ne bih da ti se smijem, al brateEdin TM87 je napisao/la:Fizika 2,1,1
Hemija 1,2,1
Muzicko 1,3,1
Informatika 1,2
Matematika 1,1,1,3,2
![]()

meni hemija i fizika bile 5 u osn. skoli....muzicko takodje 5, info mozda 3 il 4, a mat. 2

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ne bih da ti se smijem, al brateEdin TM87 je napisao/la:Fizika 2,1,1
Hemija 1,2,1
Muzicko 1,3,1
Informatika 1,2
Matematika 1,1,1,3,2
![]()
Sve kontam al MuzičkoEdin TM87 je napisao/la:Fizika 2,1,1
Hemija 1,2,1
Muzicko 1,3,1
Informatika 1,2
Matematika 1,1,1,3,2
![]()
Eto te ko sportska prognozaEdin TM87 je napisao/la:Fizika 2,1,1
Hemija 1,2,1
Muzicko 1,3,1
Informatika 1,2
Matematika 1,1,1,3,2
![]()
Edin TM87 je napisao/la:Fizika 2,1,1
Hemija 1,2,1
Muzicko 1,3,1
Informatika 1,2
Matematika 1,1,1,3,2
![]()
Koja , skola ako je osnovna nemoj na forum nikad doci ! Ako , je srednja reci koja moze se desiti u nekoj skOli da se profesori go.,vna ali da ides Medicinsku u Travnik i da imas takve ocjene ja bi te spalio na lomaciLBJ MVP je napisao/la:Eto te ko sportska prognozaEdin TM87 je napisao/la:Fizika 2,1,1
Hemija 1,2,1
Muzicko 1,3,1
Informatika 1,2
Matematika 1,1,1,3,2
![]()
antitalentu vako je u mene bilo kad sam išo u školuEdin TM87 je napisao/la:Fizika 2,1,1
Hemija 1,2,1
Muzicko 1,3,1
Informatika 1,2
Matematika 1,1,1,3,2
![]()
Joj ovih strebera nisam ucio 10 sati u 11 godina ukupno a opet nisam nikad pao sve se popravi u maju laganiniĆeMa je napisao/la:ne bih da ti se smijem, al brateEdin TM87 je napisao/la:Fizika 2,1,1
Hemija 1,2,1
Muzicko 1,3,1
Informatika 1,2
Matematika 1,1,1,3,2
![]()
![]()
meni hemija i fizika bile 5 u osn. skoli....muzicko takodje 5, info mozda 3 il 4, a mat. 2
mara da si se zavlacio u guzicama profesorimaFrutek je napisao/la:Joj ovih strebera nisam ucio 10 sati u 11 godina ukupno a opet nisam nikad pao sve se popravi u maju laganiniĆeMa je napisao/la:ne bih da ti se smijem, al brateEdin TM87 je napisao/la:Fizika 2,1,1
Hemija 1,2,1
Muzicko 1,3,1
Informatika 1,2
Matematika 1,1,1,3,2
![]()
![]()
Zavlacim se po napomenama, jedan profesor stalno traži ukor za mene i druga a mi na ostalim casovima relativno fini i so je ba najgore niko mu ne vjeruje da ga driblamoalfarouqaminu je napisao/la:mara da si se zavlacio u guzicama profesorimaFrutek je napisao/la:Joj ovih strebera nisam ucio 10 sati u 11 godina ukupno a opet nisam nikad pao sve se popravi u maju laganiniĆeMa je napisao/la: ne bih da ti se smijem, al brate![]()
meni hemija i fizika bile 5 u osn. skoli....muzicko takodje 5, info mozda 3 il 4, a mat. 2![]()
ma i meni je maternji skroz kriticanĆeMa je napisao/la:@frutko pa nisam ni ja u 12 god. skole nikad ucio, pa sam opet dobro prolaziotalent
al evo sad, kad sam maturant, prvi put padnem
![]()
![]()
i to iz maternjeg jezika
![]()
Kod mene opušteno zajebancija, nekad sam bio super iz matematike al sad mi bitnije popit kafu neg bit na casu, al kad se nafuram razvaljujemĆeMa je napisao/la:@frutko pa nisam ni ja u 12 god. skole nikad ucio, pa sam opet dobro prolaziotalent
![]()
![]()
i to iz maternjeg jezika
![]()
To su te godineFrutek je napisao/la:Kod mene opušteno zajebancija, nekad sam bio super iz matematike al sad mi bitnije popit kafu neg bit na casu, al kad se nafuram razvaljujemĆeMa je napisao/la:@frutko pa nisam ni ja u 12 god. skole nikad ucio, pa sam opet dobro prolaziotalent
![]()
![]()
i to iz maternjeg jezika
![]()
ma ja sam cuo da si najveca slihtara... tamo sve petice na lepe ociFrutek je napisao/la:Zavlacim se po napomenama, jedan profesor stalno traži ukor za mene i druga a mi na ostalim casovima relativno fini i so je ba najgore niko mu ne vjeruje da ga driblamoalfarouqaminu je napisao/la:mara da si se zavlacio u guzicama profesorimaFrutek je napisao/la: Joj ovih strebera nisam ucio 10 sati u 11 godina ukupno a opet nisam nikad pao sve se popravi u maju laganini![]()
alfarouqaminu je napisao/la:ma ja sam cuo da si najveca slihtara... tamo sve petice na lepe ociFrutek je napisao/la:Zavlacim se po napomenama, jedan profesor stalno traži ukor za mene i druga a mi na ostalim casovima relativno fini i so je ba najgore niko mu ne vjeruje da ga driblamoalfarouqaminu je napisao/la: mara da si se zavlacio u guzicama profesorima![]()
ni ja nisam cesto bio na bos. a i ja sam imao 4.....al kecaFrutek je napisao/la:Kod mene opušteno zajebancija, nekad sam bio super iz matematike al sad mi bitnije popit kafu neg bit na casu, al kad se nafuram razvaljujemĆeMa je napisao/la:@frutko pa nisam ni ja u 12 god. skole nikad ucio, pa sam opet dobro prolaziotalent
![]()
![]()
i to iz maternjeg jezika
![]()
Kod nas ako ne dolažiš na Bosanski imaš 4 ako dolažiš ponekad, imaš 5
mene ubijaju casovi engleskog i latinskog...au ove godine nisam bio na ukupno 10 casovaLBJ MVP je napisao/la:To su te godineFrutek je napisao/la:Kod mene opušteno zajebancija, nekad sam bio super iz matematike al sad mi bitnije popit kafu neg bit na casu, al kad se nafuram razvaljujemĆeMa je napisao/la:@frutko pa nisam ni ja u 12 god. skole nikad ucio, pa sam opet dobro prolaziotalent
![]()
![]()
i to iz maternjeg jezika
![]()
koju si ba ti skolu is'o ??legenda reala je napisao/la:Oj školaraca ,mi nismo bili mirni ni na jednom času ,ja se javim nekim profesorima i pitam ih može kome je dosadno napolje ,kaže on može ,a mi svi izađemo
Trenutno korisnika/ca: alemsa, rio_Ferdy88 i 7 gostiju.