Ljudi misle da su u Travniku!adnanhz je napisao/la:Kakva je ono frka bila
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/jusu ... josa/62581" onclick="window.open(this.href);return false;
Toliko o projektu evropski Olimpic , Gracića ni Ferguson ne bi zadovoljio .Predviđam gašenje ovog kluba na kraju sezone. 
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ti kao vidovita Džemila!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
ma upravu si Cala je amater za Nedima

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ovo za gašenje kluba je nešto od smješnijih stvari koje sam pročitao na ovoj temi.Kad se nisu ugasili u ljeto 2006 kad su ostali sa djecom u timu i bez uprave ne znam što bi se sad ugasili?
Minus na Gracičevom računu je sve veći a od famoznih transfera Subašića , Kresera i drugih nema ništa , to im je jedini mogući izvor profita ,navijača nemaju a sponzor im je sam Gracić.On je sam rekao a ja mu povjerovao da je u fudbalu zbog novca sem ako isti ne pere preko kluba(nikad se ne zna )onda je u debelom minusu .Pametan je dovoljno da zna kad treba stati ako ne , ni prvi ni posljednji da propadne .Ovako je samo postao predmet šprdnje u čaršiji .Mancini je napisao/la:Ovo za gašenje kluba je nešto od smješnijih stvari koje sam pročitao na ovoj temi.Kad se nisu ugasili u ljeto 2006 kad su ostali sa djecom u timu i bez uprave ne znam što bi se sad ugasili?
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ma ovo pokazuje koliko je Nijaz nestabilna licnost. Cim uveze 2-3 poraza on smijeni trenera..promjeni po 4-5 igraca i sl. Pa u razlicitim napadima bijesa do sada je na taj nacin otjerao 10 setak trenera i 30 setak igraca..to sve samo po sebi pokazuje njegovu narav i nacin rezonovanja. Diktatura i ta prica.
Ne zelim im zlo,najozbiljnije to kazem i mislim..ali takvi radikalni rezovi u drugom kolu su nelogicna stvar.
Sta je sa stadionom,kako to napreduje..ima li ove raje sa Otoke koja sa prozora
,il' u setnji moze vidjeti stadion...pa da nam prenosu to sto se desava i radi
Valjda ce i oni naci svoj smiraj na tom stadioncicu,ocito ekipi Olimpika fali klasicni domaci teren. Pa oni su do sada ,a evo i u ovom prvenstvu je takva tenedencija,izgubili 50% domacih bodova.
Ne zelim im zlo,najozbiljnije to kazem i mislim..ali takvi radikalni rezovi u drugom kolu su nelogicna stvar.
Sta je sa stadionom,kako to napreduje..ima li ove raje sa Otoke koja sa prozora
Valjda ce i oni naci svoj smiraj na tom stadioncicu,ocito ekipi Olimpika fali klasicni domaci teren. Pa oni su do sada ,a evo i u ovom prvenstvu je takva tenedencija,izgubili 50% domacih bodova.
Zadnja izmjena: -A-, dana/u 15 avg 2011, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro si rekao za igrače , lik promjeni 50 igrača godišnje pa to Mourinjo , Ferguson i Guardiola ne bi zajedno uigrali.-A- je napisao/la:Ma ovo pokazuje koliko je nijaz nestabilna licnost. Cim uveze 2-3 poraza on smijeni trenera..promjeni po 4-5 igraca i sl. Pa u razlicitim napadima bijesa do sada je na taj nacin otjerao 10 setak trenera i 30 setak igraca..to sve samo po sebi pokazuje njegovu narav i nacin rezonovanja. Diktatura i ta prica.
Ne zelim im zlo,najozbiljjije to kazem i mislim..ali takvi radikalni rezovi u drugom kolu su nelogicna stvar.
Sta ej sa stadionom,kako to napreduje..ima li ove raje sa Otoke koja sa prozora,il' u setnji moze vidjeti stadion.
Valjda ce i oni naci svoj smiraj na tom stadioncicu,ocito ekipi Olimpika fali klasicni domaci teren. Pa oni su do sada ,a evo i u ovom prventsvu je takva tenedencija,izgubili 50% domacih bodova.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Dr Hause ne brini ti za Gracića i Olimpic!
Šteta za Olimpic kao Sarajlija sam bio ponosan kad vidim 3 Sarajevska kluba u vrhu .Mancini je napisao/la:Dr Hause ne brini ti za Gracića i Olimpic!
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Graciću kvota tri trenera po sezoni 
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Dakle ne računaš ova prolazna riješenja.Colo Colo je napisao/la:Graciću kvota tri trenera po sezoni
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- nero.piroman
- Kontakt:
ja ne navijam za olimpic, ali mislim da su ovo pametno uradili sto su dali treneru otkaz koji je nanizao katastrofalne rezultate i sto su oduzeli igracima 60 % plate, pa ce sad vidjeti hoce li nastaviti tako igrati. Bit ce ovo jednog dana oziljan klub za nase prostore ako ovako nastave, zapamtite sta sam rekao.
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
- Curva_SUD
- Kontakt:
Ako neko moze da mi kaze tacnu informaciju gdje Željo igra protiv Olimpika?
na otoci ili u lukavici
Mislim da ne bi trebali na otoci
na otoci ili u lukavici
Mislim da ne bi trebali na otoci
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Lukavici 100%
-
old school
- Kontakt:
koliko si jos to puta rekao 100%, sutra komisija iz saveza izlazi na stadion,a on ce da bude gotov do 20-og, sa zeljom se igra za nekih 10-tak dana poslije toga, tako da mi nije jasno zbog cega ne bi igrano na otociBegAx je napisao/la:Lukavici 100%
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- Curva_SUD
- Kontakt:
Jusufbegović umjesto Janjoša ovo fakat il... sad bi stvarno bilo previse
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jusufbeg ... josa/62581" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jusufbeg ... josa/62581" onclick="window.open(this.href);return false;
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Stadion NECE biti gotov jer svaki dan prolazim pored njega, i nema TEORIJE da ce da bude zavrsen do 20-og.old school je napisao/la:koliko si jos to puta rekao 100%, sutra komisija iz saveza izlazi na stadion,a on ce da bude gotov do 20-og, sa zeljom se igra za nekih 10-tak dana poslije toga, tako da mi nije jasno zbog cega ne bi igrano na otociBegAx je napisao/la:Lukavici 100%
-
old school
- Kontakt:
OK ti znas vise nego oni sto rade stadionBegAx je napisao/la:Stadion NECE biti gotov jer svaki dan prolazim pored njega, i nema TEORIJE da ce da bude zavrsen do 20-og.old school je napisao/la:koliko si jos to puta rekao 100%, sutra komisija iz saveza izlazi na stadion,a on ce da bude gotov do 20-og, sa zeljom se igra za nekih 10-tak dana poslije toga, tako da mi nije jasno zbog cega ne bi igrano na otociBegAx je napisao/la:Lukavici 100%
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.