lagano demant za 5 minuticaCitizen-X je napisao/la:kakva ofirna namjestaljka borca i zelje.... ofirna da ofirnija nije mogla bit - a glupi kladionicari nisu mogli namirisat ovako nesto..... 3 za 3 manje i to je to... kvota 200... 200 eura ulozi i bog si
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
imam jedan problem ne mogu se prijaviti na stranicu wwina izbacuje mi neki error tipa stranica je privremeno nedostupna da li se ovo jos nekom desilo 
Kako se uzima ova prijevremena isplata , nisam odigrao preko clanske jel moze ?
ne mozes ako nisi odigrao preko clanskeSanchez_8 je napisao/la:Kako se uzima ova prijevremena isplata , nisam odigrao preko clanske jel moze ?
Obori me A.Villa pik1 za 70 km :S
E jbg onda valja cekati Denver ako vaco pobjedihare_king je napisao/la:ne mozes ako nisi odigrao preko clanskeSanchez_8 je napisao/la:Kako se uzima ova prijevremena isplata , nisam odigrao preko clanske jel moze ?
Ma trebo bi to Denver uzet, nek ti je sa srecom!Sanchez_8 je napisao/la:E jbg onda valja cekati Denver ako vaco pobjedihare_king je napisao/la:ne mozes ako nisi odigrao preko clanskeSanchez_8 je napisao/la:Kako se uzima ova prijevremena isplata , nisam odigrao preko clanske jel moze ?
Bet live ne radi ,a premier i williams rade ,za ostale ne znam
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Može li mi neko objasniti kako ide isplata na internet klađenju kod wwin.ba.
Stalno mi trazi neko j.... osobno pitanje pojma nemam sta je???
moze li mi neko reci kako se postavlja listic na forum???? kako ono ide ctrl + ?????
Radi zastite igrača da nebi bilo zloupotreba prilikom isplate svaki igrac prilikom registracije odabire pitanje i daje odgovor na njega koji samo on zna.Kada trazi isplatu unosi svoju lozinku i odgovor na pitanje da potvrdi da je to on, STO ZNACI DA I ZABORAVITE SE ODJAVITI SA RACUNA niko vam nemoze zatraziti isplatu vec samo igrati.Zato nakon koristenja obavezno se odjavite. Tajno pitanje mozete saznati tako da posaljete mail i navedete datum rodjenja, ime prezime grad i broj tel. Nakon toga cete dobiti SMS-om tajno pitanje koje ste unijeli.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Može li mi neko objasniti kako ide isplata na internet klađenju kod ****.ba.
Pzz
-
jasko_juve
- Kontakt:
sinoc lagano me JUVE zaeba na 100 KM..pa nemoguce..sudija produzio 3 minute a Catania dade gol u 95 minuti..sve je ovo do Boga..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
isto tako na 80 kmjasko_juve je napisao/la:sinoc lagano me JUVE zaeba na 100 KM..pa nemoguce..sudija produzio 3 minute a Catania dade gol u 95 minuti..sve je ovo do Boga..
Jbem onom igracu juvea sve kad se pogirava i izgubio loptu pa onda faul...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
dobitni listic:
cambur-fortuna 2/1 kvota 23.00
manutd-everton KP1
bayern daje gol 1
ukupno 110 KM
kakav vikend

cambur-fortuna 2/1 kvota 23.00
manutd-everton KP1
bayern daje gol 1
ukupno 110 KM
kakav vikend
da nema ko kakvih sigurnih dojava za danas???
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Chemnitzer - Magdeburg ht 2... moguci prelaz 2/X ??
Moja analiza,vidjecemo hoce li doci ?
Moja analiza,vidjecemo hoce li doci ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
fix je napisao/la:Radi zastite igrača da nebi bilo zloupotreba prilikom isplate svaki igrac prilikom registracije odabire pitanje i daje odgovor na njega koji samo on zna.Kada trazi isplatu unosi svoju lozinku i odgovor na pitanje da potvrdi da je to on, STO ZNACI DA I ZABORAVITE SE ODJAVITI SA RACUNA niko vam nemoze zatraziti isplatu vec samo igrati.Zato nakon koristenja obavezno se odjavite. Tajno pitanje mozete saznati tako da posaljete mail i navedete datum rodjenja, ime prezime grad i broj tel. Nakon toga cete dobiti SMS-om tajno pitanje koje ste unijeli.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Može li mi neko objasniti kako ide isplata na internet klađenju kod ****.ba.
Stalno mi trazi neko j.... osobno pitanje pojma nemam sta je???![]()
Pzz
Ne kontam drug poslao sam do sada 10 mailova al debili mi ne odgovaraju i onda ocekuju da se raja kod njih kladi!!!
Barca - Kiel x 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
u junk ti bude mail, barem kod mene je takva situacijaDARE_DEVIL_SA je napisao/la:fix je napisao/la:Radi zastite igrača da nebi bilo zloupotreba prilikom isplate svaki igrac prilikom registracije odabire pitanje i daje odgovor na njega koji samo on zna.Kada trazi isplatu unosi svoju lozinku i odgovor na pitanje da potvrdi da je to on, STO ZNACI DA I ZABORAVITE SE ODJAVITI SA RACUNA niko vam nemoze zatraziti isplatu vec samo igrati.Zato nakon koristenja obavezno se odjavite. Tajno pitanje mozete saznati tako da posaljete mail i navedete datum rodjenja, ime prezime grad i broj tel. Nakon toga cete dobiti SMS-om tajno pitanje koje ste unijeli.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Može li mi neko objasniti kako ide isplata na internet klađenju kod ****.ba.
Stalno mi trazi neko j.... osobno pitanje pojma nemam sta je???![]()
Pzz
Ne kontam drug poslao sam do sada 10 mailova al debili mi ne odgovaraju i onda ocekuju da se raja kod njih kladi!!!
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.