NK Zvijezda Gradačac

esprit24
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la esprit24 » 13 feb 2018, 20:46

@crvenobijeli jesil to iz Vuckovaca, Srnica G ili B.Polja :kafa:
Valjalo bi kad bi Fadil preko ove mafije iz Saveza pogurao ovaj projekat za reflektore mada vidim da je Velez odabran iz prve lige, a ruku na srce najvise i grade u prvoj ligi
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 13 feb 2018, 20:49

esprit24 je napisao/la:@crvenobijeli jesil to iz Vuckovaca, Srnica G ili B.Polja :kafa:
Valjalo bi kad bi Fadil preko ove mafije iz Saveza pogurao ovaj projekat za reflektore mada vidim da je Velez odabran iz prve lige, a ruku na srce najvise i grade u prvoj ligi
Od ta tri sela ja sam u najvecem :mrgreen:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 13 feb 2018, 21:06

crvenobijeli je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:@crvenobijeli jesil to iz Vuckovaca, Srnica G ili B.Polja :kafa:
I ja sam odrastao u tom najvecem selu :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 13 feb 2018, 21:20

esprit24 je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:
I ja sam odrastao u tom najvecem selu :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Brate :rol:

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 13 feb 2018, 22:04

Mogao je Fadil dosta stvari rijesit po pitanju Zvijezde al nije...tako da ne ocekujem nista od njega...
Nama treba neko poput Adema Hanica koji moze dosta toga uradit u klubu jer ima firme/pare i poznanstvo...
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 13 feb 2018, 22:19

Orhan je napisao/la:
Mogao je Fadil dosta stvari rijesit po pitanju Zvijezde al nije...tako da ne ocekujem nista od njega...
Nama treba neko poput Adema Hanica koji moze dosta toga uradit u klubu jer ima firme/pare i poznanstvo...
Sve je to do stranke.On kao premijer (SDA) nece niti zeli da daje pare klubu kojem je vecinski donator opstina (SDP) , pa da se kasnije kite tuđim perijem.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 13 feb 2018, 22:32

Nah1d je napisao/la:
Orhan je napisao/la:
Sve je to do stranke.On kao premijer (SDA) nece niti zeli da daje pare klubu kojem je vecinski donator opstina (SDP) , pa da se kasnije kite tuđim perijem.
Zalosno da se sve svelo na stranacki, iz prakse do sada u nasem drustvu kompromisa nece ni bit...tuga je sto Gradacac ispasta kao i Zvijezda..
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 13 feb 2018, 23:33

@Orhan : Sta ispasta? Pa Gradacac najvise i pljuje svoje i polotičare vjerske i ostale funkcionere. Da je u Gr druga politicka opcija na vlasti 90% bi reflektori bili na Banji. Ovako ce to rijesit ovi silni donatori za NKZ i RKG.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 13 feb 2018, 23:55

Mi ko prvaci nemamo para da odemo na yebene pripreme 7 dana. A vi pričate o krovovima i reflektorima.
Od tog nema ništa. Mijenjali su se kod nas i zeleni i crveni pa niko prstom nije malo.
Kad se uradio stadion Fadil nije dao pare od zelenih već od Cimosa-slovenaca. Sad je mogao uradit dosta a nije prstom mrdnuo. Više je pomogao Velezu kako je premijer već Zvijezdi.
Ovi sad nemaju keš da rade na stadionu i to je činjenica.
Mi smo svakako mrtva čaršija omladina nam masovno odlazi vani a vi pričate o nekim ulaganjima.
Oni koji bi ulagali nemaju a oni koji imaju nemaju volju da ulažu.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 13 feb 2018, 23:57

Komšije hoće li biti šta od priprema u Hrvatskoj ?
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 14 feb 2018, 00:15

combe je napisao/la:Mi ko prvaci nemamo para da odemo na yebene pripreme 7 dana. A vi pričate o krovovima i reflektorima.
Od tog nema ništa. Mijenjali su se kod nas i zeleni i crveni pa niko prstom nije malo.
Kad se uradio stadion Fadil nije dao pare od zelenih već od Cimosa-slovenaca. Sad je mogao uradit dosta a nije prstom mrdnuo. Više je pomogao Velezu kako je premijer već Zvijezdi.
Mi smo svakako mrtva čaršija omladina nam masovno odlazi vani a vi pričate o nekim ulaganjima.

Pa nemaju volju za ulaganjem zbog idiota poput tebe kojima nista u zivotu nevalja. Cije god je pare Fadil ulagao on je ulagao u Zvijezdu isto tako on nije morao to da radi. Druga stvar kada je prosle godine Piska pisao kako je uspio svog gazdu nagovorit da sponzorira klub ti si ga ismijavao. Zbog idiota poput tebe ljudi i nece da ulazu u klub a i zasto bi se zahebavali, da ih neko proziva po tribinama i forumima.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 14 feb 2018, 00:56

combe je napisao/la:Mi ko prvaci nemamo para da odemo na yebene pripreme 7 dana. A vi pričate o krovovima i reflektorima.
Kompletan glupan koji nije upucen. Kako god nove reflektore dobijaju Vrapčići. Pazi čombe , dobijaju a ne kupuju.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 14 feb 2018, 09:08

Pa kud ce veci idioti od vas koji ne kontaju poruku.
Glupson broj jedan ja svo vrijeme kako pisem sam govorio (dok je vecina vas tvrdila kako su kroz Zvijezdu prate pare) da Fadila treba ljubit u supak za ono sto je u tom periodu napravio za Zvijezdu. Isto tako glupson broj jedan nisam ja otjerao ljude koji su bili dio zvijezdine najsjajnije proslosti. Neko je drugi tim ljudima yebavao majku po carsiji i tribinama. Al to je neka druga tema ovdje se pricalo o crvenim i zelenim.
Glupson broj dva Pozarike trans. Ako vec potenciras crveni, zeleni presaberi se malo koji su vise ucestvovali sa direktnim budzetskim(nasim) parama.
Isto tako Vrapcici dobijaju. Morao se ispunit uslov za te reflektore(uraditi trafo stanica, stubovi, stope itd.). Kada citas panglu nemoj samo naslov nego cijeli tekst.
Balavurdijo morate znati da istorija ne pocinje od kada ste vi poceli gledat Zvijezdu.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 14 feb 2018, 14:26

Ja otkako sam se prijavio na forum ovaj combe je uvijek sam protiv svih :rol: ja bi se fakat combe zapitao 'mozda je u meni problem' nakon svih ovih godina :kafa:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

GradacacC
Kontakt:

Post Postao/la GradacacC » 16 feb 2018, 23:59

Hajmooooooo zmajeviiiiiiiiiiiiiii!!!!!

Sta ste se usutili, ulazimo aBd. Ja sam siguran u to!!! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 17 feb 2018, 10:40

Mi ako udjemo, bez bella, fadila, adema hanica, i nurde, nemamo sta traziti u pl.da se doticni ukljuce, evropa bi se igrala na banji...

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 17 feb 2018, 15:37

Mozda sad zvuci kao suplja, ali sam nekako uvjeren da ce Kesic bit bolji napadac od Krsica (za nas, naravno)
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 17 feb 2018, 15:57

SMR187 je napisao/la:Mozda sad zvuci kao suplja, ali sam nekako uvjeren da ce Kesic bit bolji napadac od Krsica (za nas, naravno)
Kad vidis dje je igrao Kesic a dje Krsic cak je i realno ocekivat da bude bolji samo ako se snadje u ovoj kukuruz ligi, ipak je momak igrao u prvoj ligi Slovenije o kojoj mnogi premijerligaski napdaci mogu sanjat, istina ne mnogo ipak mu je tek 19 god ali je igrao i to je veliki kapital :bih:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 17 feb 2018, 19:03

ljudi o cemu vi pričate, pa kesicu je menedzer isti kao i Edinu Dzeki pa da je kakav levat nebi ga Redzepagic zastupao a ovaj Krsic je sam sebi zastupnik prema tome kakav Krsic igrao u drugoj kantonalnoj lizi do ljeta.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 17 feb 2018, 19:22

Komsije mozete li proci prvi kroz cilj ispred ove podrinjske abominacije?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.