Fakat bi mogao biti najbolji igrač ove draft klase, strasna energija kad ID eprema košu, ne mogu se sjetiti da postoji energičniji visoki igrač u ligi po tom pitanju.
Jedini koji mi na um pada je Morant i Zion kad bude zdrav.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Fakat bi mogao biti najbolji igrač ove draft klase, strasna energija kad ID eprema košu, ne mogu se sjetiti da postoji energičniji visoki igrač u ligi po tom pitanju.
Mišljenja sam da ce Cade biti najbolji, ali Kumminha mi je drugi, sve momak ima + zdravu srddinu da se razvije.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑08 feb 2022, 04:17Fakat bi mogao biti najbolji igrač ove draft klase, strasna energija kad ID eprema košu, ne mogu se sjetiti da postoji energičniji visoki igrač u ligi po tom pitanju.
Ta "zdrava" sredina bi mogla biti odlučujuća, da jedan postane All Star a drugi da bude pumpadzija praznih statusa. Cade je sigurno bolji košarkaš sa većim IQ-om, ali sta zdrava može od tebe učiniti vidimo u slučaju Wigginsa.nerkolfc je napisao/la: ↑08 feb 2022, 04:25Mišljenja sam da ce Cade biti najbolji, ali Kumminha mi je drugi, sve momak ima + zdravu srddinu da se razvije.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑08 feb 2022, 04:17Fakat bi mogao biti najbolji igrač ove draft klase, strasna energija kad ID eprema košu, ne mogu se sjetiti da postoji energičniji visoki igrač u ligi po tom pitanju.
Ako ti je smijesno sto je Murray AS, to dovoljno pokazuje koliko ne pratis NBA. Decko igra prestrasnu sezonu na oba kraja parketa. Jedina razlog njegovog nepojavljivanja na ASu je los rekord ekipe.I to bi se i desilo da nije povrede Greena.
Najbolji trener lige. Izvlaci maksimum iz onoga sto ima.
Toronto ima najbolji medicinski tim izgleda, jer ovo je baš ludo, da su većinom svi zdravi.
Vazda je znao posteno da se nasekira i onda krene valjati glupostiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 feb 2022, 08:03Opusteno druze.Nema ljepseg osjecaj na ovom pdfu, nego kad @epija pocnu drmati komplexi pa zapjeni.![]()
![]()
Talks between the #Celtics and #Timberwolves about exchanging Josh Richardson for Malik Beasley are gaining steam once again, per @JaredWeissNBA
The Celtics offered Milwaukee Dennis Schröder for Donte DiVincenzo Friday, per ****. The Bucks countered with Grant Williams. Boston balked at the proposal, but the teams continue to explore a deal.
Nemoj Bgt, Hart bi lego Denveru ko budali samarReX je napisao/la: ↑08 feb 2022, 15:27Ako postoji i promil istine u ovome sto Pelicansi navodno nude za CJa a ove mazge iz Portlanda to ne prihvate nek se Jody Allen i njezini poltroni gone u tri lijepe!![]()
![]()
Qurava jedna debela, navodno je ona mastermind ovog trejda jer se dogovorila sa Ballmerom posto su dobri haveri i zeljela je da idu ispod capa i da je Cronin samo mogao da klima glavom. Jedini spas ovoj fransizi u buducnosti je da proda tim vlasniku kojem je stalo do uspjeha i kosarke. Inace ih nakon Lillarda ceka sudbina Kings, Sunsa (do jucer) i slicno..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.