2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013-14 NBA Season
nece durant napustiti thunder, dobri su oni
bobcatsi ipak pokazali da nisu jedna od najgorih ekipa lige, netsi pokazali da su kvalitetom druga ekipa istoka i samo cudo treba da se desi da netsi i heat ne budu u finalu konferencije (naravno ako se u doigravanju ne sretnu prije), denver ne bi trebao viditi doigravanje itd

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na koju fintu Bucksi dobise Boston, a gubili na prvo ja otiso leci. A u zadnjoj cetvrtini izgleda neko demoliranje..
Rookie Wolters zbog povrede Knighta igra, a i Ridnour ne igra. On i jeste neka verzija Ridnoura, sinoc 14 poena, 6 ast.
Prva postava izgleda prve dvije ocajna, uzimaju previse lopti, a slab ucinak. Mayo, Sanders, Butler, Ilyasova.
Pachulia kod Drewa izgurao Sandersa, igra 30 minuta. 20 poena, 9 skokova, 2 ukradene, 4 ast, 1 blok. Neko bi rekao klasa
Klupa dobra, Neal (vidi se da je iz SA dosao), Middleton, Henson, Giannis. Ok uglavnom. Mada se ne nadam previse od sezone..Od ocaja do sjaja, sad igraju kao amateri pa onda ih krene cetvrtinu i sve tako
Rookie Wolters zbog povrede Knighta igra, a i Ridnour ne igra. On i jeste neka verzija Ridnoura, sinoc 14 poena, 6 ast.
Prva postava izgleda prve dvije ocajna, uzimaju previse lopti, a slab ucinak. Mayo, Sanders, Butler, Ilyasova.
Pachulia kod Drewa izgurao Sandersa, igra 30 minuta. 20 poena, 9 skokova, 2 ukradene, 4 ast, 1 blok. Neko bi rekao klasa

Klupa dobra, Neal (vidi se da je iz SA dosao), Middleton, Henson, Giannis. Ok uglavnom. Mada se ne nadam previse od sezone..Od ocaja do sjaja, sad igraju kao amateri pa onda ih krene cetvrtinu i sve tako
Cavsi na prekidač igraju. Samo mi žao Indiane večeras, platit će za ovaj bezobrazluk Bobcatsa. 

NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Kao sto sam i rekao.Greivis je napisao/la: Nerealna kvota totalno. Bobcatsi uopste nisu puno slabiji od Cavsa. Jos igraju kuci. Cody Zeller bi trebao da pokaze da je bolji igrac od Bennetta.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
hajde sve to nego kemba izdominira irvinga 

- adriano_leite
- Kontakt:
Naravno da ga je unistio Kemba. Kemba MVP!LenBias je napisao/la:hajde sve to nego kemba izdominira irvinga
Edit: Trebas nekad pogledati i utakmicu, a ne po box scoreu zakljuciti da je neko nekoga izdominirao. Btw. Kemba je igrao 7 minuta vise od Irvinga, Irving je povrijedio lakat u posljednjoj cetvrtini i fulio je 2 slobodna bacanja, a mislim da mu se to nikada nije desilo, pa cak ni onda kada je sutirao slobodna jednom rukom protiv Toronta.
@work, trebas i ti ugraditi kakav prekidac, pa da kad krenes napisati glupost, prekidac se upali i prenese te da se odmah log out s foruma.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bice Bobcatsi normalna ekipa naredne godine, kad budu Hornetsi. Konacno sa tradicijom grada, nije to sad neka mala sredina, treba im neko da malo uzari atmosferu jer tu ima sigurno 1-2 mil ljudi, a i Sjeverna Karolina je.
Bolje mi izgleda kako god Charlotte Hornets od Bobcats, a isto neka nije New Orleans Hornets, mada nevalja ni ovo Pelicans. Nidje veze..Njima bi godilo New Orleans Jazz.
Ali ko bude zivio za 50 godina nece ovo nista moci da poveze, ko zna kakvih ce jos biti prebacivanja. Milwaukee nema dvorane nove, za par godina bi mogli postati Supersonicsi sa historijom Bucksa
A ovo sto se tice Clevelanda, mogu u PO. Biti ce zanimljivih utakmica sa njima ove godine. Mada prvim pickom u prve dvije utakmice nisam zadovoljan, u pred-sezoni je imao dobrih momenata
Bolje mi izgleda kako god Charlotte Hornets od Bobcats, a isto neka nije New Orleans Hornets, mada nevalja ni ovo Pelicans. Nidje veze..Njima bi godilo New Orleans Jazz.
Ali ko bude zivio za 50 godina nece ovo nista moci da poveze, ko zna kakvih ce jos biti prebacivanja. Milwaukee nema dvorane nove, za par godina bi mogli postati Supersonicsi sa historijom Bucksa

A ovo sto se tice Clevelanda, mogu u PO. Biti ce zanimljivih utakmica sa njima ove godine. Mada prvim pickom u prve dvije utakmice nisam zadovoljan, u pred-sezoni je imao dobrih momenata
meni stvarno nije jasno kako nisi primjetio da je to moje u sali napisanoadriano_leite je napisao/la:Naravno da ga je unistio Kemba. Kemba MVP!LenBias je napisao/la:hajde sve to nego kemba izdominira irvinga
Edit: Trebas nekad pogledati i utakmicu, a ne po box scoreu zakljuciti da je neko nekoga izdominirao. Btw. Kemba je igrao 7 minuta vise od Irvinga, Irving je povrijedio lakat u posljednjoj cetvrtini i fulio je 2 slobodna bacanja, a mislim da mu se to nikada nije desilo, pa cak ni onda kada je sutirao slobodna jednom rukom protiv Toronta.
@work, trebas i ti ugraditi kakav prekidac, pa da kad krenes napisati glupost, prekidac se upali i prenese te da se odmah log out s foruma.
Monolog je napisao/la:Miami (da, znam da igraju na 30%) upisao i drugi poraz u tri meča. Koliko bi razlike izgubili da je igrao Teletović?!
![]()
Oklahomi je potreban Westbrook. Lik jeste veliki potrošač lopti, ali Durant mi ne izgleda kao neko ko može sam nositi ekipu do finala Zapada. Da ne govorim za nešto više.
Moram priznati da nisam očekivao poraz Clevelanda, ali očigledno će im trebati malo (više) vremena da uhvate neku formu. Oni ove sezone moraju napasti PO.
ahhh nemoj tako,strucnjaci sa foruma rekose,West samo koci Duranta.
- adriano_leite
- Kontakt:
Bennet je totalno van takmicarske forme, uzasno lose stoji kondicijski, a kako nema snage, onda sutira trice bez ikakve potrebe. Samim tim srljanjem, uvlaci se nervoza u njega i zato to ne lici na nekog ko je prvi pick. Kada podigne nivo fizicke spreme, kada postigne par lakih poena, odmah ce biti rastereceniji, a ovako izgleda da sve to zeli u zurbi postici, sto je nemoguce. Tek mu je 20 godina, tako da ima za njega vremena. Ja da sam umjesto Browna, zatvorio bih ga u teretanu i ne bih mu dao da ide kuci. Kada skine kile, onda bih ga poslao u D-League tim Cavsa, pa da se malo izivljava tamo, dok stekne samopouzdanje, pa bih ga onda vratio i stavio u poziciju da se bori za minute. Vjerovatno niko od prvih pickova nije zavrsio u nekom D-League timu, ali mislim da je to Bennettu potrebno da dobije samopouzdanje, jer je bukvalno izlozen velikom pritisku. Jos kada ga je Mike stavio sa Zellerom da igra, to je strasno izgledalo. Veceras bi vjerovatno mogao Sims igrati, a Zeller i Bennett da dobiju manju minutazu. Karasev treba dobiti sansu, a da se smanji minutazu Clarku ukoliko pocne da srlja, mada je jedino on u mogucnosti da koliko-toliko zaustavi Paula veceras, zbog njegove visine.tuzlak1987 je napisao/la: A ovo sto se tice Clevelanda, mogu u PO. Biti ce zanimljivih utakmica sa njima ove godine. Mada prvim pickom u prve dvije utakmice nisam zadovoljan, u pred-sezoni je imao dobrih momenata
@lumani, niko od forumasa nije rekao da je bolje imati R. Jacksona nego Westbrooka. U pitanju je bila prica da je bolje imati pravog playmakera nego Westbrooka, a pod pravim playom se misli na Ronda, Nasha, Paula. Ne konstruisi pricu onako kako tebi odgovara, jer nije nikakvo takmicenje. Eh da, nek si ti strucnjak nas, mozemo biti ponosni da imamo na forumu jednog takvog strucnjaka poput tebe.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Mojne se uzrujavat @adriano, nisu Bobcatsi nimalo naivna ekipa, ima tu Bijombo, Roberts i tako ti igrači, nisu bezazleni. Nego šta je sa Dion MVP Waitersom, Brown mu nešto ne da da igra?
adriano_leite je napisao/la:Bennet je totalno van takmicarske forme, uzasno lose stoji kondicijski, a kako nema snage, onda sutira trice bez ikakve potrebe. Samim tim srljanjem, uvlaci se nervoza u njega i zato to ne lici na nekog ko je prvi pick. Kada podigne nivo fizicke spreme, kada postigne par lakih poena, odmah ce biti rastereceniji, a ovako izgleda da sve to zeli u zurbi postici, sto je nemoguce. Tek mu je 20 godina, tako da ima za njega vremena. Ja da sam umjesto Browna, zatvorio bih ga u teretanu i ne bih mu dao da ide kuci. Kada skine kile, onda bih ga poslao u D-League tim Cavsa, pa da se malo izivljava tamo, dok stekne samopouzdanje, pa bih ga onda vratio i stavio u poziciju da se bori za minute. Vjerovatno niko od prvih pickova nije zavrsio u nekom D-League timu, ali mislim da je to Bennettu potrebno da dobije samopouzdanje, jer je bukvalno izlozen velikom pritisku. Jos kada ga je Mike stavio sa Zellerom da igra, to je strasno izgledalo. Veceras bi vjerovatno mogao Sims igrati, a Zeller i Bennett da dobiju manju minutazu. Karasev treba dobiti sansu, a da se smanji minutazu Clarku ukoliko pocne da srlja, mada je jedino on u mogucnosti da koliko-toliko zaustavi Paula veceras, zbog njegove visine.tuzlak1987 je napisao/la: A ovo sto se tice Clevelanda, mogu u PO. Biti ce zanimljivih utakmica sa njima ove godine. Mada prvim pickom u prve dvije utakmice nisam zadovoljan, u pred-sezoni je imao dobrih momenata
@lumani, niko od forumasa nije rekao da je bolje imati R. Jacksona nego Westbrooka. U pitanju je bila prica da je bolje imati pravog playmakera nego Westbrooka, a pod pravim playom se misli na Ronda, Nasha, Paula. Ne konstruisi pricu onako kako tebi odgovara, jer nije nikakvo takmicenje. Eh da, nek si ti strucnjak nas, mozemo biti ponosni da imamo na forumu jednog takvog strucnjaka poput tebe.
Ja nisam strucnjak ,samo ponekad pogodim ono sto kazem. Russel spada u top 5 PG,pa ga ti mjenjaj gdje god zelis.
Gledam Bismack i Josh M. bili starteri za Bobcatse, a Cavsi opet izgube. Da je bio Big Al shvatio bih, al ovako...work je napisao/la:Mojne se uzrujavat @adriano, nisu Bobcatsi nimalo naivna ekipa, ima tu Bijombo, Roberts i tako ti igrači, nisu bezazleni. Nego šta je sa Dion MVP Waitersom, Brown mu nešto ne da da igra?
Diona Brown cuva za playoff. Ipak je to novi Wade, pa ga vec uce na iste stvari.
Joj kad neko napise da Russ treba da bude ko Rondo, a on duplo bolji igrac od Rajona.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Russ je top 3 PG definitivno (cak po meni bolji od Rosa)
- adriano_leite
- Kontakt:
Russel je bolji igrac od Ronda, Russel je scorer, Rondo je pass first igrac, znaci totalna razlika u nacinu igre izmedju ta dva igraca. Russel misli da je Durant, pa uzima neke lude suteve, dok Rondo to ni u ludilu ne radi. Rondo bolji defanzivac, Russel ofanzivac. Nemaju ama bas nikakve slicnosti u nacinu igre.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Dobar je Russ i u defanzivi. Tu su negdje.adriano_leite je napisao/la:Russel je bolji igrac od Ronda, Russel je scorer, Rondo je pass first igrac, znaci totalna razlika u nacinu igre izmedju ta dva igraca. Russel misli da je Durant, pa uzima neke lude suteve, dok Rondo to ni u ludilu ne radi. Rondo bolji defanzivac, Russel ofanzivac. Nemaju ama bas nikakve slicnosti u nacinu igre.
U napadu kao sto i sam kazes, puno bolji Westbrook. A upravo je takav kakav je potreban Oklahomi, jer ne moze Durant sam nositi u napadu. Neka zamjena Russ-Rondo bi samo unazadila Oklahomu.
Paul, Parker i Westbrook trenutno tri najbolja playa. Zanima me da li se ove sezone Deron i Rose mogu da im prikljuce.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- adriano_leite
- Kontakt:
Znaci, ti da si navijac OKC, volio bi vise Russa koji zaglavinja i uzima suteve Durantu, nego nekog ko zaista razigrava saigrace???Greivis je napisao/la:Dobar je Russ i u defanzivi. Tu su negdje.adriano_leite je napisao/la:Russel je bolji igrac od Ronda, Russel je scorer, Rondo je pass first igrac, znaci totalna razlika u nacinu igre izmedju ta dva igraca. Russel misli da je Durant, pa uzima neke lude suteve, dok Rondo to ni u ludilu ne radi. Rondo bolji defanzivac, Russel ofanzivac. Nemaju ama bas nikakve slicnosti u nacinu igre.
U napadu kao sto i sam kazes, puno bolji Westbrook. A upravo je takav kakav je potreban Oklahomi, jer ne moze Durant sam nositi u napadu. Neka zamjena Russ-Rondo bi samo unazadila Oklahomu.
Paul, Parker i Westbrook trenutno tri najbolja playa. Zanima me da li se ove sezone Deron i Rose mogu da im prikljuce.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Problem je što rondo u onoj Oklahomi nema koga razigrati. Jedini igrač koji se može razigrati je Durant, da mu naštma neki lagan šut, ali Durant i pored westbrooka uzima oko 25 šuteva, tako da mu West ne krade šuteve. Samo on i Durant u onoj ekipi i imaju nekog ofanzivnog potencijala, ostalo je čista buranija u napadu.
Naravno da bih prije uzeo boljeg igraca.
Sem toga i tvoj Kyrie je vise tip igraca Russa nego Ronda.
Sem toga i tvoj Kyrie je vise tip igraca Russa nego Ronda.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Russ je mnogo bolja opcija za OKC od Ronda
ne znam fkt sta tu nekima nije jasno
ne znam fkt sta tu nekima nije jasno

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.