to bi bilo ekstramuxa je napisao/la:Tasoti out, Pipo novi trener, Sedorf pomoćnik

evo nešto što sam ja lično napravio ..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
to bi bilo ekstramuxa je napisao/la:Tasoti out, Pipo novi trener, Sedorf pomoćnik
prerano ste otpisali SedorfaIlPrincipe je napisao/la:to bi bilo ekstramuxa je napisao/la:Tasoti out, Pipo novi trener, Sedorf pomoćnik![]()
evo nešto što sam ja lično napravio ..(desni klik-prikazi sliku) (desni klik 'view image')
Nema ih puno upravo iz razloga sto im se ne pruza sansa, a Siljo, Faraon, Pogba, Florenzi...su dokaz da mladi igraci mogu uspjeti u Italiji samo ako im se pruzi sansa.baltazar1 je napisao/la:ljudi, kad jednom skontate da je taktička Serija A jednostavno smrt za mlade igrače, za mogućnost njihovog dokazivanja i sl...onda ćete shvatiti da mjesta za dokazivanje mladića jednostavno nema ni u Milanu
Serija A "jede" malu djecu, tako je bilo i tako će i ostati
hajde neka mi neko nabroji samo nekoliko tih mladića koji su se dokazali kroz ove top klubove i postali neke zajebane zvijeri
teško ih je pronaći čak i u slabijim ekipama tipa Genoe, Chieva, Torina, Cagliarija, itd... da ne nabrajam
a to sa mladim igračima u odbrani npr. Milana je još žešća misaona imenica
sutra Lazio, šta očekivati...ništa, valja gledat tekmu
O tome ja i pricam, da bi dobio dobrog mladog igraca trebas im dat sansu, a to se u Italiji slabo radirope11 je napisao/la:U posljednje vrijeme otkrivena citava 4 igraca s tim da mi je ovaj Florenzi prosjecan igrac. Cinjenica je da italijani ne obracaju najvecu paznju mladima, vecina njih truhne na klupi dok naposljetku definitivno ne propadnu na nekoj posudbi u seriji zlj.![]()
Ovdje je cini mi se jedino (svjesno) otkrice Pogba kojem se zaista dala sansu za igru. Kad bi kod nas uspjeli siljo i faraon da nije bilo sile prilike? Nikad.![]()
Siljo mozda i nekako jer nema neku konkurenciju, ali faraon nikad da Pazzo nije bio jedini zdrav napadac u tom momentu.
Od trenutnih igraca u rosteru, jedine nade polazem u Cristantea. Mozda iz Primavere nesto urade Modic i Benedicic, ali za ove ostale cisto sumnjam.
rope11 je napisao/la:Did you know that Stephan El Shaarawy (3,648,290 ) has more likes on facebook than FC Internazionale Milano (3,559,595)?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.