Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da nas oni ne našamaraju u toj prevelikoj željitutankamon1905 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 23:47Uzima Sarajevo kup lakse od ocekivanog. Velezu svaka cast, ali se nisu navikli borit za trofeje i izgorit ce u prevelikoj zelji.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
2 razlike za nasMortemHz je napisao/la: ↑30 apr 2022, 23:51Da nas oni ne našamaraju u toj prevelikoj željitutankamon1905 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 23:47Uzima Sarajevo kup lakse od ocekivanog. Velezu svaka cast, ali se nisu navikli borit za trofeje i izgorit ce u prevelikoj zelji.![]()

Najciganskiji mogući protivnik nam je došao za finale od jedne utakmice. Nije ni čudo što svi navijaju za nas u finalu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Problemi za kitare su poceli kad su hanu odpratili za instg
Za kone u finalu, od neutralaca, mogu navijati samo ovi iz Kočerina i Ljutog Doca 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- bordoakapitar
Zvanicno, Zrinjski nije nositelj u 1.pretkolu CL
Da, za legendarni budući bh. Dinamo part 3

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Napravio stoti profil jer sam idiot pa nisam u stanju da se ponasam. Derle, sjedi dole, blok.
Imas ukucane pa ih slobodno mazi. Derle, zivio i dosao sto prije pameti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:19Nemoj kihnuti duso draga, korona će tu ubiti![]()
Nemoj sljedeci put plakati pomazit ćemo te da se smiriš![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ko nam je bio zadnja sansa? Znam da su nesto spominjali Sloveniju i Luksemburg, a vidim da nisu tamo jos lige gotove..ili sam ja pogresno razumio
Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:47Neutral je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:09Zaista se nadam da ce Velez uzeti kup. Toliko uloziti u ekipu a igrati amaterski ne zasluzuje Evropu. Za nadati se da ce svi kolektivno dobiti otkaz u Sarajevu koji su imali bilo kakve veze u izboru trenera i igrackog kadra.
Takodjer se nadam da ce Sarajevo uci mnogo jace u novu sezonu.
To je samo tvoje jeb..razmisljanje jer si vehlezovac
Mi ostali normalni smo uz Sarajevo
Forca pitari![]()
![]()
![]()

Vidis da se moze i kvalitetno trolati. Mogu kvazi gradjani nauciti nesto od raje iz Mostara

Da, da nije bilo kamenovanja u Mostaru
Inače, neprevaziđeno u našoj ligi.

Inače, neprevaziđeno u našoj ligi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sve su sudije krive i sto mi nismo u 5 derbija osvojili vise od boda i sto nismo zabili vise od 1 gola. Ako ti je tako lakse onda su sudije krive!fks74 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 22:16Napuši se i ti i one sudije danas.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 21:33Ma kakve naše balerine i kup. Pa svaku derbi utakmicu smo u ovom proljecu zijanili osim domace sa Borcem gdje smo odigrali 1:1. Od mogucih 15 bodova u derbijima protiv Borca 2x, Željezničara, Zrinjskog i Tuzle mi smo osvojili jeb.eni bod.
Tako da nas Velež uzima laganini, ona makedonska ubleha na klupi nek jos uvijek gura Hebiba i Krleta da igraju a posle se žali na sudije.![]()
Ali kad realno pogledamo problem je u nasoj ekipi, a najvise u strucnom stabu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!

i jos jedan video sa iste utakmice

ovo je samo 10% od onoga sta se sprema u nicaZe

Bice gusto u finalu sa Pitarima ,nadam se poobjedi makar i na penale

Zadnja izmjena: rodjak, dana/u 01 maj 2022, 05:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Jedinica iz poznavanja lige
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
492.697 :/
- Simpatizer
- Kontakt:
Odlicni rezultati juce, sad napadamo 2. mjesto.
Sarajevo redovna musterija.
Finale u Zenici ce biti zanimljivo.

Sarajevo redovna musterija.
Finale u Zenici ce biti zanimljivo.

HAJ FAJV