Utakmice klubova iz BiH na TV-u

mmmirza
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la mmmirza » 08 avg 2012, 16:03

UTAKMICE KOJE CE PRENOSITI BHT1 OVE SEZONE
1. kolo
olimpic rudar
2. kolo
Željezničar - Borac /TV/
3. kolo
Borac - Slavija /TV/
4. kolo
Čelik - Široki Brijeg /TV/
5. kolo
Zvijezda G. - Zrinjski /TV/
6. kolo
Radnik - Zvijezda Grad. /TV/
Rudar Prijed. - Travnik /TV/
7. kolo
Široki Brijeg-Olimpic /TV/
8. kolo
Velež - Leotar /TV/
9. kolo
Travnik - Sarajevo /TV/
10. kolo
GOŠK - Radnik /TV/
11. kolo
Slavija – Gradina /TV/
12. kolo
Sarajevo - Željezničar /TV/
Leotar – Borac /TV/
13. kolo
Travnik - GOŠK /TV/
14. kolo
Gradina - Čelik /TV/
15. kolo
Borac - GOŠK /TV/
Zrinjski - Velež /TV/

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 08 avg 2012, 16:06

Naljutio se BHT skoro pa nikako ne prenose Sarajevo jer smo presli na Arenasport :) ...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 08 avg 2012, 16:10

mmmirza je napisao/la:
6. kolo

10. kolo
GOŠK - Radnik /TV/

11. kolo
Slavija – Gradina /TV/

13. kolo
Travnik - GOŠK /TV/

14. kolo
Gradina - Čelik /TV/
Ne idu mi u glavu označeni prenosi, al nikako :?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 08 avg 2012, 16:11

exbabilon je napisao/la:
mmmirza je napisao/la:
6. kolo

10. kolo
GOŠK - Radnik /TV/

11. kolo
Slavija – Gradina /TV/

13. kolo
Travnik - GOŠK /TV/

14. kolo
Gradina - Čelik /TV/
Vjero vatno ce iz tih kola derbiji biti na arenasport. U subotu celik-velez na arenisport u 17 h.

redwhite

Post Postao/la redwhite » 08 avg 2012, 16:26

Drzi se do zastupljenosti svih ekipa(koliko toliko) jer se radi o drzavnoj televiziji,tako je barem do sada bilo price, a ljudi zive i van Sarajeva i gledaju TV,iako pojedini misle da zivot postoji samo u ovom gradu.
Hoce ljudi i iz Travnika da vide kako im igra ekipa i iz Prijedora itd

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 08 avg 2012, 16:26

Još jedan prenos zanimljive utakmice BH Telecom Premijer Lige vas čeka na Arena Sport kanalima.
BH Telecom Premijer Liga samo na Arena Sport 1 kanalu i direktan prenos utakice Čelik - Velez. Ovaj susret možete pogledati u subotu 11.08.2012. od 17h

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 08 avg 2012, 16:42

redwhite je napisao/la:Drzi se do zastupljenosti svih ekipa(koliko toliko) jer se radi o drzavnoj televiziji,tako je barem do sada bilo price, a ljudi zive i van Sarajeva i gledaju TV,iako pojedini misle da zivot postoji samo u ovom gradu.
Eh...to po meni nije ispravan pogled, televizija je, nije merhamet. Potražnja za različitim ekipama je različita, to se ogleda i po posjeti na stadionima i po broju ljudi koji ostanu pred televizorom. Iako je državna televizija, trebala bi da se vodi za potrebama tržišta, pa makar to značilo da se pojedine ekipe prenose puno manje, jer je želja ljudi da gledaju te ekipe manja. Ne protivim se ja da se prenosi recimo Gradina, ali ne kad u goste dolazi Gošk ili Travnik, nego kad dođe ekipa koja se nalazi u samom vrhu, ili da se ta ista Gradina prenosi kad ode u goste ekipi koja je u vrhu. Pred kraj prvenstva nek se prenose utakmice ekipa koje se bore za opstanak, ali ovo određivanje unaprijed mi ne ide u glavu, to će se potvrditi za par mjeseci kad borbu za titulu i borbu za opstanak budemo slušali preko radija, a utakmice koje ništa ne znače će se prenosit. To je izgledna varijanta jer niko ne može garantovat da će se ova ili ona ekipa boriti za opstanak. Po meni se u ponedjeljak i utorak trebaju određivati utakmice koje će se prenositi za vikend, a ovo planiranje godinu unaprijed, ne ide mi u glavu nikako.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

gradinaARNEL
Kontakt:

Post Postao/la gradinaARNEL » 08 avg 2012, 19:28

exbabilon je napisao/la:
mmmirza je napisao/la:
6. kolo

10. kolo
GOŠK - Radnik /TV/

11. kolo
Slavija – Gradina /TV/

13. kolo
Travnik - GOŠK /TV/

14. kolo
Gradina - Čelik /TV/
pa nije nasa liga samo ZELJO,SARAJEVO.....
i ostali klubovi igraju u ovoj ligi
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 08 avg 2012, 19:32

@gradinaARNEL

Znao sam da će biti ovakvih komentara, zato pročitaj moj post iznad ovog pa će ti se valjda sve samo kazati. Treba nečim zaslužiti prenos, a ne po automatizmu kako je sad slučaj.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 08 avg 2012, 19:44

ja mislim da nasa liga postaje biti sve interesantnija svim tv kucama , a narocito sportskim kanalima te da ce se uskoro moci pratiti po 3-4 utakmice iz jednog kola ali na razlicitim kanalima

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 08 avg 2012, 19:46

BHRT - 1-2 utakmice po kolu
ARENA SPORT - 1-2 utakmice po kolu
MOJA TV - jedna utakmica po kolu

U prvom kolu prenošene 3 utakmice Olimpic - Rudar BHT, Sarajevo - Čelik ARENA SPORT i Travnik - Željezničar MOJA TV

redwhite

Post Postao/la redwhite » 08 avg 2012, 20:17

exbabilon je napisao/la:
redwhite je napisao/la:Drzi se do zastupljenosti svih ekipa(koliko toliko) jer se radi o drzavnoj televiziji,tako je barem do sada bilo price, a ljudi zive i van Sarajeva i gledaju TV,iako pojedini misle da zivot postoji samo u ovom gradu.
Eh...to po meni nije ispravan pogled, televizija je, nije merhamet. Potražnja za različitim ekipama je različita, to se ogleda i po posjeti na stadionima i po broju ljudi koji ostanu pred televizorom. Iako je državna televizija, trebala bi da se vodi za potrebama tržišta, pa makar to značilo da se pojedine ekipe prenose puno manje, jer je želja ljudi da gledaju te ekipe manja. Ne protivim se ja da se prenosi recimo Gradina, ali ne kad u goste dolazi Gošk ili Travnik, nego kad dođe ekipa koja se nalazi u samom vrhu, ili da se ta ista Gradina prenosi kad ode u goste ekipi koja je u vrhu. Pred kraj prvenstva nek se prenose utakmice ekipa koje se bore za opstanak, ali ovo određivanje unaprijed mi ne ide u glavu, to će se potvrditi za par mjeseci kad borbu za titulu i borbu za opstanak budemo slušali preko radija, a utakmice koje ništa ne znače će se prenosit. To je izgledna varijanta jer niko ne može garantovat da će se ova ili ona ekipa boriti za opstanak. Po meni se u ponedjeljak i utorak trebaju određivati utakmice koje će se prenositi za vikend, a ovo planiranje godinu unaprijed, ne ide mi u glavu nikako.
Slazem se u ovom dijelu da ih ne treba odredjivati unaprijed jer se u ovakvoj ligi ne zna ko ce se za sta boriti,ali svi treba da dobiju dio kolaca,pa eto ako moze i kako kazes kad igraju sa "vecim" klubovima,samo ako se manemo one prijeratne lige,koja nije apsolutno nikakvo mjerilo danasnjice, sta je onda "veci" klub? dodjemo na br 2-3.
Sto se kvalitete tice,nema tu drasticne razlike,sve je ovo ista bara koja svake godine sve vise smrdi,a to se vidi po posjetama na stadionu,tako da opet dodjemo na pocetak.
Posjete na stadionu kazes? Hocemo li reciprocitetom,koliko stanovnika pa postotak na tribinama? Pogledaj kako to izgleda, pa nece biti bas onako kako se mnogi busaju u prsa i kako bi to oni voljeli.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 08 avg 2012, 21:11

Nek dobiju svi dio kolača, ali ne mogu dobiti svi isto. Pogledaj realno, za neutralnog navijača vjerovatno je veća uživancija pogledat Željo-Gradina, Gošk-Sarajevo, Leotar-Široki...nego Gošk-Gradina. Ja ne kažem da se ne prenose klubovi iz donjeg doma, ali samo kad igraju sa klubovima koji se bore za vrh ili pred kraj ako je utakmica bitna za opstanak... Ali u sred sezone prenositi utakmice koje ni o čemu ne odlučuju, a i lošeg su kvaliteta.!?. Treba raditi na popularizaciji lige, a ovakva kakva je ne trebamo je još više srozavati prenoseći utakmice koje nisu kvalitetne.

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 08 avg 2012, 22:52

bhfanatic14 je napisao/la:Naljutio se BHT skoro pa nikako ne prenose Sarajevo jer smo presli na Arenasport :) ...
Arena sport je potpisale ugovore sa Sarajevom. Zeljeznicarem, Borcem, i Sirokim Brijegom a bili su u pregovoru s Čelikom. Izgleda da su se uspjelim dogovoriti s upravom Čelika jer kako vidimo prenosi se iz Zenice Čelik-Velez
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 08 avg 2012, 23:59

U subotu prijenos iz Zenice:
http://www.tvarenasport.com/vesti/11685 ... elik-velez" onclick="window.open(this.href);return false;
u nedjelju
BHT1
slika

i vjerovatno na MojaWebTv
Rudar-FK Sarajevo
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 09 avg 2012, 13:10

3. KOLO U PRENOSIMA SU UTAKMICE -
Bht1 - BORAC - SLAVIJA
Moja tv- ZVIJEZDA GRADACAC - ZELJEZNICAR
Arenasport - SARAJEVO - GRADINA

KAD CE TA SUBOTA VISE.....
Zadnja izmjena: mmmirza, dana/u 16 avg 2012, 20:27, ukupno mijenjano 2 puta.

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 09 avg 2012, 13:59

dr.van nostrand je napisao/la:U subotu prijenos iz Zenice:
http://www.tvarenasport.com/vesti/11685 ... elik-velez" onclick="window.open(this.href);return false;
u nedjelju
BHT1
slika

Rudar-FK Sarajevo
& је то ' ТВ, ' ? се то " на "?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 avg 2012, 14:05

Mislim da je to tv za korisnike Bh telecom internet usluga, i da oni je samo mogu koristiti, ispravite me ako griješim
a evo link od " Moja tv " http://www" onclick="window.open(this.href);return false;. bhtelecom.ba /webtv. html
P.S. samo spojiti između tačkica razmak :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 avg 2012, 14:28

Utakmica na Moja Tv se placa 2. KM.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 09 avg 2012, 14:33

" ? je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:U subotu prijenos iz Zenice:
u nedjelju
BHT1
slika

Rudar-FK Sarajevo
& је то ' ТВ, ' ? се то " на "?
To ti je IPTV usluga od BH Telecoma. Na internetu je mogu gledati samo korisnici njihovog ADSL paketa, ali ne sve programe. Među kojima ne i taj kanal koji prenosi utakmice. Jedino ako neko napravi stream.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Samba71, Venom i 47 gostiju.