Hajde što crnjačiš svaki put, nego barataš poluinformacijama da ne kažem dezinformacijama, još Krpić je u opticaju da se proda, i to je to, jedino ako ne racunas na Štilića i njegovu prodaju, onda su dva igraca u pitanju

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hajde što crnjačiš svaki put, nego barataš poluinformacijama da ne kažem dezinformacijama, još Krpić je u opticaju da se proda, i to je to, jedino ako ne racunas na Štilića i njegovu prodaju, onda su dva igraca u pitanju
Osim13 do pobjedemohikanac12 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 18:29Ove godine cemo vratiti titulu "forumasa godine" u nase vitrine.![]()
Mi smo Željini Željo je naš!
braco je napisao/la: ↑16 dec 2019, 18:30Osim13 do pobjedemohikanac12 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 18:29Ove godine cemo vratiti titulu "forumasa godine" u nase vitrine.![]()
Mi smo Željini Željo je naš!![]()
Biće trostruka kruna ove godine: titula prvenstva, kup, titula forumaša godine
Ouu, pa Barca nam ne može biti ravna po broju titula u jednoj sezonimohikanac12 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 18:33braco je napisao/la: ↑16 dec 2019, 18:30Osim13 do pobjedemohikanac12 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 18:29Ove godine cemo vratiti titulu "forumasa godine" u nase vitrine.![]()
Mi smo Željini Željo je naš!![]()
Biće trostruka kruna ove godine: titula prvenstva, kup, titula forumaša godine
Mozda i 4, samo @Virtu da se izjasni, hoce li da uzme "kantu" i ove godine ili ne.![]()
Mi smo Željini Željo je naš!"Klub - riječ nekog nepoznatog porijekla, neformalna grupa ljudi od dva i više koji su skupljeni oko zajedničkog interesa, sa težnjom da se taj klub širi i da privlači nove članove, a ne da se dijeli. Bez obzira koji je razlog dijeljenja. Vratit ću se na ovo klub, osnovan 1921. godine, ulazi u 98. godinu sa jednom idejom, filozofijom, koja se isto tako u zadnje vrijeme malo promijenila, gdje smo poznati po empatiji, otvorenosti za sve vrste ljudi, svih vjera, nacija i pogleda na svijet. Otvoreni za sve istomišljenike i neistomišljenike, to je Željo. Malo smo i to izgubili zadnjih par godina, što mene posebno boli"
Amar Osim
Boga mi sta god sam napisao tacno je, eto i predsjednik potvrdi da nam nije bajna finansijska situacija.
Od svih ovih nabrojanih samo Rama neka ostane. Ovi ostali da se hoce prodati bilo bi odlicno , dodamo jos Mujezina, Hajdara i Stanu za DzTeaM87 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 19:26Boga mi sta god sam napisao tacno je, eto i predsjednik potvrdi da nam nije bajna finansijska situacija.
Sto se tice prodaje, ima ponuda za Veselog, zaboravio sam odakle, Kemo ima ponudu iz Juzne Koreje i navalio je da ide, ali previse bi bilo i njega pustiti, Veca i Rama imaju ponude iz Turske, Krpic svakako ide. Od ovih nabrojanih ce se minimalno jos dvojica prodati, a vrlo moguce i vise.
Mogu ti sad tacno napisat i klubove i cifre vezanu za ponude i ti opet neces vjerovat zato zivi bili pa vidjeli, citirati cemo se u januarumohikanac12 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 19:30Nije istina da imamo sve te ponude, klub nema sigurno. To sto igrac x dodje i pita je li dosta xy € da ga pustimo je druga prica a i to je jedan igrac a ne svi koje si nabrojao.
Nemoj vise svega ti tih "provjerenih" informacija. Bez ljutnje.
Hajde napiši BgtTeaM87 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 19:39Mogu ti sad tacno napisat i klubove i cifre vezanu za ponude i ti opet neces vjerovat zato zivi bili pa vidjeli, citirati cemo se u januarumohikanac12 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 19:30Nije istina da imamo sve te ponude, klub nema sigurno. To sto igrac x dodje i pita je li dosta xy € da ga pustimo je druga prica a i to je jedan igrac a ne svi koje si nabrojao.
Nemoj vise svega ti tih "provjerenih" informacija. Bez ljutnje.![]()
![]()
TeaM87 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 19:39Mogu ti sad tacno napisat i klubove i cifre vezanu za ponude i ti opet neces vjerovat zato zivi bili pa vidjeli, citirati cemo se u januarumohikanac12 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 19:30Nije istina da imamo sve te ponude, klub nema sigurno. To sto igrac x dodje i pita je li dosta xy € da ga pustimo je druga prica a i to je jedan igrac a ne svi koje si nabrojao.
![]()
Izvini i halali, predsjednik je rekao da situacija nije bajna, ali ne i da plata nema od mjeseca augusta kako ti to predstavi i rece, buduci na period godine i to da nismo igrali Evropu sve je sasvim očekivano, ništa novo, pare se prebacuju, šta je prioritet se plaća, šta ne se odlaže, samim tim imamo potrebu da nekoga prodamo kako bi se ova situacija riješila i kako bi sve stigli na vrijemeTeaM87 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 19:26Boga mi sta god sam napisao tacno je, eto i predsjednik potvrdi da nam nije bajna finansijska situacija.
Sto se tice prodaje, ima ponuda za Veselog, zaboravio sam odakle, Kemo ima ponudu iz Juzne Koreje i navalio je da ide, ali previse bi bilo i njega pustiti, Veca i Rama imaju ponude iz Turske, Krpic svakako ide. Od ovih nabrojanih ce se minimalno jos dvojica prodati, a vrlo moguce i vise.
Reci oko sta te interesuje koji igrac, pozicija na terenu u upravi na tribini sve ce ti braco objasniti u kratkim crtamaGrbavica786 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 19:43
Hajde napiši BgtTeaM87 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 19:39Mogu ti sad tacno napisat i klubove i cifre vezanu za ponude i ti opet neces vjerovat zato zivi bili pa vidjeli, citirati cemo se u januarumohikanac12 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 19:30Nije istina da imamo sve te ponude, klub nema sigurno. To sto igrac x dodje i pita je li dosta xy € da ga pustimo je druga prica a i to je jedan igrac a ne svi koje si nabrojao.
![]()
ide 8/8
Aj pa bratam je li se on vec spakovao za te pare. Ima da ga onaj sipac zamjeni do zoreTeaM87 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 19:46P.S. I za Veselog je ponuda iz Juzne Koreje,175000 eura
@radmilo dosla je ponuda za Stilu,to te neko dobro slago...isto tako,govorio sam da plate nisu bile od septembra a ne od avgusta,u medjuvremenu su posudili i nesto isplatili pa se ne kasni vise toliko,sace nekih para od prodaje doci u januaru tako da bi se i sto se tice toga trebali ubrzo konsolidovati
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Dadox, Kajkutenjoyer, MrkiMedo i 37 gostiju.