------------------
To jeste jedina boljka Ranijerija...cim povede ne zna da dotuce protivnika vec se odma povlaci i cuva rezultat...!!!!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ako sam ne možeš skontati zašto bi recimo navijač milana više volio da skudeto uzme roma nego inter onda stvarno neznam o čemu pričamo, a druga stvar je što roma i igra ljepše tako i da nisam navijač milana opet bi prije bio za romu nego interdrop je napisao/la:Jedno pitanje za sve simpatizere Serie A....apsolutno nebitno za koga navijate.
Zašto svi toliko mrzite Inter i zašto ste se kolektivno urotili protiv njih??...mislim,ni ja nisam ljubitelj Inter definitivno ,ali mi nije jasna toliko želje SVIH koletivno samo da skinete Intera sa vrha.
Cak svi solidarišu oko te ideje.
Svi zaboravljaju međusobni rivalitet dugogodišnji...cak Juventini bi više voljeli da vide Milan ili Romu...ili Milanisiti bi radije vidjeli Romu kao šampiona itd itd...svi bi nekako bi više volili da BILO KO bude šampion samo ne Inter...a svi zapravo zaboravljaju koliko su ljuti rivali međusobno....nevjerovatno![]()
Pa to i pitam zapravo...ova zadnja recenica je bitna.daffy je napisao/la:pa to ti je jednostavno..
- navijaci Rome naravno zele svoj klub na vrhu..
- Milanistima je draze da Roma bude prvak nego inter.. jer je inter gradski rival.. ne znam za koga bi navijali da se bore Juve/inter..
- a nas je inter unistio i doveo nas do ovoga danas.. pa zato navijamo za druge klubove samo da inter ne osvoji.. pa cak i Roma koja je ljuti rival odavno ili Fiorentinu..
svi ih mrze.. uredu da ih mrze jedni navijaci, ali intera mrze svi u Italiji.. slucajno?
Pa samo im ime govori Internacionaledaffy je napisao/la:sigurno nije radi trenutne dominacije.. barem ne meni.. uvijek su bili ciganski klub.. imali odvratne igrace i odvratnu upravu..
moze biti zato sto nisu italijanski klub.. vrlo moguce.. jer u njihovom trenutnom timu ima par Talijana.. Materazi, Balotelli (), Toldo, Santon i to je to..
cigani.. jednsotavno..
I zato su cigani za tebe i radi toga ih mrzišdaffy je napisao/la:i ne treba da bude full italiano klub.. naravno.. ali red je imati barem 5 prvotimaca u italiji.. ovi nemaju ni jednog prvotimca, a jedini koji dobija priliku, a italijan je, Balotelli.. toliko o Italiji i interu..
Milan je vecinom brazilci.. ali imaju dosta talijana.. u Juventusu: Del Piero, Buffon, Chiellini, Camoranesi, Marchisio, De Ceglie, Legro, Cannavaro, Grosso, Giovinco.. svi glavni igraci su Italijani.. isto tako i Roma.. De Rossi i Totti su kapiten i Talijani su.. ali inter ama bas nikoga nema..
OK ,to sam sve razumio što si napisao...i ne samo ti vec i drugi.L'Avvocato je napisao/la:Dobro pitanje je lik postavio i nije jednostavno odgovoriti na njega ali sto se mene tice od kako znam za njih mrzim ih ... mrzio sam ih kad je ronaldo igrao, kad je tu bio recoba mutavi, dok je nosonja seljak igrao za njih pa i dan danas kad igraju lucio, milito, stankovic, balavoteli i ostali ... mrzim ih zbog onog smrada od predsjednika, mrzim zbog politike kluba da dovode juznoamerikance prije italijana, mrzim zbog nacina na koji pobjedjuju jos od 95-e itd.
Jednostavno su odbojni u svakom smislu.
I zato sad navijam za Romu, samo da oni smradovi ne osvoje ... a i Romu nisam nikad mrzio ili šta već ... uvijek su imali gotivnu ekipu (osim tottija kojeg ne gotivim jer se ponasa nedolicno ponekad na terenu)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.