FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 mar 2019, 20:54

mirzatele je napisao/la:Samo da Halil ne bude u prvoj opet sutra
Bio je i više nego korektan u zadnjim utakmicama iako ga ne mirišem al treba bit realan. Opravdo je minute.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 mar 2019, 20:59

Kovavevic
Sabanovic Lazic Dupovac Bekic
Stanojevic Crepulja
Sisic Velkoski Halilovic
Ahmetovic

Ja bi ovako. Pidro nek se oporavi 100%, Hebu i Rahmana odmoriti, opet jaka klupa sa Tatarom, Handzetom, Kapicem, Hebom, Rahmanom...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 mar 2019, 21:00

Da li produziti ugovor sa Bekicem ?

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 16 mar 2019, 21:03

Halco dobar. Husref rece nece biti promjena.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 mar 2019, 21:04

mirzatele je napisao/la:Da li produziti ugovor sa Bekicem ?
Ako ostane Pidro kao prvi izbor na beku, ja sam 100% ZA. U ligi neces naci boljeg od Bekica za rotacije, a ako dovemo neku klasu od igraca onda Pidro ispasta...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 16 mar 2019, 21:05

Pidro > Marcelo
ISTINA ZA VEDRANA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2019, 21:13

Husref je rekao da neće puno mijenjati što je i logično jer je pauza poslije ovog kola, sada maximalno ući u utakmicu. Mujakić i Džafić neće biti u konkurenciji i to je to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 mar 2019, 21:26

Handžić, Dupovac, Pidro, Mustafić, Šabanović, Velkoski i Šofranac imaju po dva kartona.

Kapiten sutra treba biti oprezan, od velike nam je važnosti za one utakmice koje slijede nakon Krupe i reprez. pauze (Zrinjski, Željezničar, Široki). Mujakić će "čist" biti za ove naredne utakmice što je odlično. Trebaju se Stanojević i Crepulja pripazit takođe sutra da ne bi dobili bezveze karton jer bi onda vrlo vjerovatno propustili neku od derbi utakmica a prepotrebni su nam u tim tekmama, pogotov protiv kona.

Šteta što Krste nije dobio karton protiv lištice, da bude rahat za ove derbi utakmice.
FK Sarajevo

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 mar 2019, 21:36

E cuj 8 maraka istok.... imam sezonsku, da se razumijemo, ali ljudi dragi 8 markaka za krupu? Stvarno,?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 mar 2019, 21:40

ne znam, meni nema logike imat široku klupu ako ćeš je koristiti zadnjih 10 minuta
to je isto ko da imaš 12 igrača

ja bi sutra ovako
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 mar 2019, 21:43

Kakav Sofranac, na njega Husref ocito ne racuna nikako

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 mar 2019, 21:46

mirzatele je napisao/la:Kakav Sofranac, na njega Husref ocito ne racuna nikako
on računa u biti na prvih 11 i Halilovića
:D :think: :hmmmmm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 mar 2019, 21:47

Imat ce kad rotirati,kad se teoretski obezbjedi nek pocinje ko hoce.Rekao je da nece rotirati skoro nista,ide svakako pauza.Plus poslije Krupe im je rekao da imaju 3 dana znaci skroz slobodna,nema nu treninga ni nista.Da su maraton trcali dozvat ce se.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 mar 2019, 21:47

Pantelija je napisao/la:E cuj 8 maraka istok.... imam sezonsku, da se razumijemo, ali ljudi dragi 8 markaka za krupu? Stvarno,?

Jest vala puno. Trebali smo i mi pokušat skrenut pažnju na to na vrijeme, kasni je sad jbg, bar da se za ovu utakmicu protiv Krupe napravi izuzetak i stave jeftinije karte pa da vidimo onda posjetu. Sjever 3, istok 5, zapad 8, vjerujem da bi za hiljadu i po - dvije bilo više raje što bi rezultovalo solidnom posjetom, čak bi možda i zarada bila veća ali na stranu to, i kad bi zarada bila manja, sigurno ne bi "propali" i trebalo se "eksperimentisati" makar ovu jednu tekmu.

Nemojte molim vas krenut opet priču oko cijena jel puno il nije itd itd samo govorim da smo trebali se mi pokrenut i apelirat da se napravi iznimka da se riješi i ta "misterija" šta bi bilo kad bi bilo.. :mrgreen:
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 16 mar 2019, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 16 mar 2019, 21:48

Pantelija je napisao/la:E cuj 8 maraka istok.... imam sezonsku, da se razumijemo, ali ljudi dragi 8 markaka za krupu? Stvarno,?
Jel ovo sigurno? Previše što jest jest...
Znači da bi poveo sina potrebno ti je 16km, jelo i kafa 10, i ako neko dolazi s autom dodaj još 5km za gorivo i dobiješ to da bi gledao Krupu moraš kihnut 30km...
Puno brate mili.

Ne vidim što im je bio problem otvorit kapije i privuć raju sad za ostatak sezone... ili objaviti da će karta za Krupu važiti i za Zrinjski, neku promo akciju napraviti.
Stvarno je puno 8 :shifty:
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 mar 2019, 21:50

miky_hz je napisao/la:Imat ce kad rotirati,kad se teoretski obezbjedi nek pocinje ko hoce.Rekao je da nece rotirati skoro nista,ide svakako pauza.Plus poslije Krupe im je rekao da imaju 3 dana znaci skroz slobodna,nema nu treninga ni nista.Da su maraton trcali dozvat ce se.
ja nije da se mogu ozljedit ili nešto(ndB) to se nikad ne dešava protiv seljačkih ekipa, siguran sam :think:
ili da dobiju karton, pa fule puno važnije tekme na taj način :hmmmmm:

mislim da nema potrebe da se pati prva ekipa sa ovima nakon ovakve sedmice, no dobro....

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 mar 2019, 21:50

BordoSarajevo je napisao/la:

Jest vala puno. Trebali smo i mi pokušat skrenut pažnju na to na vrijeme, kasni je sad jbg, bar da se za ovu utakmicu protiv Krupe napravi izuzetak i stave jeftinije karte pa da vidimo onda posjetu. Sjever 3, istok 5, zapad 8, vjerujem da bi za hiljadu i po - dvije bilo više raje što bi rezultovalo solidnom posjetom, čak bi možda i zarada bila veća ali na stranu to, i kad bi zarada bila manja, sigurno ne bi "propali" i trebalo se "eksperimentisati" makar ovu jednu tekmu.

Nemojte molim vas krenut opet priču oko cijena jel puno il nije itd itd samo govorim da smo trebali se mi pokrenut i apelirat da se napravi iznimka da se riješi i ta "misterija" šta bi bilo kad bi bilo.. :mrgreen:
Ne bi došlo više, jer je neatraktivan protivnik.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 mar 2019, 21:57

Hahah e cuj 8 km za krupu :bow:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 mar 2019, 21:58

SarajevoJeBordo je napisao/la:Gledajte SK3 i uživajte uz igrača br 7. u zelenom dresu. :kafa:
totalno neuigrana ekipa, šta je ovo :?: :!: smiješno šta radi onaj stari kenjac... :stop:
Brkić i Rok wilkommen :D

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 mar 2019, 21:59

FrancescoTotti je napisao/la:Hahah e cuj 8 km za krupu :bow:
Da, jadanas uzeo dvije karte u fan shopu. Sjebo se kad je rekao onaj 16. Hajde ono kontam 7 istok ...**** 2 **** 16 14 svwjweno hahahha al daj ba a nije lech
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.