtel,Agger,Ayala i ako zatreba Kelly pa čak i Wilson.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.