NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ma sta ce se desavat veliko je pitanje mi imamo tim ali nemamo para a sloga velez i olimpic imaju oboje pa.vidjet cemo. Nada zadnja umire al mi nemamo pritiaka za ulazak udnemo dobro ako ne nikom nista.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Ja mislim da mi imamo najbolji tim u ligi. Po imenima mozda ne, ali kao cjelina sigurno.Penaltiky je napisao/la:Komsije mozete li proci prvi kroz cilj ispred ove podrinjske abominacije?
E sad, to sto tim i fudbal ne igraju preveliku ulogu u ovom takmicenju, to je druga stvar...
Naravno postoji mogucnost da i nasi imaju nekog asa u rukavu, ali ne bih znao. Ionako je kod nas klub ko sjeverna koreja. Obavjestavaju nas minimalno, ne znamo ni ko je tu ni ko nije, samo objave one zvanicne informacije. Niko ne zna sta se desava dole
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
e ovako ljudi Zdravko je rekao da hoce sastanak sa navijacima al da bude cijela uprava i to ce da bude prije pocetka ove polusezone
a ja iskreno vjerujem da mozemo proc prvi kroz cilj jer momci su slozni i vidi se da su svi jedan za drugog da nema pojedinca u ekipi nego svi su zajedno i svi isto razmisljaju mada ce bit tesko posto je Azmir spreman na sve
a ja iskreno vjerujem da mozemo proc prvi kroz cilj jer momci su slozni i vidi se da su svi jedan za drugog da nema pojedinca u ekipi nego svi su zajedno i svi isto razmisljaju mada ce bit tesko posto je Azmir spreman na sve
trebaju u upravi da razmisle da se sve domace utakmice igraju nedjeljom zbog posjete utakmica sa capljinom dobar primjer
Prolazim neki dan pored vašeg stadiona i ono sa prednje strane od puta je nekako ruglo.Nezavršen objekat,trebalo bi to malo ušminkat,za naše uslov bi bio dobar stadiončić.Onaj prilaz gostujućoj tribini isto bi trebalo malo sredit, kada se krene prema brani gore. Ali eto izgleda, da sve kroji politika, slično kao kod nas u Tuzli.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Bas kao kod vas..., nista druze cekat nam je izbore pa mozda bude kakvi radova na Banji ili Tusnju...HPCompaq je napisao/la:Prolazim neki dan pored vašeg stadiona i ono sa prednje strane od puta je nekako ruglo.Nezavršen objekat,trebalo bi to malo ušminkat,za naše uslov bi bio dobar stadiončić.Onaj prilaz gostujućoj tribini isto bi trebalo malo sredit, kada se krene prema brani gore. Ali eto izgleda, da sve kroji politika, slično kao kod nas u Tuzli.

Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Znal li neko kad je sledeca prijateljska utakmica
Navodno igrači Zvijezde nemaju gdje trenirat, jer je snijeg prekrio Banju.Sramota jbg.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Imal ko iz S.Koreje da se oglasi? Dokle se stiglo? Jesul jos u Antaliji? Izgleda da se i stranica zamrzla?
Kakvo se vrijeme ocekuje za vikend znaci ni generalku nece imat.
Borci su organizovali pripreme kako prvaku i dolikuje. Za svaku pohvalu.
Kakvo se vrijeme ocekuje za vikend znaci ni generalku nece imat.
Borci su organizovali pripreme kako prvaku i dolikuje. Za svaku pohvalu.
-
- Kontakt:
Propali smo go grcka, 11 nas igraca napustilo, najvjerovatnije da cemo istupit iz lige
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ma nije dotle doslo. Puni samopouzdanja iz Antalije, mnostvo provjera imali. Treniramo redovno. Pojacanja provjerena. Sad ce mo do iduce subote na par dana do Medugorja.
1020 postova
0 pametnih
0 pametnih
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Šta reći? Na svaki čombetov post, pa druže ja sam mislio da ja nisam normalan ali brate kad vidim tvoje pisanje ja se smirim. Pa druže jel shvaćaš da Zvijezda nema para za bacanje da se gleda svaka marka da se ustedi dali znaš da Zvijezda još uvjek ima dug prema suki turs, da ima dug prema nurdi itd... Plan je bio iz Zdravkinih usta sam cuo da se ide u Antaliju zdravko je nasao dio novca koji je bio zaduzen ali drugi dio uprave je zakazao i to sam čuo lično od njega. Ne znam čemu prozivanja pustite ljudi rade, dobra atmosfera jučer gledam igrači svi skupa na bazenu, nema tih para svijeta koji mogu kupiti slogu da imas u ekipi da su brat za brata a to dugo nismo imali nemojte da mi svojim čaršijskim ne provjerenim informacijama unosimo nemir pustite prvake neka rade, nije ni meni sve za pohvalu al mi bolje uprave trenutno nemamo.
Čombe ono Zvijezdino sve dobro do zadnjeg kola i onda nahlada ......
Spiska koliko ja znam ti nemaš tako bajno mišljenje o Zdravkecu, jel tako? Jesul ovo neprovjerene informacije:spiska je napisao/la:Šta reći? Na svaki čombetov post, pa druže ja sam mislio da ja nisam normalan ali brate kad vidim tvoje pisanje ja se smirim. Pa druže jel shvaćaš da Zvijezda nema para za bacanje da se gleda svaka marka da se ustedi dali znaš da Zvijezda još uvjek ima dug prema suki turs, da ima dug prema nurdi itd... Plan je bio iz Zdravkinih usta sam cuo da se ide u Antaliju zdravko je nasao dio novca koji je bio zaduzen ali drugi dio uprave je zakazao i to sam čuo lično od njega. Ne znam čemu prozivanja pustite ljudi rade, dobra atmosfera jučer gledam igrači svi skupa na bazenu, nema tih para svijeta koji mogu kupiti slogu da imas u ekipi da su brat za brata a to dugo nismo imali nemojte da mi svojim čaršijskim ne provjerenim informacijama unosimo nemir pustite prvake neka rade, nije ni meni sve za pohvalu al mi bolje uprave trenutno nemamo.
- Nismo nigdje otišli na pripreme
- Par dana pred početak ne možemo trenirat na terenu(raditi sa loptom što je u ovom stadiju priprema vrlo važno) radi snijega
- Odigrali smo samo dvije kontrolne utakmice(ne računajući Omladinac)
- Od četvorice igrača koje smo doveli(trojica su mačak u vreći). Ovom prilikom ne sporim njihov kvalitet ali realno ne znamo šta od njih možemo očekivati. Moja predpostavka od dvojice skoro ništa.
Jesul ovo neprovjerene čaršijske informacije?????????
Druze, zasto nismo doveli igrače Krsica, Vidovica,Culum Aletica to pitajte zdravku on je bio zaduzen da privede kraju te transfere zasto nije uspio ja ne znam eto neka neko da odgovor ako zna. I ove tvrdnje za pripreme ja mislim da tu malo i lazi ima jer znamo da nema Mustafe i Saida Kikic (okatih bičara) da bi bio raspad sistema, prema tome ne treba dizati nikakvu pombu mi smo prvaci bili za manje od 150 000 km utrošenih a mislim da nismo ni toliko potrosili plate, spavanja, troskovi puta. Svi bi mi volili da smo doveli 5 igraca iz Pl-a i priveli ovo lagano kraju ali za to ljudi treba Azmirov budzet. Mi cemo se boriti do kraja to je jedino što ja znam naše je da pomognemo kartama i donacijama koliko ko može. Od pametovanja po forumu zaista niko nema koristi a pogotovu ne radna grupa.
-
- Kontakt:
Kad ce bit pustene polusezonske ulaznice..da se malo pomogne klubu
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
25.02.2018 Generalka protiv Zvijezde 09 Brgule Stanisići.
Utakmica će se odigrati na gradskom stadionu Ugljevik.
Ako vremenske prilike ne dozvole,moguća promjena mjesta odigravanja.
Utakmica će se odigrati na gradskom stadionu Ugljevik.
Ako vremenske prilike ne dozvole,moguća promjena mjesta odigravanja.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Utakmica se igra u 13 i 30 h.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.