Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la harishp » 05 feb 2012, 18:45

Monolog je napisao/la:Pa tu su negdje po ponašanju. Zar zaboravljaš namjerno laktanje; oružje kojim se Spaha najčešće služi?!
A što se tiče igračkih kvaliteta, tu već nema dileme - Pepe je bolji.
Porediti laktanje sa defintivno pokusajem ubistva Pepea prije par sezona.Mozes samo ti ili takvi. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2012, 18:49

A kakvi smo to mi? :roll: Ah da, mi koji se "uvlačimo onim tamo", je li? :lol:
Spaha je naš najbolji odbrambeni igrač, al' i osoba koja se još uvijek ne zna ponašati ni na terenu, ni van njega. Eh, ako je tebi to dobro (znam da jeste, jer sam čitao i postove nakon udaranja Marina), onda je to sasvim ok. Meni je takvo ponašanje neprihvatljivo. Jbg, postoje borilački sportovi, što jest jest. Samo, sumnjam da bi se Spaha tamo snašao. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2012, 18:55

Monolog je napisao/la:A kakvi smo to mi? :roll: Ah da, mi koji se "uvlačimo onim tamo", je li? :lol:
Spaha je naš najbolji odbrambeni igrač, al' i osoba koja se još uvijek ne zna ponašati ni na terenu, ni van njega. Eh, ako je tebi to dobro (znam da jeste, jer sam čitao i postove nakon udaranja Marina), onda je to sasvim ok. Meni je takvo ponašanje neprihvatljivo. Jbg, postoje borilački sportovi, što jest jest. Samo, sumnjam da bi se Spaha tamo snašao. :mrgreen:
Ocito ne znas ni ti sam,gubitak indentiteta valjda iz razloga sto samo jos tene vire.
Par njih zajedno sa tobom se pojavite na ovoj temi samo u slucaju ako je potrebno kritiku napisati.Ako je izabran u timu kola,dobra tekma ili neka dobra radnja (humanitarna itd)vas ni u snu nema.Zanimljivo. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2012, 18:57

Aaaaa, pa tako reci. Misliš ono što ti radiš u slučajevima Begović i Medunjanin. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2012, 19:04

Monolog je napisao/la:Aaaaa, pa tako reci. Misliš ono što ti radiš u slučajevima Begović i Medunjanin. :mrgreen:
Misliti i srati nije isto kao prvo.
Da bolje to radis,sjetio bi se kako si se kao fol iznenadio sto sam Mudonju pohvalio u par navrata zbog igri u repci.Jer je odigrao zbog cega je doveden u repku.Naravno karakternu osobinu nema sanse da izbrise sto je zasrao.
Za Begsona nesto plaho i nije imao sansu da se pohvali,igrama u repci.Lelujave lopte,vruci krompiri i ti fazoni
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 feb 2012, 19:10, ukupno mijenjano 3 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2012, 19:07

A ja nikad ne pohvalih Spahića? :roll:
Dakle, to tvoje "misliti i srati nije isto" ćemo (po ko zna koji put) na tebi upotrijebiti. :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2012, 19:08

Monolog je napisao/la:A ja nikad ne pohvalih Spahića? :roll:
Dakle, to tvoje "misliti i srati nije isto" ćemo (po ko zna koji put) na tebi upotrijebiti. :mrgreen:
Sve strse tvoje ''pohvale''na ovoj temi :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2012, 19:10

Proporcionalne su tvojim pohvalama na račun Begovića i Medunjanina (dakle, obojice da ne bi bilo zabune). ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2012, 19:13

Monolog je napisao/la:Proporcionalne su tvojim pohvalama na račun Begovića i Medunjanina (dakle, obojice da ne bi bilo zabune). ;)
Poredis neuporedivo.To jest odnos prema dresu BIH repke Spahe i ove dvojice navedenih.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 05 feb 2012, 19:59

Monolog je napisao/la:Proporcionalne su tvojim pohvalama na račun Begovića i Medunjanina (dakle, obojice da ne bi bilo zabune). ;)
Da, dodamo jos i Lulica, fakat Harise, totalno si neobjektivan i nemas iste arsine prema svim reprezentativcima, treba realno gledati stvari a to ti je Monolog lijepo objasnio.
Kako ce neko pohvaliti Spahica, kada zbog njega nismo na prvenstvu? Bruka je i sramota ako i dalje bude nosio traku, puno puta je dokazao da se ne zna ponasati ni na terenu ni van njega.
Opet si se natovario na golmana koji zaustavlja Celzi, Liverpul, valjda ne prima 5 komada od kukuruzspora.
Sta ti nije jasno kod Begovica, u prvoj tekmi fato zive lopte od CR7, u drugoj prva 2 gola niko ziv odbranio ne bi, dalje da ne pricam, ostavljen na streljani.
Dalje branis golmana koji ima hronicni problem sa ledjima i koji je u kljucnoj tekmi dosao do izrazaja, na takvog se vise osloniti ne mozemo.
Kada ti neko realno nesto kaze, neces da priznas svoje greske, ima nas dosta na forumu koji smo tokom vremena promijenili misljenje o nekome, samo ti jok, tvrdoglav ko mazga.

Kada je za pohvale treba pohvaliti a kada je za kritike treba kritikovati, nema to veze volis li igraca ili ne.
Cuva Bog Zelju svog!

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 05 feb 2012, 20:07

mirzza je napisao/la:
Da, dodamo jos i Lulica, fakat Harise, totalno si neobjektivan i nemas iste arsine prema svim reprezentativcima, treba realno gledati stvari a to ti je Monolog lijepo objasnio.
Kako ce neko pohvaliti Spahica, kada zbog njega nismo na prvenstvu? Bruka je i sramota ako i dalje bude nosio traku, puno puta je dokazao da se ne zna ponasati ni na terenu ni van njega.
Opet si se natovario na golmana koji zaustavlja Celzi, Liverpul, valjda ne prima 5 komada od kukuruzspora.
Sta ti nije jasno kod Begovica, u prvoj tekmi fato zive lopte od CR7, u drugoj prva 2 gola niko ziv odbranio ne bi, dalje da ne pricam, ostavljen na streljani.
Dalje branis golmana koji ima hronicni problem sa ledjima i koji je u kljucnoj tekmi dosao do izrazaja, na takvog se vise osloniti ne mozemo.
Kada ti neko realno nesto kaze, neces da priznas svoje greske, ima nas dosta na forumu koji smo tokom vremena promijenili misljenje o nekome, samo ti jok, tvrdoglav ko mazga.

Kada je za pohvale treba pohvaliti a kada je za kritike treba kritikovati, nema to veze volis li igraca ili ne.
X

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2012, 20:13

mirzza je napisao/la:

Sta dodas Lulica? :shock: Ti @mirzza fakat nemas veze sta pises :roll: A i kontas izgleda ko i onaj tvrdoglavi hajvan sto ga na moj racun navede.P.S Sve je jasno u vezi Begsona,zato i sjedi na klupi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 feb 2012, 20:28

Jedna stvar mora bit jasna: Za Medunjanina moraju vazit razlicita pravila. Taj momak je odbio A repku BiH da bi igrao za mladu Holandije. To je cinjenica i ne zelim slusat nikakve jeftine izgovore, jer to je sve rekla-kazala. Ja na njega gledam kao placenika na nivou Domercanta, Dialibe itd. Nikad mi nije bio drag, niti ce ikad bit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 05 feb 2012, 20:30

Cartman je napisao/la:Jedna stvar mora bit jasna: Za Medunjanina moraju vazit razlicita pravila. Taj momak je odbio A repku BiH da bi igrao za mladu Holandije. To je cinjenica i ne zelim slusat nikakve jeftine izgovore, jer to je sve rekla-kazala. Ja na njega gledam kao placenika na nivou Domercanta, Dialibe itd. Nikad mi nije bio drag, niti ce ikad bit.
:lol: :lol: :lol: :lol:

dobar, nema sta...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 feb 2012, 20:56

Limuntos je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Jedna stvar mora bit jasna: Za Medunjanina moraju vazit razlicita pravila. Taj momak je odbio A repku BiH da bi igrao za mladu Holandije. To je cinjenica i ne zelim slusat nikakve jeftine izgovore, jer to je sve rekla-kazala. Ja na njega gledam kao placenika na nivou Domercanta, Dialibe itd. Nikad mi nije bio drag, niti ce ikad bit.

dobar, nema sta...
Gdje je razlika? U imenu i boji koze? I jedan i drugi bi igrali za drugu reprezentaciju da imaju kvalitet za to, i obojica igraju za BiH iz licnog interesa (jedan da se proda i ode na prvenstvo, a drugi da ima evropsko drzavljanstvo).

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 05 feb 2012, 21:06

Cartman je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:

dobar, nema sta...
Gdje je razlika? U imenu i boji koze? I jedan i drugi bi igrali za drugu reprezentaciju da imaju kvalitet za to, i obojica igraju za BiH iz licnog interesa (jedan da se proda i ode na prvenstvo, a drugi da ima evropsko drzavljanstvo).
gledaj...domercant je uvijek na okupljanjima repke dolazio medju prvima i nikad nije odbio poziv, tako da je meni to dovoljno da mi bude jedan od drazih sportista...ako ti mislis da on igra iz licnih interesa i samo zato da ima EU drzavljanstvo, onda nek ti favorit bude recimo teletovic, koji je cesto bio "bolestan" kada je trebalo igrati za repku...iako je teletovic vanserijski igrac, iako je iz jablanice, neces vjerovat, al meni je domercant drazi...neka je "crnjo" il sta vec, hajro je ljudina i uvijek se rado odazivao pozivu naseg selektora...a ti ga poredis sa medunjaninom, koji je, kako sam kazes, odbio nasu repku da bi igrao za holandjane !? toliko o placenicima...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 feb 2012, 21:12

Ma i meni je drag Domercant, i drazi od Medunjanina, samo kazem da je razlog za njihovo igranje za nasu repku isti. Znaci licni interes, to je bio slucaj i u Domercanta, iako nam je naravno pruzio mnogo lijepih trenutaka (protiv Hrvatske pogotovo) i uvijek se borio za ekipu. A vjerujem da je vremenom i donekle stekao neke emocije prema drzavi.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 05 feb 2012, 21:34

Cartman je napisao/la:Ma i meni je drag Domercant, i drazi od Medunjanina, samo kazem da je razlog za njihovo igranje za nasu repku isti. Znaci licni interes, to je bio slucaj i u Domercanta, iako nam je naravno pruzio mnogo lijepih trenutaka (protiv Hrvatske pogotovo) i uvijek se borio za ekipu. A vjerujem da je vremenom i donekle stekao neke emocije prema drzavi.
vrlo je vjerovatno da on igra za nasu repku da bi se vodio kao europljanin, pa da u europskim ekipama ne zauzima mjesto stranca, al kada igrac toliko godina nastupa za neku drzavu (s kojom nema nikakve veze) sa toliko ljubavi i borbenoscu i da NIKAD nije odbio poziv, on je za mene ljudina i nikad mu necu nista, ama bas nista ruzno reci, a kamoli govorit da je placenik...ev i u fudbalu recimo...boris pandza i gordan bunoza...obojica hrvati, rodjeni u BiH...pandza je igrao u hrv. klubu, al je javno svima govorio da je on bosanac i da voli samo bosnu ! a bunoza javno izjavljuje da ceka bilicev poziv ! i vrlo je moguce da bi obojica igrali za nas da se prodaju u bolje klubove, znaci licni interes, al meni je pandza drazi od medunjanina, begovica itd...neka je hrvat...a bunoza je obicno g*vno, i za njeg se sa sigurnoscu moze govorit da je placenik i da igra iz licnog interesa...tacnije, bunoza ne igra, a nadam se da nece nikad ni igrat za BiH...

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 05 feb 2012, 22:54

Ovo je fakat citava glupost. Kako Bosanac moze porediti Medjedunjanina koji je ODBIO da igra za svoju zemlju i Domercanta odn Dialibu koji su PRIHVATILI da igraju za BIH. Medjedunjanin i njegovi su dizali hajku na fudbalski savez sto ga ne pozivaju jer je to bilo vrijeme kada se trebao prodati u pravi tim i status "reprezentativac" je povecavao svaki ugovor za bar par stotina hiljada eura...Mi navijaci smo vrsili pritisak... jedino jos ravan pritisku da se pozove i dobije papire Pjanic...ovo sto se pritisce za druge talente je nula. I....natjerasmo Pasalica i Munju, Pusionu (ako je jos tu bio) i Munju, Ilju... kockara Baku. Bogami moradose javno reci da ga pozivaju te mu uputise i zvanican poziv, ali ne lezi vraze. Povredi se jedan igrac iz mlade reprezentacije Holandije i na njegovo mjesto pozvase Medjeda. Haman da su sati bili u razlici dobijanja poziva a prvi je dosao iz Bosne. Sad cete reci da je bilo dilema, sta sad, kome se odazvati? Jes, al' u ku... Ode medjed medju lale da bude rezervni igrac na EP u mladom timu gdje haman odigra jednu -dvije utakmice sa klupe za rezerve i jos 'ladno izjavi. MOJA BUDUCNOST JE HOLANDIJA, NIKADA NECU ZAIGRATI ZA BIH. Idi ko ti brani, ali sto onda kad propade ko ona stvar kroz poderane gace dovuce se, tutnu nekoliko hiljada Ciri i Munji te jos i izjavi da si samo zivio za nastup za BiH. Mrs FUKARO.
Kanadjanin sto ga vakcina od gripe sjeba da se ne uspjede javiti da nece doci na utakmicu protiv Slavacke a USA mu bezbeli bijase daleko...nije nista bolji. Evo ga sada izjavljuje da se za utakmicu za Brazilom zivi...hehehe, treba mu malo vjetra u ledja da potjera Sorensena...samo posto je vrijeme gripe sta ako ga opet sjeba vakcina? Da to zanemarimo, glupost je pozivati REZERVNOG golmana pored par golmana koji briljiraju, ostani jarane doke ne prodje sezona gripe, napuno mobitel...pa cemo vidjeti za Cikago.
O trecem samaraju zvanom Papak koji je odbio da igra UTAKMICU SVOJE ZEMLJE ZA ODLAZAK NA SVJETSKO PRVENSTVO ....hej samo jednu utakmicu....dok na njegovom mjestu nismo ni za lijeka imali igraca i pribliznog njegovime kvalitetima, dakle o njemu da i ne sirim...Kad je posto ohrdina, rahiticar i spor ko chiro voz, kad je trebalo ugovor novi napraviti...odjednom se i on sjetio da mu je drzava BIH. Chibe.
Sto se mene tice ko Bosnu kamenom, ja cu ga citavom planinom, evo mu moj dando sto ce vise naici na onaj merhametluk kada sam slegao ramenima i pazio da nekoga ne naljutim dok su zlotvori finalizirali planove ... Vi kako hocete.

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 05 feb 2012, 23:22

TOPIC ???

koji off jbt
:lol:
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, DjaniTarik, doki48, Rimes87, Zglavkar i 38 gostiju.