+1muxa je napisao/la:Super, opcija 2 izbora je ok. Glasam za rekonstrukciju uprave i veeeelika ulaganja
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
95% ce glasati za drugu i trecu opciju.
i po meni u tome i jeste kljuc uspjeha.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja sam bogami glasao za 1.rope11 je napisao/la:95% ce glasati za drugu i trecu opciju.![]()

-
- Kontakt:
Prodaja kluba arapima ili izdvajanje svakog prelaznog roka vecih kolicina novca...glasao sam za ovo trece sto je u anketi.
Zadnja izmjena: Hattrick123, dana/u 20 mar 2014, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN
Pa dobro, ta prva i treca su nekako usko povezane. Ovaj nas ima sva sredstva i uslove da ulaze, ali...nece. Iz samo njemu znanih razloga.
Valjda se opamete ove godine. Ako ne, prvom prilikom prodati kakvim tajkunima. Ili cekati da ovaj odapne, pa da Barbara ceprka oko finansija.

Valjda se opamete ove godine. Ako ne, prvom prilikom prodati kakvim tajkunima. Ili cekati da ovaj odapne, pa da Barbara ceprka oko finansija.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Prodaja kluba sama po sebi ne mora značiti boljitak, jer nismo sigurni ko bi bio taj novi vlasnik i koliko bi bio smpreman ulagati u klub. Evo primjer Intera. Siguran sam da je 90% njihovih navijača bilo ubjedjeno da će budzet za pojačanja biti daleko veći nego što jest.
Kad bi se mogle birati 3 opcije i to po redu, onda bi ja birao:
1. prodaja kluba
2. promjena uprave
3. veliki budzet za pojačanja
Al to bi već bilo previše opcija za jednu anketu i zato sam od ponudjenih izabrao 2. i 3. opciju.
Kad bi se mogle birati 3 opcije i to po redu, onda bi ja birao:
1. prodaja kluba
2. promjena uprave
3. veliki budzet za pojačanja
Al to bi već bilo previše opcija za jednu anketu i zato sam od ponudjenih izabrao 2. i 3. opciju.
Il Club più titolato al mondo!
Ali taj Inter se bar pojacava i dovodi neka zvucna imena. Pored vec nekoliko postojecih dobrih igraca, doveli su Vidica i Hernanesa. Cujem da bi mogli uzeti Chicarita i Podolskog. Ovo se skoro sve uspjelo za jedan merkato i sumnjam da ce na ovome stati.
A vidi nas, stojimo li stojimo na mjestu. Kad bi i mi tako, pa bar 2-3 dobra igraca za pocetak.
Volio bih ponovo gledati jaku talijansku ligu i tri velikana na vrhu tabele (ovim redoslijedom): milan, juventus i inter.
A vidi nas, stojimo li stojimo na mjestu. Kad bi i mi tako, pa bar 2-3 dobra igraca za pocetak.
Volio bih ponovo gledati jaku talijansku ligu i tri velikana na vrhu tabele (ovim redoslijedom): milan, juventus i inter.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
According to L'Equipe, Milan are interested in Olympique de Marseille Goal-Keeper, Steve Mandanda.
#Calciomercato The agent of Anderlecht striker Alexander Mitrovic (19) will be in Italy this week. Milan are interested and the player wants Serie A.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Eto kakve oni igrace prate. Nikad mi necemo krenuti naprijed, nikad.

Zasto se Taarabt u ove dvije zadnje utakmice izbjegava? Koliko ja znam, povrijedjen nije. A na osnovu svojih igara, sigurno je medju prvim koji je zasluzio izaci na teren.Probable line-up vs. Lazio (4-2-3-1): Amelia; De Sciglio, Rami, Zapata, Emanuelson; De Jong, Muntari; Kakà, Poli, Balotelli; Pazzini.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
De Sciglio to Real says 'Tuttosport'
Imal istineu ovome
Imal istineu ovome

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
pa bilo je nagadjanja da je Real poslao ponudu od 18M za malog De Sciglia, ali ne vjerujem da bi ga tek tako pustili. mozda u zamjenu za nekg igraca, recimo Coentrao-a ili Isca, ili mozda prodaja al za vise paraemir18 je napisao/la:De Sciglio to Real says 'Tuttosport'
Imal istineu ovome

Sve je moguće, mada ako će već nekog prodavat nek prodaju Balotelija.
Baloteli kao krilo u formaciji 4-2-3-1
Balo i Pazzo zajedno mogu igrati jedino u formaciji 4-3-1-2 ili eventualno 4-4-2
Baloteli kao krilo u formaciji 4-2-3-1

Balo i Pazzo zajedno mogu igrati jedino u formaciji 4-3-1-2 ili eventualno 4-4-2
Il Club più titolato al mondo!
Ma iskreno, da ponude kakvu dobru paru i neka ga nose. Jest mi drag igrac, ali cini se da on nikada nece dostici titulu "novog Maldinija".
Hajde sto nekada zna zgrijesiti u odbrani, ne zamjerim mu, mlad je i neiskusan, ali brate da u dvije sezone mozes na prste jedne ruke nabrojati njegove centarsuteve, e nece da ide.
Ali ipak mislim da ce ostati, i on i faraon. Ako vec mogu birati, onda definitivno neka ide Balotelli, ali pitanje sa kojim bi ga igracem zamjenili. Jako nam je tesko naci dobrog napadaca, ne sidrase poput Pazzinija vec svestrane poput Bale koji zna sve sa loptom.
Hajde sto nekada zna zgrijesiti u odbrani, ne zamjerim mu, mlad je i neiskusan, ali brate da u dvije sezone mozes na prste jedne ruke nabrojati njegove centarsuteve, e nece da ide.
Ali ipak mislim da ce ostati, i on i faraon. Ako vec mogu birati, onda definitivno neka ide Balotelli, ali pitanje sa kojim bi ga igracem zamjenili. Jako nam je tesko naci dobrog napadaca, ne sidrase poput Pazzinija vec svestrane poput Bale koji zna sve sa loptom.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
I ja glasao za arape.Claus je napisao/la:Ja sam bogami glasao za 1.rope11 je napisao/la:95% ce glasati za drugu i trecu opciju.![]()

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Trebali ste ostavit i kakvu opciju za hejtere. Recimo nesto tipa da se nista ne mijenja i da propadnete jos vise ako je ikako moguce 

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
-
- Kontakt:
Pisao sam gore vec momak ima sve da postane WC igrac,ali nema od koga da uci i nekog uz koga moze napredovati da mu pokaze gdje grijesi i da neki savjet.Ja ga ne bi dao ispod 25 miliona ili 10 miliona + Carvajal, i na tih 10 miliona od tog transfera dodati 5 miliona i dovesti Coentrao-a
ali mislim da je ovo moguce samo na PES-u
Da je makar dovesti Coentrao-a meni se taj igrac svidja pravo(moze za jedno 15 miliona se dobiti),on na LB a De Siljo na desnom i dovesti stopera za 20-25 miliona (iako bi trebalo i 2 dovesti ali ja b i i sa jendim kvalitetnim bio zadovoljan).U veznom redu se mora nesto promijeniti jer Kaka je sve losiji i losiji,Honda je podbacio skroz, po meni totalni promasaj ne znam kakav bi Tarabt bio na poziciji iza napadaca,ali kako god mora se neko dovesti u vezi i tu nekih 20 miliona izdvojiti to je otprilike 60-70 miliona.

Da je makar dovesti Coentrao-a meni se taj igrac svidja pravo(moze za jedno 15 miliona se dobiti),on na LB a De Siljo na desnom i dovesti stopera za 20-25 miliona (iako bi trebalo i 2 dovesti ali ja b i i sa jendim kvalitetnim bio zadovoljan).U veznom redu se mora nesto promijeniti jer Kaka je sve losiji i losiji,Honda je podbacio skroz, po meni totalni promasaj ne znam kakav bi Tarabt bio na poziciji iza napadaca,ali kako god mora se neko dovesti u vezi i tu nekih 20 miliona izdvojiti to je otprilike 60-70 miliona.
FORZA MILAN
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma De Sciglio ostaje ..
Mandanda tu i tamo ali Mitrović bi bio pun pogodak!
Mitrović je najtalentovaniji fudbaler Srbije, navija za Milan i idol mu je VJEROVALI ILI NE MARIO BALOTELLI
Strašan potencijal.
Probable line-up vs. Lazio (4-2-3-1): Amelia; De Sciglio, Rami, Zapata, Emanuelson; De Jong, Muntari; Kakà, Poli, Balotelli; Pazzini.
Zašto je Taarabt stalno na klupi posljednje 2-3 utakmice ?
Milan are interested in Valenciennes' 17-year old right back Angelo Fulgini, according to L'Equipe.
Seedorf will meet with Inzaghi for lunch after today's training session (which starts at 11:00 CET).
Mandanda tu i tamo ali Mitrović bi bio pun pogodak!
Mitrović je najtalentovaniji fudbaler Srbije, navija za Milan i idol mu je VJEROVALI ILI NE MARIO BALOTELLI

Strašan potencijal.
Probable line-up vs. Lazio (4-2-3-1): Amelia; De Sciglio, Rami, Zapata, Emanuelson; De Jong, Muntari; Kakà, Poli, Balotelli; Pazzini.
Zašto je Taarabt stalno na klupi posljednje 2-3 utakmice ?

Milan are interested in Valenciennes' 17-year old right back Angelo Fulgini, according to L'Equipe.
Seedorf will meet with Inzaghi for lunch after today's training session (which starts at 11:00 CET).
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- IlCapitano
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.