Prenosili su zadnje kvalifikacije svaku gostujuću utakmicu, mada tamo od 2009 pa sve do početka ovih prošlih kvalifikacija tj. 5 godina vrlo rijetko su radili gostujuće utakmice. Meni na pamet padaju oba baraža iz Lisabona, čini mi se protiv Bjelorusije da su prenosili, protiv Francuske, protiv Albanije i to je to koliko se sjećam, možda još tekmu ili dvije da su radili.Saurman je napisao/la:Plaćam za nekih 60+ kanala 14KM i onda dođe pretplata za BHT 7.50KM no fucking way.Godinama prave gubitke, javašluk na svim nivoima javnog servisa i umjesto da konkretno nešto urade oni puknu pretplatu građanima i bune se što je ne plaćaju.
Neka se ugase ionako je program teško sranje.
Utakmice reprezentacije kad igra u gostima nisu prenostili 100 g osim kad igra u San Marinu i Luksemburgu gdje je prenos džabe al' zato uredno nađu novac za slanje ekspedicije hadalja na Eurosong.
Gostujuće tekme u tom periodu u velikoj većini su bili ne Fejsu, pa na početku protiv Belgije 4-2 i protiv Estonije za baraž mislim da je bilo na Hayatu, pa onda one kvalifikacije za Euro 2012 Rumunija i Luksemburg bili na TV1 i one kvale za SP 2014 sve na Fejsu