Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
ma ljudi kad momak potpise zvanicno onda treba raspravljati sta, kako, koga zamjeniti itd. do tad je cijela ova prica samo na nivou ''trla baba lan'' 

Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
bluesaa je napisao/la:ma ljudi kad momak potpise zvanicno onda treba raspravljati sta, kako, koga zamjeniti itd. do tad je cijela ova prica samo na nivou ''trla baba lan''

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
jer ko zna, mozda i ne bude nista od evertona, a toliki postovi nakucani o tome koga ce mume izbaciti i sl.
mada ne bih imao nista protiv karamela, bitno je samo da se fata liga 5.
mada ne bih imao nista protiv karamela, bitno je samo da se fata liga 5.
[youtube][/youtube]

isx je napisao/la:[youtube][/youtube]
STAAANIIIII

Ma on je Pitarinsider je napisao/la:Prestani da provociraš ljude.Virtu4l je napisao/la:Samo da ti javim da je Pape novi selektor reprezentacije, ako si slučajno propustio.VanBasten je napisao/la:trijezan sam zadnja 2 mjeseca

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Everton... ?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Pape je prepoznao Besicev talenat jos prije tri godine.RockyMaivia je napisao/la:Sad ce ispast da Papke ima zasluga u ovome...![]()
[youtube][/youtube]
Još nije objavio Sky, ali je objavila Wikipedia i navijački forum Evertona tako da mislim da je to to. Sretno Mume u Karamelama 

wikipedia je relevantna po tom pitanju isto k'o i avazov express. vrati stranicu dvije nazad vidjeces da je covjek 3 puta u toku dana mjenjao klub za koji besic igra.
Evo i YouTube je objavioCaeruleus je napisao/la:Još nije objavio Sky, ali je objavila Wikipedia i navijački forum Evertona tako da mislim da je to to. Sretno Mume u Karamelama
100% sportski i krajnje opušten potpis
isx je napisao/la:
Tetovaže.bokser.

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Izgleda da je zavrsena saga o buducem klubu Muhameda Besica. Everton,svaka cast.
Manchester City,Schalke,Lazio,Roma,Werder,Bayer L..............
Za svaki respekt.
Manchester City,Schalke,Lazio,Roma,Werder,Bayer L..............
Za svaki respekt.
BosnaE
-
- Kontakt:
I ja mislim da je skoro pa sigurno Besic u Evertonu. Bio bih to zaista veliki transfer, kojeg nas Besic svakako zasluzuje.
Naletih na forumu Evertona na jedan zanimljiv tekst.
http://thepremierleagueowl.com/everton- ... gue-blush/" onclick="window.open(this.href);return false;
Lijepo zaista procitati koliko su ljudi impresionirani i uvjereni Besicem.
http://thepremierleagueowl.com/everton- ... gue-blush/" onclick="window.open(this.href);return false;

- Marsal
- Kontakt:
Mene Mume podsjeća na Falca, austrijskog pjevača, nekako su mi u faci slični. Da Mume bude dobar pjevač kao Falco umjetnik i nema zime ni za njega, ni za nas. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Taj tekst je bio na ovoj temi poodavno. Mi smo ispred engleza.JerryLouis je napisao/la:I ja mislim da je skoro pa sigurno Besic u Evertonu. Bio bih to zaista veliki transfer, kojeg nas Besic svakako zasluzuje.
Mozda je Everton veliki zalogaj trenutno...ipak iz Madjarske lige u Everton...al kako god nek je sa srecom.
Al ako ode u Englesku...pravac teretana...pokazao je da ima muda ali u Engleskoj nisu dovoljna muda
I nek samo nastavi da se bavi kikboksom ili MMA ili sta vec.
Ovo mu je dobar izgled za Englesku

Al ako ode u Englesku...pravac teretana...pokazao je da ima muda ali u Engleskoj nisu dovoljna muda
I nek samo nastavi da se bavi kikboksom ili MMA ili sta vec.
Ovo mu je dobar izgled za Englesku

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Everton il Velšani...nije neka razlika. Oba kluba prejaka i atraktivna. Nek ide tamo gdje mu je manja konkurencija.
Swansea je mnogo manja konkurencija. Samo bilo je poruka iz BiH da je Swansea "mali" klub. Zato jer se je pricalo i o Valenciji. Pa se mozda momak zato predomislio ??jasta je napisao/la:Everton il Velšani...nije neka razlika. Oba kluba prejaka i atraktivna. Nek ide tamo gdje mu je manja konkurencija.
Nije neka razlika.jasta je napisao/la:Everton il Velšani...nije neka razlika. Oba kluba prejaka i atraktivna. Nek ide tamo gdje mu je manja konkurencija.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jasmin10, newton_heath_lyr, Proximic, Turo i 40 gostiju.