Pogresno, gol je plod vezanih gresaka od kojih je Avdijina najveca kada je okrenuo guzicu na centarsut. To u danasnjem fudbalu jos nisam vidio.Sabinho je napisao/la:Gol od Kipra je klasicna golmanska greska, Begovic je blago receno ispao budala. Ako je lakse njegove greske nabiti na nos nekom drugom, onda to treba postovati.emir79 je napisao/la:Pa to je jedino sto mu i mozete nabijati na nos. Ja znam igrace u koje se zaklinjemo, a zbog kojih smo se golova naprimali, pa nista.jasmin10 je napisao/la: Kao protiv Kipra kada smo izgubili u Zenici ? Dobili smo tada s Avdijom gol po njegovoj strani.
Momak odlicno igra u Turskoj, kako ligi tako i Evropi. Ja ne znam stvarno koji je vama vise. Po cemu su bolje opcije Vranjes i Mateo Susic?
Gol koji su Grci dali u Zenici za 1-3 je takodjer greska Avdije koji je otisao u napad, ostavio rupu nazad i naravno nije mogao stici.
Tekma protiv argnetine koju smo zijanili sa 0-2, imao katastrofalno izdanje.
Ljudi Avdija je uvijek igrao krilo, dok ga Pape nije prekomandovao na beka da ga lakse proda. On nema defanzivnih navika, on je ofanzivan igrac.
Nije za desnog beka u repki i kraj price.