joj novinara Mate Komše i njegovih nebuloza

cuj otpisani kvartet a o sudbini gafe ce odlučit disciplinska ccc

ODLUČENO VEĆ SAMO STO ON TRAZI PAPIRE
SVE TO STOJI al smo doveli ŠLJAM od igrača i ovim tempom MI CEMO SE SIGURNO BORIT ZA OPSTANAK jer nama treba DOBRIH DESETAK IGRACA PA DA BUDEMO SIGURNI.Addict je napisao/la:Ljudi radite li vi šta? Bez zajebancije, svi se pojačavaju, dovode jake igrače. Gledam šta rade Orašje, Bosna, Velež, Sema, Travnik jak, Zvijezda jača nego je bila u prvom dijelu sezone... Rudar je doveo bez ikakvog potcjenjivanja ispod prosjeka igrače, ili u najboljem slučaju neke prosječne, slabo je to... odigrali ste samo jednu prijateljsku utakmicu protiv Viteza, gdje su pripreme, neki ozbiljan rad? Kako ja znam atmosfera u ekipi je loša dibidus, malo se požar ugasio ali će planuti prvom prilikom opet. Od Premijer lige nema ništa to je jasno, ali ako se ovako nastavi bojim se da ćete doći u situaciju da se borite za opstanak. Ne zaboravite da iz PL ispadaju 2 kluba iz FBIH, dakle iz 1 lige FBIH ispada 5 ekipa sigurno...
Evo i mediji se raspisali danas, a sve se vidi ima 15 dana, samo se ne smije nista napisati. Mušija ustupio teren, za svaku pohvalu je to, a sad opet nek se **** majka Dobojanima, Mladosti i njemu svaku tekmu na Vardi. Zbog toga gore nema barem 100 ljudi iz Doboja koji su svaku bili, a među nijima sam i ja.kakanj84 je napisao/la:SVE TO STOJI al smo doveli ŠLJAM od igrača i ovim tempom MI CEMO SE SIGURNO BORIT ZA OPSTANAK jer nama treba DOBRIH DESETAK IGRACA PA DA BUDEMO SIGURNI.Addict je napisao/la:Ljudi radite li vi šta? Bez zajebancije, svi se pojačavaju, dovode jake igrače. Gledam šta rade Orašje, Bosna, Velež, Sema, Travnik jak, Zvijezda jača nego je bila u prvom dijelu sezone... Rudar je doveo bez ikakvog potcjenjivanja ispod prosjeka igrače, ili u najboljem slučaju neke prosječne, slabo je to... odigrali ste samo jednu prijateljsku utakmicu protiv Viteza, gdje su pripreme, neki ozbiljan rad? Kako ja znam atmosfera u ekipi je loša dibidus, malo se požar ugasio ali će planuti prvom prilikom opet. Od Premijer lige nema ništa to je jasno, ali ako se ovako nastavi bojim se da ćete doći u situaciju da se borite za opstanak. Ne zaboravite da iz PL ispadaju 2 kluba iz FBIH, dakle iz 1 lige FBIH ispada 5 ekipa sigurno...
OVAKO BOJIM SE DA ĆEMO STREPIT DO ZADNJEG KOLA.
Sto se priprema tiče trebalo bi se ići u Mostar ili Makarsku sad u subotu vidjet cemo ovih dana koja je destinacija.
A oko pripremni utakmica PA NE SMIJEMO VISE NI IGRAT NAKON ONOG CIRKUSA PROTIV VITEZA.
MI SMO ISPOD PROSJECNA EKIPA.
A PUKNUT CE KAD TAD SRECA LUKAVAC DOLAZI PRVO KOLO NJIMA SE MOZE I OTET ALI DRUGO KOLO SA OVOM EKIPOM CE NAS POBIJEDIT SLOGA SIMIN HAN I TO U SRED KAkNJA jer mi nemamo šanse protiv iole jače ekipe
POŠTO SMO TRENUTNO U RANGU LUKAVCA,CAPLJINE otprilike takvih slabasnih ekipa pa čak i Novog Travnika kojeg usput rečeno mi jedini čini mi se nismo dobili od ovih ekipa.
DRHTAT CEMO DO POSLJEDNJEG KOLA JER JEDAN DOMACI KIKS JE RASPAD SISTEMA!!!
i ja sam medju njima...Addict je napisao/la:Evo i mediji se raspisali danas, a sve se vidi ima 15 dana, samo se ne smije nista napisati. Mušija ustupio teren, za svaku pohvalu je to, a sad opet nek se **** majka Dobojanima, Mladosti i njemu svaku tekmu na Vardi. Zbog toga gore nema barem 100 ljudi iz Doboja koji su svaku bili, a među nijima sam i ja.kakanj84 je napisao/la:SVE TO STOJI al smo doveli ŠLJAM od igrača i ovim tempom MI CEMO SE SIGURNO BORIT ZA OPSTANAK jer nama treba DOBRIH DESETAK IGRACA PA DA BUDEMO SIGURNI.Addict je napisao/la:Ljudi radite li vi šta? Bez zajebancije, svi se pojačavaju, dovode jake igrače. Gledam šta rade Orašje, Bosna, Velež, Sema, Travnik jak, Zvijezda jača nego je bila u prvom dijelu sezone... Rudar je doveo bez ikakvog potcjenjivanja ispod prosjeka igrače, ili u najboljem slučaju neke prosječne, slabo je to... odigrali ste samo jednu prijateljsku utakmicu protiv Viteza, gdje su pripreme, neki ozbiljan rad? Kako ja znam atmosfera u ekipi je loša dibidus, malo se požar ugasio ali će planuti prvom prilikom opet. Od Premijer lige nema ništa to je jasno, ali ako se ovako nastavi bojim se da ćete doći u situaciju da se borite za opstanak. Ne zaboravite da iz PL ispadaju 2 kluba iz FBIH, dakle iz 1 lige FBIH ispada 5 ekipa sigurno...
OVAKO BOJIM SE DA ĆEMO STREPIT DO ZADNJEG KOLA.
Sto se priprema tiče trebalo bi se ići u Mostar ili Makarsku sad u subotu vidjet cemo ovih dana koja je destinacija.
A oko pripremni utakmica PA NE SMIJEMO VISE NI IGRAT NAKON ONOG CIRKUSA PROTIV VITEZA.
MI SMO ISPOD PROSJECNA EKIPA.
A PUKNUT CE KAD TAD SRECA LUKAVAC DOLAZI PRVO KOLO NJIMA SE MOZE I OTET ALI DRUGO KOLO SA OVOM EKIPOM CE NAS POBIJEDIT SLOGA SIMIN HAN I TO U SRED KAkNJA jer mi nemamo šanse protiv iole jače ekipe
POŠTO SMO TRENUTNO U RANGU LUKAVCA,CAPLJINE otprilike takvih slabasnih ekipa pa čak i Novog Travnika kojeg usput rečeno mi jedini čini mi se nismo dobili od ovih ekipa.
DRHTAT CEMO DO POSLJEDNJEG KOLA JER JEDAN DOMACI KIKS JE RASPAD SISTEMA!!!
Odakle ti to za Čurića? Mato objavio da je lista pojačanja zaključena. Ne znam kakav je bio u Goraždu i u Travniku, al' je u Mladosti bio katastrofalan, bolje da ne dolazi! Bolje da kakvog štopera dovedu.kakanj84 je napisao/la:ZVANIČNO: GAFUROVIC OTJERAN,
SPORAZUMNI RASKID UGOVORA!!
NEZVANICNO: Curic što je bio u mladosti pa sad u gorazdu najvjerovatnije ce doci u Rudar.
još jedna nezvanicna informacija Delić tražio papire da ide iz kluba što je dokaz da NESTO NIJE UREDU UNUTAR I EKIPE I UPRAVE.
Šuška se da bi i Topalovic moga stopama Gafurovica jer ga se čeka na ziceru i Edin Begovac to iskreno kaže pred 30 ljudi!!!
Pošto je valjda još igrač mladosti kao hoce da bude na vidiku jer imaju neke ambicije s njime.L' Imperator je napisao/la:Odakle ti to za Čurića? Mato objavio da je lista pojačanja zaključena. Ne znam kakav je bio u Goraždu i u Travniku, al' je u Mladosti bio katastrofalan, bolje da ne dolazi! Bolje da kakvog štopera dovedu.kakanj84 je napisao/la:ZVANIČNO: GAFUROVIC OTJERAN,
SPORAZUMNI RASKID UGOVORA!!
NEZVANICNO: Curic što je bio u mladosti pa sad u gorazdu najvjerovatnije ce doci u Rudar.
još jedna nezvanicna informacija Delić tražio papire da ide iz kluba što je dokaz da NESTO NIJE UREDU UNUTAR I EKIPE I UPRAVE.
Šuška se da bi i Topalovic moga stopama Gafurovica jer ga se čeka na ziceru i Edin Begovac to iskreno kaže pred 30 ljudi!!!
Jesi li siguran da nema ugovor?Addict je napisao/la:Ćurić nema nikakve veze s Mladosti, bio je kod nas i bio je katastrofa, isti onaj Salkovic, prevara od igrača. Toliko je bio dobar da nije ni minute odigrao, ili jeste samo par ne sjećam se. Kako god, s njim nećete ništa dobiti, Top i Gafa su za njega Xavi i Iniesta. A ugovor s Mladosti sigurno nema.
100% nema apsolutno ništa s Mladosti, ugovor mu je raskinut prije više od godinu, bio je u Travniku i Gorazdu kako ja znam.kakanj84 je napisao/la:Jesi li siguran da nema ugovor?Addict je napisao/la:Ćurić nema nikakve veze s Mladosti, bio je kod nas i bio je katastrofa, isti onaj Salkovic, prevara od igrača. Toliko je bio dobar da nije ni minute odigrao, ili jeste samo par ne sjećam se. Kako god, s njim nećete ništa dobiti, Top i Gafa su za njega Xavi i Iniesta. A ugovor s Mladosti sigurno nema.
Iskreno ne pratim mladost slagao bi kad bi rekao da znam a vjeruj neznam tri imena trenutno od igraca osim par kakanjaca a i oni nisu u nekim kombinacijama.
Helem NAMA TREBA JOS PET IGRACA AL PRAVIH A NE OVIH STO ONAJ VOLČiNA dovodi (bajro,taj zukic neki) DA BI SE RAHAT MOGLA GLEDAT UTAKMICA.
Ovako strepnja strah i neizvjesnost do ZADNJEG kola SA OVIM KLOSARIMA KOJI UPRAVLJAJU KLUBOM!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.