FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nismo izgubili, napredak je ocigledan
i nisam nimalo ironican, jer ovakvih pet utakmica smo izgubili ove sezone...npr. prošlo kolo protiv Olimpika.

Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 mar 2021, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Kakvi izgovori, ublehas jedan.
Odlazi iz kluba.
Ima li neko da ovoj ubleho otkaz da?
Odlazi iz kluba.
Ima li neko da ovoj ubleho otkaz da?
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prije cu ja izvest Lepu Brenu na veceru nego sto mi zabijemo gol i pobjedimo.
Amare fakat je dosta, ispast necemo al barem nas u ovim teskim Corona vremenima ti postedi i otidji dostojanstveno
Amare fakat je dosta, ispast necemo al barem nas u ovim teskim Corona vremenima ti postedi i otidji dostojanstveno
Mart mjesec, skoro april a neka hladnoca ubi sta je ovo.. brrr brrr
Odlazi vise covjece pa zar nemas trunku stida u sebi!!
Odlazi vise covjece pa zar nemas trunku stida u sebi!!
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 21 mar 2021, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
@LjoZeeLjoZee je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:12Realno stoji izjava. Mi jesmo bili bolji, jesu oni imali bolje rezultate i formu prije ove utakmice. Ali se namece problem da ni u takvoj situaciji ne moze se okrenuti na tvoju stranu. Znaci ne vrijedi ni kad si bolji ni kad nisi.Roki12 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:11Nakon nervoznog i smušenog prvog poluvremena i kad igraš protiv ekipe koja je puna samopuzdanja ne budeš komotniji. U drugom smo poluvremenu dominirali, imali obećavajućih situacija, bilo je ponovo i diskutabilnih. Nismo im dopustili ništa. Na kraju je bilo 0:0, ali smo bili bolji. Zalaganje i borbenost na visokom nivou. Odčepit će negdje. To protiv tima koji je u formi i uzletu nije bilo dovoljno, ali sa ovakvim radom i zalaganjem mora negdje odčepiti. Nadam se što prije", rekao je Amar Osim za Arena Sport nakon utakmice.
Ovaj covjek se zeza sa nama,pravi od nas budale a mi to ne vidimo.....
Ok brate stoji,ali vidi i on sam da ne ide.... u 5 tekmi 4 poraza i remi i opet nastavlja dalje pa de prepustiti nekom drugom nek pokusa i rijesi sikiracije i nas i sebe...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
- invincible1921
- Kontakt:
Evo nas 1921. stranici...nazalosto nista lijepo na njoj napisati.
Na stranu sala, ne igramo ni lose toliko, ali jednostavno kad nece onda nece nista. Primo golove iz nicega, sudije nas yebu, nemamo srece u napadu nemamo nista...nece pa nece. Sreca mismo s Klis igrali jer kako stojimo trenutno i to bi ispali
Na stranu sala, ne igramo ni lose toliko, ali jednostavno kad nece onda nece nista. Primo golove iz nicega, sudije nas yebu, nemamo srece u napadu nemamo nista...nece pa nece. Sreca mismo s Klis igrali jer kako stojimo trenutno i to bi ispali
=\_1921_/=
Treba se potruditi Amare pa biti ovoliko los
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Ljudi nemojte kuditi Amara. On vise ne zna sta da radi. Jednostavno je zacepilo i ocepice negdje 

Pročepit će negdje.
Odcepit ce ba na treningu
Kako će sam sebi dati otkaz?
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
-
- Kontakt:
Pa vidis da nas **** sve skupa. Sve vidis po izjavama.
E moj Amare ako ne pobjediš Slobodu slobodno se možeš kupit i Juričića povedi sa sobom i nek ti Čeliković iznosi lopte i razigrava pored Šabana. Nije mi jasno da on ne vidi da ne može Alispahić trčat cijelu utakmicu i ne znam šta je tolko zgriješio Bojo da ga makar malo ne zamjeni. Sigurno nešto oko produženja ugovora sad kad nam najviše gori a i po čemu je Miletić bolji od Kosorića, sreća pa nije bilo lopti puno prema našem golu.
.
Zadnja izmjena: Arvid, dana/u 22 mar 2021, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Realno, dvije zadnje utakmice im i ne mogu zamjeriti sto se tice truda. Igrali su maksimalno koliko im njihove fudbalske vjestine dozvoljavaju. Fazon je sto su ispali p**** u prethodnim utakmicama, pa im se sada vraca ovako i kada se zalazu maksimalno.
Sve u svemu, jos jedna sezona sa k'ompir trofejom.
Sve u svemu, jos jedna sezona sa k'ompir trofejom.
Zadnja izmjena: voltron30, dana/u 21 mar 2021, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Amare, sramotis Zelju. Na sta spade.
Eto svi konkurenti dobili ovo kolo osim Veleža, isto ko i prvo kolo na proljeće. Rekoh ja niko nije retardiran ko mi da mu levati uzimaju bodove kući. A Olimpika koji je jedine bodove u gostima protiv nas uzeo. rutinski uze Široki 3:0 danas...
Zadnja izmjena: braco, dana/u 21 mar 2021, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Igra bez ikakve organizacije, akcije. Isto ko da smo nas 11 sa foruma izasli na tereni i krenuli da zabijemo go, nula od igre. Vrijeme je za promjene, sto godina kluba mi sesti na tabeli. Bravo Amare kako ti nije jasno da vise nemas podrsku navijaca zbog ovih predstava? Nemoj nas praviti debilima kad vidimo da si izgubio kompas i da je potpuno rasulo u ekipi.
To vec govorimo ima 3 kola, jos ovu pa jos ovu.bojamora je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:19E moj Amare ako ne pobjediš Slobodu slobodno se možeš kupit i Juričića povedi sa sobom i nek ti Čeliković iznosi lopte i razigrava pored Šabana. Nije mi jasno da on ne vidi da ne može Alispahić trčat cijelu utakmicu i ne znam šta je tolko zgriješio Bojo da ga makar malo ne zamjeni. Sigurno nešto oko produženja ugovora sad kad nam najviše gori a i po čemu je Miletić bolji od Kosorića, sreća pa nije bilo lopti puno prema našem golu.
On je ispucao sve kredite, jos se sprda sa izjavama.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Odcepit ce nedje
Jel te stid Amare? Pravi lik budalama sve redom. Dosao si da vratis titulu, a pricas nam da ce odcepit nedje dok opet kasnimo 15 bodova za prvim mjestom. Kad ce odcepit? Duse drage su se borile. Odyebite svi od kluba, borit ce se i ona djeca za 5 stoja. Treba da svrsavamo sto se bore. 100 godina kluba u ovoj godini, a mi se kao borili.
Ako imas imalo obraza otici ces iz kluba jos sutra zajedno sa svim levatima i poltronima koje si doveo u klub. Pardon u futbal klab. Neke dvije grupe kao nesto igraju, valjda znas da je cilj u toj anglosaksonskoj igri zabiti gol vise od protivnika. Zabiti gol bilo kako. Znas svima pametovati, a ocito da si gola **** bez logistike i ljudi koji ocito vise nece s tobom da rade.
Sad se vec moze konstatovati da smo mi pojeli fino ****. Nekad smo mogli dovesti Krpica, Zakarica, Voju, Stevanovica, pa i preplacivati mejtove poput Jazvica, Elsnera, Bakraca, Toskasa....sad mozemo samo mastati da dovedemo nekog ko nije **** Bender ili Hrelja. Izgradili smo istocnu tribinu, uradili najbolji teren u drzavi, napucali stadion koji vi ni odrzavati ne mozete.
Evo treca sezona kako si se vratio i donjeli su nam jedan izlazak u Europu. Nakon borbe za titulu, osvojenog kupa, istocne tribine, novog terena...dosli smo do toga da nam je i licenca za domacu ligu upitna. Hvala Amare. Karinasu jedan. Posrao si se na legendu i mit o sebi. Ostat ces gola **** koja nam je priredila slavlje Dupovca, Pidre, Hodzica i Handzica za 100. rodjendan kluba.

Jel te stid Amare? Pravi lik budalama sve redom. Dosao si da vratis titulu, a pricas nam da ce odcepit nedje dok opet kasnimo 15 bodova za prvim mjestom. Kad ce odcepit? Duse drage su se borile. Odyebite svi od kluba, borit ce se i ona djeca za 5 stoja. Treba da svrsavamo sto se bore. 100 godina kluba u ovoj godini, a mi se kao borili.
Ako imas imalo obraza otici ces iz kluba jos sutra zajedno sa svim levatima i poltronima koje si doveo u klub. Pardon u futbal klab. Neke dvije grupe kao nesto igraju, valjda znas da je cilj u toj anglosaksonskoj igri zabiti gol vise od protivnika. Zabiti gol bilo kako. Znas svima pametovati, a ocito da si gola **** bez logistike i ljudi koji ocito vise nece s tobom da rade.
Sad se vec moze konstatovati da smo mi pojeli fino ****. Nekad smo mogli dovesti Krpica, Zakarica, Voju, Stevanovica, pa i preplacivati mejtove poput Jazvica, Elsnera, Bakraca, Toskasa....sad mozemo samo mastati da dovedemo nekog ko nije **** Bender ili Hrelja. Izgradili smo istocnu tribinu, uradili najbolji teren u drzavi, napucali stadion koji vi ni odrzavati ne mozete.
Evo treca sezona kako si se vratio i donjeli su nam jedan izlazak u Europu. Nakon borbe za titulu, osvojenog kupa, istocne tribine, novog terena...dosli smo do toga da nam je i licenca za domacu ligu upitna. Hvala Amare. Karinasu jedan. Posrao si se na legendu i mit o sebi. Ostat ces gola **** koja nam je priredila slavlje Dupovca, Pidre, Hodzica i Handzica za 100. rodjendan kluba.
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.