Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Elegant
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Elegant » 20 dec 2015, 18:22

Ima li igraca zbog kojeg je propalo SP u Brazilu na mapi fudbala ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 dec 2015, 18:31

Je li moguće da si tako ograničen?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 dec 2015, 21:42

Miličević opet postigao gol za Gent, ovog puta protiv Kortrijka.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 20 dec 2015, 21:42

Milićević opet strijelac. :D
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 20 dec 2015, 21:59

Kakve veze to vise ima s nama? Covjek je vec rekao da ce igrati za Svicarsku naredne godine i to je to.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 20 dec 2015, 22:04

Sa zakasnjenjem, jucer Zlatan Ibrahimovic strijelac za PSG :D
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

MiiisssskeeBh
Kontakt:

Post Postao/la MiiisssskeeBh » 20 dec 2015, 22:18

Dok ne zaigra za Svicu,on je potencijalni,igrac jeprofila koji nam treba i dokle god postoji nada treba racunati na njega

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 20 dec 2015, 22:31

MiiisssskeeBh je napisao/la:Dok ne zaigra za Svicu,on je potencijalni,igrac jeprofila koji nam treba i dokle god postoji nada treba racunati na njega
Imali smo sansu da ga ubacimo u repki prije baraza i nismo je koristili, sad ce on igrati za Svicarsku. Sami smo krivi, ali opet ako neki 30-godisnji igrac iz belgijskog liga treba biti neki spasitelj nase reprezentacije, onda nema nista vise ocekivati od nas.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 dec 2015, 22:47

Jajalo 90min u porazu od Sampdorie
Nad tobom sunce najljepše sja

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 dec 2015, 22:54

BSBosna je napisao/la:Kakve veze to vise ima s nama? Covjek je vec rekao da ce igrati za Svicarsku naredne godine i to je to.
Vidiš ja nemam tu informaciju :damn:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 21 dec 2015, 10:33

JohnCleese je napisao/la:Sa zakasnjenjem, jucer Zlatan Ibrahimovic strijelac za PSG :D
Da se i ja sa zakasnjenjem nadovezem... Mandzukic jucer dvostruki strijelac za Juve :mrgreen:
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 dec 2015, 12:58

HankMoody je napisao/la:Milićević opet strijelac. :D
BSBosna je napisao/la:Kakve veze to vise ima s nama? Covjek je vec rekao da ce igrati za Svicarsku naredne godine i to je to.
Na njemu je da odaber BiH ili Svica, uskoro cemo saznati. Sto prije shvatite da smo mnogim igracima opcija B, lakse ce vam biti razumjeti zasto ne igraju za nas !

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 dec 2015, 13:52

pinoglavi je napisao/la:Jajalo 90min u porazu od Sampdorie
Dobar i iskusan igrac. Kljuc je imati po dvojicu takvih igraca na svakoj poziciji. Da se ne dese cudne formacije i kao eto nema se igraca. Sto nije uvijek 100% tacno. I Cimirota je krenulo na toj poziciji samo on je vise igrac za buducnost. A pod broj dva da igraju oni koji igraju u svojim klubovima a ne da igraju neki igraci zbog starih zasluga. Toga nema bukvalno nigdje. Ako ne igras za klub par mjeseci a kamoli godinu dana nema sta da trazis u prvih 11. Jer ako nista nisu dovoljno fizicki spreman jer nemas utakmica u nogama. Naprimjer Vedo od prije pola godine, godinu nam nije nesto puno koristio. Ovaj sadasnji Vedo je vec druga stvar. Po meni bi Jajalo koristio kao prva zamjena za Besica ili ako on ne bude igrao duze vremena mozda i za prvih 11. Pitanje je kakav je njegov interes. Ovo sto sam ja odgledao njegovih utakmica ove sezone u Serie A sasvim je ok.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 21 dec 2015, 14:16

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Sa zakasnjenjem, jucer Zlatan Ibrahimovic strijelac za PSG :D
Da se i ja sa zakasnjenjem nadovezem... Mandzukic jucer dvostruki strijelac za Juve :mrgreen:
Kako bi nam samo pojacao napad, ne znam zasto se Mesa ne sastane s njim da popricaju ipak je njegov otac iz Odzaka ne bitno to sto je Mario rodjen u S.Brodu :cool:

Svabo je to...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 dec 2015, 14:22

Ne trolajte temu glupostima.

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 22 dec 2015, 10:51

JohnCleese je napisao/la:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Kako bi nam samo pojacao napad, ne znam zasto se Mesa ne sastane s njim da popricaju ipak je njegov otac iz Odzaka ne bitno to sto je Mario rodjen u S.Brodu :cool:

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

sve bomba od tebe johne :) koje veze imaju mandzukic i ibrahimovic sa ovom temom ?
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 22 dec 2015, 11:09

Zar ih "Mili" treba po.srati po faci da bi shvatili da nece igrati za nas, da ceka poziv Svicarske, drugim uhom osluskuje Beograd i tek ako ne bude nista od tog nekad u martu- aprilu sljedece godine kad bude imao 30 godina reci ce da zeli dres BiH i samo dres BiH :D Spominje se Jajalo koji se sa 26 godina "sjetio" da je iz Jajca kad je vec oblacio kockasti dres u svim mladjim kategorijama pa cak jednom i u seniorskoj kategoriji, kojem je Fk Sarajevo i onaj njihov bogati kinez pomogao da se ponovo aktivira nada da ce jednog dana ponovo biti u reprezentaciji "lijepa nasa" za koju sada tesko ima kvalitet Ako ce nas, 20-tu repku Fifne liste, vadit 30-godisnjak onda smo sigurno najsmjesnija i najneozbiljnija repka koja je ikad bila u top 20.
Oni mogu biti samo potencijalni i zaboravljeni fudbaleri reprezentacije Svicarske odnosno Hrvatske . Otuda ovo moje pominjanje Zlatana jer vidim da se na ovoj temi povezuju i tudji reprezentativci pa reko da probamo sa Zlatanom ili mozda i Rakiticem ipak mu je mati iz Zepca

Svabo je to...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 dec 2015, 11:25

JohnCleese je napisao/la:Zar ih "Mili" treba po.srati po faci da bi shvatili da nece igrati za nas, da ceka poziv Svicarske, drugim uhom osluskuje Beograd i tek ako ne bude nista od tog nekad u martu- aprilu sljedece godine kad bude imao 30 godina reci ce da zeli dres BiH i samo dres BiH :D Spominje se Jajalo koji se sa 26 godina "sjetio" da je iz Jajca kad je vec oblacio kockasti dres u svim mladjim kategorijama pa cak jednom i u seniorskoj kategoriji, kojem je Fk Sarajevo i onaj njihov bogati kinez pomogao da se ponovo aktivira nada da ce jednog dana ponovo biti u reprezentaciji "lijepa nasa" za koju sada tesko ima kvalitet Ako ce nas, 20-tu repku Fifne liste, vadit 30-godisnjak onda smo sigurno najsmjesnija i najneozbiljnija repka koja je ikad bila u top 20.
Oni mogu biti samo potencijalni i zaboravljeni fudbaleri reprezentacije Svicarske odnosno Hrvatske . Otuda ovo moje pominjanje Zlatana jer vidim da se na ovoj temi povezuju i tudji reprezentativci pa reko da probamo sa Zlatanom ili mozda i Rakiticem ipak mu je mati iz Zepca
Popusti malo, i Hajrovic bio Svicarac pa ga slavili kad je zabio Slovackoj. Koga god mozemo jos dobiti treba ga ganjati jer bi nam i Jajalo i Milicevic pomogli.
Po tvojoj logici daj nam 11 Alena Hadzica nek se ori Jedna si jedina prije utakmice i nek sve ide u pm

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 22 dec 2015, 11:33

pinoglavi je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Zar ih "Mili" treba po.srati po faci da bi shvatili da nece igrati za nas, da ceka poziv Svicarske, drugim uhom osluskuje Beograd i tek ako ne bude nista od tog nekad u martu- aprilu sljedece godine kad bude imao 30 godina reci ce da zeli dres BiH i samo dres BiH :D Spominje se Jajalo koji se sa 26 godina "sjetio" da je iz Jajca kad je vec oblacio kockasti dres u svim mladjim kategorijama pa cak jednom i u seniorskoj kategoriji, kojem je Fk Sarajevo i onaj njihov bogati kinez pomogao da se ponovo aktivira nada da ce jednog dana ponovo biti u reprezentaciji "lijepa nasa" za koju sada tesko ima kvalitet Ako ce nas, 20-tu repku Fifne liste, vadit 30-godisnjak onda smo sigurno najsmjesnija i najneozbiljnija repka koja je ikad bila u top 20.
Popusti malo, i Hajrovic bio Svicarac pa ga slavili kad je zabio Slovackoj. Koga god mozemo jos dobiti treba ga ganjati jer bi nam i Jajalo i Milicevic pomogli.
Po tvojoj logici daj nam 11 Alena Hadzica nek se ori Jedna si jedina prije utakmice i nek sve ide u pm
:facepalm: :facepalm: Kakav Hadzic :lol: , ne stavljaj neke gluposti blizu mog teksta, :urnebes: It's mili, mili time :urnebes:

Svabo je to...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 dec 2015, 11:50

Bolest :salut:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.