FK Rudar Kakanj

kakanj84
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la kakanj84 » 04 feb 2017, 13:18

http://www.kakanjlive.com/novost/nikoli ... udara/1654

joj novinara Mate Komše i njegovih nebuloza :facepalm:

:rol: :rol: ILIJAŠKE AKVIZICIJE :rol: :rol: :puke:
cuj otpisani kvartet a o sudbini gafe ce odlučit disciplinska ccc :facepalm: :facepalm:

ODLUČENO VEĆ SAMO STO ON TRAZI PAPIRE
zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 05 feb 2017, 15:23

VITEZ-RUDAR 5-1

KOJA BRUKA I SRAMOTA PUUUUUU EDINE
BEGOVAC I BEGANovicu ODLAZITEEE iz svetinje

mamu vam j.... oboici

a o pojacanima da ne pričam bolje da sam kuci ostao mamu im j.... hodat manekeni nemogu

TREBA iH POCET PLJUVAT TUCI PROVOCIRAT da se dozovu pameti pare uzimaju A BRUKAJU KLUB ZAJEDNO SA EDINOM BEGOVCEM i ostalim neznalicama kao što je i onaj ODVRATNI ZAIMOVIC EMIR SUADOV PIJUN

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 11 feb 2017, 14:39

NAKON STO SU OTJERALI GAFUROVIC ZLATANA DANAS TJ.JUCER JE KLUB NAPUSTIO JOS JEDAN KAKANJAC GOLMAN EDIN MUJAGIC.
NAKON SVIH desavanja i turbulencije mislim da je ovo postala velika zaje...... s klubom.
:puke: EDIN BEGOVAC I EMIR ZAIMOVIC :puke: POD HITNO TREBAJU DAT OSTAVKE NA SVE FUNKCIJE JER SVOJIM POTEZIMA IRITIRAJU I VEC POCINJU ICI NA ZIVCE ISKRENIM NAVIJAČIMA RUDARA.

LOPOVI ODLAZITE!!!

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 13 feb 2017, 10:09

Ljudi radite li vi šta? Bez zajebancije, svi se pojačavaju, dovode jake igrače. Gledam šta rade Orašje, Bosna, Velež, Sema, Travnik jak, Zvijezda jača nego je bila u prvom dijelu sezone... Rudar je doveo bez ikakvog potcjenjivanja ispod prosjeka igrače, ili u najboljem slučaju neke prosječne, slabo je to... odigrali ste samo jednu prijateljsku utakmicu protiv Viteza, gdje su pripreme, neki ozbiljan rad? Kako ja znam atmosfera u ekipi je loša dibidus, malo se požar ugasio ali će planuti prvom prilikom opet. Od Premijer lige nema ništa to je jasno, ali ako se ovako nastavi bojim se da ćete doći u situaciju da se borite za opstanak. Ne zaboravite da iz PL ispadaju 2 kluba iz FBIH, dakle iz 1 lige FBIH ispada 5 ekipa sigurno...

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 13 feb 2017, 11:24

Addict je napisao/la:Ljudi radite li vi šta? Bez zajebancije, svi se pojačavaju, dovode jake igrače. Gledam šta rade Orašje, Bosna, Velež, Sema, Travnik jak, Zvijezda jača nego je bila u prvom dijelu sezone... Rudar je doveo bez ikakvog potcjenjivanja ispod prosjeka igrače, ili u najboljem slučaju neke prosječne, slabo je to... odigrali ste samo jednu prijateljsku utakmicu protiv Viteza, gdje su pripreme, neki ozbiljan rad? Kako ja znam atmosfera u ekipi je loša dibidus, malo se požar ugasio ali će planuti prvom prilikom opet. Od Premijer lige nema ništa to je jasno, ali ako se ovako nastavi bojim se da ćete doći u situaciju da se borite za opstanak. Ne zaboravite da iz PL ispadaju 2 kluba iz FBIH, dakle iz 1 lige FBIH ispada 5 ekipa sigurno...
SVE TO STOJI al smo doveli ŠLJAM od igrača i ovim tempom MI CEMO SE SIGURNO BORIT ZA OPSTANAK jer nama treba DOBRIH DESETAK IGRACA PA DA BUDEMO SIGURNI.
OVAKO BOJIM SE DA ĆEMO STREPIT DO ZADNJEG KOLA.
Sto se priprema tiče trebalo bi se ići u Mostar ili Makarsku sad u subotu vidjet cemo ovih dana koja je destinacija.
A oko pripremni utakmica PA NE SMIJEMO VISE NI IGRAT NAKON ONOG CIRKUSA PROTIV VITEZA.
MI SMO ISPOD PROSJECNA EKIPA.
A PUKNUT CE KAD TAD SRECA LUKAVAC DOLAZI PRVO KOLO NJIMA SE MOZE I OTET ALI DRUGO KOLO SA OVOM EKIPOM CE NAS POBIJEDIT SLOGA SIMIN HAN I TO U SRED KAkNJA jer mi nemamo šanse protiv iole jače ekipe
POŠTO SMO TRENUTNO U RANGU LUKAVCA,CAPLJINE otprilike takvih slabasnih ekipa pa čak i Novog Travnika kojeg usput rečeno mi jedini čini mi se nismo dobili od ovih ekipa.
DRHTAT CEMO DO POSLJEDNJEG KOLA JER JEDAN DOMACI KIKS JE RASPAD SISTEMA!!!

Addict
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la Addict » 13 feb 2017, 20:53

kakanj84 je napisao/la:
Addict je napisao/la:Ljudi radite li vi šta? Bez zajebancije, svi se pojačavaju, dovode jake igrače. Gledam šta rade Orašje, Bosna, Velež, Sema, Travnik jak, Zvijezda jača nego je bila u prvom dijelu sezone... Rudar je doveo bez ikakvog potcjenjivanja ispod prosjeka igrače, ili u najboljem slučaju neke prosječne, slabo je to... odigrali ste samo jednu prijateljsku utakmicu protiv Viteza, gdje su pripreme, neki ozbiljan rad? Kako ja znam atmosfera u ekipi je loša dibidus, malo se požar ugasio ali će planuti prvom prilikom opet. Od Premijer lige nema ništa to je jasno, ali ako se ovako nastavi bojim se da ćete doći u situaciju da se borite za opstanak. Ne zaboravite da iz PL ispadaju 2 kluba iz FBIH, dakle iz 1 lige FBIH ispada 5 ekipa sigurno...
SVE TO STOJI al smo doveli ŠLJAM od igrača i ovim tempom MI CEMO SE SIGURNO BORIT ZA OPSTANAK jer nama treba DOBRIH DESETAK IGRACA PA DA BUDEMO SIGURNI.
Sto se priprema tiče trebalo bi se ići u Mostar ili Makarsku sad u subotu vidjet cemo ovih dana koja je destinacija.
A oko pripremni utakmica PA NE SMIJEMO VISE NI IGRAT NAKON ONOG CIRKUSA PROTIV VITEZA.
A PUKNUT CE KAD TAD SRECA LUKAVAC DOLAZI PRVO KOLO NJIMA SE MOZE I OTET ALI DRUGO KOLO SA OVOM EKIPOM CE NAS POBIJEDIT SLOGA SIMIN HAN I TO U SRED KAkNJA jer mi nemamo šanse protiv iole jače ekipe
POŠTO SMO TRENUTNO U RANGU LUKAVCA,CAPLJINE otprilike takvih slabasnih ekipa pa čak i Novog Travnika kojeg usput rečeno mi jedini čini mi se nismo dobili od ovih ekipa.
Evo i mediji se raspisali danas, a sve se vidi ima 15 dana, samo se ne smije nista napisati. Mušija ustupio teren, za svaku pohvalu je to, a sad opet nek se **** majka Dobojanima, Mladosti i njemu svaku tekmu na Vardi. Zbog toga gore nema barem 100 ljudi iz Doboja koji su svaku bili, a među nijima sam i ja.

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 13 feb 2017, 21:56

Addict je napisao/la:
kakanj84 je napisao/la:
Evo i mediji se raspisali danas, a sve se vidi ima 15 dana, samo se ne smije nista napisati. Mušija ustupio teren, za svaku pohvalu je to, a sad opet nek se **** majka Dobojanima, Mladosti i njemu svaku tekmu na Vardi. Zbog toga gore nema barem 100 ljudi iz Doboja koji su svaku bili, a među nijima sam i ja.
i ja sam medju njima...

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 14 feb 2017, 10:03

Je li istina da ste nam vi protivnik za vikend u generalnoj probi ?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 14 feb 2017, 11:27

Istina je da je Rudar sparing partner ekipi Sarajeva u generalki i poslije tekme Rudar ce produziti za Makarsku gdje ce nastaviti pripreme

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 14 feb 2017, 12:13

DAT CE NAM RAJVOSA PET KOMADA I TO ZA POLUVRIJEME

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 14 feb 2017, 12:40

Pa kud Sarajevo ako Boga znaš? Umjesto par lakših protivnika da se ekipa malo uigra, raspuca, par pobjeda radi atmosfere, vi Sarajevo i to njima generalka. Znači prvi sastav, prošli pripreme, fizički spremni... u generalci se ide maksimalno, čak i rezerve ima da grizu za mjesto u ekipi. Da ne bude bruka...

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 14 feb 2017, 15:27

ONI ce svojim potezima i ovo iole vjernih navijača otjerat tako da ce 5 6 kolo biti plafon 70 ljudi na utakmicama (mada Mato to povećava )!
A što se Sarajeva tiče sve ispod PETARDE JA SAM ZADOVOLJAN jer nama Vitez jedan da CETVRTICU sta ocekivat od ekipe koja se bori za šampionsku titulu!?
LOŠA SELEKCIJA IGRAČA-LOŠE VODJENJE EKIPE- LOŠA UPRAVA ...
jednostavno GRČEVITA BORBA ZA OPSTANAK :facepalm:

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 16 feb 2017, 14:16

ZVANIČNO: GAFUROVIC OTJERAN,
SPORAZUMNI RASKID UGOVORA!!
NEZVANICNO: Curic što je bio u mladosti pa sad u gorazdu najvjerovatnije ce doci u Rudar.
još jedna nezvanicna informacija Delić tražio papire da ide iz kluba što je dokaz da NESTO NIJE UREDU UNUTAR I EKIPE I UPRAVE.
Šuška se da bi i Topalovic moga stopama Gafurovica jer ga se čeka na ziceru i Edin Begovac to iskreno kaže pred 30 ljudi!!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 18 feb 2017, 00:53

kakanj84 je napisao/la:ZVANIČNO: GAFUROVIC OTJERAN,
NEZVANICNO: Curic što je bio u mladosti pa sad u gorazdu najvjerovatnije ce doci u Rudar.
još jedna nezvanicna informacija Delić tražio papire da ide iz kluba što je dokaz da NESTO NIJE UREDU UNUTAR I EKIPE I UPRAVE.
Šuška se da bi i Topalovic moga stopama Gafurovica jer ga se čeka na ziceru i Edin Begovac to iskreno kaže pred 30 ljudi!!!
Odakle ti to za Čurića? Mato objavio da je lista pojačanja zaključena. Ne znam kakav je bio u Goraždu i u Travniku, al' je u Mladosti bio katastrofalan, bolje da ne dolazi! Bolje da kakvog štopera dovedu.
#samoRudar #zauvijek

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 18 feb 2017, 13:28

L' Imperator je napisao/la:
kakanj84 je napisao/la:ZVANIČNO: GAFUROVIC OTJERAN,
Odakle ti to za Čurića? Mato objavio da je lista pojačanja zaključena. Ne znam kakav je bio u Goraždu i u Travniku, al' je u Mladosti bio katastrofalan, bolje da ne dolazi! Bolje da kakvog štopera dovedu.
Pošto je valjda još igrač mladosti kao hoce da bude na vidiku jer imaju neke ambicije s njime.
Vidjet ćemo sta će biti al po mom mišljenju BORBA ZA OPSTANAK nam ne gine.
DEFINITIVNO NEMAMO EKIPU I OVO sTO JE DOŠLO SVE JE TO LIMITIRANO,STARO PROČITANO..
miriše na grčevito borbu za opstanak!!
Naš ce drugo kolo u sred Kaknja pobjediti Sloga SIMIN HAN.
MI NEMAMO NI E OD EKIPE!!!!
Sreća pa nam LUKAVAC dolazi prvo kolo njima možemo i otet AL DRUGO kolo SLOGA na čelu sa Azmirom Husicem ce nas dobit jer imaju i DOBRU I POŠTENU UORAVU (a ne kao mi one volove) a i igrački su se pojačali samo sto ove naše NEZNALICE toga nisu svjesne!

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 18 feb 2017, 13:52

http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/odgodj ... nja/225540

Sreća naša pa odgodiše primili bi petardu za poluvrijeme!!!

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 19 feb 2017, 10:28

Ćurić nema nikakve veze s Mladosti, bio je kod nas i bio je katastrofa, isti onaj Salkovic, prevara od igrača. Toliko je bio dobar da nije ni minute odigrao, ili jeste samo par ne sjećam se. Kako god, s njim nećete ništa dobiti, Top i Gafa su za njega Xavi i Iniesta. A ugovor s Mladosti sigurno nema.

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 19 feb 2017, 11:51

Addict je napisao/la:Ćurić nema nikakve veze s Mladosti, bio je kod nas i bio je katastrofa, isti onaj Salkovic, prevara od igrača. Toliko je bio dobar da nije ni minute odigrao, ili jeste samo par ne sjećam se. Kako god, s njim nećete ništa dobiti, Top i Gafa su za njega Xavi i Iniesta. A ugovor s Mladosti sigurno nema.
Jesi li siguran da nema ugovor?
Iskreno ne pratim mladost slagao bi kad bi rekao da znam a vjeruj neznam tri imena trenutno od igraca osim par kakanjaca a i oni nisu u nekim kombinacijama.
Helem NAMA TREBA JOS PET IGRACA AL PRAVIH A NE OVIH STO ONAJ VOLČiNA dovodi (bajro,taj zukic neki) DA BI SE RAHAT MOGLA GLEDAT UTAKMICA.
Ovako strepnja strah i neizvjesnost do ZADNJEG kola SA OVIM KLOSARIMA KOJI UPRAVLJAJU KLUBOM!!! :puke:

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 19 feb 2017, 11:59

kakanj84 je napisao/la:
Addict je napisao/la:Ćurić nema nikakve veze s Mladosti, bio je kod nas i bio je katastrofa, isti onaj Salkovic, prevara od igrača. Toliko je bio dobar da nije ni minute odigrao, ili jeste samo par ne sjećam se. Kako god, s njim nećete ništa dobiti, Top i Gafa su za njega Xavi i Iniesta. A ugovor s Mladosti sigurno nema.
Jesi li siguran da nema ugovor?
Iskreno ne pratim mladost slagao bi kad bi rekao da znam a vjeruj neznam tri imena trenutno od igraca osim par kakanjaca a i oni nisu u nekim kombinacijama.
Helem NAMA TREBA JOS PET IGRACA AL PRAVIH A NE OVIH STO ONAJ VOLČiNA dovodi (bajro,taj zukic neki) DA BI SE RAHAT MOGLA GLEDAT UTAKMICA.
Ovako strepnja strah i neizvjesnost do ZADNJEG kola SA OVIM KLOSARIMA KOJI UPRAVLJAJU KLUBOM!!! :puke:
100% nema apsolutno ništa s Mladosti, ugovor mu je raskinut prije više od godinu, bio je u Travniku i Gorazdu kako ja znam.

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 20 feb 2017, 19:41

slika

jao ovog VOLČiNE dragi klempo ti ces se za opstanak borit SA OVIM IGRAČKIM KADROM a to što kao daje pare je PRICA ZA MALU DJECU!!
Zahvali mandri jer vi NEMOZETE ukrast kolko vam lik može dat.
Usput RUDAR DANAS ODIGRAO NULU S JUNIORIMA LUČKOG!!! :facepalm: :crazy:
sljedeću dogovorite sa KADETIMA HAJDUKA MOZDA SE I POBIJEDI... :thumbdown:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.