Nek sam i ovo doživioBosniaBoston je napisao/la:I ti u petak ko protiv Livce na AlianzuNadalRafa je napisao/la:A ti ga danas obali bas ko i protiv Livce na EnfilduBosniaBoston je napisao/la:Novak ili Rafa ce biti najuspjesniji kad tad ali ce Roger teniskoj publici vjerovatno ostati GOAT.Iz razloga sto je gospodin iz Svicarske,dok je Rafa gacevaditelj a Nole istot ako gospodin al iz varvarske Srbije a ne uredene Svice![]()
![]()
Il na enfildu ne mogu se sjetit
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Shevchet na početku turnira, javno najavio LIVE YT harakiri, ako Fedex dobije i Rafu i Noleta...S-Y-L-A-R je napisao/la:Peak teniskog podforuma i raznolikosti na istom. Da sam birao način kako da se meč odvija, ne bih bolje izabrao.![]()
Uh, malo je falilo da se moram "samoubiti" , moram priznati !
Gori su oni koji mogu tu propagandu slušati godinama.tm01hzne je napisao/la:Da, ali Viško i Banjac prenose na kanalima koji se emituju na cijelom Balkanujapa je napisao/la:Sram ga bilo navija za zemljaka u finalu wimbledona, neka dodje na kurs kod Bahe Topalbecirevica i Marj..ovaj Mustafe Mijajlovica da mu objasne kako se objektivno komentarise nacionalni sport i sportisti...
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nego ko je GOAT chokiranja
Fedja ili Kei zvani Riza 
Bogme, Roger me fakat pozitivno iznenadio. Ponudio taman toliko da prikopča milione aparata a ostane suh.BosniaBoston je napisao/la:Cestitamo avataru na bronzanoj medaljiS-Y-L-A-R je napisao/la:Peak teniskog podforuma i raznolikosti na istom. Da sam birao način kako da se meč odvija, ne bih bolje izabrao.![]()
Neka te, da imam s kim o baseballu.shevchet je napisao/la:Shevchet na početku turnira, javno najavio LIVE YT harakiri, ako Fedex dobije i Rafu i Noleta...
Uh, malo je falilo da se moram "samoubiti" , moram priznati !![]()
![]()
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ne prcaj ljude, dosta im njihove muke...NadalRafa je napisao/la:Nego ko je GOAT chokiranjaFedja ili Kei zvani Riza
Ovo je fakat Fedexov najteži poraz poslije onog iz 2008 i najboljeg teniskog meča svih vremena, o kojem imamo i film, a znamo ko je dobio taj meč...
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ovi što pišu da Novak treba da osvoji još GS da bi bio najveći ne shvataju da on već jeste , ako se igra sa 2 najveća tenisera i dobija ih u serijama gdje stigne , pa šta više treba !?!?
Ja ga mrzim , ali treba biti realan , čovjek je prekucao igricu , prekucao .
Ja ga mrzim , ali treba biti realan , čovjek je prekucao igricu , prekucao .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Zato sam pored svih opcija gledao i slušao na RTRS, fakat je čovjek bio najkorektniji i najrealniji (naravno navijao je za Novaka ali uz ogromno poštovanje RF)Mancini je napisao/la:Gori su oni koji mogu tu propagandu slušati godinama.tm01hzne je napisao/la: Da, ali Viško i Banjac prenose na kanalima koji se emituju na cijelom Balkanu
E trebaš prvo naučiti šta je closer, bullpen, kako se računa ERA, pa onda sa Shevchetom o baseballu, inače se neću igrati sa tobom...S-Y-L-A-R je napisao/la:Bogme, Roger me fakat pozitivno iznenadio. Ponudio taman toliko da prikopča milione aparata a ostane suh.BosniaBoston je napisao/la:Cestitamo avataru na bronzanoj medaljiS-Y-L-A-R je napisao/la:Peak teniskog podforuma i raznolikosti na istom. Da sam birao način kako da se meč odvija, ne bih bolje izabrao.![]()
Neka te, da imam s kim o baseballu.shevchet je napisao/la:Shevchet na početku turnira, javno najavio LIVE YT harakiri, ako Fedex dobije i Rafu i Noleta...
Uh, malo je falilo da se moram "samoubiti" , moram priznati !![]()
![]()
Novak je sam ovom pobjedom sad jako blizu da stigne i prestigne Rogera po broju sedmica na. No1, svaka mu cast, bude li trajao kao Roger deff ima sve uslove da stigne i prestigne Rogera u svemu i da se zacementira kao najveci svih vremena.
Cinjenica da je dobio Rogera 3 puta u finalu Wimbl sama za sebe govori o kakvoj se teniskoj velicini radi.
Sto se Fedje tice deff nam je dao do znanja da nije rekao svoju zadnju rijec sto se GS tirnira tice, dakle i na US openu ako bude zdrav itekako ce imati svoje sanse .
Cinjenica da je dobio Rogera 3 puta u finalu Wimbl sama za sebe govori o kakvoj se teniskoj velicini radi.
Sto se Fedje tice deff nam je dao do znanja da nije rekao svoju zadnju rijec sto se GS tirnira tice, dakle i na US openu ako bude zdrav itekako ce imati svoje sanse .
Mah ako uzme USO i AO to je gotova stvar, samo je pitanje trenutka kad će ih obojicu prestić. Ja se uzdam u Jelenu i Pepea da će sta izmajmunisat pa ga opet odvuć od tenisa bar na godinu, godilo bi nam svima.darker10 je napisao/la:Bgm moj Bodi ovaj Nolo postade ozbiljna prijetnja obojici.Ako odradi onu svoju standardnu turneju USO-AO sljedece godine u ovo vrijeme bi moglo bit svega xdbodi123 je napisao/la:Inače ova druga meč lopta Federera preslikana brejk(meč) lopta Rafe iz polufinala prosle godine kad je bezveze krenuo naprijed nakon bekenda koji je pao u pola terena. Naravno, u oba slučaja je ishod isti, Novak ih je obojicu probusio laganim passingom iz forhenda. Bukvalno su obojica imali po Wimbledon na tacni a umjesto toga je Novak uzeo dva. Eh, zato Nolo i jest najjači.
Zezu na stranu, odavno sam prestao ozbiljno razmisljati o tome, onog trenutka kad sam skontao da se ova tri lika neće nikad vise ponovit, ma ni za 100 hiljada godina, i da treba istinski uživati u ovom sto rade do kraja njihovih karijera. Fakat sad da me neko pita koji bih scenario volio da se dogodi na kraju, potpisao bih da sva trojica imaju jednak broj slemova, recimo po 22.
Al da postoje tri jača lika u jednoj eri bilo kojeg sporta, ne postoje nit će postojati. Stavi kraj Jordana bilo koju dvojicu, stavi kraj Messija i Ronalda jos jednog, stavi kraj Alija dvojicu, nista nije jače od Federera, Nadala i Djokovića.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Naucite mene ta pravila da bar neki sport opusteno gledam
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ma ima Fedex bolnih poraza koliko hoces, 2008,2009,ovaj sad, svaki na RG, jos dva od Novaka itd.shevchet je napisao/la:Ne prcaj ljude, dosta im njihove muke...NadalRafa je napisao/la:Nego ko je GOAT chokiranjaFedja ili Kei zvani Riza
Ovo je fakat Fedexov najteži poraz poslije onog iz 2008 i najboljeg teniskog meča svih vremena, o kojem imamo i film, a znamo ko je dobio taj meč...![]()
delinjo je napisao/la:Naucite mene ta pravila da bar neki sport opusteno gledam
E brate moj, kako to zna biti napet sport, kad čekaš lovu recimo na over poene, a udarači mrtvog konja ne mogu pogoditi...
Probably the match in Federer's career that will leave him the most regrets.
-Led 5-3 in first TB, and then ended it with almost only UE
-1 set point in the third
-2 MP in the fifth
-won more points (+14), with a +32 difference Winners/UE (compared to Djokovic's +2)
lose 3 TB, broke 7 times compared to 3
Ovo je samo sjest i plakat hahahha
-2 MP in the fifth
-won more points (+14), with a +32 difference Winners/UE (compared to Djokovic's +2)
Ujedno najteži poraz u karijeri Federera i najveći choke ikad nekog ATG igrača.darker10 je napisao/la:Probably the match in Federer's career that will leave him the most regrets.
-2 MP in the fifth
Al već sam rekao, velike zasluge u ovom chokeu ima Novak, koji je utjerao neopisiv strah u mozak i Rogeru i Rafi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma meni pola zivota fudbal tenis oduzeli, dosta sto me faks yebe jos i ovo, ne ide me ono postenski da kazem, moram gdje sta udijelit, ne ide hahahah 
daj kakvu sadaku ne bi li Federer uzeo USOAA23 je napisao/la:Ma meni pola zivota fudbal tenis oduzeli, dosta sto me faks yebe jos i ovo, ne ide me ono postenski da kazem, moram gdje sta udijelit, ne ide hahahah
Jedini "problem" u svemu tome je što Roger ne može bolje od ovoga u ovom trenutku, a Novak sigurno ima lufta i morati će ga pronaći ako hoće dobru US turneju.

A i tamo bi ti našao neke baksuze i zagrizao.delinjo je napisao/la:Naucite mene ta pravila da bar neki sport opusteno gledam
41.21.1.
Inače, Rafa je poznati pitcher i trenutno ga u svom timu želi Baltimore Oriolesronaldo99 je napisao/la:Novak je sam ovom pobjedom sad jako blizu da stigne i prestigne Rogera po broju sedmica na. No1, svaka mu cast, bude li trajao kao Roger deff ima sve uslove da stigne i prestigne Rogera u svemu i da se zacementira kao najveci svih vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.