FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
**** ti pauzu i ko je izmisli. Kolka je pauza zaboravice igrat fodbaal.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Osim u Francuskoj
Sve sirotinjski
Sve sirotinjski
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
AdmirA ,sta se smetljarima pravdas bili su popisani kao i pitari pa izasli malo iz rupa .Noga im je svima
sad na skupstini ,male jadne duse su zavrsile sa Zeljom ,nego mi zao te dobre raje sto ima i sto ih truju .Abd skontati ce raja .

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 23 dec 2019, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ah ovih nadobudnih žena bivših nam funkcionera, bjelosvjetske zavjere i teorije o tome što su napustili klub, muž i ona rade u privatnim firmama a ona na sav glas o tome kako joj je suprug htio uložiti tristo hiljada maraka kojih nije ni imao niti će ih ikad imati da zajedno narednih pet godina rade i štede, žena na sav glas ne da je hrakala nego je pljuvala Ivicu, kao on glavni krivac što nisu još u klubu, hajde što oni pate nego i žene im se sikiraju
MIHAJLOVIĆ !
Nisu normalni, arapsku bjelosvjetsku ološ da pomognu

Jug se totalno promijenio

MIHAJLOVIĆ !
Takvi su mislil da ce im Zeljeznicar biti bankomat.Radmilo87 je napisao/la: ↑23 dec 2019, 11:25Ah ovih nadobudnih žena bivših nam funkcionera, bjelosvjetske zavjere i teorije o tome što su napustili klub, muž i ona rade u privatnim firmama a ona na sav glas o tome kako joj je suprug htio uložiti tristo hiljada maraka kojih nije ni imao niti će ih ikad imati da zajedno narednih pet godina rade i štede, žena na sav glas ne da je hrakala nego je pljuvala Ivicu, kao on glavni krivac što nisu još u klubu, hajde što oni pate nego i žene im se sikiraju
Mjau !
Ostaje li FK Željezničar bez prvog strijelca?
Krpić iza sebe ima poprilično uspješnu polusezonu, sa 12 postignutih golova prvi je golgeter Premijer lige zajedno sa Vojom Ubiparipom.
Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba ne isključuje se mogućnost da iskusni napadač u januaru pronađe novi inostrani angažman.
Krpić na stolu ima ponude nekoliko klubova, najzagrijaniji su iz Turske koja će vrlo vjerovatno i biti naredna destinacija ovog 28-godišnjaka. Tražen je i u Saudijskoj Arabiji.
Zeleno svjetlo za realizaciju transfera treba dati i Željezničar. Amar Osim bi sutra trebao doputovati iz Francuske nakon čega će se odlučivati o Krpićevoj budućnosti.
Krpić je na Grbavicu stigao prije godinu i pol. Prethodno je u karijeri promijenio niz klubova. Igranje u inostranstvu mu nije nepoznanica jer je već ranije igrao za švedski AIK i iranski Traktor.
Željezničar je već ranije napustio Enes Sipović, a eventualni odlazak Krpića automatski bi značio i dolazak novih igrača u redove Plavih.
Meni preksinoc zenu napali zbog tasne, ja bio na poslu nazvala me koliko se prepala ne zna sta prica, nazovem par drugova da odu jer nisam mogao izaci sa posla, kada sam dosao oni su ih nafatali trojcu ona izbezumljena kaze nisu oni. Sreca u nesreci nisu je udarali samo tasnu oteli. Evo i danas nije dobra. Karinu moju cu im ja pomagati
Pa i onaj malac što su ga napali na Ilidži nedavno, dijete visi na jugu, a stariji brat mu među viđenijim na tribini, sa ocem im obišao pred rat sve stadione u ex yu, stavili dijetetu nož pod vrat i oteli mu telefon i nešto siće, stariji brat i otac ih danima tražili dok jednog nisu našli kod doma zdravljaMamlaz je napisao/la: ↑23 dec 2019, 12:03Meni preksinoc zenu napali zbog tasne, ja bio na poslu nazvala me koliko se prepala ne zna sta prica, nazovem par drugova da odu jer nisam mogao izaci sa posla, kada sam dosao oni su ih nafatali trojcu ona izbezumljena kaze nisu oni. Sreca u nesreci nisu je udarali samo tasnu oteli. Evo i danas nije dobra. Karinu moju cu im ja pomagati
Ne čudi me ništa iskreno, još od one parole na jugu, politika se uvukla svugdje, jug luta, malo bi koketirali sa svim, malo bi bili ultra bošnjački navijači, ali jbg ne mogu jer im se kosi sa historijom kluba i tribine, oduvijek smo bili BOSANSKI a ovo što se sada radi i cini zna se kuda vodi
MIHAJLOVIĆ !
Velika greska juga, nazalost. Puno nase sirotinje ima kojoj ce ova i svaka naredna zima tesko doci.
Ovdje u Sarajevu ih je mali broj, al mi koji smo iz Krajine najbolje znamo kakva su to **** i znamo kako zivimo vec evo dvije godine zbog njih.
Ovdje u Sarajevu ih je mali broj, al mi koji smo iz Krajine najbolje znamo kakva su to **** i znamo kako zivimo vec evo dvije godine zbog njih.
AdmirA, svaka cast! Vrhunski gard prema supcima.
Nadam se da ce kandidatura proci i da ce skupstina FKZ pojacati tvojim ucescem!

Nadam se da ce kandidatura proci i da ce skupstina FKZ pojacati tvojim ucescem!

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Kolika je visina obeštećenja za Krpića?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Spominjala se cifra od 200 - 250.000 eura, ovo što oni tamo lupaju su gluposti i nagađanja, jer nemoguće je da oni bilo šta saznaju, svi kanali i dotoci su im prekinuti, mogu samo nagađati kao svih ovih mjeseci do sada
Hajde sad ti Vojo, najgore je sto se podrinjska seljačina vraca iz Amerike tek sredinom januara, do tada necemo znati ništa konkretno, jer bez njega ništa, najbolje kada bi ganjali i njega i Lendrića u isto vrijeme pa gdje upali, a ako upali na obje strane onda obojicu dovesti pa kud puklo da puklo
Hajde sad ti Vojo, najgore je sto se podrinjska seljačina vraca iz Amerike tek sredinom januara, do tada necemo znati ništa konkretno, jer bez njega ništa, najbolje kada bi ganjali i njega i Lendrića u isto vrijeme pa gdje upali, a ako upali na obje strane onda obojicu dovesti pa kud puklo da puklo

MIHAJLOVIĆ !
- kerimatomic1921
- Kontakt:

Najbolje bi bilo 2 spica, drugacijih karakteristika da imamo. Krpljenja pozicija mi je na vrh glave.Radmilo87 je napisao/la: ↑23 dec 2019, 14:04Spominjala se cifra od 200 - 250.000 eura, ovo što oni tamo lupaju su gluposti i nagađanja, jer nemoguće je da oni bilo šta saznaju, svi kanali i dotoci su im prekinuti, mogu samo nagađati kao svih ovih mjeseci do sada
Hajde sad ti Vojo, najgore je sto se podrinjska seljačina vraca iz Amerike tek sredinom januara, do tada necemo znati ništa konkretno, jer bez njega ništa, najbolje kada bi ganjali i njega i Lendrića u isto vrijeme pa gdje upali, a ako upali na obje strane onda obojicu dovesti pa kud puklo da puklo![]()
Em sto pojedinci ne znaju na svojoj poziciji igrati, em ga onda gledamo jos i na neprirodnoj.
Sad ce i babuka nazad, vjerujem da je i njemu u cilju sto prije da formira ekipu. Ovo kasnije ako sta naleti, naleti.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ako je tačno da Krpić ide, prvo mislim da moramo biti zadovoljni cifrom. Ja ne znam jesu li dvojica igrača u vrh glave iz naše lige u njegovim godinama (a 1. januara puni 29) otišli za obeštećenje koje se spominje.
Što se tiče samog Sulejmana, ono kad kažeš za nekog da su mu vrata uvijek otvorena to će biti u njegovom slučaju. Prvo radi statističkog učinka, najbolji strijelac lige prošle sezone, a evo i sad je u vrhu liste strijelaca. Drugo njegov odnos i profesionalizam. Uvijek fokusiran, požrtvovan i vidi se koliko mu znači svako go jer ga uvijek od srca proslavi. Ne znam jesam li čuo i za jedan incident u vezi njega otkad je došao u Želju. A i sami znate kakve su njegove radne navike van terena, uvijek radi na sebi jal u teretani jal trči vani. Imali smo i mi sreće sa njim u smislu da je došao u malo ozbiljnijim fudbalskim godinama gdje je osnovao svoju porodicu i uzobiljio se općenito i kao čovjek, a znate da je imao prije tu reputaciju "bad boya". Zato je njemu bio i cilj da se maximalno uozbilji i da uradi nešto u Želji ne bil' dobio još jedan ino angažman jer ipak sad mora o više ljudi razmišljat. Mada kad skontam ko je stari njegovoj ženi, ne mora se brinuti o lovi.
Hvala lave na svemu, kakva strast

Što se tiče samog Sulejmana, ono kad kažeš za nekog da su mu vrata uvijek otvorena to će biti u njegovom slučaju. Prvo radi statističkog učinka, najbolji strijelac lige prošle sezone, a evo i sad je u vrhu liste strijelaca. Drugo njegov odnos i profesionalizam. Uvijek fokusiran, požrtvovan i vidi se koliko mu znači svako go jer ga uvijek od srca proslavi. Ne znam jesam li čuo i za jedan incident u vezi njega otkad je došao u Želju. A i sami znate kakve su njegove radne navike van terena, uvijek radi na sebi jal u teretani jal trči vani. Imali smo i mi sreće sa njim u smislu da je došao u malo ozbiljnijim fudbalskim godinama gdje je osnovao svoju porodicu i uzobiljio se općenito i kao čovjek, a znate da je imao prije tu reputaciju "bad boya". Zato je njemu bio i cilj da se maximalno uozbilji i da uradi nešto u Želji ne bil' dobio još jedan ino angažman jer ipak sad mora o više ljudi razmišljat. Mada kad skontam ko je stari njegovoj ženi, ne mora se brinuti o lovi.

Hvala lave na svemu, kakva strast

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Al’ bas braco. Svaki put strastveno trci prema sjeveru/jugu kad zabije. A vala se i nadavao. Momak je za primjer, kada se sve uzme u obzir. Hvala Krpa manijace!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: zastitaIdentiteta i 39 gostiju.