Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ima li igraca zbog kojeg je propalo SP u Brazilu na mapi fudbala ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Je li moguće da si tako ograničen?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Miličević opet postigao gol za Gent, ovog puta protiv Kortrijka.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Milićević opet strijelac. 
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Kakve veze to vise ima s nama? Covjek je vec rekao da ce igrati za Svicarsku naredne godine i to je to.
- JohnCleese
- Kontakt:
Sa zakasnjenjem, jucer Zlatan Ibrahimovic strijelac za PSG 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
MiiisssskeeBh
- Kontakt:
Dok ne zaigra za Svicu,on je potencijalni,igrac jeprofila koji nam treba i dokle god postoji nada treba racunati na njega
Imali smo sansu da ga ubacimo u repki prije baraza i nismo je koristili, sad ce on igrati za Svicarsku. Sami smo krivi, ali opet ako neki 30-godisnji igrac iz belgijskog liga treba biti neki spasitelj nase reprezentacije, onda nema nista vise ocekivati od nas.MiiisssskeeBh je napisao/la:Dok ne zaigra za Svicu,on je potencijalni,igrac jeprofila koji nam treba i dokle god postoji nada treba racunati na njega
Jajalo 90min u porazu od Sampdorie
Nad tobom sunce najljepše sja
Vidiš ja nemam tu informacijuBSBosna je napisao/la:Kakve veze to vise ima s nama? Covjek je vec rekao da ce igrati za Svicarsku naredne godine i to je to.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Da se i ja sa zakasnjenjem nadovezem... Mandzukic jucer dvostruki strijelac za JuveJohnCleese je napisao/la:Sa zakasnjenjem, jucer Zlatan Ibrahimovic strijelac za PSG
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
HankMoody je napisao/la:Milićević opet strijelac.
Na njemu je da odaber BiH ili Svica, uskoro cemo saznati. Sto prije shvatite da smo mnogim igracima opcija B, lakse ce vam biti razumjeti zasto ne igraju za nas !BSBosna je napisao/la:Kakve veze to vise ima s nama? Covjek je vec rekao da ce igrati za Svicarsku naredne godine i to je to.
Dobar i iskusan igrac. Kljuc je imati po dvojicu takvih igraca na svakoj poziciji. Da se ne dese cudne formacije i kao eto nema se igraca. Sto nije uvijek 100% tacno. I Cimirota je krenulo na toj poziciji samo on je vise igrac za buducnost. A pod broj dva da igraju oni koji igraju u svojim klubovima a ne da igraju neki igraci zbog starih zasluga. Toga nema bukvalno nigdje. Ako ne igras za klub par mjeseci a kamoli godinu dana nema sta da trazis u prvih 11. Jer ako nista nisu dovoljno fizicki spreman jer nemas utakmica u nogama. Naprimjer Vedo od prije pola godine, godinu nam nije nesto puno koristio. Ovaj sadasnji Vedo je vec druga stvar. Po meni bi Jajalo koristio kao prva zamjena za Besica ili ako on ne bude igrao duze vremena mozda i za prvih 11. Pitanje je kakav je njegov interes. Ovo sto sam ja odgledao njegovih utakmica ove sezone u Serie A sasvim je ok.pinoglavi je napisao/la:Jajalo 90min u porazu od Sampdorie
- JohnCleese
- Kontakt:
Kako bi nam samo pojacao napad, ne znam zasto se Mesa ne sastane s njim da popricaju ipak je njegov otac iz Odzaka ne bitno to sto je Mario rodjen u S.Brodune_znam_ko_sam je napisao/la:Da se i ja sa zakasnjenjem nadovezem... Mandzukic jucer dvostruki strijelac za JuveJohnCleese je napisao/la:Sa zakasnjenjem, jucer Zlatan Ibrahimovic strijelac za PSG
Svabo je to...
Svabo je to...
Ne trolajte temu glupostima.
JohnCleese je napisao/la:Kako bi nam samo pojacao napad, ne znam zasto se Mesa ne sastane s njim da popricaju ipak je njegov otac iz Odzaka ne bitno to sto je Mario rodjen u S.Brodune_znam_ko_sam je napisao/la:Da se i ja sa zakasnjenjem nadovezem... Mandzukic jucer dvostruki strijelac za JuveJohnCleese je napisao/la:Sa zakasnjenjem, jucer Zlatan Ibrahimovic strijelac za PSG
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
sve bomba od tebe johne
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- JohnCleese
- Kontakt:
Zar ih "Mili" treba po.srati po faci da bi shvatili da nece igrati za nas, da ceka poziv Svicarske, drugim uhom osluskuje Beograd i tek ako ne bude nista od tog nekad u martu- aprilu sljedece godine kad bude imao 30 godina reci ce da zeli dres BiH i samo dres BiH
Spominje se Jajalo koji se sa 26 godina "sjetio" da je iz Jajca kad je vec oblacio kockasti dres u svim mladjim kategorijama pa cak jednom i u seniorskoj kategoriji, kojem je Fk Sarajevo i onaj njihov bogati kinez pomogao da se ponovo aktivira nada da ce jednog dana ponovo biti u reprezentaciji "lijepa nasa" za koju sada tesko ima kvalitet Ako ce nas, 20-tu repku Fifne liste, vadit 30-godisnjak onda smo sigurno najsmjesnija i najneozbiljnija repka koja je ikad bila u top 20.
Oni mogu biti samo potencijalni i zaboravljeni fudbaleri reprezentacije Svicarske odnosno Hrvatske . Otuda ovo moje pominjanje Zlatana jer vidim da se na ovoj temi povezuju i tudji reprezentativci pa reko da probamo sa Zlatanom ili mozda i Rakiticem ipak mu je mati iz Zepca
Oni mogu biti samo potencijalni i zaboravljeni fudbaleri reprezentacije Svicarske odnosno Hrvatske . Otuda ovo moje pominjanje Zlatana jer vidim da se na ovoj temi povezuju i tudji reprezentativci pa reko da probamo sa Zlatanom ili mozda i Rakiticem ipak mu je mati iz Zepca
Svabo je to...
Svabo je to...
Popusti malo, i Hajrovic bio Svicarac pa ga slavili kad je zabio Slovackoj. Koga god mozemo jos dobiti treba ga ganjati jer bi nam i Jajalo i Milicevic pomogli.JohnCleese je napisao/la:Zar ih "Mili" treba po.srati po faci da bi shvatili da nece igrati za nas, da ceka poziv Svicarske, drugim uhom osluskuje Beograd i tek ako ne bude nista od tog nekad u martu- aprilu sljedece godine kad bude imao 30 godina reci ce da zeli dres BiH i samo dres BiHSpominje se Jajalo koji se sa 26 godina "sjetio" da je iz Jajca kad je vec oblacio kockasti dres u svim mladjim kategorijama pa cak jednom i u seniorskoj kategoriji, kojem je Fk Sarajevo i onaj njihov bogati kinez pomogao da se ponovo aktivira nada da ce jednog dana ponovo biti u reprezentaciji "lijepa nasa" za koju sada tesko ima kvalitet Ako ce nas, 20-tu repku Fifne liste, vadit 30-godisnjak onda smo sigurno najsmjesnija i najneozbiljnija repka koja je ikad bila u top 20.
Po tvojoj logici daj nam 11 Alena Hadzica nek se ori Jedna si jedina prije utakmice i nek sve ide u pm
Nad tobom sunce najljepše sja
- JohnCleese
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:Popusti malo, i Hajrovic bio Svicarac pa ga slavili kad je zabio Slovackoj. Koga god mozemo jos dobiti treba ga ganjati jer bi nam i Jajalo i Milicevic pomogli.JohnCleese je napisao/la:Zar ih "Mili" treba po.srati po faci da bi shvatili da nece igrati za nas, da ceka poziv Svicarske, drugim uhom osluskuje Beograd i tek ako ne bude nista od tog nekad u martu- aprilu sljedece godine kad bude imao 30 godina reci ce da zeli dres BiH i samo dres BiHSpominje se Jajalo koji se sa 26 godina "sjetio" da je iz Jajca kad je vec oblacio kockasti dres u svim mladjim kategorijama pa cak jednom i u seniorskoj kategoriji, kojem je Fk Sarajevo i onaj njihov bogati kinez pomogao da se ponovo aktivira nada da ce jednog dana ponovo biti u reprezentaciji "lijepa nasa" za koju sada tesko ima kvalitet Ako ce nas, 20-tu repku Fifne liste, vadit 30-godisnjak onda smo sigurno najsmjesnija i najneozbiljnija repka koja je ikad bila u top 20.
Po tvojoj logici daj nam 11 Alena Hadzica nek se ori Jedna si jedina prije utakmice i nek sve ide u pm
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.