Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ma nije on dijete, 24 su njemu godine, ako se ne varam. Druga stvar je to sto je maksimalno ogranicen u kosarkaskom smislu._dreamer_ je napisao/la:Ma gori je Kidd kad dijete gura u vatru nespremno...
Nije Mirzu đabe Greg Popović hvalio i kritikovao ex trenera što najboljeg strijelca iz Evrope drži na klupi.Mkey4nba je napisao/la:Gledam nesto onog Battiera koji je u pocetnom sastavu Miami-ja. Mirza je puno bolji suter od njega i sve sto Battier radi je dobra odbrana i dobro sutira trice iz kornera. Da Mirza u kojem slucaju igra za bilo koji bolje organizovaniji tim, vec do sada bi se izborio za startnu petorku. Po cemu tome je Battier bolji od Mirze? U odbrani sigurno da jeste ali sto se ofanzivnog dijela tice, Mirza je bolji suter.
E to , ovaj NBA mi nikad nece biti jasan...xinxee je napisao/la:KOJI KORACI BLATCHE-a,a sudije nista
koliko god da je nas i da ga i ja volim jbg nema šanse da bi igrao prije battiera u Miamiu sigurno, a i u većini ekipa, jbg ofanziva ne treba Miamiu imaju već igrače koji trose te lopte u napadu još jedan nije potreban, a defanzivac jeste + sto batier u ofanzivi po meni radi solidan poso u odnosu na malu količinu lopti koje ima...Mkey4nba je napisao/la:Gledam nesto onog Battiera koji je u pocetnom sastavu Miami-ja. Mirza je puno bolji suter od njega i sve sto Battier radi je dobra odbrana i dobro sutira trice iz kornera. Da Mirza u kojem slucaju igra za bilo koji bolje organizovaniji tim, vec do sada bi se izborio za startnu petorku. Po cemu tome je Battier bolji od Mirze? U odbrani sigurno da jeste ali sto se ofanzivnog dijela tice, Mirza je bolji suter.
Kako ti nece biti jasan , sve se vrti oko para a igraci i sudije su manje bitniMilaKunis je napisao/la:E to , ovaj NBA mi nikad nece biti jasan...xinxee je napisao/la:KOJI KORACI BLATCHE-a,a sudije nista
Mirza je popravio odbranu. Nece nikad biti elita, ali je recimo bolji od plumleeja i blatchaJoseMourinho je napisao/la:koliko god da je nas i da ga i ja volim jbg nema šanse da bi igrao prije battiera u Miamiu sigurno, a i u većini ekipa, jbg ofanziva ne treba Miamiu imaju već igrače koji trose te lopte u napadu još jedan nije potreban, a defanzivac jeste + sto batier u ofanzivi po meni radi solidan poso u odnosu na malu količinu lopti koje ima...Mkey4nba je napisao/la:Gledam nesto onog Battiera koji je u pocetnom sastavu Miami-ja. Mirza je puno bolji suter od njega i sve sto Battier radi je dobra odbrana i dobro sutira trice iz kornera. Da Mirza u kojem slucaju igra za bilo koji bolje organizovaniji tim, vec do sada bi se izborio za startnu petorku. Po cemu tome je Battier bolji od Mirze? U odbrani sigurno da jeste ali sto se ofanzivnog dijela tice, Mirza je bolji suter.
Jbg Mirza mora drastično popravit defanzivu, preslab je i svaka ekipa to zna iskoristit...
Trenutno korisnika/ca: 231983, Google Adsense [Bot], successminator i 49 gostiju.