Bešić bi morao što prije dobiti priliku, vjerujem da bi mogao postati novi klupski projekat na štoperu, nakon Mihojevića i Mujakića.Sanchez1987 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:00Samo jako danas,ako daju sve od sebe onda pobijeda sigurna,nadam se zidanu od prve da vidimo sta veli on,i fanimaBesica na stoperu
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Velez favorit, mi umorni, odmarat cemo za Europu neke igrace oni u naponu forme. Imaju fedju motivatora koji voli biti favorit ja mu prepustam tu ulogu mi zadovoljni i bodom

- ElCartel11
- Kontakt:
Fanimo bi meni danas poceo od prve minute, dosta je uzimamo para dzabe, treba se malo i oznojiti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kovacevic
Hodzic - Serbecic - Dupovac - Salcin
TSS - Oremus
Fanimo - Zidan - Jukic
Velkoski
TSS - Oremus
Fanimo - Zidan - Jukic
Velkoski
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Hercegovac_do_groba je napisao/la: ↑23 avg 2020, 15:38Nema Sarajevo kvalitet u igrackom kadru da bi sa lakocom osvajao bodove u kombinovanom sastavu protiv Veleza. Kako ste izgledali protiv Tuzle vi ne mozete u ovom momentu da kazete da cete lagano dobiti Velez ni u najjacem sastavu kamoli kombinovanom. Malo se spustite na zemlju, pobjedili ste prvaka Velsa koji su liliputanci u Evropskim kvalifikacijama. Sama kvota 1.85 na Sarajevo danas govori koliko vam vjeruju bukmejkeri, u taj vas sirok kadar.
Voleo bih da neko izbaci ocekivane sastave, i koliko je tu startera. Planiram baciti malo pogled da vidim ima li pomaka u odnosu na mec sa Tuzlom.
Braca malo si se zaigrao. Mi smo u zadnje 2 sezone osvojili sve sto se moglo osvojiti.
Vjecna Vatra ce i 2021 biti BORDO aBd. To hocemo li ili ne dobiti jednu utakmicu je manje bitno. Uzimali su bodove GOSK i Krupa, a opet VV.
1. Upravu si nemamo kvalitet. Mi smo prosjecna ekipa PL.

2. TC je bila poslije zestokog treninga tog jutra.

3. Dobili ne dobili, yebe se nas. Bitno je da ste Vi dobili 07.12. 2019 .

VOZDRA BRACA.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Besima cuvati za LP. Cak i da ne bude spreman za srijedu bolje onda uigrati odbranu za LP jer je to bitan tockic u ekipi.
Znaci, Kovacevic, Dusan, Dupovac, Milicevic i Salcin.
Napad sa Hadzicem poceti, da Ahmet odmori. Moze uci kasnije, pola sata da odigra.
Oremus i Susic ako je spreman za sredine. Prvi moze trcati, drugi - nemam sta pricati, ocekujemo ga danima.
Zinedin kao desetka 100%. Jer ga nema u Europi. Krila Jukic i Krste. Jednostavno, Tatar je dosad pretrcao maraton
Odmoriti ga pod hitno. Jukic moze odigrati dobro. Krste kasnije out a Fanimo unutra.
Djokanovica uvesti umjesto Oremusa ako Susic moze cijeli mec odigrati, Ahmeta, Pidru i eto Tatara mozda predkraj.
Znaci, Kovacevic, Dusan, Dupovac, Milicevic i Salcin.
Napad sa Hadzicem poceti, da Ahmet odmori. Moze uci kasnije, pola sata da odigra.
Oremus i Susic ako je spreman za sredine. Prvi moze trcati, drugi - nemam sta pricati, ocekujemo ga danima.
Zinedin kao desetka 100%. Jer ga nema u Europi. Krila Jukic i Krste. Jednostavno, Tatar je dosad pretrcao maraton

Djokanovica uvesti umjesto Oremusa ako Susic moze cijeli mec odigrati, Ahmeta, Pidru i eto Tatara mozda predkraj.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zar nije logicnije da zamjenis pozicije Susicu i Oremusu?Susic je lijevakElCartel11 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:19Kovacevic
TSS - Oremus
Fanimo - Zidan - Jukic
Velkoski
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Historicar je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:16Bešić bi morao što prije dobiti priliku, vjerujem da bi mogao postati novi klupski projekat na štoperu, nakon Mihojevića i Mujakića.Sanchez1987 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:00Samo jako danas,ako daju sve od sebe onda pobijeda sigurna,nadam se zidanu od prve da vidimo sta veli on,i fanimaBesica na stoperu
![]()
Zezaju se nasi sa ugovorima Besicu i Dizdarevicu. Ne dobro .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dizdarevic nije nesto specijalan golman..dosta puta je u juniorima svoj tim sjebaoSamozdravlje je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:36Historicar je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:16Bešić bi morao što prije dobiti priliku, vjerujem da bi mogao postati novi klupski projekat na štoperu, nakon Mihojevića i Mujakića.Sanchez1987 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:00Samo jako danas,ako daju sve od sebe onda pobijeda sigurna,nadam se zidanu od prve da vidimo sta veli on,i fanimaBesica na stoperu
![]()
Zezaju se nasi sa ugovorima Besicu i Dizdarevicu. Ne dobro .![]()
Mali Sahinovic je puno bolji golman, i siguran sam kada Kovacevica prodamo da ce Muhamed stati na gol..
E sad Besic je dobar, ali ako se Kurdic vrati sumnjam da ce dobiti priliku..a Kurdic i Besic ne mogu zajedno igrati jer su samo 185 visoki..ali npr Kurdic/Besic-Serbecic je dobar par
-
- Kontakt:
Milicevica treba odmoriti,sa serbecicem ne treba rizikovat,,znaci dupovac i besic stoperi iskustvo i mladost,ako danas ne pocne tekmu onda ne znam kad ce.Samozdravlje je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:36Historicar je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:16Bešić bi morao što prije dobiti priliku, vjerujem da bi mogao postati novi klupski projekat na štoperu, nakon Mihojevića i Mujakića.Sanchez1987 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:00Samo jako danas,ako daju sve od sebe onda pobijeda sigurna,nadam se zidanu od prve da vidimo sta veli on,i fanimaBesica na stoperu
![]()
-
- Kontakt:
Nadem se da ce Hebibović što prije uci u ovaj ritam, bilo bi dobro da prije reprezentativne pauze osjeti teren, današnja utakmica je nacrtana za to.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 23 avg 2020, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ne budi bukvalac, čovjek napisao njih dvojica da su na dmf i cmf, pa nek se rasporede kako im odgovara.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:35Zar nije logicnije da zamjenis pozicije Susicu i Oremusu?Susic je lijevakElCartel11 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:19Kovacevic
TSS - Oremus
Fanimo - Zidan - Jukic
Velkoski

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
To su stari podaci za Kurdica, porasto jeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:44Dizdarevic nije nesto specijalan golman..dosta puta je u juniorima svoj tim sjebaoSamozdravlje je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:36Historicar je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:16
Bešić bi morao što prije dobiti priliku, vjerujem da bi mogao postati novi klupski projekat na štoperu, nakon Mihojevića i Mujakića.
Mali Sahinovic je puno bolji golman, i siguran sam kada Kovacevica prodamo da ce Muhamed stati na gol..
E sad Besic je dobar, ali ako se Kurdic vrati sumnjam da ce dobiti priliku..a Kurdic i Besic ne mogu zajedno igrati jer su samo 185 visoki..ali npr Kurdic/Besic-Serbecic je dobar par

Pored toga Kurdic desnjak, Besic ljevak, perfektno mogu zajedno igrat....
Dizdarevic je iskusniji dosta, i skida penale dosta dobro
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Cuj Kurdic narastaoDenchi je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:51To su stari podaci za Kurdica, porasto jeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:44Dizdarevic nije nesto specijalan golman..dosta puta je u juniorima svoj tim sjebaoSamozdravlje je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:36
Pored toga Kurdic desnjak, Besic ljevak, perfektno mogu zajedno igrat....
Dizdarevic je iskusniji dosta, i skida penale dosta dobro

Koliko je visok, ako je fakat narastao mogli bi zajedno igrati
Dizdarevic ima jako losu procjenu, i to ga yebe...
Sahinovic je kompletniji golman
@joker90 jbg nervira me

- ElCartel11
- Kontakt:
Stvarno GIS koji ti jejoker90 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:49Ne budi bukvalac, čovjek napisao njih dvojica da su na dmf i cmf, pa nek se rasporede kako im odgovara.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:35Zar nije logicnije da zamjenis pozicije Susicu i Oremusu?Susic je lijevakElCartel11 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:19Kovacevic
TSS - Oremus
Fanimo - Zidan - Jukic
Velkoski![]()

To isto da curi mjeris koja joj je sisa veca. Neka se rasporede kako im pase, samo da dobro odigraju u paru

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne znam sta mi je, ali danas me i najmanja sitnica nervira, pa i zamjenjena mjesta Oremusu i SusicuElCartel11 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 17:03Stvarno GIS koji ti jejoker90 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:49Ne budi bukvalac, čovjek napisao njih dvojica da su na dmf i cmf, pa nek se rasporede kako im odgovara.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:35
Zar nije logicnije da zamjenis pozicije Susicu i Oremusu?Susic je lijevak![]()
![]()
To isto da curi mjeris koja joj je sisa veca. Neka se rasporede kako im pase, samo da dobro odigraju u paru![]()

-
- Kontakt:
I ja sam živčan, želim po svaku cijenu, da pobjedimo Veleža i Radnika.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2020, 17:07Ne znam sta mi je, ali danas me i najmanja sitnica nervira, pa i zamjenjena mjesta Oremusu i SusicuElCartel11 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 17:03Stvarno GIS koji ti je![]()
To isto da curi mjeris koja joj je sisa veca. Neka se rasporede kako im pase, samo da dobro odigraju u paru![]()
![]()
Kurdic je 1m89
Mjerili prije Pazara
Dizdarevic je strasan bio u juniorima, odigrao par turnira kao najbolji golman turnira, skinuo dosta penala mislim protiv juniora Partizana u finalu ako se ne varam...
Seniori su druga prica svakako, vidjecemo
Mjerili prije Pazara
Dizdarevic je strasan bio u juniorima, odigrao par turnira kao najbolji golman turnira, skinuo dosta penala mislim protiv juniora Partizana u finalu ako se ne varam...
Seniori su druga prica svakako, vidjecemo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
U Premijeru super ponuda na Sarajevo 2,20 kof
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.