KAZE DA BI IZ BIH IGRAO SAMO ZA BORACVB 1987 je napisao/la:Ma jok, pa nemože Vuleta platiti Partizan, a tek bilo ko odavde, čak sam pročitao da i ako napusti Himki ostaje u Rusiji 99 posto...

Moderator/ica: vlakanje
KAZE DA BI IZ BIH IGRAO SAMO ZA BORACVB 1987 je napisao/la:Ma jok, pa nemože Vuleta platiti Partizan, a tek bilo ko odavde, čak sam pročitao da i ako napusti Himki ostaje u Rusiji 99 posto...
Svi su nekada bili igrači Borca, A SAD Studem mislim da je u Kozari, Tadić zvani glista ko zna gdje je, ovaj Ramić nemam pojma, Kunovac mislim da je Gomionici, Novaković mislim da je u Slobodi Tuzla, tj trebalo bi da je tamo...borac_sampion je napisao/la:E OVAKO CITAM NA SOCCERWAY IGRACE BORCA : NENAD STUDEN(NAPADAC),DANIJEL TADIC(N),MOMCILO RAMIC(V) ,SERGEJ KUNOVAC (V) DEJAN NOVAKOVIC(O)...DA LI SU ONI UOPSTE IGRACI BORCA?
Kao sto je moj kolega na nasoj temi rekao,pare nisu problem,para nemaborac_sampion je napisao/la:igraci nisu primili platu za 10. mjesec?
more bit bidne al sada nemaantipolitika2 je napisao/la:Kao sto je moj kolega na nasoj temi rekao,pare nisu problem,para nemaborac_sampion je napisao/la:igraci nisu primili platu za 10. mjesec?
antipolitika2 je napisao/la:politika uprave: i da imamo ,odakle nam!
Sve bi i ja ovo 'potpisao' ali da stvarnost nije, ipak, malko drugačija.borac_sampion je napisao/la:- " ? " " ? у & је & /, ? ' $ - нова управа " $, уз - $ ? $ ? " $ ? &, овај ? " у $ " ?. $ је $ ", ' $ нас & ¥. Не ' " " & $ " ? новца ? је & $ ?, ' се " ? " $ $ $ $. & $ " $ " на " " ? ? " ', а ? не & " $ ? " ? & " ".
Ово је " $ ", $ ? ?. " " "црвено-?", & "$ на "", отворено је у " " о стању у $ ? " ? ?, ? " ", " $ ? $, ? ?, ' ? $, &, " уговора са " " $ " у $ ".
$ $ ? ? ? је $ погон " ? $. - ? & $ $ & у ' правцу?
- ' $ " " $ ? $. ' су у & " $ на $ ". $ је $ " " % " ? " $ се & за успјех. " зато се ' $ $ ? ? ? $ &. ? је $ се успјех награђује, неуспјех &. $ $ - у & " &. " $ тренера - " $ & $ - у ? " $ ". & ' ?, не ' $ $ $ ?. ' " ?. У $ ? - " онај & $ стварао ". - $ " & " " & по $ ' ?. Он јест ", ? & се $ ? $ са $, " ' $ се & $ ' " " " ? за & - се " " ?. & се $ $ & $ $, & се $ $ петнаест $ $ & ? "?".
tatamata je napisao/la:Kliber ide u Sarajevo?!Zna li neko vise?
pa najvjerovantije ljubojevic na proljece ne igra u borcu, a sad gdje ce da igra pitanje je, mislim da ce biti slobodan igrac pa je do njegaTrigger je napisao/la:tatamata je napisao/la:Kliber ide u Sarajevo?!Zna li neko vise?
I mene interesuju te glasine!
Hajd' kad si vec u BL, pitaj g. Šipovca i Fišera....
Hvala
Ali nije mi jasno zasto uprava ne zeli da zadrzi jednog od nosilaca igre?!?!Zasto ga pustaju?jovanbl je napisao/la: pa najvjerovantije ljubojevic na proljece ne igra u borcu, a sad gdje ce da igra pitanje je, mislim da ce biti slobodan igrac pa je do njega
mislim da je dvojak razlog, pretezak ugovor koji ne zeli da spusti a s druge strane manja zainteresovanost za igru(ukljucujuci i treninge ), godine i to, a malo i remecenje autoriteta sefa strucnog staba u svlacionici.tatamata je napisao/la:Ali nije mi jasno zasto uprava ne zeli da zadrzi jednog od nosilaca igre?!?!Zasto ga pustaju?jovanbl je napisao/la: pa najvjerovantije ljubojevic na proljece ne igra u borcu, a sad gdje ce da igra pitanje je, mislim da ce biti slobodan igrac pa je do njega
Kod vas svi imaju neke nadimke niko ziv skontati koji je igrac u pitanjujovanbl je napisao/la:pa najvjerovantije ljubojevic na proljece ne igra u borcu, a sad gdje ce da igra pitanje je, mislim da ce biti slobodan igrac pa je do njegaTrigger je napisao/la:tatamata je napisao/la:Kliber ide u Sarajevo?!Zna li neko vise?
I mene interesuju te glasine!
Hajd' kad si vec u BL, pitaj g. Šipovca i Fišera....
Hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.