Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Morata

Re: Juventus FC

Post Postao/la Morata » 04 jan 2021, 08:33

Dobit ce se 2 razlike glat. ;)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 04 jan 2021, 09:04

Ja ne vjerujem sta citam ovdje. Svi znaju koliko cijenim Dybalu, neki dan sam napisao da je on i dalje drugi najbolji igrac u klubu. Ali do gola, nije imao potez na utakmici. Zabili smo 3 gola, jedan ponisten, jos dosta sansi je bilo, ali on ni u cemu od toga nije ucestvovao. I onda zabije gol, i odjednom igrao sjajno...ma hajte molim vas.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 04 jan 2021, 10:35

Dybalin ucinak trenutno je na nivou koji moze igrati bilo ko iz lige.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 04 jan 2021, 11:33

Demiral navodno nije zadovoljan minutazom, odlucio je razmotriti ponude kojih izgleda da ima dosta. Super, treba ga unistiti kao i Ruganija, ili prodati kao Benatiu, a Bonucciju dati dionice kluba.

Sade7P
Kontakt:

Post Postao/la Sade7P » 04 jan 2021, 11:34

Prelazni rok je poceo.

Merih Demiral, koji nije uzimao u obzir ponude za transfer, odlucio je da neke ponude razmotri.

Glavni razlog zašto Demiral želi procijeniti ponude je odlazak na EURO 2021. Klubovi koji žele Demirala su:
- Real Madrid
- Atletico Madrid
- Liverpool
- Tottenham
- Leicester City

Juventus traži 50 miliona eura za Demirala. Klub nije otvoren za zajam + opcije.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 04 jan 2021, 11:49

:facepalm:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 04 jan 2021, 11:52

BuffonGigi je napisao/la:
04 jan 2021, 11:33
Demiral navodno nije zadovoljan minutazom, odlucio je razmotriti ponude kojih izgleda da ima dosta. Super, treba ga unistiti kao i Ruganija, ili prodati kao Benatiu, a Bonucciju dati dionice kluba.
I sad ljudi koji nisu gledali Juve tada ili oni koji i dalje imaju skrivene simpatije prema "najboljem mladom stoperu svijeta" ce u ovome pronaci opravdanje. A to sto lik nijednu tekmu nije odigrao bez kiksa je druga prica :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 04 jan 2021, 11:57

Meni je svejedno hoce li on biti stoper, ili neko drugi, samo da okretac guzice ode.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 04 jan 2021, 11:58

Taman, za demirala 50, de ligt 120, fine pare. Giorgo se vratio, bonuci je izbio onu loptu sinoc, taman. Uzeti caceresa kao rezervu, tu je danilo, moze i sandro pomoci.
To je to, makar se odbrana rijesila za sljedecu sezonu.

Morata

Post Postao/la Morata » 04 jan 2021, 12:42

Tih 50 odmah na Caldaru preusmjerit.
Ustvari, dat 70, ipak je Talijan.

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 04 jan 2021, 13:58

Bilo je i ranije takvih priča, više želje medija jer znaju da je momak beton. Da igra u ovako zdravom Milanu ili Interu pričalo bi se o klasetini, a ovako zadnje 2 g sve što dolazi iz Juventusa nije to to po njima.

No, sve i da je tačno, Merih bi imao pravo. Ne može on biti klupa u ovoj konkurenciji stopera, a pri tome se često igra s 3 nazad. Ali, s druge strane je bio povrijeđen te onda u zadnje vrijeme imao sitne povrede koje su remetile kontinuitet pa i nije mogao igrati.

Ostaje, nema govora tu. A i te klubove samo recikliraju jer su se prvi put pojavili lani pa samo ponavljaju isti članak i dižu malo cijenu jer je krenulo sa 40.

Fokus treba biti usmjeren na teren. Pirlo ima odlučujući mjesec koji će mu možda oblikovati karijeru; Milan, Sassuolo, Inter, Napoli, superkup, itd.
On može 1.2.2021 već biti bivši tako da džaba sve špekulacije.

#MaxOUT

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 04 jan 2021, 14:07

Nesto mi sute ovi pljuvaci Federica Chiese u zadnje vrijeme. Momak je na svakoj utakmici koju igra gol, asist ili oboje. I sta bi jos bilo da igra cisto krilo, bez ovoliko defanzive? Dugo nisam bio zadovoljniji nekim pojacanjem, i Wes je super, ali Chiesa kida.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 04 jan 2021, 14:30

Ne treba da ide Merih, bilo je povreda koje su ga izbacile iz ritma. Nece moci stalno ni Bonucci ni De Ligt igrati.

Dybala bi mogao protiv Milana imati znacajniju rolu. Odigrao je bolje nego inače dao je gol i bio na pravom mjestu kod pasa.

On ima slabost svoje desne noge koja mu služi samo da ustane iz kreveta i popne se na tramvaj. Samo da se ne mora svaki put okrenuti na lijevu pričali bi o Alexu 2.

Mislim uz pravi pristup da mogu uzeti ovaj Milan.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 04 jan 2021, 17:08

Pogba je napisao/la:
04 jan 2021, 13:58
Bilo je i ranije takvih priča, više želje medija jer znaju da je momak beton. Da igra u ovako zdravom Milanu ili Interu pričalo bi se o klasetini, a ovako zadnje 2 g sve što dolazi iz Juventusa nije to to po njima.

No, sve i da je tačno, Merih bi imao pravo. Ne može on biti klupa u ovoj konkurenciji stopera, a pri tome se često igra s 3 nazad. Ali, s druge strane je bio povrijeđen te onda u zadnje vrijeme imao sitne povrede koje su remetile kontinuitet pa i nije mogao igrati.

Ostaje, nema govora tu. A i te klubove samo recikliraju jer su se prvi put pojavili lani pa samo ponavljaju isti članak i dižu malo cijenu jer je krenulo sa 40.

Fokus treba biti usmjeren na teren. Pirlo ima odlučujući mjesec koji će mu možda oblikovati karijeru; Milan, Sassuolo, Inter, Napoli, superkup, itd.
Turčin na prodaju? Lik koji ima potencijal možda tik ispod De Ligta? Jesu li to medijska lupetanja ili su ipak ozbiljne priče?

Rabiot je još uvijek suspendovan, mada ne znam kako zapravo. Morata jel spreman za srijedu? Te šta je sa Kolumbijca jel suspenziju završio ili ima još?
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 04 jan 2021, 18:50

Alex Sandro pozitivan na covid. Još samo treba da bude još neko i da odgode utakmicu. :damn:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 04 jan 2021, 19:26

OCerali smo Mandzaru, 34 godine, a hocemo Pellea 35... :crazy: cojk igra rekreativno lopte zadnje 4 godine u Kini, dolazi u prvaka Italije.. :urnebes:
Ceramo Demirala, 22 godine, ostavljamo kiksera, 33 godine... :crazy: jucer je napravio cist penal, koji nije sudjen..inace, jedna od boljih partija zadnjih godina protiv strasnog Udinesea..

Dybala, "fenomenalan" kod poklon gola... inace, novi ugovor i pare mu najbitnije...meni najdrazi igrac od kako je dosao u Juve..zbog toga za njega treba uzeti sto se uzeti moze...dok jos igra..dvije utakmice, pa ga deset nema.. :kafa:
Treba iskoristitii to da je bio prosle sezone MVP...pored zivih Ronalda, Lukakua i Cire.. :crazy:
Pogotovo ispred odbjeglog sina..koji sam odvede Lazio u CL nakon toliko godina...Italija :cool:

Chiesa se isplacuje....Makedonce ce morati zapeti..obojica igraju pozicije koje im bas i ne pasu...Chiesa se malo bolje snalazi..ali hej..i Kulu je zabio nekih golova ove sezone(mada i ne igra bas najbolje na terenu)...vise od Dybale..a ovaj od njega, kao bolji 10X, em je tu 6 godina, em je Makedonce jos nevin... :hmmmmm:

Ramsey se kao malo trznuo...dobra partija, steta gola...nije stigao osjeci ruku na zemlji.. :crazy: koja VAR/sudijska procjena.. :tokralju:

I dalje nam steka kroz sredinu...ovako mozemo osvojiti CL..ne moze nas niko skontati..sve je moguce i ne bi me iznenadilo..

Buffonu i #3 ponuditi nove ugovore...ali ne kao igracima..mada ce nas sve iznenaditi.. :kafa:

De Paul...not bad at all
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 04 jan 2021, 19:41

Romagnoli13 je napisao/la:
04 jan 2021, 17:08
Pogba je napisao/la:
04 jan 2021, 13:58

Turčin na prodaju? Lik koji ima potencijal možda tik ispod De Ligta? Jesu li to medijska lupetanja ili su ipak ozbiljne priče?

Rabiot je još uvijek suspendovan, mada ne znam kako zapravo. Morata jel spreman za srijedu? Te šta je sa Kolumbijca jel suspenziju završio ili ima još?
Vrijeme je da izgubite..Pirlo ce da promarsira kroz Milano u stilu, sa flasom vina.. ;)

U maju vas pustamo, u slucaju da halalimo scudetto...i to samo da Inter ne bude prvak..izdrzite do maja.. :mrgreen:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 04 jan 2021, 19:46

Pa nakon 27 utakmica bez poraza, vrijeme da izgube, taj neki "zakon" velikih brojeva. Ali s obzirom da i Juve ima puno problema sa sastavom. Još ako je Sandro zarazio još koga sinoć, bit će "veselo" :mrgreen:

Kakav Inter, zna se kako oni osvojaju skudeto. Za zelenim stolom, te još poneki nakon što konkurenciju sklone. :mrgreen:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 04 jan 2021, 19:49

Rabiot je već 2 propustio zbog retardirane Italije i one odluke s Napoliem i klub na svoju ruku mu nije dao da igra jer je kao Fiorentina ili ko već mogao da se žali da su izgubili ili tako nešto. Neviđeno.

Morata je imao problem s mišićem i sumnjam da će igrati, sky kaže da ne igra. To je najveći gubitak jer Juventus bez Morate je bezopasan.
Juan je odradio suspenziju.
U svakom slučaju za pobjedu koja je jedini mogući prihvatljivi rezultat ako se želi ostati bar u blizini prvih treba neka vanserijska partija kolektiva.

#MaxOUT

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 04 jan 2021, 20:22

Romagnoli13 je napisao/la:
04 jan 2021, 19:46
Pa nakon 27 utakmica bez poraza, vrijeme da izgube, taj neki "zakon" velikih brojeva. Ali s obzirom da i Juve ima puno problema sa sastavom. Još ako je Sandro zarazio još koga sinoć, bit će "veselo" :mrgreen:

Kakav Inter, zna se kako oni osvojaju skudeto. Za zelenim stolom, te još poneki nakon što konkurenciju sklone. :mrgreen:
Ma ima Danilo...pokriva cijeli svemir.. :mrgreen:

Zbog Intera vas i ne mozemo pustiti..ako im zafali bodEva na kraju, pustaju snimke, Suarez, FIAT, mafija, Maldini sjece nokte u fotelji...i eto ti derby slijedece godine u serie B..mada ne bi bilo lose, da se vidi ko je gazda i u manjem takmicenju.. :mrgreen:
Nemate vise onu dvojicu lopova, da vas izvlace...a vasa interska braca ce vam zabiti noz u ledja, kad se najmanje nadate..preCjednik vjestica iz sjene nadgleda i snima sve.. :geek:

Uvijek se radujem utakmici Juve vs Milan...uvijek smo se tukli na terenu, a ne za stolom, kao sa nekima.. :kafa: ...mada ste nas nekada znali dobro pokrasti, ali oprosteno vam je..nekada je sudija i na nasoj strani.. :mrgreen:

Neka je sretno.. i nama i vama...malo vise nama..samo da ne bude kakvih sumnjivih situacija, pa da vas moram citati do kraja prvenstva.. :mrgreen:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.