FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Giallorossi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Giallorossi » 12 avg 2011, 14:08

Kadeti: Sarajevo - GOŠK 5:0

Juniori: Sarajevo - GOŠK 3:2

Oba tima su na 3.mjestu na tabeli.. :)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 avg 2011, 14:09

Giallorossi je napisao/la:Kadeti: Sarajevo - GOŠK 5:0

Juniori: Sarajevo - GOŠK 3:2

Oba tima su na 3.mjestu na tabeli.. :)
Dobra uvertira pred glavni meč. Čekamo hattrick 8-)
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 12 avg 2011, 14:13

VanBasten je napisao/la:
user_name je napisao/la:
Bio je trener kao prvo ceskih selekcija u-16 i u-17 gdje nije pokazao apsolutno nikakve uspjehe,prije toga je radio kao pomocni trener u 3 nizerazredna ceska kluba,radio(radio ne trenirao) sa mladjim kategorijama sparte iz praga,nakon cega preuzima zeljeznicar i ostvaruje ono u sto smo se svi uvjerili(uzas)..odlazi i u sezoni 2005/2006 prvi put radi u ulozi glavnog trenera nekog tima gdje biva otpusten nakon 13 utakmica i osvojeni 5 bodova...nije se bavio trenerskim poslom od tad vec se bavio scoutingom za slaviju iz praga gdje se pokazao kao odlican da bi u sezoni 2011/2012 preuzeo f.k sarajevo
E haj ti meni sad reci jel ovo iskustvo,sve neuspjeh za neuspjehom izuzev scountinga u slaviji i pozitivnog rada sa mladjim kategorijama(pjetlici)..??

Da bogdo hoće kod nas ponoviti taj užas iz Želje. Da se prisjetimo, u Želji je imao skor 8-1-2, u trenutku kada je napustio klub Željo je bio prvi na tabeli.
Također, negdje si pogubio 5 godina čovjekovog života. S osrednjim Teplicama uzeo je kup, sljedeće godine ostvaruje drugi najbolji plasman u historiji kluba i zauzima 4 mjesto. Najlošija mu je bila posljednja sezona, s podmlađenim timom, osvaja 10 mjesto.
bravo..
i ja gledam , fali mu bar 4-5 godina zivota. Teplice je izostavio. To ti je kao kada u biografiji Amara Osima izostavis da je vodio Zeljeznicar. Cjela karijera zapravo.
Covjek sa Teplicama extra uspjeh napravio.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 12 avg 2011, 14:45

Mehmed Janjoš je najbolji trener Sarajeva od ranije nabrojanih .Tada smo imali igru i rezultat . A što se Plišeka tiče ,po meni dobar trener ali da nije otkrio đzeku radio bi i dalje u Češkoj trečoj ligi. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 12 avg 2011, 14:47

DRHAUSE je napisao/la:Mehmed Janjoš je najbolji trener Sarajeva od ranije nabrojanih .Tada smo imali igru i rezultat . A što se Plišeka tiče ,po meni dobar trener ali da nije otkrio đzeku radio bi i dalje u Češkoj trečoj ligi. 8-)
pa da nije...da nije Osim osvojio prvu i drugu titulu sa Zeljom bog zna sta bi bilo....da nije Real osvojio 9 puta LP sad bi Mancester bio najuspjesniji klub itd..

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 12 avg 2011, 14:53

samosarajvo je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:Mehmed Janjoš je najbolji trener Sarajeva od ranije nabrojanih .Tada smo imali igru i rezultat . A što se Plišeka tiče ,po meni dobar trener ali da nije otkrio đzeku radio bi i dalje u Češkoj trečoj ligi. 8-)
pa da nije...da nije Osim osvojio prvu i drugu titulu sa Zeljom bog zna sta bi bilo....da nije Real osvojio 9 puta LP sad bi Mancester bio najuspjesniji klub itd..
http://cdn.styleforum.net/3/3b/3bcf4274 ... ouse29.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Dr. Gregory House

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 12 avg 2011, 14:57

Vidim da je visca otisao u Istanbul BB, Subasic ide u rusiju. Hoceli mo ikog iz Fk Sarajeva ekspotirati ovog ljeta...?

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 12 avg 2011, 15:03

TKC je napisao/la:Vidim da je visca otisao u Istanbul BB, Subasic ide u rusiju. Hoceli mo ikog iz Fk Sarajeva ekspotirati ovog ljeta...?
Koga kad naša omladinska škola nije proizvela igrača desetljećima. :?

Dr. Gregory House

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 avg 2011, 15:05

Jel' istina braćo da Lede i dalje trenira sa našom ekipom?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 12 avg 2011, 15:09

ramiral je napisao/la:Jel' istina braćo da Lede i dalje trenira sa našom ekipom?
Jeste brate taj ti samo u Sarajevu i može igrati. 8-)

Dr. Gregory House

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 avg 2011, 15:11

DRHAUSE je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Jel' istina braćo da Lede i dalje trenira sa našom ekipom?
Jeste brate taj ti samo u Sarajevu i može igrati. 8-)
Hehe.. pozz svim navijačima kojima je bordo boja prirasla srcu :D
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 12 avg 2011, 15:41

DRHAUSE je napisao/la:
TKC je napisao/la:Vidim da je visca otisao u Istanbul BB, Subasic ide u rusiju. Hoceli mo ikog iz Fk Sarajeva ekspotirati ovog ljeta...?
Sad će ova nova generacija koja je bila osvajač duple krune u juniorima čuda da pravi, treba ih podržati ;)

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 12 avg 2011, 15:47

Čini se malo previše. Navijači su željni trofeja...

Govorim o kvalitetnom i dugoročnom rješenju. Potrebno je napraviti sinergiju sa omladinskim pogonom, napraviti iskorake u organizaciji i sistematizaciji samog kluba, treba riješiti logistiku dugoročno, uslove za rad prvog tima... S tim planom i idejama sam i došao u Sarajevo, na tome trebamo svi raditi, od Uprave, do menadžmenta, preko svih uposlenih u klubu, igrača, pa i navijača... Ako se svi ujedinimo s istim ciljem i istrajemo u tome, onda možemo napraviti kvalitetan klub. Svaka organizacija, pa i fudbalski klub kakav je Sarajevo, treba biti ustrojena kao kompanija, sve je dio mozaika. Ako jedan dio fali ili ne funkcioniše kako treba, to se osjeti u drugim dijelovima. Ako sve posložimo kako treba, možemo biti spremni za velike rezultate.{qoute}

Ovaj dio mi je posebno ostao i volio bi kad svi mi tako gledali kako je rekao Plisek,cinjenica jeste da mi navijaci cesto zbog svojih ambicija i ljubavi prema klubu zaboravimo nekad na realnost jer svi bi mi da titule dolaze i da budemo najboli a cinjenice su drugacije jer nikad u ovom poslijeratnom periodu u Sarajevu nije bilo organizacije i logistike jer ko god bi to iole pokusao brze je izasao iz kluba nego usao,primjer Gracic pa i Granov,ja sam i jednom spominjao da nama navijacima treba nekad strpljenja jer dobrim dijelom i mi pravimo atmosferu oko kluba dal pozitivnu il negativnu al uticemo itekako,iskreno volio bi da ovi ljudi sa svojim idejama uspiju i da konacno vidimo moje i nase Sarajevo tamo gdje svi zelimo ;)
I jos jedna stvar vidim ovdje svi samouvjereno najavljuju pobjedu protiv goska al treba biti itekako oprezan ove novajlije uvijek su zeznute na pocetku sezone da se dokazu jos pogoovo prva domaca tekma a ne treba ni zaboravit da ce biti velika sparina u hercegovini,termin u 17,30, tako da na 3 boda se treba ici al nebi volio ovdje da vidm komentare ako se kiksa i drvlje i kamenje na igrace,trenera i upravu, samo treba strpljenja i pruzit ljudima da rade 8-)
Zadnja izmjena: adnanhz, dana/u 12 avg 2011, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

el-ninh0
Kontakt:

Post Postao/la el-ninh0 » 12 avg 2011, 15:47

Pozdrav svim Hordašima ! 8-)
Volim te Sarajevo!

I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 12 avg 2011, 16:08

X
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

PINKI_HZ
Kontakt:

Post Postao/la PINKI_HZ » 12 avg 2011, 16:08

el-ninh0 je napisao/la:Pozdrav svim Hordašima ! 8-)
pozdrav brate i dobro dosao !!! ;)

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 12 avg 2011, 16:16

DRHAUSE je napisao/la:
pa ni dvojica navedenih nisu proizvod njihovih skola nego dobrih kupovina s tim da subasic nije nigdje otisao bar tako pisu po drugim temama ovog foruma

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 12 avg 2011, 16:25

hordas'87 je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:
pa ni dvojica navedenih nisu proizvod njihovih skola nego dobrih kupovina s tim da subasic nije nigdje otisao bar tako pisu po drugim temama ovog foruma
Subasic je trebo otic u Ukrajinski Volyin kolko me sjecanje sluzi ,sad zasto nije potpiso nezz. :?

@el-ninh0 dobrodosao brate. :)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 12 avg 2011, 16:26

haha, ne lupetaj, Janjoš nas je u crno zavio, prekino tradiciju NE poraza sa malim plavim, gdje su te titule što ih je on osvojio. Ono u Evropi što smo prošli je bio solidan žrijeb i igrači ginuli na terenu nebi li se prodali. Šta bi sa ostatkom te sezone, jedva Evrope vidjeli na kraju. Daj ne lupetajte molim vas ! Poslije Musemića nismo više imali trenera da valja ! Plišek će ove sezone čudo napraviti !
U novi boj ...

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 12 avg 2011, 16:28

znam da je trebao ali evo nigdje nema zvanicno je li otisao ili nije a na temi o njemu i na olimpikovoj kazu da nije

@ hz033 nismo te godine ni otisli u evropu jer je doktor mirza peuzeo ekipu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Noke995 i 37 gostiju.