Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Google
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Google » 11 apr 2010, 17:09

Sisoko,ako uspijete izvuc protiv Intera makar bod,ma ima da se zalije i to dobro,ja castim...Mada ja mislim da juventusovi igraci ce dati jedno 500% snage samo da pobijede Inter posle svih ovih dogadjaj u poslednje vrijeme :D..!!!!
------------------
To jeste jedina boljka Ranijerija...cim povede ne zna da dotuce protivnika vec se odma povlaci i cuva rezultat...!!!!

shevchenko7
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko7 » 11 apr 2010, 17:21

sve cestitke romi,kad nemoze milan nadam se da ce roma uzeti scudeto

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 11 apr 2010, 17:48

Jedno pitanje za sve simpatizere Serie A....apsolutno nebitno za koga navijate.
Zašto svi toliko mrzite Inter i zašto ste se kolektivno urotili protiv njih??...mislim,ni ja nisam ljubitelj Inter definitivno ,ali mi nije jasna toliko želje SVIH koletivno samo da skinete Intera sa vrha.
Cak svi solidarišu oko te ideje.
Svi zaboravljaju međusobni rivalitet dugogodišnji...cak Juventini bi više voljeli da vide Milan ili Romu...ili Milanisiti bi radije vidjeli Romu kao šampiona itd itd...svi bi nekako bi više volili da BILO KO bude šampion samo ne Inter...a svi zapravo zaboravljaju koliko su ljuti rivali međusobno....nevjerovatno :o :shock:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 apr 2010, 17:52

drop je napisao/la:Jedno pitanje za sve simpatizere Serie A....apsolutno nebitno za koga navijate.
Zašto svi toliko mrzite Inter i zašto ste se kolektivno urotili protiv njih??...mislim,ni ja nisam ljubitelj Inter definitivno ,ali mi nije jasna toliko želje SVIH koletivno samo da skinete Intera sa vrha.
Cak svi solidarišu oko te ideje.
Svi zaboravljaju međusobni rivalitet dugogodišnji...cak Juventini bi više voljeli da vide Milan ili Romu...ili Milanisiti bi radije vidjeli Romu kao šampiona itd itd...svi bi nekako bi više volili da BILO KO bude šampion samo ne Inter...a svi zapravo zaboravljaju koliko su ljuti rivali međusobno....nevjerovatno :o :shock:
ako sam ne možeš skontati zašto bi recimo navijač milana više volio da skudeto uzme roma nego inter onda stvarno neznam o čemu pričamo, a druga stvar je što roma i igra ljepše tako i da nisam navijač milana opet bi prije bio za romu nego inter
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 apr 2010, 17:56

pa to ti je jednostavno..

- navijaci Rome naravno zele svoj klub na vrhu..
- Milanistima je draze da Roma bude prvak nego inter.. jer je inter gradski rival.. ne znam za koga bi navijali da se bore Juve/inter..
- a nas je inter unistio i doveo nas do ovoga danas.. pa zato navijamo za druge klubove samo da inter ne osvoji.. pa cak i Roma koja je ljuti rival odavno ili Fiorentinu..

svi ih mrze.. uredu da ih mrze jedni navijaci, ali intera mrze svi u Italiji.. slucajno?
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 11 apr 2010, 18:00

daffy je napisao/la:pa to ti je jednostavno..

- navijaci Rome naravno zele svoj klub na vrhu..
- Milanistima je draze da Roma bude prvak nego inter.. jer je inter gradski rival.. ne znam za koga bi navijali da se bore Juve/inter..
- a nas je inter unistio i doveo nas do ovoga danas.. pa zato navijamo za druge klubove samo da inter ne osvoji.. pa cak i Roma koja je ljuti rival odavno ili Fiorentinu..

svi ih mrze.. uredu da ih mrze jedni navijaci, ali intera mrze svi u Italiji.. slucajno?
Pa to i pitam zapravo...ova zadnja recenica je bitna.
Zašto svi u Italiji mrze Inter?? ne pricamo o navijackim strastima vec konkretne cinjenice zbog cega ga svi mrze :?:
Jeli u pitanju kompleks zbog dugogidišnje vladavine na smom vrhu?? ko ce gledati kako Inter po 5 put zaredom podiže skudeto?'
Ili ima neki konkretan razlog zašto tolika mržnja prema tom klubu??
Meni licno (iako nisam neki fan Serie A) Inter je bljutav ali ga ne mrzim...cak su mi I Milan (na prvom mjestu) i Roma i Juve draži klubovi ,ali mi nije jasno tolika mržnja prema Interu :shock:
Cemu to :?:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 11 apr 2010, 18:03

Evo par fotki sa tekme Roma:Atalanta:
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 apr 2010, 18:05

sigurno nije radi trenutne dominacije.. barem ne meni.. uvijek su bili ciganski klub.. imali odvratne igrace i odvratnu upravu..

moze biti zato sto nisu italijanski klub.. vrlo moguce.. jer u njihovom trenutnom timu ima par Talijana.. Materazi, Balotelli ( :roll: ), Toldo, Santon i to je to..

cigani.. jednsotavno..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 11 apr 2010, 18:10

daffy je napisao/la:sigurno nije radi trenutne dominacije.. barem ne meni.. uvijek su bili ciganski klub.. imali odvratne igrace i odvratnu upravu..

moze biti zato sto nisu italijanski klub.. vrlo moguce.. jer u njihovom trenutnom timu ima par Talijana.. Materazi, Balotelli ( :roll: ), Toldo, Santon i to je to..

cigani.. jednsotavno..
Pa samo im ime govori Internacionale ;) ako cemo pošteno svi veci talijanski klubovi imaju više stranaca nego domacih igraca...nije ni Juventus 100% etnicki cist talijanski klub da bi mogao Inter nazivati ciganima.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 apr 2010, 18:15

i ne treba da bude full italiano klub.. naravno.. ali red je imati barem 5 prvotimaca u italiji.. ovi nemaju ni jednog prvotimca, a jedini koji dobija priliku, a italijan je, Balotelli.. toliko o Italiji i interu..

Milan je vecinom brazilci.. ali imaju dosta talijana.. u Juventusu: Del Piero, Buffon, Chiellini, Camoranesi, Marchisio, De Ceglie, Legro, Cannavaro, Grosso, Giovinco.. svi glavni igraci su Italijani.. isto tako i Roma.. De Rossi i Totti su kapiten i Talijani su.. ali inter ama bas nikoga nema..

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 11 apr 2010, 18:18

iskreno mene boli briga ko kolko ima talijana u ekipi. uopste ne mrzim inter radi toga. mrzim ih iz 2 razloga:

1.Mourinho-rijeci su suvisne.
2. vazda su imali pomoc od sudaca sto mene iritira i kad god zagusti svira im se penal.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 11 apr 2010, 18:18

daffy je napisao/la:i ne treba da bude full italiano klub.. naravno.. ali red je imati barem 5 prvotimaca u italiji.. ovi nemaju ni jednog prvotimca, a jedini koji dobija priliku, a italijan je, Balotelli.. toliko o Italiji i interu..

Milan je vecinom brazilci.. ali imaju dosta talijana.. u Juventusu: Del Piero, Buffon, Chiellini, Camoranesi, Marchisio, De Ceglie, Legro, Cannavaro, Grosso, Giovinco.. svi glavni igraci su Italijani.. isto tako i Roma.. De Rossi i Totti su kapiten i Talijani su.. ali inter ama bas nikoga nema..
I zato su cigani za tebe i radi toga ih mrziš :o :shock:
Pa jesi li ti Talijan po nacionalnosti ili bosanac?' što to toliko te nebitne cinjenice uzimaš k srcu?
Hajd da si rođeni talijan i veliki talijanski patriota to bi i mogao razumjeti...tu neku patriotsku spiku i furku.
Ali ovako niđe veze :?

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 apr 2010, 18:21

nisu mi cigani zato sto nema italijana vec zato sto mrzim klub.. i svako ko je u interu mi je cigan.. meni ne smeta sto nemaju talijana.. ali smeta italijanima..

a i ovo sto kaze Ado je istina..

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 11 apr 2010, 18:29

Niko od nas ne navija za ove klubove radi Talijana(bar ja ne)...ja navijam za ASRomu kao klub....a najvise bi volio da u Romi Juventusu Milanu Interu igra sto vise Bosanaca...jer bi to podiglo kvalitet nasoj repki!!!!

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 11 apr 2010, 18:42

Iako je sada Roma prva, mislim da ce Inter do kraja da osvoji titulu.
× Plava krv ispod koze ×

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 apr 2010, 18:46

Da i ja odgovorim...inter je uvijek bio rival ali nisam ga MRZIO do farsopolija kao niti jedan talijanski klub,to je uglavnom bio sportski rivalitet...ostalo je historija,nema potrebe objasnjavat sta i kako poslije toga

a ovo o njihovoj "dominaciji"...pa svi znamo da NIKAD NE BI bili to sto danas jesu da se nije desio farsopoli,jednostavno nemaju konkurenciju..tako da....ta rijec dominacija za mene ne vazi u ovom slucaju,sve je to vjestocki,neprirodno i nezasluzeno...uostalom ova liga je smjesna pa i sve da dominiraju nema to istu tezinu kao kad su juve i milan..to su bila zlatna vremena

i da...karacemo ih iduce kolo :lol: :D ..jesmo slabi,jesmo losi...al preveliki smo za njih uvijek bili i ostali....i uzecemo im mi scudetto... OPET :D :lol: iako nismo prvi :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 apr 2010, 18:56

u Italiji nema toga.. nikom nece dosaditi dok ne skupe 30 titula tj. vise od onog sto ima najvise pa da budu prvi.. to mora biti jasno.. a i ovako su blizu drugoj zvjezdici tako da nema sanse da im moze dosaditi.. a i pare nikom ne mogu dosaditi.. ;)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 apr 2010, 18:57

ja inter nemogu od farsopolia,nije zato sto smo mi ispali u seriu B,neko sto su se kurcili nekim "postenim" scudettom i transparentima oko prave istinske titule i slicne gluposti,a okosnicu im cinili "nasi" igraci,ili bolje reci Ibrahimovic,eto kao Ibrahimovicu je trebalo da se namjesta da bi osvojio titulu u Juventusu a kad dodje u inter onda ... je sve posteno,gomila gluposti ,e zbog takvih gluposti nemogu da ih smislim,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 11 apr 2010, 18:58

Dobro pitanje je lik postavio i nije jednostavno odgovoriti na njega ali sto se mene tice od kako znam za njih mrzim ih ... mrzio sam ih kad je ronaldo igrao, kad je tu bio recoba mutavi, dok je nosonja seljak igrao za njih pa i dan danas kad igraju lucio, milito, stankovic, balavoteli i ostali ... mrzim ih zbog onog smrada od predsjednika, mrzim zbog politike kluba da dovode juznoamerikance prije italijana, mrzim zbog nacina na koji pobjedjuju jos od 95-e itd.

Jednostavno su odbojni u svakom smislu.

I zato sad navijam za Romu, samo da oni smradovi ne osvoje ... a i Romu nisam nikad mrzio ili šta već ... uvijek su imali gotivnu ekipu (osim tottija kojeg ne gotivim jer se ponasa nedolicno ponekad na terenu)
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 11 apr 2010, 19:10

L'Avvocato je napisao/la:Dobro pitanje je lik postavio i nije jednostavno odgovoriti na njega ali sto se mene tice od kako znam za njih mrzim ih ... mrzio sam ih kad je ronaldo igrao, kad je tu bio recoba mutavi, dok je nosonja seljak igrao za njih pa i dan danas kad igraju lucio, milito, stankovic, balavoteli i ostali ... mrzim ih zbog onog smrada od predsjednika, mrzim zbog politike kluba da dovode juznoamerikance prije italijana, mrzim zbog nacina na koji pobjedjuju jos od 95-e itd.

Jednostavno su odbojni u svakom smislu.

I zato sad navijam za Romu, samo da oni smradovi ne osvoje ... a i Romu nisam nikad mrzio ili šta već ... uvijek su imali gotivnu ekipu (osim tottija kojeg ne gotivim jer se ponasa nedolicno ponekad na terenu)
OK ,to sam sve razumio što si napisao...i ne samo ti vec i drugi.
Jasno je da mrziš ,ali niste objasnili ZAŠTO mrzite Inter,Balotelija,Stankovića,Morattija,Mourinha i ostale qrce-palce iz Intera...zašto mrzite te ljude koji su isto profesionalni fudbaleri i treneri i koji zarađuju svoj hljeb u fudbalu isto kao i što to zarađuju Leonardo,Inzagi,Del Piero,Totti,Pato,Trezeguet itd itd ...da ne nabrajam dalje.
U redu mrzite Inter i interovce ali ZAŠTO zapravo ih mrzite?
Ne može se tek tako nešto mrziti , mora biti neki razlog mržnje.
Mržnja je baš gadna i jaka rijec , radi toga pitam.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.