Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma zrinjski je **** od kluba, ja nezz da iko broji te likove u ovoj ligi uopste
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Boli me briga, to su sta su.. Klub koji je igrao ustasku ligu i koji se time dici. Jel ja laziram historiju mozda?GoodisonPark je napisao/la:miki651 je napisao/la:šta je sa ovima iz tuzle, čas plač raspadamo se, pa za tri dana rasturamo sve, pa jasmin (valjda neki lokalni baja) lopov,, mafijaš, pa opet neki jasmin, ovaj put vizionar, poštenjačina. Pa neki valjda predsjednik kluba dvanaest puta daje ostavku zbog mafijaša jasmina pa zatim drugi jasmin koji je suuprotnost prvom jasminu ga odgovori od ostavke i tako svaki drugi mjesec, unedogled. Cirkus od kluba.The winner !!!miki651 je napisao/la:Pa vi ste ismijavali jasmina i to svi po redu. A zatim pojavi se Jasmin koji je suprotno od onog Jasmina što ga tuzlaci ismijavaju. Ovaj sadašnji Jasmin odnosno Jasmin od 04 12 2015g. je pravi Jasmin a ukoliko predsjednik iz daleke amerike opet po 18 put kovertira ostavku, tada se ukidaju pozitivna ovlašćenja današnjem Jasminu i automatski postaje lažni Jasmin dokle god predsjednik iz daljine drugačije ne odluči.![]()
Sabura tuzlaci, pozz svima, ćelavi, mojne te priče ustaše i to, PLBIH tema, sutra tekme ba...
Normalno ja postujem sto treba postovati. Hajduk postujem npr do neba. Imam osjecaj za prave vrijednosti, ko nema neka se nosi. Ne zanima me..
realnost je da vi imate 0 trofeja. znači po toj računici vi ne da ste kur** jer to je uvreda za kura*. vi ste ono što se u pupku skupi na kraju radnog dana
goveđigulašmajka
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bolje je da imas 0 trofeja pa makar igrao 100 godina kantonalnu ligu nego se vezat za HDZ ili biti naci konjusar..rigotina je napisao/la:realnost je da vi imate 0 trofeja. znači po toj računici vi ne da ste kur** jer to je uvreda za kura*. vi ste ono što se u pupku skupi na kraju radnog dana
Pazi, malo malo sutra novi sistem pa opet mozda necete postojati 50 godina i tako

Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 05 dec 2015, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Otvori tu konzervu i zatvori se ziv biorigotina je napisao/la:realnost je da vi imate 0 trofeja. znači po toj računici vi ne da ste kur** jer to je uvreda za kura*. vi ste ono što se u pupku skupi na kraju radnog dana

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
De ba druze idi pravi djecu pa im lazi kako ste nastali 1905 il koje vec. Sve bolan sto imate je politicki steceno, ni svoj stadion, ni historiju ni navijace nista nemate, imate grupu zatupljenih debila kojih se ne moze hiljada skupit kad je derbi. Haj sad vozdra konzervo.rigotina je napisao/la:realnost je da vi imate 0 trofeja. znači po toj računici vi ne da ste kur** jer to je uvreda za kura*. vi ste ono što se u pupku skupi na kraju radnog dana
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Generalno za njih ljudi ne navijaju jer su dobri vec jer su ubacili politiku u sport. Dovoljno..Covjek dodje na stadion u Mostaru i navija za Zrinjski jer je Hrvat, drugi razlog ne zna.
Ja da zivim u takvoj sredini odselio bih na drugi kontinent..
Rece kurava po potrebi.rigotina je napisao/la:realnost je da vi imate 0 trofeja. znači po toj računici vi ne da ste kur** jer to je uvreda za kura*. vi ste ono što se u pupku skupi na kraju radnog dana
Malo se ****,pa malo u penziju,pa opet aktivira picku,i sve tako.
Boli vas ****,nije sapun da se istrosi.

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Znate li vi kad je djed izveo unuka u setnju Mostarom? I setaju oni tako, kad ce unuk: E, deda, deda... kakvu je ekipu Zrinjski imao prije rata?
Ka'e stari: Ajde, sine, da ti deda kupi jos jedan sladoled.

Ka'e stari: Ajde, sine, da ti deda kupi jos jedan sladoled.

Na koji nacin si dosao do ovog zakljucka, de mi objasni zdravlja ti..Skver je napisao/la:Po tvojoj racunici vi ste veci klub od vecine engleskih, spanskih, talijanskih, njemackih, francuskih klubova koji se takmice u elitnom rangu jer nisu osvajali prvenstva.rigotina je napisao/la:sloboda, trofeja - 0 računica je jasna. hvala doviđenja
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
Nevjerovatna je ova Predsjednikova Sekta .puna je predrasuda..Šta ću vam ja što imate traume od Zrinjskog...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Vi se nama zahvalite od nas vam je pocelo da ide nabolje..kad ste pred ispadanjem bili I kad ste dobili bod u Tuzli...jos ste vec naredne sezone uzeli nase pola ekipe.Vidica, Muslimovica, Joldica I td..tad vas je krenulo I drzi vas josrigotina je napisao/la:realnost je da vi imate 0 trofeja. znači po toj računici vi ne da ste kur** jer to je uvreda za kura*. vi ste ono što se u pupku skupi na kraju radnog dana
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Upravu si.tuzlak1987 je napisao/la:Generalno za njih ljudi ne navijaju jer su dobri vec jer su ubacili politiku u sport. Dovoljno..Covjek dodje na stadion u Mostaru i navija za Zrinjski jer je Hrvat, drugi razlog ne zna.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- GoodisonPark
- Kontakt:
Nisi veći od palerma i villarreala, i samim tim nisi veći ni od slobode, sve je jasno ko današnji danAjzea je napisao/la:Na koji nacin si dosao do ovog zakljucka, de mi objasni zdravlja ti..Skver je napisao/la:Po tvojoj racunici vi ste veci klub od vecine engleskih, spanskih, talijanskih, njemackih, francuskih klubova koji se takmice u elitnom rangu jer nisu osvajali prvenstva.rigotina je napisao/la:sloboda, trofeja - 0 računica je jasna. hvala doviđenja

povratak otpisanih!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto prije shvatite da velicinu kluba ne odredjuju samo trofeji to lakse svima.. Fudbal se igra zbog navijaca. Sloboda nema trofeje ali ima navijace, neko ima trofeje ali nema navijace. Zasto to, ostavljam vam da kontakte..
Nemoj biti smijesan ? Kakve navijace ? Pun stadion svaku tekmu ? bar 5 hiljada prosjek po utakmici ? Niko ovdje to nema.tuzlak1987 je napisao/la:Sto prije shvatite da velicinu kluba ne odredjuju samo trofeji to lakse svima.. Fudbal se igra zbog navijaca. Sloboda nema trofeje ali ima navijace, neko ima trofeje ali nema navijace. Zasto to, ostavljam vam da kontakte..
!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima Sloboda navijacki kapacitet uz Sarajevo, Zeljeznicar i Celik koji druge ekipe nemaju.. I nemojte ispadati smjesni kada poredite neki nakaradni klub iz Hercegovine sa Slobodom koja uz jos par klubova iz drzave jedina moze pokupiti simpatije sirih masa..bambus je napisao/la:Nemoj biti smijesan ? Kakve navijace ? Pun stadion svaku tekmu ? bar 5 hiljada prosjek po utakmici ? Niko ovdje to nema.tuzlak1987 je napisao/la:Sto prije shvatite da velicinu kluba ne odredjuju samo trofeji to lakse svima.. Fudbal se igra zbog navijaca. Sloboda nema trofeje ali ima navijace, neko ima trofeje ali nema navijace. Zasto to, ostavljam vam da kontakte..
Uglavnom u svemu je stvar. Zasto je Sloboda bojkotovala NDH ligu? Zasto je Sloboda rasformirana u kraljevini Jugoslaviji? Zasto je Sloboda bila standardan prvoligas u ExYu? Zasto Tuzlaci na pomen Slobode ne gledaju samo kao na FK vec na nesto vece? Zasto neki klub prodje nepravdu koja u Slobodi ne moze proci zbog navijaca?
To se je kupilo par generacija, ne mozes stvoriti za par godina. Neka dodje neko i osvoji titulu par sezona opet je niko i nista jer Sloboda nije samo FK vec vise od toga
Inace Sloboda je pred 8000 ljudi slavila neki trofej u prvoj federalnoj. A Zrinjski je pred 1500 slavio u PL..
-
Nevjerovatno šta čovjek napisa, ne znam, Vi svoj klub volite a mi kao po zadatku moramo navijati za naš klub...hahaha...javljamo se u Stranku na dan utakmice i dobivamo upute kako se ponašati i kakav repertoar navijačkih pjesama pjevati na utakmici...omg...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.