IMA TEMA ZA TO JEBOGA VISE !!!!mohikanac12 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 16:03Ok, ispoštovaćemo vašu želju da se ne piše "o napadima" na klub. Nije problem.![]()
Danas je 21.12. Do 21.01. Pa cemo postaviti sabrana djela "imaginarnih" neprijatelja i reakcije navijaca.
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
To da ce mo dobiti bolje uvjete poslovanja sa Macron nego ranije sa Umbro, i da ce mo biti njihov oficialni sponzor, tj na njihovoj stranici, je sasvim dovoljan argument da budemo zadovoljni zbog buduce saradnje. Npr Zrinjski uopste nije na njihovoj stranici. Samo mi se ne svidja prenapuhana prica o nekim milionima, kad se ne obrazlozi sta to fakticki znaci. Razumijem ja potpuno poslovne tajne, tako je i u ostalim klubovima, ali jednostavno ne volim prenapuhane price, pogotovo kad se tempiraju pred neke bitnije datume za klub. Tako je bilo i sa prijasnjom upravom. Ljudi ce prepoznati neciji rad, ne bitno kad ga navijacima serviras. Isto tako ne rad. Nema razloga da se nesto tempira ko neka politicka kampanja. Isto tako mi se ne svidja da vecina osoba na forumu nisu doslijedni svojim argumentima. Da je slucajno ona smijesna marka Selimovica postala sponzor, oni koji od pocetka podrzavaju ovu upravu, rekli bi, super neka je domace, sta fali, ne igra dres, samo neka nas nesto plate. A sad bukvalno ismijavaju istu tu marku, jer smo dobili boljeg proizvodjaca.
- Zglajzerslautern
- Kontakt:
Što se tiče ankete volio bih ostaviti komentar. Inače pišem samo kad nešto znam i ne ulazim ni u kakve rasprave, a čitam već dugo i upućen sam da "novi" baš i nisu prihvaćeni na forumu. Za anketu imam neko mišljenje pa bih ga iznio. Što se tiče zabave na stadionu, po meni je to, kao što je neko već napisao, američka glupost. Što se tiče sokova i zajebancija, samo bi stvorili redove ogromne, a svi imaju priliku kupiti prije utakmice. Također ulazi i sistem za prodaju karata su uređeni, s tim da bih ubacio da se čitavu sedmicu karta može kupiti online i da s emoze uci sa potvrdom, nesto slicno kao kupikartu gdje isprintas bar kod i nemas peglanja sa guzvom. Karte realno jesu skupe, sjecam se kao mladji da sam morao nekad posudjivati od nekoga ili nekome od raje da bi se gledao Željo. Pogotovo je problem porodicama koji moraju kupiti 4 karte, to je za istok 40KM, dva puta mjesečno na grbavici to dodje 80KM..to je nekome pola rate kredita. Eh ono najbitnije, MARKETING. Po meni manje vise svi imaju priliku vidjeti kad je utakmica na raznim drustvenim mrezama. Ono sta treba izreklamirat nije sljedeca utakmica, nego fudbalska kultura, treba obrazovat ljude. Realno puno je ljudi odselilo, a grad je naselilo puno ljudi ciji roditelji nisu imali veze sa Željom, i bukvalno nemaju tu naviku. Nemam nista protiv tih ljudi, ali treba ih ubjediti zasto se voli i gleda Željo.. Sarajevo je dozivjelo najtezu promjenu stanovnistva, a na nama koji smo ostali, koji imamo sta reci, a tako i na klubu je da novim generacijama objasnimo sta je Željo, sta je fudbal i kakav je doživljaj biti dio toga.
Željezničar za život cijeli!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Veseli, zad’o si zadacu. Najjaca tura poslije U2 poslijeratne.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑22 dec 2019, 11:27Veseli, zad’o si zadacu. Najjaca tura poslije U2 poslijeratne.

Zna se ko je babo i ko je pun kao brod. Zasluzeno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovi nasi bi na mjesec izgleda otisli da su dobili plate, a ovako moraju u Dubai
Igraci Slobode kad nisu imali plata kukali opravdano po medijima, a nasi “kukaju” po Dubaiju, Holandiji, Grckoj, Americi 
Nesto se ne poklapa, zar ne?

Nesto se ne poklapa, zar ne?

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Navodno im je je Ivica posudio pare

kad je mogao svom sinu posuditi pare(iako je ukrao milion od transfera Bekric) kad je isao u Katar ,moze i njima .

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hajmo malo transfermarkt pročešljat, sramota koliko smo neaktivni što se tiče transfermarkta za razliku od prethodnih prelaznih rokova, prvi ja pa onda svi ostali. 

Privući raju na stadion može samo kontinuitet dobrih rezultata (pogotovo na Grbavici), te zvučna pojačanja koja će isto tako kontinuirano pružati dobre partije. Evo sad Široki i Velež su bile dobre tekme, i dešava se u fudbalu da izgubiš sve bodove, ali realno će loš uticaj imati na posjetu.
Marketing, sadržaji, cijene ulaznica dolaze na razmatranje tek kad ovo dvoje bude na nivou.
**** riječ je o zabavi za koju moraš platiti, pa eto povučeš paralelu sa koncertom, kinom, pozorištem, luna parkom, kafanom...
I naravno sigurnosni aspekt te generalna slika običnih ljudi u odnosu na pojam navijač i odlazak na tekmu. Pod broj jedan nikad ni u ludilu ne bih poveo svoje dvogodišnje dijete na tekmu, a pod broj dva jadna moja punica me svaki put oplakuje kad krenem i duboko u sebi misli da sam korak bliže drogi i porocima. Ovo možda zvuči glupo, al garantujem da umanji posjetu bar za 20%.
Marketing, sadržaji, cijene ulaznica dolaze na razmatranje tek kad ovo dvoje bude na nivou.
**** riječ je o zabavi za koju moraš platiti, pa eto povučeš paralelu sa koncertom, kinom, pozorištem, luna parkom, kafanom...
I naravno sigurnosni aspekt te generalna slika običnih ljudi u odnosu na pojam navijač i odlazak na tekmu. Pod broj jedan nikad ni u ludilu ne bih poveo svoje dvogodišnje dijete na tekmu, a pod broj dva jadna moja punica me svaki put oplakuje kad krenem i duboko u sebi misli da sam korak bliže drogi i porocima. Ovo možda zvuči glupo, al garantujem da umanji posjetu bar za 20%.
Igraci pare posudili od Vilione na kamatu, nemaju za hljeba. E moj Zeljooo
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Novi intervju Džubura za našu zvaničnu:
Intervju / Predsjednik FK Željezničar, Admir Džubur: Proteklih šest mjeseci možemo ocijeniti kao uspješno
https://fkzeljeznicar.ba/intervju-preds ... sno/39962/
Intervju / Predsjednik FK Željezničar, Admir Džubur: Proteklih šest mjeseci možemo ocijeniti kao uspješno
braco je napisao/la: ↑22 dec 2019, 13:30Novi intervju Džubura za našu zvaničnu:
Ono što je nakon ovih šest mjeseci vrlo jasno je da se Željo ne može osloniti na kratkoročna rješenja u vidu pomoći prijatelja kojih realno i nema toliko. Naravno, hvala svima onima koji to zaista jesu i koji to nesebično pokazuju. Svim klubovima je potrebna značajnija finasijska pomoć lokalnih institucija vlasti koja bi omogućila normalnije funkcionisanje klubova, istakao je Džubur dodavši da je nedostatak Zakona o sportu neregulisan status sportskih kolektiva u cjelini posebna priča koja dosta koči sve planove i daljnji napredak i razvoj klubova.
Hoćemo pojačanja u zadnjoj liniji i to namah!
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Svaka cast za analize momci

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jos da kod nas nije savez retardiran, pa da mozes prodavati pivo na utakmicama to bi bilo super
Iz saveza su govorili prije 2 godine kad je je bio neki novinski clanak o tome, da prate upute UEFE, ali je UEFA prosle godine ukinula zabranu tocenja alkohola na utakmicama lige prvaka i lige evrope
Iz saveza su govorili prije 2 godine kad je je bio neki novinski clanak o tome, da prate upute UEFE, ali je UEFA prosle godine ukinula zabranu tocenja alkohola na utakmicama lige prvaka i lige evrope
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- BocaJuniors1905
- Kontakt: