ABd , malo ovisi od mene .FrancescoTotti je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:Pomogao mi je Francesko Totti i nasli smo ko bi mogao koristiti kartu . Hvala @Francesko![]()
Ti moras doc na proslavu titule nemoj da zajebavas

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ABd , malo ovisi od mene .FrancescoTotti je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:Pomogao mi je Francesko Totti i nasli smo ko bi mogao koristiti kartu . Hvala @Francesko![]()
Ti moras doc na proslavu titule nemoj da zajebavas
Kovacevic, Mujakic, Stanojevic, Rahmanovic i Velkoski.BordoSarajevo je napisao/la:Jesul bili svi igrači i koliko je bilo navijača?Lecler je napisao/la:Lijepo druženje sa šefom i igračima u UNFKS.
Vamos Sarajevo!
Nisu svi bilo ih je nekoliko Krste,Kovačević,Mujakić,Rahmanović... a raje ukupno jedno 300 znaš kakva su naša raja malo budu pa odu dođu slijedeći i tako...uglavnom jedno lijepo druženje i događaj, nadam se da će ih ubuduće biti još.BordoSarajevo je napisao/la:Jesul bili svi igrači i koliko je bilo navijača?Lecler je napisao/la:Lijepo druženje sa šefom i igračima u UNFKS.
Vamos Sarajevo!
Bgm jeste, izvukao je on iz tih naših otpadaka 200-300% iznad njihovih mogućnosti...prozivao i njih kad god se ulilaju direktno...taktički jako fino postavi ekipu....Pitar6785 je napisao/la:Po mom misljenju kockar nije medu 5 trenera u bh nogometu. Svinjski je uspio bit 3 truki prvak jer smo mi pustil nermina i lastu (lastu mozda opravdan mozda ne) bez ispravnog razloga nermin da je osto jos jednu sezonu sigurno bi sad bio u hrvaskoj ili austriskoj prvoj ligi
I normalno jesicovo sjecenje, ubjeden sam da zrinjski prvak nece bit u sledeci 10 godina jer smo mi naucili velku skolu a ujedno smo pokazali i misice. A ubjeden sam da je i seljkan naucio slicnu skolu samo sto oni nemaju snagu da se bore protiv nas sto se tice i prvog tima a i sa igrace mladi uzrasta.
Cinjenica da nam okosnicu prvog tima koji ubija prvenstvom i kup takmicenja drze juniori iz nase skole dovoljno govori da smo pokarali ligu,
Bolji Hadžić. Morto i od mene puno sreće i zdravlja i naravno radosti sa našim klubom.Stroj1946 je napisao/la:Nije ni ovaj Irfan Hadžić loš. Dilaver je dobar, za ove lige je taman.
Pitar6785 je napisao/la:Ako ko ima onu sliku od blaza nemoj da se talasa kad stoji iredu uplacuje kladaru nek postavi, i one njegove farmerke koje su mu tri puta vece
A ovo pokazuje sve
Nije on nista ni iz kog istjero jer nermin i lasta su dobri igraci mi ih okalili pripremili za najveci nivo bh fudbala i onda su otisli dole i samo eksplodirali plus dole nije ni bio neki cilj titula izbori evropu sve vise od tog dobro, sto sad ne izvuce izvuce **** ima fakticki isti klub a igre ko u radnika, bice otjeran za 2-3 kola isto ko amaw sa suge samo sto su manijaki mahniti navijaci i trpice ga jos 3 godine i kad vidi nema kud onda u hodnik sjedi i lagano se ispari.
to mu je kacket na glavimidzuka je napisao/la:Ako ste vidjeli sliku na zvanicnoj sa druzenja danas...
Šta je ovo Stanoju na glavi??? HAHAHHAHAHAHAHAHAHHA Kako je lud brat
Takođe, mogu potvrdit ovo. Veliki gospodin.FrancescoTotti je napisao/la:Samo da vam kazem da sam imao cast upoznat @samozdravlje![]()
![]()
Čemu otvaranje starih rana?SarajevoJeBordo je napisao/la:Gledajte SK3 i uživajte uz igrača br 7. u zelenom dresu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.