Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Osim13
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Osim13 » 14 jul 2019, 20:53

BosniaBoston je napisao/la:
NadalRafa je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Novak ili Rafa ce biti najuspjesniji kad tad ali ce Roger teniskoj publici vjerovatno ostati GOAT.Iz razloga sto je gospodin iz Svicarske,dok je Rafa gacevaditelj a Nole istot ako gospodin al iz varvarske Srbije a ne uredene Svice
A ti ga danas obali bas ko i protiv Livce na Enfildu :opaopa: :opaopa: :opaopa:
I ti u petak ko protiv Livce na Alianzu ;) Il na enfildu ne mogu se sjetit
Nek sam i ovo doživio :urnebes: :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 14 jul 2019, 20:54

S-Y-L-A-R je napisao/la:Peak teniskog podforuma i raznolikosti na istom. Da sam birao način kako da se meč odvija, ne bih bolje izabrao. :tokralju: :mrgreen:
Shevchet na početku turnira, javno najavio LIVE YT harakiri, ako Fedex dobije i Rafu i Noleta...

Uh, malo je falilo da se moram "samoubiti" , moram priznati ! :mrgreen: :lolno: :lol:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 jul 2019, 20:55

tm01hzne je napisao/la:
japa je napisao/la:Sram ga bilo navija za zemljaka u finalu wimbledona, neka dodje na kurs kod Bahe Topalbecirevica i Marj..ovaj Mustafe Mijajlovica da mu objasne kako se objektivno komentarise nacionalni sport i sportisti...
Da, ali Viško i Banjac prenose na kanalima koji se emituju na cijelom Balkanu :D
Gori su oni koji mogu tu propagandu slušati godinama.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 14 jul 2019, 20:55

Nego ko je GOAT chokiranja :rol: Fedja ili Kei zvani Riza :rol:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 14 jul 2019, 20:57

S-Y-L-A-R je napisao/la:Peak teniskog podforuma i raznolikosti na istom. Da sam birao način kako da se meč odvija, ne bih bolje izabrao. :tokralju: :mrgreen:
Cestitamo avataru na bronzanoj medalji
Bogme, Roger me fakat pozitivno iznenadio. Ponudio taman toliko da prikopča milione aparata a ostane suh. :mrgreen:
shevchet je napisao/la:Shevchet na početku turnira, javno najavio LIVE YT harakiri, ako Fedex dobije i Rafu i Noleta...

Uh, malo je falilo da se moram "samoubiti" , moram priznati ! :mrgreen: :lolno: :lol:
Neka te, da imam s kim o baseballu. :ljepota:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 14 jul 2019, 20:57

NadalRafa je napisao/la:Nego ko je GOAT chokiranja :rol: Fedja ili Kei zvani Riza :rol:
Ne prcaj ljude, dosta im njihove muke...

Ovo je fakat Fedexov najteži poraz poslije onog iz 2008 i najboljeg teniskog meča svih vremena, o kojem imamo i film, a znamo ko je dobio taj meč... :mrgreen: :P

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 14 jul 2019, 20:58

Ovi što pišu da Novak treba da osvoji još GS da bi bio najveći ne shvataju da on već jeste , ako se igra sa 2 najveća tenisera i dobija ih u serijama gdje stigne , pa šta više treba !?!?

Ja ga mrzim , ali treba biti realan , čovjek je prekucao igricu , prekucao .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 14 jul 2019, 20:59

Mancini je napisao/la:
tm01hzne je napisao/la: Da, ali Viško i Banjac prenose na kanalima koji se emituju na cijelom Balkanu :D
Gori su oni koji mogu tu propagandu slušati godinama.
Zato sam pored svih opcija gledao i slušao na RTRS, fakat je čovjek bio najkorektniji i najrealniji (naravno navijao je za Novaka ali uz ogromno poštovanje RF)

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 14 jul 2019, 21:00

S-Y-L-A-R je napisao/la:
Cestitamo avataru na bronzanoj medalji
Bogme, Roger me fakat pozitivno iznenadio. Ponudio taman toliko da prikopča milione aparata a ostane suh. :mrgreen:
shevchet je napisao/la:Shevchet na početku turnira, javno najavio LIVE YT harakiri, ako Fedex dobije i Rafu i Noleta...

Neka te, da imam s kim o baseballu. :ljepota:
E trebaš prvo naučiti šta je closer, bullpen, kako se računa ERA, pa onda sa Shevchetom o baseballu, inače se neću igrati sa tobom... :mrgreen: :P :beba:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 14 jul 2019, 21:01

Novak je sam ovom pobjedom sad jako blizu da stigne i prestigne Rogera po broju sedmica na. No1, svaka mu cast, bude li trajao kao Roger deff ima sve uslove da stigne i prestigne Rogera u svemu i da se zacementira kao najveci svih vremena.

Cinjenica da je dobio Rogera 3 puta u finalu Wimbl sama za sebe govori o kakvoj se teniskoj velicini radi.

Sto se Fedje tice deff nam je dao do znanja da nije rekao svoju zadnju rijec sto se GS tirnira tice, dakle i na US openu ako bude zdrav itekako ce imati svoje sanse .

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 14 jul 2019, 21:01

darker10 je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Inače ova druga meč lopta Federera preslikana brejk(meč) lopta Rafe iz polufinala prosle godine kad je bezveze krenuo naprijed nakon bekenda koji je pao u pola terena. Naravno, u oba slučaja je ishod isti, Novak ih je obojicu probusio laganim passingom iz forhenda. Bukvalno su obojica imali po Wimbledon na tacni a umjesto toga je Novak uzeo dva. Eh, zato Nolo i jest najjači.
Bgm moj Bodi ovaj Nolo postade ozbiljna prijetnja obojici.Ako odradi onu svoju standardnu turneju USO-AO sljedece godine u ovo vrijeme bi moglo bit svega xd
Mah ako uzme USO i AO to je gotova stvar, samo je pitanje trenutka kad će ih obojicu prestić. Ja se uzdam u Jelenu i Pepea da će sta izmajmunisat pa ga opet odvuć od tenisa bar na godinu, godilo bi nam svima. :mrgreen:

Zezu na stranu, odavno sam prestao ozbiljno razmisljati o tome, onog trenutka kad sam skontao da se ova tri lika neće nikad vise ponovit, ma ni za 100 hiljada godina, i da treba istinski uživati u ovom sto rade do kraja njihovih karijera. Fakat sad da me neko pita koji bih scenario volio da se dogodi na kraju, potpisao bih da sva trojica imaju jednak broj slemova, recimo po 22. :mrgreen:

Al da postoje tri jača lika u jednoj eri bilo kojeg sporta, ne postoje nit će postojati. Stavi kraj Jordana bilo koju dvojicu, stavi kraj Messija i Ronalda jos jednog, stavi kraj Alija dvojicu, nista nije jače od Federera, Nadala i Djokovića.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 jul 2019, 21:02

Naucite mene ta pravila da bar neki sport opusteno gledam
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 14 jul 2019, 21:02

shevchet je napisao/la:
NadalRafa je napisao/la:Nego ko je GOAT chokiranja :rol: Fedja ili Kei zvani Riza :rol:
Ne prcaj ljude, dosta im njihove muke...

Ovo je fakat Fedexov najteži poraz poslije onog iz 2008 i najboljeg teniskog meča svih vremena, o kojem imamo i film, a znamo ko je dobio taj meč... :mrgreen: :P
Ma ima Fedex bolnih poraza koliko hoces, 2008,2009,ovaj sad, svaki na RG, jos dva od Novaka itd.

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 14 jul 2019, 21:04

delinjo je napisao/la:Naucite mene ta pravila da bar neki sport opusteno gledam
:rol: :rol: :rol:
E brate moj, kako to zna biti napet sport, kad čekaš lovu recimo na over poene, a udarači mrtvog konja ne mogu pogoditi... :mrgreen:

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 14 jul 2019, 21:05

Probably the match in Federer's career that will leave him the most regrets.

-Led 5-3 in first TB, and then ended it with almost only UE

-1 set point in the third

-2 MP in the fifth

-won more points (+14), with a +32 difference Winners/UE (compared to Djokovic's +2)
lose 3 TB, broke 7 times compared to 3

Ovo je samo sjest i plakat hahahha

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 14 jul 2019, 21:07

darker10 je napisao/la:Probably the match in Federer's career that will leave him the most regrets.

-Led 5-3 in first TB, and then ended it with almost only UE

-1 set point in the third

-2 MP in the fifth

-won more points (+14), with a +32 difference Winners/UE (compared to Djokovic's +2)
lose 3 TB, broke 7 times compared to 3

Ovo je samo sjest i plakat hahahha
Ujedno najteži poraz u karijeri Federera i najveći choke ikad nekog ATG igrača.

Al već sam rekao, velike zasluge u ovom chokeu ima Novak, koji je utjerao neopisiv strah u mozak i Rogeru i Rafi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 14 jul 2019, 21:08

Ma meni pola zivota fudbal tenis oduzeli, dosta sto me faks yebe jos i ovo, ne ide me ono postenski da kazem, moram gdje sta udijelit, ne ide hahahah :D

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 14 jul 2019, 21:09

AA23 je napisao/la:Ma meni pola zivota fudbal tenis oduzeli, dosta sto me faks yebe jos i ovo, ne ide me ono postenski da kazem, moram gdje sta udijelit, ne ide hahahah :D
daj kakvu sadaku ne bi li Federer uzeo USO :mrgreen:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 14 jul 2019, 21:10

Jedini "problem" u svemu tome je što Roger ne može bolje od ovoga u ovom trenutku, a Novak sigurno ima lufta i morati će ga pronaći ako hoće dobru US turneju.
delinjo je napisao/la:Naucite mene ta pravila da bar neki sport opusteno gledam
A i tamo bi ti našao neke baksuze i zagrizao. :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 14 jul 2019, 21:12

ronaldo99 je napisao/la:Novak je sam ovom pobjedom sad jako blizu da stigne i prestigne Rogera po broju sedmica na. No1, svaka mu cast, bude li trajao kao Roger deff ima sve uslove da stigne i prestigne Rogera u svemu i da se zacementira kao najveci svih vremena.

Cinjenica da je dobio Rogera 3 puta u finalu Wimbl sama za sebe govori o kakvoj se teniskoj velicini radi.

Sto se Fedje tice deff nam je dao do znanja da nije rekao svoju zadnju rijec sto se GS tirnira tice, dakle i na US openu ako bude zdrav itekako ce imati svoje sanse .
Inače, Rafa je poznati pitcher i trenutno ga u svom timu želi Baltimore Orioles :mrgreen: :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.